دادا این عکسی بچه ها گذاشتن نگاه کننقل قول:
نوشته max rate
برای فیبر نوری این رقم بالاس حدود 20000 و البته کانکشن روی 10000 یا 16000 بسته میشه
و شبانه بالای 20 گیگ دانلود میده
شما اول سیمکشی داخل خونه رو چک کن ببین نویز داره یا نه
Printable View
دادا این عکسی بچه ها گذاشتن نگاه کننقل قول:
نوشته max rate
برای فیبر نوری این رقم بالاس حدود 20000 و البته کانکشن روی 10000 یا 16000 بسته میشه
و شبانه بالای 20 گیگ دانلود میده
شما اول سیمکشی داخل خونه رو چک کن ببین نویز داره یا نه
من 2تا طرح دارمنقل قول:
انگار تا 5 تا هم میدن
برو مرکز مخابرات برات فعال کنند.
من الان طرح یه ماهه حرفه ایی خریدم از سایت نام کاربری و پسورد همونه که موقع ثبت نام وارد کردی هست؟ یا میفرستن پسوردو ؟نقل قول:
داداش مکس یعنی چیزی که میشه روی خط سرویس داد مال من 20 مگه ولی شما باید ببینی دیتا ریتت چنده اون سرعتیه که مخابرات واس شما بسته که دانلود کنینقل قول:
کاشکی سرعت اپلود رو هم بالا میبردن مثلا من مکث ریت اپلودم روی 950 کیلوبیته ولی واسم روی 512 کلیوبیت بستن که یعنی اپلودم 50 کیلوبایته که اگه بالاتر بود بهتر بود:n31:
ولی جدا از همه اینا فوق لعادس سرویس مخابرات شبی 18 گیگ رایگان (1 درصدش کم میشه رایگانه دیگه:n02:)
طرح کمپین تابستان من خریدم چند هفته هست استفاده میکنم سرعت 128 بالاتر نمیره همیشه همون 1 مگ هست یعنی اون 4 مگ دروغهنقل قول:
شما میتونی یه عکس از status خط ار توی مودم بزاری؟ مطمعنی snr 109 هست؟ خیلی خوبه شاید نزدیک مرکز هستی
الان سریع ترین طرح همون حرفه ای و شباهنگ هست که تا 10 مگ بازه اکثر خط ها هم کشش 10 مگ رو دارن دیگه فکر کنم اما 10 مگ بیشتر برات باز نمیکنن
بسته های زمان دار هم روی همه طرح های جدید فعال میشه تا اونجا که من میدونم
دوستانی که مشکل تمام شدن سریع شارژ دارن نرم افزار مانیتور کردن اینترنت هم برای ویندوز هست هم اندروید روی گوشی و کامپیوتراتون نصب کنید
خیلی وقت ها طرح های سرعت بالا که دارید متوجه نمیشید اما زیاد دانلود میکنید
من خودم 2 تا طرح دارم 1 مگ و 10 مگ با 1 مگ چون سرعت کمه حوصلم نیشه کارای فرعی کنم فقط کارای مهممو انجام میدم
اما 10 مگ چون سرعت بالاس هر چی به چشمم میخوره باز میکنم نگاه میکنم یهو میبینی 700 مگ صبح تا بعد از ظهر مصرف میکنم
مصرف 5 یا 6 گیگ در روز خیلی عادی هست اما توی ایران هنوز اینترنت عقب افتاده هست کشورای دیگه ملت فیلمو سریال آنلاین میبینن :n41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گجت خیلی ساده و با نصب اسون برای ویندوز 7 هست مصرفتون رو بهتون میگه
اگر ویندوز 7 ندارید BWMeter
این یکم پیشرفته تر هست اما خیلی پیچیده نیست
