سلام عزیزم منم مشکلم همینه این به خاطز ضریب اشتراکته که احتمالا مثل من 1 به 4 هه فرض کن 4 نفر از پهنای باند 2 مگ که سرعت دانلودش 240 هستش استفاده میکنن اونوقت به 4 تقسیم میشه یعنی 60نقل قول:
Printable View
سلام عزیزم منم مشکلم همینه این به خاطز ضریب اشتراکته که احتمالا مثل من 1 به 4 هه فرض کن 4 نفر از پهنای باند 2 مگ که سرعت دانلودش 240 هستش استفاده میکنن اونوقت به 4 تقسیم میشه یعنی 60نقل قول:
همه ی عزیزان لطفا اسم طرح اشتراکشون رو به علاوه ی سرعتی که باهاش دانلود میکنن (سرعت واقعیشون) تو شبا رو بنویسن تا به یه جمع بندی برسیم که چه طرحی خوبه؟
اول از همه من بگم که اسم طرح من B1107 هستش که 1 ماهه با ترافیک 2 گیگ و پهنای باند 2 مگه ولی من شبا با سرعت 70 تا 80 دانلود میکنم
128 12 گیگی !!!!!نقل قول:
اصلا ضرر نمیکنی
اقا دیشب یدفه ترکوند ماله ما 2 تا 3 سرعت 40 بود بعد 3 تا خوده 8 350 نزدیکا 4-5 گیگ فیلم گرفتم
2mb 2gig bandar abbas
سرعت خوب بود حالا داره افت میکنه.. نکنین بابا نکنین با اعصابمون بازی ای خدا.. دل خوشیمون همینه :/
2mb 1sale 12gig
rozha 400
shabha 80 - 90
در حال دانلود همین الان با این سرعت ها..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بعضی از کاربران حاضر در این تاپیک یا خیلی خوش شانس هستند یا ازما بهترون هستند.
من سرعت خودم را مینویسم تا ادمهای ساده و بی پارتی مثل خودم حساب کار دستشون بیاد:
سرویس 512 : روزها نهایت تا90 میره؛ ولی گاهی به زیر20 هم میرسه.
شبها گاهی از دایال آپ بدتره؛ یعنی به زور صفحه باز میکنه؛ و در بهترین حالت به 20-25 میرسه. ولی معمولاً سرعت متوسط دانلود شبانه حدود5-10 هست.
اصلا معلوم نیست چه خبره!! اما چیزی که معلومه اینه که توی این دو سه هفته ای همه طرح ها چه یک مگ چه دو مگ روی 512 دانلود میکنه.فقط بحث شبانه هم نیست ،توی روزها هم گاهی برای چند ثانیه یا دقیقه سرعت در پایین ترین حد خودش می آد بعد از مدتی دوباره برمیگرده سر جاش.من دیشب گذاشتم برا دانلود تا 7 صبح 1200 مگ دانلود کرد با طرح 2mg، یک مگ هم 2روز پیش فعال کردم یه چیزی بدتر از این بود!!!!نقل قول:
دیشب برای من خوب بود تونستم 2.8 گیگ دانلود کنم
همونطور که میبینید سرعت دانلود تقریبا در تمام ساعت ها یکسان هست و متوسطش 135 کیلوبایت میشه
البته سرعت ها بستگی به سرور فایل دانلودی هم داره. مثلا من وقتی از اپلودباز دانلود میکنم سرعت متوسطم روی 180 کیلو بایت هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب ظاهرا نت من هم قطع شده بود . مودم باید ریست میشده! کسی راه حلی نداره هنوز؟