فقط یکسالش میصرفه چون به هر حال برای یکسال سرویس هم باید یه پولی داد دیگه فقط حجم که نیست. که اونم با این وضع های وب هر لحظه ممکنه من جمع کنم برم اونوقت یکساله گرفتن ریسکش فجیعناک بالاست.نقل قول:
Printable View
فقط یکسالش میصرفه چون به هر حال برای یکسال سرویس هم باید یه پولی داد دیگه فقط حجم که نیست. که اونم با این وضع های وب هر لحظه ممکنه من جمع کنم برم اونوقت یکساله گرفتن ریسکش فجیعناک بالاست.نقل قول:
دوستان یه سوال درباره فشفشه های وب داشتم ...
فرض کنید من یه فشفشه 15 گیگ 15 روزه بخرم بعد 5 روز این 15 گیگ تمام کنم حالا دوباره
میشه فشفشه جدید خرید یا نه ؟؟
اره حجم فشفشت تموم شد بازم میتونی بخری:n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می یکی از این مودم های Huawei که های وب میفروشه رو گرفتم ولی یکی از دوستان پیشنهاد داد asus بگیرم الان این Huawei اضافه هستش
مودم اکبند هست و باز نشده اگر کسی لازم داره pm
سلامنقل قول:
دو تا موضوع هست
1-این بسته های 40 گیگ همیشه نیست.
2-شما اینجا 99 تومن میدی هم سه ماه اعتبار شمارو تمدید میکنه هم 90 گیگ حجم به شما میده درحالی که در صورت خرید کمترین حجم سه ماهه که یک گیگ در ماه هست باید 30 تومن هم جداگانه پرداخت کنی در حالی که اینجا دیگه اون 30 تومن لازم نیست (در واقع 9 تومن هست)
اختلالات خیلی زیاد بوده این چند روز
من تازه از های وب سرویس گرفتم
چرا اینجوریه؟ بقیه سرویس دهنده ها هم اختلالات دارن؟
تایم اوت
قطعی ...
همه مشکل دارن ولی هایوب دیگه افتضاحه. شما آخه رو چه حسابی اومدی هایوب؟ اگه حرفای بچه ها رو تو انجمن میخوندی این اشتباه رو نمیکردی.نقل قول:
دوستان من حجم مصرفی نتم زیاده و به اینترنت در روز نیاز دارم الان سرویس نامحدود 2 مگ برنزی از آسیاتک دارم ماهی 120 هزار تومن میدم زیاد هم راضی نیستم ...
قصد دارم به خاطر فشفشه بیام های وب ولی خوب بچه ها اینجا اکثرا ناراضی هستن میخواستم بدونم این مشکلات تایم اوت و قطعی در همه شهرها
برای های وب هست ؟ در همه مراکز مخابراتی اینطوره ؟ من شهر اصفهان هستم کسی از اصفهان اینجا های وب داره بگه وضعیت چطوره ؟
سلامنقل قول:
والا عزیز در مورد فشفشه خوبه ولی اگه نت براتون مهمه به نظرم نیاید های وب
من خودم سنندج هستم بسیار از های وب ناراضی هستم
از ساعت ۷ عصر به بعد تا حدودای ۱ شب اینرنت فقط اعصاب ادمو خورد میکنه برای ارتباط با سایت هایه خارجی
تایم اوت ها در کل ۲۴ ساعت هم که ازش حرف نزنم بهتره کلا ما نیم ساعت نبود از این های وب تایم اوت نگیریم
قبل های وب از پارس آنلاین سرویس داشتم متاسفانه کیفیت سخت افزاریشون در منطقه ی ما افتضاح بود بارها تلاش کردم که بمونم پارس ولی نشد
در آخر به نظرم نیاید های وب شخصا با عزیزانی در شهر هایه دیگه و در مراکز مختلف در یک شهر هم در ارتباط بودم کسی رو ندیدم از کیفیت های وب راضی باشه
کسی از تهران های وب نداره؟ پینگ داخلی چطوره؟ خارجی؟ چون من رفیقام هم مخابرات دارن هم های وب تو شهر های دیگه اصلا شبیه هم نیستن (در مقایسه با تهران پینگ ایرانشون بیشتره )
اگر کسی داره ممنون میشم یک پاسخی به من بده