-
راي بازي فردا مقابل داماش
بازيكنان استقلال تهران تمرين پنالتي انجام دادند
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال استقلال براي بازي فردا مقابل تيم داماش گيلان تمرين پنالتي انجام دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين عصر امروز استقلال ساعت 15 در ورزشگاه دستگردي آغاز شد. بازيكنان در اين جلسه تمريني پس از گرم كردن و آقا وسط، به مدت 10 دقيقه فوتبال دستگرمي را انجام دادند.
با توجه به اينكه فردا در مرحله يك شانزدهم جام حذفي اين تيم بايد مقابل داماش به ميدان برود بازيكنان به تمرين پنالتي پرداختند، همچنين مهرداد پولادي ،آرش برهاني، جانواريو و حسين كاظمي به طور اختصاصي ضربات آزاد را تمرين كردند.
از اين تمرين 200 نفر ديدن كردند.
مجتبي جباري و سياوش اكبرپور از غايبان تمرين امروز بود.
بازيكنان تيم استقلال بعد از تمرين راهي هتل المپيك شدند.
-
پس از تمرين امروز
قلعهنويي: بازي مقابل داماش جذاب خواهد بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: جام حذفي حساسيتهاي خاص خود را دارد و به طور حتم بازي ما مقابل داماش جذاب خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از تمرين امروز در مورد بازي فرداي اين تيم مقابل داماش گيلان اظهار داشت: بازي سختي خواهد بود. حتي اگر قرار باشد جوانان اين تيم مقابل ما قرار گيرند، نبايد اين تيم را دست كم بگيريم.
وي افزود: ما در اين چند روز تمرينات خوبي را انجام دادهايم، ضمن اينكه باخت به فولاد را فراموش كردهايم. جام حذفي با توجه به حساسيتهايي كه دارد زيبا خواهد بود.
سرمربي آبيپوشان ادامه داد: اين جام شگفتيها است و در تمام دنيا تيمهاي ضعيف براي تيمهاي بزرگ دردسر ساز مي شوند.
قلعهنويي خاطرنشان ساخت: تيم داماش با حضور عابديني و عبدي شرايط خوبي پيدا كرده و فردا بازي جذابي را شاهد خواهيم بود.
-
در بازي جام حذفي
فغاني داور ديدار استقلال تهران و داماش شد
خبرگزاري فارس: اسامي داوران قضاوت كننده در ديدار دو تيم استقلال تهران و داماش گيلان از سوي كميته داوران اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا فغاني،حسين نجاتي،عليرضا يزداني و عليرضا اكرمي داوراني هستند كه ديدار استقلال تهران و داماش گيلان از سري مسابقات جام حذفي را قضاوت خواهند كرد.
اين بازي فردا در ورزشگاه آزادي ساعت 14:15 برگزار مي شود.
-
احضار مربيان استقلال و محروميت مرفاوي تا اطلاع ثانوي
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال تهران تا اطلاع ثانوي از همراهي تيم خود محروم شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از بررسي از سوي كميته انضباطي در خصوص تخلف عبدالصمد مرفاوي وي تا اطلاع ثانوي از همراهي تيم خود محروم شد.
اميد طيري مربي استقلال در خصوص تخلف خود در ديدار تيمش با فولاد خوزستان بايد روز يكشنبه 10/9/87 ساعت 16:30 در كميته انضباطي حاضر شده و توضيحاتي را ارائه دهد.
امير قلعه نويي نيز جهت پاره اي از توضيحات در همان روز بايد در كميته انضباطي حضور داشته باشد.
*عليرضا حقيقي دروازه بان پرسپوليس و سيد مهدي سيدصالحي مهاجم پيكان به دلي
-
بازبيني فيلم بازي داماش توسط قلعه نويي
تيم فوتبال استقلال تهران در مرحله يك شانزدهم نهايي جام حذفي باشگاه هاي كشور فردا ميزبان داماش گيلان خواهند بود.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، كادر فني استقلال براي شناخت اين تيم فيلمهاي بازيهاي قبلي داماش را تهيه و مورد بازنگري قرار داد . امير قلعه نويي صبح امروز با حضور در باشگاه فيلم آخرين بازي داماش را تماشا كرد. البته گفته مي شود حسين عبدي سرمربي تيم داماش گيلان با نفرات ذخيره اش به مصاف آبي پوشان تهراني مي رود.
