عالیه که چرا حساب نشه؟ :n02: از سرور داخلی دانلود کنی تقریبا تضمین شدس دانلودتنقل قول:
Printable View
عالیه که چرا حساب نشه؟ :n02: از سرور داخلی دانلود کنی تقریبا تضمین شدس دانلودتنقل قول:
سلام
آقا یه سوال. این شبانه صبانت الان چطوریه ؟؟ نیم بها حساب میشه ؟!!
سرویس من 1 مگ سه ماه 12 گیگ هستش.
بعضی سرویس های خاص مثل اونا که مدت طولانی و قیمت کم هستند یا نمایشگاهی ها نیم بها هستند ولی تعرفه های عادی شبانه کاملا رایگان هستنقل قول:
دوستان کسی جواب سوال ها رو نمیدونهنقل قول:
ما تو پیج پارس نمیزاریم سوال ها بی جواب بمونه
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
سوالاتون بعضی هاش رو یک نفر به تنهایی نمی تونه جواب بده اما برای این که بی جواب نمونه سوالتون من اونایی که می دونم رو جواب می دمنقل قول:
1-سرعت دانلود 6 مگ زمانی که داشتم بین 600 تا 700 بود که البته خطم اون موقع روی 8 مگ بسته شده بود الان که 12 دارم 1.4 مگ در ثانیه هست تایم رایگان و من الان تا 24 گیگ هم شبانه می تونم بگیرم
2-خیر کافیه به یک نمایندگی مراجعه کنید و بدون مدارک سرعتی که دوست دارید رو بگیرید
3-بله ولی توی پنل تا سرویس 2 مگ بیشتر موجود نیست ولی سرویس هاتون رو می تونید بالا یا پایین تر ببرید برای بالاتر از 2 مگ باید از طریق خود نمایندگی شارژ کنید البته بعضی دوستان می گفتن تو پنلشون سرعت بالاتر هم هست ولی توی پنل من نهایت سرعت 2 مگ هست
4-بله محدودیتی وجود نداره
5-از ساعت 2 تا 7 هست
6- با اطمینان نمی شه جواب داد
7-بازهم با اطمینان نمی شه جواب داد چون مثلا من سرعتم مثل روزانه هست ولی خیلی از دوستان محدود می شن
8-معمولا نه ولی گاهی پیش میاد
9-بستگی به نمایندگی داره کاملا من شیراز نمایندگی کاوش هستم و بسیار راضی هستم حتی نصف شب هم زنگ زدم کارم رو انجام دادن اما بازم بستگی داره
10-خیر نیازی نیست
دوستان به نظرتون خطم چه جوریاست؟:n02:
فعلا 2 مگ دارم و اصفهان هستم. نمایندگیم هم فراتاز هست. تو پنل خود سایت اصلی صبانت تا دو مگ بیشتر نیست.کد:SNR Up : 29.5
SNR Down : 32.9
Line Attenuation Up : 12.6
Line Attenuation Down : 14.0
Data Rate Up : 1022
Data Rate Down : 4025
3 سال پیش یه جریانی پیش اومد خواستم از طریق سایت نمایندگی افزایش حجم بدم مشکل داشت . دیگه سر نزدم تا الان که میبینم انقلابی شده و تا 12 مگ هم فرم تمدید و ثبت نام اینترنتی داره:n13:
خواستم یه آمار بگیرم ببینم تا چند میشه گرفت. ممنون:n16:
این صبانت همون اول باید بگی ۱۲ مگ یا میشه سرعت پائینتر گرفت بعد
با تماس با شرکت افزایش سرعت داد چون ممکنه خطمان نکشه
و پول بی زبون بدیم دست ای نامردا
12 رو می تونی بگیری فکر نمی کنم مشکلی داشته باشی خط خوبی دارینقل قول:
روزانه شبانه استفاده ندارم .......... توی 20 روز گذشته 15 گیگ دانلود روزانه داشتم ...........نقل قول:
محدودیت نداشتم خطم مشکل داشته ..............نقل قول: