-
نگاهي به نبرد پرالتهاب پرسپوليس و پيکان پراشتباه ، پرجاذبه ، پرگل
ديدار مهيج و پرگل پرسپوليس و پيکان از سري رقابتهاي هفته چهاردهم ليگ برتر باشگاههاي ايران در شرايطي به تساوي رسيد که شتابزدگي و اشباهات فردي دراين بازي به کرات به چشم آمد .
]
در غياب افشين قطبي که عطاي حضور در کادرفني را به لقايش بخشيده ، سکان هدايت پرسپوليس در اين بازي حساس به افشين پيرواني سپرده شد تا اين مربي جوان ، اين مسئوليت خطير را عهده دار باشد . پيرواني که به امتيا زات تعيين کننده اين بازي واقف بود ، ترکيبي تقريبا هجومي را در دستور کار قرارداده بود و براين باور بود تا با فراخواني ابراهيم توره و عليرضا نيکبخت واحدي در خط آتش وگرفتن ميانه ميدان به هدف برسد .
از سويي ديگر علي اصغر مديرروستا مربي موفق تيم پيکان ، قصد داشت که با سپردن مرکز زمين به محمدرضا طهماسبي کاپيتان خوشفکر و ارسال توپ هاي مواج از سوي پيستون هاي کناري به مردان حمله ور ( ايمان حيدري - سيد مهدي سيد صالحي ) به پوئن هاي الهام بخش اين بازي دست يابد .
پرسپوليس با شروع بازي ، اشتياق خود را با حضور پرتعداد در زمين ميزبان نشان داد وهنوز عقربه هاي ساعت به دقيقه 4 نرسيده بود که ابراهيم توره از پاس خوب نيکبخت واحدي سود برد و توپ را به درون دروازه پيکان فرستاد . اين گل زود هنگام روحيه و انگيزه ياران پرسپوليس را مضاعف کرد و در دقيقه 6 بدنبال يک حمله خطرناک ، علي کريمي با خطاي محرز مدافع پيکان مواجه شد که هدايت ممبيني نقطه پنالتي را نشان داد . نيکبخت واحدي زننده اين ضربه بود اما محمد محمدي سنگربان باتجربه پيکان براحتي توپ را خنثي کرد و حريف را ازرسيدن به گل دوم ناکام نمود .
رفته رفته عطش پرسپوليس فروکش کرد و پيکان بر زمين و توپ احاطه يافت که در اين اوضاع واحوال ، ناکارآمدي عليرضا حقيقي دروازه بان پراشتباه و ناهماهنگي مدافعان مرکزي پرسپوليس باعث شد تا نفرات تيم ميزبان مطمئن تر از دقايق اوليه نمايش دهند .
جديت پيکان و ضعف مفرط خط دفاعي و سنگربان پرسپوليس در دقيقه 32 به گل تساوي منتج شد و ايمان حيدري مهاجم بوشهري تيم ميزبان موفق شد دروازه اين تيم را فتح کند . پيش از اين حادثه ،سيدصالحي با شليکي تماشايي دروازه پرسپوليس را هدف قرار داد که توپ به تير افقي چسبيد .
پيکان در دقيقه 37 صاحب يک ضربه ايستگاهي شد که طهماسبي توپ را به سمت دروازه حريف فرستاد ولي اشتباه محرز و جايگيري نادرست دروازه بان پرسپوليس موجب شد تا گل دوم تيم ميزبان به راحتي هرچه تمامتر رقم بخورد .
در نيمه دوم ، هر دوتيم فوتبالي سرعتي ارايه دادند و پيکان در لحظات اوليه بار ديگر در زمين پرسپوليس خيمه زد که ضربه سر ايمان حيدري در دقيقه 47 به تير افقي اصابت کرد که بارديگر سنگربان تيم ميهمان ، نظاره گر اين صحنه بود .
پرسپوليس در دقيقه 52 بدنبال اشتباه مدافعان و دروازه بان تيم پيکان ، يک ضربه ايستگاهي نصيب تيم ميهمان شد که در نهايت توره توپ را در شلوغي دروازه حريف به تور چسباند تا بازي به تساوي برسد و همه چيز از نو شروع شود .