-
بازيكنان اصلي استقلال مقابل داماش
در حاليكه تيم داماش گيلان اعلام كرده با تيم ذخيره هاي خود به مصاف استقلال مي رود اما به نظر مي رسد امير قلعه نويي تيم اصلي اش را در اين ديدار به زمين بفرستد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، البته هنوز مشخص نيست تفكرات قلعه نويي در اين ديدار چيست اما به احتمال زيادي سرمربي آبي پوشان در اين ديدار بازيكنان اصلي خود را به زمين مسابقه ميفرستد و در كنار آنها چند بازيكن ذخيره خود را نيز راهي زمين ميكند. اين در حالي است كه در تمرينات قلعه نويي تاكييد زيادي بر بازيكنان ذخيره دارد.
-
استقلالي ها در هتل المپيك
تيم استقلال آخرين تمرين خود براي رويارويي با داماش گيلان در چارچوب رقابتهاي جام حذفي امروز در ورزشگاه دستگردي انجام مي دهند.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، تمرين تيم فوتبال استقلال امروز برگزار ميشود و بازيكنان اين تيم بعد از برگزاري ازي راهي هتل المپيك ميشوند تا اردو خود را در اين هتل برگزار كنند. گفتني است ديدار ديدار استقلال و داماش فردا در ورزشگاه آزادي تهران ساعت 15 برگزار ميشود.
-
مصاحبه اختصاصی ایلنا با مهاجم برزیلی استقلال
"فابیوبلا": در بالاترین سطح فوتبال برزیل بازی كرده ام
من مهاجم كلاسیك هستم و با قد كوتاهم با سرهم گل می زنم
/09/04-20:08
تهران- خبرگزاری كار ایران
بازیكن برزیلی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: من در برزیل كه بودم فقط بازی های ایران در جام جهانی را تماشا كرده بودم اما هیچ شناختی از تیم استقلال تهران نداشتم و نمیدانستم چنین تیمی در ایران وجود دارد.
فابیو بالا در گفت و گو اختصاصی با ایلنا، افزود:اما وقتی از سوی این باشگاه با من مذاكره شد با مراجعه به اینترنت متوجه شدم تیم استقلال از جمله تیم های صاحب نام آسیا است كه سه بار سابقه قهرمانی آسیا را در كارنامه خود دارد. ضمن اینكه در سراسر ایران از هواداران بی شماری بهره می برد.
وی ادامه داد: من یك بازیكن حرفه ای هستم و در بالاترین سطح برزیل فوتبال بازی كرده ام. در این بین در مسابقاتی بازی می كردم كه بالغ بر 70 هزار هوادار برای تماشای آن به ورزشگاه می آمدند كه با این تفاسیر حضور در ورزشگاه آزادی با بیش از 70 هزار هوادار سخت نخواهد بود. البته فقط باید با سایر بازیكنان استقلال وفق پیدا كنم.
بازیكن برزیلی تیم فوتبال استقلال تهران اضافه كرد: برای اینكه با سایر بازیكنان استقلال هماهنگ شوم حداقل به دو سه هفته زمان نیاز دارم. با آنكه در حدود یك ماه است تمرین نكرده ام اما فكر می كنم تا رسیدن itc و همچنین مدت زمان پس از قراردادم برای بازی در لیگ برتر ایران بهترین فرصت باشد تا با حضور در تمرینات بتوانم خودم را با شرایط تیم استقلال وفق دهم.
فابیو بالا در پاسخ به این سوال كه آیا می تواند انتظارات امیرقلعه نویی را برآورده كند یا نه گفت: بله، صد در صد می توانم خواسته های وی را برآورده كنم. این مساله برمی گردد به تفكرات حرفه ای من كه چگونه مواردی كه سرمربی اعلام می كند را در زمین ارائه كنم.
