بله بله کاملا این Dodge دادن ها خیلی نرمال و عادی هست، شما اگه جزو تیم ساپورت Riot می شدید ملت 100% هـک استفاده می کردن.
منو ببخشید مثل اینکه انجمن رو اشتباه اومدم! اینجا مثل اینکه یه سروری بازی می کنن که همه در حد Faker هستن. این چیزا عادیه.
Printable View
بله بله کاملا این Dodge دادن ها خیلی نرمال و عادی هست، شما اگه جزو تیم ساپورت Riot می شدید ملت 100% هـک استفاده می کردن.
منو ببخشید مثل اینکه انجمن رو اشتباه اومدم! اینجا مثل اینکه یه سروری بازی می کنن که همه در حد Faker هستن. این چیزا عادیه.
تف به این شانسو تف به این اینترنت اشغال ..
300 مگ اپدیت داشتم میکردم 50 مگ فقط مونده بود بعد این اینترنیت .......... قطع شد و از دوباره باید دانلود کنم .
تف به این اینترنت اشغال که صب تا شب قطع و وصل میشه .
واقعا متاسفم واس ایران .
یاو چه مسخره بازییه میترسم فردا بین هرگیم 300 مگ اپدیت بیاد هرروز داره 300 مگ 300 مگ اپ میاد چه فازیه خداییش؟:n29:
:n19:نقل قول:
تو هنوز نتونستی آپدیت کنی ؟:n04:
دوبرابر پول بازیو پول حجم دادی بهت پیشنهاد میکنم بری بازیو بخری !
واست آپدیت شدش رو مبفرستن ....
چرا برا من اپدیت نداده؟؟؟؟
از بس کرم میریزید رو لانچر!!! بابا این لانچر قلبش ضعیفه یه مدیا پلیر همراش باز کنی ارور Crit میده !!!
شما هم هم لانچر رو میزارید اپدیت هم مدیا پلیر هم فایر فاکس برا پی سی فروم هم وب @$!$ ار برا فیس بوق هم فیلم میبینید با km -_- لانچرو گزاشتید دانلود مانیتور رو خاموش کنید برید -_-
هی نیاید بگید وای چرا اپدیت 2 مگی من شده 3000 گیگ!!! :n21:
بـــــــــه بــــــــه دوباره مین 13 دی سی میشه :n12::39:
--------------------
اول اول :D
منم دوباره دی سی میشم، یعنی واقعا باید ***** رو بعضی ها...
نکته اول اینکه آپدیت خیلی کم بود شاید 10 مگ
دوم باز دی سی ها شروع شدن!!
برا من هر 3 دقیقه دی سی میشه ! :37:
الان از صح تا حالا 6 بار گذاشتم آپدیت هر 6 بار هم نتم قطع میشه مجبورم از اول آپدیت کنم.