اقایون نامحدود 128 سرعتش چقدره ؟ دانلودش . تبریز آز شرقی
Printable View
اقایون نامحدود 128 سرعتش چقدره ؟ دانلودش . تبریز آز شرقی
سلانقل قول:
تایید میشه. 2-3 روزه سرعت افتضاح شده.
زنگ زدم میگه یه اختلال بود رفع شد! مودمو خاموش روشن کنید.
گفتم اینقدر مودمو خاموش روشن کردم که نیم سوز شده!!
الانم با 3g ایرانسلم که متاسفانه تو منزل ما سیگنالش ضعیفه، وگرنه شرف داره به وایمکس.
مخابرات ک خصوصی شد چ گلی ب سر مردم زد؟ همه اینا چرته جدا از انحصار تا وقتی نظارت نباشه بخور بخور باشه بهتر نمیشه[emoji47] اصلا از پایه ما مشکل داریم بیاین اول یقه زیر ساخت بگیرن تا برسیم ب ایرانسل و ... !! ولی خوب دیگه بیخود میکنیم حرف بزنیم باید دهنامون رو ببندیم :|نقل قول:
یه مردی پیدا شه به سوال ما جواب بده .
سرعت دانلود وایمکس ایرانس چقدره ؟ 128
سرعت ها واقعیه عزیزنقل قول:
128 سرعتش 16 هست من الان 512 دارم خودشو بکشه 64(که معمولا هم نمیده این سرعت رو)
خصوصی؟ از کی تاحالا سپاه شده خصوصی؟!نقل قول:
دوست عزیز محض اطلاع شما عرض کنم که مخابرات متعلق به سپاه هست. ایرانسل هم متعلق به بنیاد مستضعفین هستش.
به اینا نمیگن خصوصی سازی. اصلا در ایران چیزی به نام خصوصی سازی تقریبا وجود نداره.
از دیشب تاخیر در باز کردن صفحات و البته عدم امکان دانلود از تمام سایت های مستقیم کننده باز دوباره شروع شد
به سلامتی ! هر روز ی دلیل دیگه برای دوست داشتن این کشور پیدا میشه :n21:
16 هستش .نقل قول:
نزدیک به 2 سال میشه از تعرفه 512 استفاده کردم. سرعت روز و شب همیشه روی 64 بوده
اونوقت الان دو هفته میشه اومدم تعرفه رو به 1 مگ تغییر دادم ولی سرعت بی نهایت افتضاح و اعصاب خورد کنه
سرعت دانلود روی 20 تا 30 میچرخه . خیلی اتفاقی برا نیم ساعت در روز شاید برسه به 120
زنگ زدم پشتیبانی طرف میگه با سیستم دیگه تست کن جای مودم رو تغییر بده
بهش میگم من دو ساله که 512 دارم اصلا و ابدا سرعت پایین نیومده ولی همین که تعرفه 1 مگ فعال شد سرعت اشغال شده
برمیگرده میگه خب از همون 512 استفاده کن
80 تومن پول بی زبون دادم این اینترنت 1 مگ مزخرف و اشغال . اونوقت الان باید سرعت دانلودم 20 تا 30 باشه
یعنی به حدی اعصابم داغونه به حدی دارم منفجر میشم که میخوام خودکشی کنم راحت بشم
اخه بی شرف های بی همه چیز من 80 تومن پول اینترنت 1 مگ دادم نه این سرعت اشغال و گ*
انگار سرعت رو میکشن پایین خودشون که زیاد دانلود نکنی !!!
بعضی ها تو همین تاپیک میگفتن طرح 1 مگ گرفتن ولی سرعت دانلودش 30 ولی من فکر میکردم اینا دیگه داره بزرگش میکنن و دروغ میگن
الان دیگه فهمیدم از 512 به بالا بخوای تعرفه عوض کنی 1 مگ یا 2 مگ بگیری سرعت واقعی رو بهت نمیدن. انگار به جای 1 به 8 شده 1 به 32
بله دوست عزیز من قبلا هم گفته بودم بالا تر از ۵۱۲ در خیلی از مکانها فایده نداره . یک مگ و دو مگ سرعتش از ۵۱۲ هم پایین تر میاد