وی افزود:من می دانم حضور در تیم استقلال تهران چه فضایی را برایم خواهد داشت. هواداران این تیم برای یك بازی معمولی با حضور 50 هزار نفری به تشویق تیم خود می پردازند. به هر حال من برای اینكه بتوانم در این تیم موفق باشم باید درك مناسبی از فضای اطراف این باشگاه داشته باشم كه خوشبختانه در این مدت به این مسائل آگاهی پیدا كرده ام.
"فابیو بلا" از جمله بازیكنانی است كه كادر فنی تیم استقلال برای حضور پرقدرت تر در جام باشگاه های آسیا حساب ویژه ای بر روی او باز كرده اند.
خود وی در این خصوص می گوید:به طور یقین برای من نیز قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا مهم است. به خوبی می دانم مردم ایران هم دوست دارند نمایندگان كشورشان در آسیا موفق عمل كنند. امیدوارم در این دوره بتوانیم انتظارات آنها را برآورده كنیم.
مهاجم برزیلی تیم استقلال تهران ادامه داد:اگر هافبك ها و در مجموع تمامی بازیكنان در طول مسابقه بتوانند به من توپ رسانی كنند به طور یقین می توانم گلزنی كنم و پاس گل بدهم. ضمن اینكه تبحر خاصی درگرفتن پنالتی به سود تیمم دارم. اما همانطور كه گفتم نیاز دارم بازیكنان هم تیمی در طول مسابقه توپ رسانی خوبی به من داشته باشند.
وی اضافه كرد: من در برزیل با پیراهن شماره های 7-11-9 و 10 بازی كرده ام و در این مدت بارها شده كه با پا و با وجود قد كوتاه ام با سر نیز گلزنی كنم. با این حال با 174 سانتی متر قد، پست اصلی ام مهاجم چپ است.
فابیو گفت: بحث مبلغ قراردادم با تیم استقلال تهران به هیچ وجه برایم مهم نیست،من با توجه به آشنای ام با آقای رجبی راضی شدم به تیم استقلال بپیوندم. امیدوارم بتوانم با عملكرد خودم در تیم استقلال طرفداران بی شمار این تیم را خوشحال كنم.
وی افزود: من دی كارمو بازیكن برزیلی و سابق تیم پرسپولیس را نمی شناسم. به همین دلیل نمی توانم در خصوص عملكرد او در ایران نظری بدهم. اما امیدوارم خودم بتوانم انتظارات را برآورده كنم.
مهاجم برزیلی استقلال ادامه داد: در سیستم 3-4-3 هم می تواند در نقش مهاجم چپ بازی كنم و هم این كه به عنوان مهاجم سوم پشت سر دو مهاجم اصلی قرار بگیرم. اما در سیستم 2-5-3 می توانم در نقش فوروارد ثابت قرار بگیرم.
-
در گفت و گو با فارس
رجبي: به جانواريو توصيهاي براي تعريف از بازيكن برزيلي نكردم
خبرگزاري فارس: آناليزور تيم فوتبال استقلال گفت: براي تاييد بازيكن برزيلي، از جانواريو نخواستم تا نزد امير قلعه نويي تعريف كند.
رضا رجبي در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره فابيو بالا و عدم تمرين از سوي او، اظهار داشت: معلوم بود اين بازيكن بدون قرارداد حاضر نيست تمرين كند. امير قلعه نويي هم با توجه به شناختي كه از من دارد، اين بازيكن را پذيرفته و گفت در اين زمينه هر چه مي گويم، قبول دارد.
وي افزود: از حالا به بعد دست باشگاه است كه با او وارد مذاكره شوند. مبلغ او هم مشخص است. 70 هزار دلار براي آي تي سي او بايد داده شودو 180 هزار دلار هم مبلغ قرارداد او مي شود.
رجبي در پاسخ به اينكه گفته مي شود از جانواريو خواسته تا در صورت نظرخواهي از وي از اين مهاجم تازه وارد نزد امير قلعه نويي تعريف كند، عنوان كرد: برايم حرف در آورده اند. مگر قرار است از اين انتقال به من پولي برسد كه دست به چنيني كاري بزنم. رجبي براي تاييد كار خود نيازي به اين كارها ندارد. اگر اين بازيكن بد باشد، آبروي خودم مي رود.