بله دقیقا درست میگید و حرفتون کاملا قابل قبوله . در ایران قیمت اینترنت بالاس و حجم محدوده . و کاربرا هنوز به سبک ده_ پونزده سال پیش دارن به اینترنت نگاه میکنن . اون سال ها 1 گیگ حجم خیلی زیاد بود . برا یک ماه هم زیاد بود و تازه اضافه هم میومد . چون صفحات وب خیلی ساده تر و کم حجم تر بود . اما امروزه صفحات وب پر زرق و برق و پر از عکس و فیلم شده . و دو سه تا صفحه باز کردن شاید حدود 10 مگ از حجم رو کم کنه . اما خب متاسفانه ما همیشه چند پله از دنیا عقب بودیم . و مسوولین ارتباطات هنوز نگاه سنتی و قدیمی به اینترنت دارن . یه جورایی پیرمردی فکر میکنن !! و نمیدونن که دنیا تحولات اساسی کرده . اینه که کاربرا همیشه از حجم خوری شکایت دارن . بابا جون دنیا عوض شده . سال 2016 هم داره تموم میشه . ویندوز 10 یکسال و نیم از عمرش داره میگذره ! الان در کشورهای دنیا اینترنت حجمی مفهمی نداره . اینترنت نامحدود میدن با سرعت بالا . حالا هر چی میخوان مصرف کنن . اما در کشور ما ایرانسل هنوز داره بسته 500 مگابایتی میده !!! :n08:نقل قول:
سلامنقل قول:
کسی نظری نداره؟
من امروز با 2020 تماس گرفتم گفتن جدید اینکار رو کردن که کسی نیتونه با یوزر کسی دیگه وصل بشه اما جالب اینجاست فقط این یکی طرح حرفه ای اینجوری هست
من دو تا طرح دیگه داره (ضیافت و تابستان با طعم بد!!) اونا رو میشه روی خط های دیگه کاکنت کرد اما این حرفه ای فقط روی خط خودش میشه بهش هم میگم پس چرا اونا اینجوری نیست طرف مثل همیشه اطلاعات نداشته میگه نمیشه همه اینجوری شدن دیگه موندم چی بهش بگم
البته برا خط رو ریست کرد و درست شد اما بعدش روی اون خط اصلی کاکنت نمیشد و مجبور شدم دوباره از اون خط اصلی درخواست ریست بدم تا کاکنت بشه
کلا کار مضخرفی هست کردن و معلوم هم نیست بر چه مبنایی طراحی کردن
اگه بر حسب مک مودم باشه باید همون مودم روی اون یکی خط کار کنه اگرم مثلا برا حسب خود شماره تلفن هست که نباید با یه ریست از طرف اونا درست بشه ضمن اینکه چطوری هست فقط برا این یکی طرح این کار رو کردن
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راه حل بده
با تشکر
=======ویرایش
الان تست کردم فهمیدم چیکار کردن
شما یوزر سرویست رو روی هر خطی برای اولین بار ست کنی فقط با همون خط میتونی وصل بشی
حالا این وسط چی رو ریست میکنن که میشه با یه خط دیگه وصل شد نمیدونم
چون یوزر خط خودم رو گذاشتم روی یه خط دیگه بعد بهش زنگ زدم نمیدونم چیکار کرد که با اون یکی خط وصل شد ولی مشکلی که وجود داره این هست که دیگه نمیشه با خط قبلی وصل شد و دوباره باید زنگ بزنی برات درست کنن
ضمن اینکه بعضی اپراتور ها میگن غیر قانونی هست و این کار رو نمیکنن بعضی دیگه برات انجام میدن!!!
کار من یکی پیچ خورد همیشه یوزر های مختلف رو با توجه به نوع کاربریم روی خط های مختلف وصل میشدم الان دیگه نمیشه در بهترین حالت اگه اپراتور عشقش بکشه این کار رو بکنه باید زنگ بزنم کلی وقت منتظر بمونم
حقیقتش من خودم تا بحال امتحان نکردمنقل قول:
فقط یک بار که خونه جا به جا شد از خط خونه جدید به طرح اینترنتم وصل شدم که واسم جالب بود
یه نکته دیگه اینکه سرعت خونه قبلی 2 مگ بود و خونه جدید 8.7 مگ طرح هم همون طرح بود
بعد که درخواست انتقال طرحو دادم چند روز قطع شد بعد وصلش کردن ، میخواستم هزینه ها روی خط خونه جدید بیاد
دوستان اون بسته هایی که زمانش ذکر نشده همون دلچست هست؟ قیمت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق داره زمانی هم واسش نزدن مراقب باشید نخرید بعد 1 ماه بسوزه فردا صبح اگه یادم بود زنگ میزنم 2020 الان صف داره