درودنقل قول:
بابا این بنده خدارا اذیت نکنین. به منم آسیاتک همینو گفت
که داریم با مخابرات مذاکره میکنیم و بزودی درست میشه
Printable View
درودنقل قول:
بابا این بنده خدارا اذیت نکنین. به منم آسیاتک همینو گفت
که داریم با مخابرات مذاکره میکنیم و بزودی درست میشه
نقل قول:
راستی اینکه میگن از تیر 93 هشت تا شهر بزرگ به FTTH وصل میشن راسته؟ اونم حداقل سرعت 20 مگ و حداکثر 100 مگ
این اینترانت ملی هست نه اینترنت جهانی قول میدم سال 95 هم راه نمی افته چون کلا استوپ شده این پروژه .
اطلاعات بیشتر در این سایت
FTTH.ir
مثل اینکه درست شده:n06:
ولی با این حال تخلیه می کنم میرم های وب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه برای اینترنت شبانه می ری پیشنهاد نمی شه سرعت روزانه مد نظر داری پیشنهاد می شه
سرعت دانلود شبانه فرقی با آسیاتک نداره روزانه تا هفت مگابایت هم بالا می ره .
بابا دست از سر این بدبخت AND-ROID2 بردار ، بیچارش کردی:n09:نقل قول:
فعلا که کاری جز دعا برای افزایش سرعت شب نمیشه کرد:n28:
این داش افشین ما ذاتش اینه رو مخ یکی یه سره راه بره!(مثل کک:n02:)نقل قول:
فکر کردی من خونم از تو رنگین تره ؟؟!!نقل قول:
نخیر داداش از این خبرا نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم 2مگ محدود:
من نمیدونم شما چرا تحمل میکنید تخیله کنید بابا این از همه گند تره شرکتش اشغال ترین اینترنت ایران رو ارائه میده:n24:
مثل مذاکرات جلیلی با اشتون؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چقدر طرفدار داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جون تو نصف این شانس داشتم الآن صفحهی فیسبوکم به اندازهی جاستین بیبر(:n21:) لایک خورده بود!نقل قول:
من وعدههای میانتهی آقای and-roid2 رو میدادم الآن باید p30world رو میذاشتم کنار.
من خودم هم گفتم که! رسالتم (حالا رسالت که اسمش رو نمیشه گذاشت! یکی از علایقم در زندگی) اینه که برم روی اعصاب دیگران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . به خصوص and-roid2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . چون هم جنبشو داره هم پتانسیلش رو.نقل قول:
به هر حال اگه وعدهی میانتهی(چه قدر ادبی!) نمیدادی الان من رفته بودم یه ISP دیگه و 40 تومن پیاده نمیشدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ زیر 400! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره واسه شبانه میرمنقل قول:
والا دیگه نمیدونم چیکار کنم
یکی از بچه های همین فروم های وب 256 داره شبا با 250 دانلود میکنه
راست میگه!نقل قول:
من هایوب هم دارم 256 شبانه بالای 220 دانلود میکنه!