چهار دقيقه بعد خطاي سعيد لطفي بر روي توره يک ضربه پنالتي ديگر را نصيب پرسپوليس کرد که اين بار نيزمحمدي ضربه نيکبخت واحدي را مهار کرد .
در دقايق پاياني تيم پيکان با حضور پردامنه در زمين پرسپوليس و نفوذ به عمق دفاع رسوخ پذير حريف قصد داشت به گل برتري برسد که تلاش ياران مديرروستا ره بجايي نبرد تا اين ديدار پرجاذبه و در عين حال پراشتباه با تساوي دو بردو خاتمه يابد .
بهرحال ، پرسپوليس در اين بازي پرالتهاب ، سيمايي دلپذير تر از هفته هاي گذشته داشت و اگر نيکخبت واحدي ، دروازه بان و مدافعان اين تيم شتابزدگي نمي کردند کسب سه امتياز دور از دسترس ياران پيرواني نبود . پيکان هم در اين بازي ، چهره اي مصمم داشت اماا قلب دفاعي آن همچون تيم ميهمان ، ساختار نابساماني داشت.
با کسب اين نتيجه تيم پيکان جمع اندوخته هاي خود را به عدد 29 امتياز رساند و کماکان در صدر جدول تکيه زد اما پرسپوليس با 23 امتياز در همان مکان قبلي ( ششم ) ايستاد .
-
علوي دوباره پرسپوليسي مي شود
با کناره گيري افشين قطبي از راس کادر فني پرسپوليس، سيد محمد علوي به فکر بازگشت به اين تيم افتاده است.
به گزارش روز شنبه خبرنگار ايرنا، علوي که به دليل نيمکت نشيني هاي متوالي در ليگ برتر، هفته گذشته با دريافت رضايتنامه با مسوولان باشگاه پاس وارد مذاکره شده بود، بعد از جدايي قطبي رايزني هايش را براي بازگشت دوباره به جمع سرخپوشان آغاز کرده است.
در همين رابطه علوي از داريوش مصطفوي خواسته است تا وي در تماسي با کاظم اوليايي مديرعامل پاس همدان، رضايت او را براي انصراف از به خدمت گرفتن اين بازيکن جلب کند.
سيد محمد علوي در فصل نقل و انتقالات پيش از شروع ليگ هشتم ، با عقد قرارداي يکساله از تيم پاس همدان به پرسپوليس تهران پيوسته بود.
-
پرسپوليس زيبا اما بدشانس !
کانون هواداران پرسپولیس : مسلما امروز افشين پيرواني حساس ترين و شايد سخت ترين لحظات زندگي خودش را سپري كرد و انصافا اگر كمي خوش شانس بود شايد يكي از شيرين ترين لحظات عمرش را پشت سر ميگذاشت چرا كه تيم تحت هدايت او اگر چه امروز 2 امتياز از دست داد اما بسيار زيبا و اميدوار كننده بازي كرد و اگر پنالتي ابتداي بازي نيكبخت به گل تبديل مي شد مشخص نبود چه بر سر صدرنشين ليگ در شهر خودش مي آمد .
پرسپوليس امروز 2 امتياز ديگر از دست داد اما از دست دادن اين 2 امتياز كجا و 2 امتياز بازي قبلي كجا ؟؟ در بازي قبلي مقابل صبا شايد تعداد فرصت هاي گلزني ارتش سرخ به زحمت به 3 يا 4 رسيد اما در اين مسابقه پرسپوليس دست كم بيش از 6 موقعيت ايجاد كرد .
مسلما پيرواني نمي تواند ظرف مدت 3 روز تغييرات آنچناني در پرسپوليس ايجاد كند اما حداقل از نظر روحي تيم را بسيار خوب آماده كرد و بازهم مي گوييم اگر يكي از پنالتي هاي نيكبخت گل شده بود امروز كار پيرواني بسيار بزرگتر جلوه داده مي شد .