وي ادامه داد: پنج شنبه قبل خود قلعه نويي جانواريو را به اتاق خود در هتل المپيك برد و از او در مورد اين بازيكنان پرسيد و جانواريو هم گفته بود كه اين بازيكن خوبي است و بازي هايش را از تلويزيون ديده است.
رضا رجبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: ديدار سايپا و برق شيراز را در ورزشگاه انقلاب كرج ديدم چرا كه شنبه آينده بايد به مصاف سايپا برويم. نقاط ضعف و قوت اين تيم را شناسايي كردم.
وي افزود: هر تيمي نقاط ضعف و قوتي دارد. گزارش فني خود را به قلعه نويي مي دهم تا شيوه تمرينات را بر اساس اين اطلاعات پايه گذاري كند.
رجبي در مورد علت حضور رضا عنايتي در ورزشگاه انقلاب كرج گفت: علت اين مسئله را نمي دانم زيرا خودم هم در ورزشگاه او را ديدم. تصور مي كنم براي انجام كار يكي از دوستانش به ورزشگاه آمده بود و زود هم اين محل را ترك كرد.
انتهاي پيام/
-
استقلال امروز با تركيب اصلى درمقابل داماش
تيم فوتبال استقلال امروز درچهارچوب مسابقات جام حذفى به مصاف داماش گيلان خواهد رفت پيش از اين عنوان شده بود استقلال با تلفيقى از بازيكنان ذخيره در اين ديدار ظاهر خواهدشد اما طبق شنيده هاى ما بنا به تشخيص كادرفنى، آبى پوشان با بازيكنان اصلى در اين ديدار حاضرخواهند شد. گفتنى است امير قلعه نويى قصد دارد تيمش را با ۲ تغيير به ميدان بفرستد.شايان ذكراست اين ديدار امروز ساعت ۱۴و۱۵ دقيقه در ورزشگاه آزادى برگزار خواهدشد.
كادر فنى استقلال: بيك زاده دنبال تيم بگردد!
هاشم بيك زاده هافبك استقلال بايد در نيم فصل به دنبال يك تيم جديد بگردد. طبق شنيده هاى ما كادرفنى استقلال از خريد اين بازيكن بشدت ناراضى بوده و به دنبال فروش او هستند. گفتنى است در بازى امروز مقابل داماش گيلان در جام حذفى هم بيك زاده از فهرست ۱۸ نفره خط خورده است.
تدارك وسيع قلعه نويى؛
۴ كارشناس ويژه استقلال براى ليگ قهرمانان
از مدت ها قبل اشاره كرديم كه استقلال براى ليگ قهرمانان آسيا تداركات ويژه اى خواهد ديد كه يكى از آنها جذب بازيكنان خارجى است. به همين خاطر چند بازيكن برزيلى در تدارك سفر به تهران هستند تا از سوى امير قلعه نويى مورد ارزيابى قرار بگيرند اما ظاهراً اين تمام برنامه اى نيست كه استقلالى ها براى حضور در ليگ قهرمانان مدنظر خود قرار داده اند و اقدامات ديگرى نيز در شرف انجام است كه طى روزهاى آينده به مرحله عمل درخواهد آمد. بر اساس شنيده هاى ما، قرار است به زودى با نظر امير قلعه نويى ۴ كارشناس تحت عنوان مشاوران استقلال همكارى خودشان را با اين تيم آغاز كرده و براى سرمربى آبى پوشان اطلاعات جمع آورى كنند. اين طور كه ما شنيده ايم اين نفرات بعد از قرعه كشى مرحله گروهى ليگ قهرمانان آسيا گزينش خواهند شد و هر كدام موارد خاصى را بر عهده خواهند گرفت كه مهمترين آن تمركز بر روى رقبا و زير نظر گرفتن حريفان آسيايى براى آناليز فنى آنهاست. حتى احتمال دارد اين مشاوران قبل از آغاز ليگ قهرمانان سفرهايى هم به كشورهاى منطقه داشته و بازى هاى تيم هاى همگروه با استقلال را از نزديك تماشا كنند. علاوه بر اين طبيعى است كه آنها درباره خود استقلال هم به امير قلعه نويى مشاوره خواهند داد.