ماه اول کمتر از یک و نیم گیگابایت اضافه آوردم که سوخت و منتقل نشد. می خواستم استفاده کنم که به دلیل به هم ریختگی سرعت امکان استفاده نبود.نقل قول:
Printable View
ماه اول کمتر از یک و نیم گیگابایت اضافه آوردم که سوخت و منتقل نشد. می خواستم استفاده کنم که به دلیل به هم ریختگی سرعت امکان استفاده نبود.نقل قول:
مگه نمیدونستین؟؟ اچ تی سی فقط میزنه H و نمینویسه H+ ولی اگه سیگنال ۴جی دریافت کنی هم ۴جی میزنه هم ال تی عینقل قول:
نقل قول:
دقیقا الان ده روزه که این بسته گروهی مشکل پیدا کرده، اول فقط اعتبار باقیمونده رو درست نشون نمیداد ولی بعدا شروع کردن به صفر کردن شارژ اصلی کاربرا !!!
من الان با اینکه چند شماره رو به عنوان زیرشاخه دارم ولی از شارژ اصلی کم میشه و نمیتونم هیچ شماره ای حذف کنم. آیا شما هم با این مشکل مواجهید؟
ضمنا این بسته گروهی نسبت به بقیه بسته های عادی و شبانه اولویت داره. باید اول خودتون رو از زیرشاخه حذف کنید تا بتونید از بقیه بسته ها استفاده کنید
سلامنقل قول:
اول اینکه سیم کارتتتون رو که عوض کردید با usim دیگه ، درسته؟
ببینید کد زیر روی گوشیتون کار می کنه؟ می تونید شبکه فقط 4g را انتخاب کنید. البته باید توجه کنید که در اینصورت امکان مکالمه نخواهید داشت.
کد:*#*#4636#*#*
درقسمت تلفن کد زیر رو از چپ به راست وارد کننقل قول:
*#*#4636#*#*
وارد منوی ازمایش میشی قسمت اطلاعات تلفن نوع شبکه رو از اونجا انتخاب کن
این کد رو سامسونگ کار نمیکنه من امتحان کردم
اقا لطفا يكى راهنمايى كنه من از اپليكىشن speedtest استفاده ميكنم و موقعى كه با سرور mtnirancell و rightel تست ميگيرم سرعت دانلودم 2 Mbps بيشتر نميشه ولى با سرور شاتل و پارس انلاين و مبين نت سرعت دانلودم تا 19 Mbps ميره حالا ميشه بگيد مشكل از كجاست و سرعت واقعى من كدومه !!!!!??????? :n36:
1.تست با سرور ايرانسل :
2. تست با سرور شاتل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر من مشکلی در حذف و اضافه ندارم.نقل قول:
اگه پشتیبانی بهتون زنگ زد و خواست مشکلو از سمت شما اعلام کنه به هیچ وجه قبول نکنید.
در رابطه با اولویت بسته ها, این پشتیبانی بهم اطلاعات اشتباه داد و گفته بود تو شب از شبانه کم میکنه.
کسی از چابهار 4g رو تست کرده ؟ توی سایت زده هم 3g و هم 4g ... اما من جایی ندیدم !!!