تيم افشين امروز بسيار خوب و جنگنده در مقابل حريف ظاهر شد و هرگاه توپ از دست مي رفت بازيكنان با انگيزه و شجاعت به استقبال بازيكن صاحب توپ مي رفتند و ديديم تيم صدرنشين كاملا وسط زمين را از دست داده بود . البته امروز كريم باقري به دليل خستگي نتوانست چندان پرفروغ ظاهر شود اما ساير بازيكنان با دوندگي فراوان همه را با آينده ي اين پرسپوليس اميدوار ساختند .
مسلما افشين پيرواني اگر موفق شود اين 3 بازي خانگي كه چندان سخت هم نيستند را با برد پشت سر بگذارد در آنصورت شايد عنوان موقت بودن را مقابل نام او ديگر نبينيم و يا نشنويم . اين بهترين فرصت براي افشين پيرواني است كه خودش را اثبات كند و نشان دهد كه لياقت اين را دارد سرمربي پرسپوليس حداقل تا پايان فصل جاري باشد !
از بازي هاي بعد و با وجود واعظي در درون دروازه و ايوان پتروويچ در مركز زمين و رحمان رضايي در قلب دفاع و صد البته احياي مجدد ابراهيم توره پرسپوليس مي تواند به تيمي بي رحم تبديل شود كه هر حريفي را با گل هاي فراوان بدرقه كند چراكه بازيكنان فعلي توانايي چنين كاري را دارند .
در بازي امروز مقابل پيكان ديگر خبري از سانترهاي بي هدف نبود و مشخص بود پيرواني از آنها خواسته بود به بازي زميني و پاسكاري روي بياورند . قبلا هم گفته بوديم وقتي پرسپوليس بازيكناني دارد كه مي توانند اين چنين با بازي روي زمين و كارهاي تركيبي حريف را تحت فشار قرار دهند چرا اينقدر براي سانتر و ارسال از كانال هاي كناري اصرار مي ورزد ؟!
در هر صورت اميدواريم اين مساوي كه با بازي زيباي پرسپوليس در خانه ي پيكان صدرنشين كه البته با خوش شانسي مسلما حريف نيز رقم خورد آغازي براي موفقيت هاي پرسپوليس اين فصل باشد . فاصله 6 امتياز با صدرجدول آنقدر زياد نيست كه پرسپوليس نتواند آنرا جبران كند و مي توان به آينده ي اين تيم اميدوار بود . در حال حاضر نيز مي بايست هدف همه ما حمايت از تيم براي رسيدن به جاده موفقيت باشد و بايد اين را نيز بدانيم كه پرسپوليس است كه به افراد شخصيت مي دهد و آن ها را بزرگ و يا كوچك مي كند و اگر پرسپوليس نباشد اين افراد نيز نيستند .
-
فرخزادي:طبق قرارداد با سرمربي تيم برخورد ميكنيم
کانون هواداران پرسپولیس : قطبي بايد 14 روز پس از استعفا در ايران ميماند.عضو هياتمديره باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد كه اين باشگاه موضوع استعفا و جدايي قطبي را به شكل قانوني طبق قرارداد في ما بين پيگيري مي كند.مجيد فرخزادي در رابطه با قطبي ميگويد: «به هر حال ما با قطبي طبق قراردادشان برخورد ميكنيم. باشگاه و سرمربي تيم نسبت به يكديگر تعهداتي داشتند كه باشگاه تمام تعهداتش را در حد امكان درخصوص قطبي انجام داده است. قطبي تعهد داشت چنانچه تصميم به جدايي يا استعفا بگيرند حداقل بايد 14 روز در ايران بمانند و پس از اين مدت با توافق با باشگاه از پرسپوليس جدا شوند در حالي كه 2 روز پس از استعفا ايشان از ايران رفتند اما با اين وجود ما پيگير اين موضوع هستيم و بيكار نيستيم.فرخزادي در ادامه افزود: «ما دوست داريم احترام قطبي را نگه داريم چون به هرحال او سال قبل تمام تلاشش را انجام داد و پرسپوليس با كمك او قهرمان شد به همين دليل نيز از هوادارانمان خواستيم احترامق طبي را حفظ كنند.
