دوباره مشکل دیر لود شدن صفحات وب!!!!!!
Printable View
دوباره مشکل دیر لود شدن صفحات وب!!!!!!
3 جی ایرانسل هم مزخرفه ها یه موقع گول تری جی 4 جی رو نخورید
الان برید تاپیکش ببینید چه فحشهایی نثار ایرانسل دزد کردند
کلا دزد و کلاهبردار توی مملکت ما حال می کنند
سلام.سرعت دانلود 2مگ چنده؟و آیا نامجدود بودنش واقعیه یا محدودیتی هم داره؟
سلام.سرعت دانلود 2مگ چنده؟و آیا نامجدود بودنش واقعیه یا محدودیتی هم داره؟
سلامنقل قول:
از 512 به بالا مصرف منصفانه روش اعمال میشه...
منصفانه یعنی چند گیگ در ماه؟سرعتش چنده ؟در کل وایمکس خوبه یا نه؟نقل قول:
اگه تهران هستی از 4G ایراسنل استفاده کن. من دیروز وصلش کردم با موردم LH92نقل قول:
سرعتی که میگیرم درسته که نوسان داره اما همین چند دقیقه پیش با سرعت 2203 یک گیگ رو تو کمتر از 8 دقیقه دانلود کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست عزیز من دارم خودمو میکشم از وایمکس فرار کنم . الانم چند وقته تو لود صفحات مشکل داره . شما واسه 5 گیگ 30 تومن بدی با سرعت کم و با idm میشه 64 اونم سرعت 512 . نسبت به پولی که میدی در مقابل بقیه سرویس ها ارزش نداره به خدا . توی منطقه ما adsl نیست مجبورم استفاده کنم اگر توام مشکل منو داری یا وایرلس بگیر یا حداقل از تری جی استفاده کننقل قول:
شاید تو منطقه شما وایمکس مشکل داره؟من خط تلفن ندارم اگه adsl بخوام یاید خط بگیرم.نقل قول:
خو بابا یه خط تلفن 55 تومنه . یه مودم 70 تومن بعدش با سرعت بهتر و قیمت بهتر اینترنت داری . الان مودم وایمکس وای.فای مدل 130 با تعرفه 512 بخوای بگیری 250 هزار ، نسبت به سرعت و تعرفه adsl اصلا ارزش نداره . قبل اینکه بری خط بگیری مطمن شو منطقه شما مشکلی واسه adsl نداره .به خدا دارم واسه خودت میگم بعدش دیکه دست خودته . چون همه از وایمکس دارن میرن بیشترم سمت تری جی یا بقیه چیزانقل قول: