یه سوال مسخره به نظرتون 128 8 گیگ بگیرم بهتره یا 4 گیگ؟ میگم نکنه 8 بگیرم هی بخوره زود تموم شه ولی خب فرق قیمتش 10 تومنه که بخوای حجم بخزی میشه 2 گیگ ولی اینجوری میشه 4 گیگ...
()عجب جمله بندی ای من دارم!! :دی)
Printable View
یه سوال مسخره به نظرتون 128 8 گیگ بگیرم بهتره یا 4 گیگ؟ میگم نکنه 8 بگیرم هی بخوره زود تموم شه ولی خب فرق قیمتش 10 تومنه که بخوای حجم بخزی میشه 2 گیگ ولی اینجوری میشه 4 گیگ...
()عجب جمله بندی ای من دارم!! :دی)
این نیاز شماستنقل قول:
خودتون میدونید چقدر بگیرین میصرفه
من الان شبا استفاده میکنم
کم هم نمیشه
حتی 1 مگ
فقط گاها 6 تا 7 ترافیک میندازه
کم میهش
1-6 اصلا کم نمیکنه
شما خواستی 8 گیگ بخر
ولی فکر نکنم کم کنه
کم هم کنه نه اونقدر که فکرشو بکنی
دوستان تبریک بالاخره بخش گزارشات باز شد .
راستی من بخوام بدونم کل دوره چقدر مصرف کردم باید چی کنم؟
باسلام منم سرويس256نامحدود دارم البته يك مگ داشتم اما سرعت بيشتر در حد 512تا700كيلو بود بعضي موقع ها بيشتر صبح ها تا150تا 170هم ميرسيد وقتي به شركت مي گفتم اين چه وضعيتيه مي گفت پهناي باند پايينه و مخابرات همكاري نميكنه من ميگفتم اره جون عمت اگه اين طوريه چرا سرعت بعضي ساعات به 170هم ميرسه و يكي دوساعتي همينطور ميمونه بدونيد دوستان كه اين بز غاله بازيها رو خودشون در ميارن منم ديدم صرف نداره سه ماهه 60بدم رفتم نامحدود 256 گرفتم والان در حدود 17 روزي هست كه دارم استفاده مي كنم خدا رو شكر سرعتم بد نيست البته در روز بين 30و 40بازي داره ميره روي70 80 تا 110تا140 150بازي مي كنه خلاصه نوسان داره اما به 1شب كه ميرسه انگار منم حجمي ميشم سرعت مياد روي10تا2030تا البته من شب ديگه دانلود ندارم در روزهم 5 تا6 ساعت دانلود مي كنم بد نيست چند گيگي دانلود دارم به قول بچه ها اونم به منطقه مخابراتي و شركت پارس انلاين بر ميگرده اينم بگم وقتي چند تا فايلو براي دانلود ميزارم اينگونه دانلود ميكنه وگرنه تكي زياد تعريف نداره اينو براي اون دوستاني گفتم كه نامحدود دارن .
اينم تست سرعت همين الان ساعت 00 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :44 شب
اینی که میگید که خیلی خوبهنقل قول:
شما از کدوم سرویس استفاده میکنید؟ قیمت؟ اشتراک؟ اپ و دون استریم توی مودم چند هست؟
سلامنقل قول:
لطفا راهنمایی بفرمایید.
1.حجم باقيمانده شما به قرارداد جديد اضافه نميشه
2. 256 زيادفرق نميكنه به نظر من سرعت 512 يا به بالا تاثير بيشتري داشته باشه
این نامحدودهای ارزون پارس تو اصفهان راه افتاده؟