-
حميد درخشان : رفتن قطبي به سود پرسپوليس شد
کانون هواداران پرسپولیس : حميد درخشان گفت: بازي امروز پرسپوليس در مقابل پيكان يك بازي مستقيم و تهاجمي بود كه پرسپوليس بر اساس آن دو گل به ثمر رساند و دو ضربه پنالتي را در برابر صدر نشين ليگ از دست داد.سرمربي اسبق پرسپوليس با بيان مطلب فوق گفت: بازي امروز پرسپوليس و پيكان يك بازي خوب بود و به نظر من هر دو تيم پرسپوليس و پيكان فوتبال پاياپايي را ارائه كردند كه نتيجه آن چهار گل و خلق موقعيت هاي بسيار زياد بود.وي گفت: البته اگر پرسپوليس پنالتي اول را گل مي كرد و بازي دو بر صفر مي شد كل جريان بازي تغيير مي كرد و نتيجه اي كه بدست مي آمد يك نتيجه خوب و شيرين براي پرسپوليس بود. بااين وجود بعد از اينكه بازي دو بر دو مساوي شد بازي هم پرسپوليس روي ضربه پنالتي اين شانس را داشت كه پيروز شود اما با اشتباه نيكبخت و كادر فني اين نتيجه از دست رفت. درخشان افزود: وقتي بازيكني يك پنالتي را در يك بازي خراب مي كند در پنالتي دوم همواره اين ترس و استرس را دارد كه ممكن است پنالتي دوم هم خراب شود، بنابراين نيكبخت كه پنالتي اول را خراب كرده بود نبايد پشت توپ در ضربه پنالتي دوم قرار مي گرفت.وي در اين خصوص گفت: حتي اگر خود نيكبخت هم اين روحيه را داشت كه پشت پنالتي دوم قرار بگيرد بايد از نيمكت به او مي گفتند كه اجازه بدهد بازيكن ديگري ضربه را بزند. ضمن اينكه مربيان در رختكن بين دو نيمه بايد اين تذكر را بدهند كه اگر باز هم در بازي ضربه پنالتي به دست آمد بازيكن ديگري بايد بزند.حميد درخشان در مورد بازي تهاجمي پرسپوليس گفت: پرسپوليس امروز با دو مهاجم بازي مي كرد و از اين رو ديديم كه دو گل زد، دو پنالتي به ثمر نرساند و چندين موقعيت گل را از دست داد بنابراين پرسپوليس اين توانايي را دارد كه بهتر از اين هم بازي كند و حيف است كه پرسپوليس با يك مهاجم به مصاف حريفان برود.درخشان گفت: پرسپوليس از گذشته هاي دور به تيم تهاجمي معروف بوده و در حال حاضر هم با بازيكناني كه دارد مي تواند با چندين شيوه تهاجمي به ميدان برود و امروز ديديم كه با آزادي عمل بيشتري كه مهاجمان پيدا كرده بودند در برابر تيم صدر نشين ليگ آن هم در يك زمين ناهموار و ناشناخته فوتبال نسبتا خوب و زيبايي را ارائه كردند.وي در مورد كناره گيري قطبي از پرسپوليس گفت: انشاالله كه اين تغييرات به سود پرسپوليس باشد و من مطمئن هستم كه پرسپوليس با اين توانمندي و اين بازيكنان روزهاي بسيار بهتري را پيش رو دارد.سر مربي اسبق پرسپوليس در مورد احتمال بازگشت خود به پرسپوليس گفت: مطمئنا اگر از من بخواهند به پرسپوليس بيايم با جان و دل مي پذيرم و حاضرم به پرسپوليس كمك كنم. ما بايد ياد بگيريم كه به يكديگر كمك كنيم و از اين نترسيم كه اگر يك نفر به جمع كادر فني اضافه شد چه اتفاقي ممكن است بيافتد.وي گفت: دوستان بايد ثابت كنند كه در عمل موفقيت پرسپوليس را مي خواهند، بنابراين بايد از وجود پرسپوليس ها و كساني كه كار بلد هستند در جمع كادر فني استفاده كنند
-
كميته انضباطى
۱۳۵ ميليونى كه براى پرسپوليس دردسر مى شود
پرونده رهبرى فرد و فنايى به جريان افتاد
بهروز رهبرى فرد و داود فنايى كه چند سالى است از باشگاه پرسپوليس طلبكار هستند از اين باشگاه به كميته انضباطى شكايت كردند. رهبرى فرد ۷۵ ميليون و فنايى ۶۰ ميليون از پرسپوليس طلب دارند و براى گرفتن مطالبات خوداز كميته انضباطى خواستند كه پرونده آنها را به جريان بيندازد اما چون پرونده اين دو بازيكن به حدود چهار سال پيش برمى گردد فعلا كميته انضباطى از سازمان ليگ برتر استعلام گرفته. اگر سازمان ليگ ادعاى اين دو بازيكن را تأييد كند باشگاه پرسپوليس بايد ۱۳۵ ميليون رهبرى فرد و فنايى را پرداخت كند در غير اين صورت ماده ۷۰ براى باشگاه پرسپوليس اعمال مى شود.
-
خود ويرانگرترين ستاره فوتبال ما
۱- قيافه نيكبخت را در كميته انضباطى و مصاحبه هاى او در اين مدت را به ياد بياوريد، ندامت و پشيمانى از بندبند صحبت ها و عكس العمل هاى او مشخص و واضح بود، معذرت خواهى پشت معذرت خواهى بود كه از سوى نيكبخت و خطاب به مردم بر زبان مى آمد. بعد از بازى ديروز مقابل پيكان و پس از، از دست دادن ۲ پنالتى حساس و سرنوشت ساز نيز اين رويه ادامه داشت و سيل معذرت خواهى هاى نيكبخت روان شد!
۲- از قديم گفته اند چرا عاقل كند كارى كه باز آرد پشيمانى، نيكبخت براى «متفاوت بودن» دست به هر كارى مى زند، از جمله زدن ۲ پنالتى در يك بازى در شرايط روحى بد، سركار گذاشتن تيم ملى و افكار عمومى با تعريف داستان هايى از موبايلش كه شايد غير از خودش هيچ كس ديگرى آنها را باور نكرد! و...
مانده ايم كه چرا عليرضا نيكبخت با سابقه بيش از يك دهه حضور در بالاترين سطوح فوتبال ما هنوز خود را جوان بى تجربه اى فرض مى كند كه مى تواند افكار عمومى را بازى داده و همه چيز را با يك معذرت خواهى سرهم كند؟! حتى اگر از روى نيمكت به او اصرار مى كردند كه پشت پنالتى بايستد، او بايد منطقى تصميم مى گرفت و حداقل پنالتى دوم را نمى زد، نه آنكه جلوتر از همه توپ را بغل كند و به سمت نقطه پنالتى راه بيفتد! تفاوت عليرضا نيكبخت با هم دوره اى ها يش از جمله نكونام، كريمى و... را بايد از همين نكات فهميد، آنجا كه آنها بازى در بالاترين سطوح فوتبال دنيا را تجربه كردند و عليرضا كه شايد پتانسيل بيشترى براى پيشرفت داشت، حضور در جلد روزنامه هاى ورزشى را به بسيارى چيزهاى ديگر ترجيح داد!
۳- رخ دادن آنچه طى ماه اخير از نيكبخت ديده ايم با توجه به روندى كه او تا به حال طى كرده، ديگر تعجب كسى را برنمى انگيزد، بعد از اين هم او همين روند را ادامه خواهد داد، ديگر فشار تيم ملى تمركز او را براى كارهاى ديگر! برهم نخواهد زد، شايد او به خاطر از دست دادن ۲ پنالتى ناراحت باشد اما بى شك از اينكه دوباره تا يك هفته جلد روزنامه ها را به خود اختصاص داده، خوشحال است! نيكبخت است و فرصت فراوان براى كارهايى كه فقط خودش مى داند دليل انجامش چيست!
-
هركس را بخواهم تعويض مى كنم
افشين پيروانى: يادم رفت به نيكبخت بگويم محمدى پنالتى گير است
افشين پيروانى، سرمربى تيم پرسپوليس در پايان ديدار تيمش مقابل پيكان قزوين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازى خوبى بود، مقابل قهرمان ليگ برتر قرار گرفتيم. آنها لياقت صدرنشينى را دارا هستند و در اين مسابقه قصد استفاده از امتيازات خانگى را داشتند و اينكه ۳ امتياز را كسب كنند. با اين حال براى كسب ۳ امتياز به زمين رفتيم اما متأسفانه به هدف خود نرسيديم.وى در مورد افشين قطبى خاطرنشان كرد: من از زحمات قطبى تشكر مى كنم. او انسان با شخصيت و موجهى است. افشين كارش را خوب بلد است. با اين حال من گفته بودم كه اگر پيروز شويم برد از آن قطبى است و اگر ببازيم مسئوليت باخت با من است. اكنون هم از بازگشت قطبى استقبال مى كنم و اگر به پرسپوليس باز گردد حاضرم به عنوان دستيار در كنارش كار كنم. پيروانى در رابطه با پنالتى هاى از دست رفته نيكبخت تصريح كرد: نيكبخت پنالتى زن اول ماست. در تمرينات كار كرده بوديم و از ابتداى فصل نيز او تمام پنالتى ها را زده بود. در اين مسابقه شرايطى به وجود آمد كه مانع گل شدن توپ ها شد.قبل از زدن ضربات پنالتى فراموش كردم به نيكبخت بگويم كه محمدى پنالتى گير است. با اين حال اگر مى دانستم كه نيكبخت پنالتى ها را خراب مى كند به كس ديگرى اين مسئوليت را مى سپردم. وى عنوان كرد: كيفيت زمين خوب بود اما به نظر مى رسيد كمى از استاندارد جهانى كوچكتر است. به هر حال از مسئولين استان قزوين ممنونم چرا كه انصافاً ميزبانى عالى را انجام دادند.وى در مورد وضعيت رحمان رضايى اظهار كرد: رحمان از زمانى كه كارت بازى اش را بگيرد مى تواند براى پرسپوليس به ميدان برود و به احتمال فراوان از ابتداى نيم فصل دوم براى ما بازى مى كند.وى گفت: وضعيت واعظى بسيار خوب است. مصدوميت وى به طور كامل برطرف شده و از امروز در تمرينات شركت مى كند و همراه ساير دروازه بانان كار خود را انجام مى دهد.پيروانى درباره اضافه شدن مربى به كادر فنى گفت: كادر فنى نياز به مربى دارد. اگر در پرسپوليس ماندگار شوم يك مربى خوب را به كادر اضافه مى كنم. وى در خصوص رفتن الونگ اظهار داشت: الونگ مدافع نبود بلكه هافبك بود، وقتى دلش با تيم نبود بهتر بود برود. بازيكن بدى نبود اما بازيكن پرسپوليس بايد نسبت به اين تيم تعصب داشته باشد. وى در مورد قهرمانى پرسپوليس تصريح كرد: هميشه قهرمان شدن ساده تر از حفظ آن است.حريفان مقابل پرسپوليس انگيزه زيادى دارند و اين موضوع كار ما را سخت مى كند. ما در ساختار دفاعى تيم ضعف داريم و بايد اين موضوع برطرف شود. به اميد خدا در آينده نتايج بهترى خواهيم گرفت و هواداران را خوشحال خواهيم كرد.پيروانى در مورد داورى اين مسابقه نيز خاطرنشان كرد: داورى خوب بود. يكى از بهترين قضاوت هاى ليگ را در اين مسابقه شاهد بوديم، ممبينى انصافاً عالى كار كرد.وى در خصوص صحبت هايش با نيكبخت مبنى بر تعويض كردن اين بازيكن نيز گفت: نيكبخت به من نگفت كه تعويضش نكنم. اگر قصد تعويض كسى را داشته باشم از هيچ كس ترسى ندارم و از بازيكن نمى پرسم كه مى توانى يا خير. با قدرت كارم را انجام مى دهم.وى در پايان افزود: مطمئن هستم در آينده بهتر خواهيم شد و نتايج خوبى را كسب خواهيم كرد
-
محمدى: گرفتن پنالتى اول سخت تر از پنالتى دوم بود
در بازى روز گذشته پرسپوليس و پيكان محمد محمدى كه در گل دوم تيمش مقصر اصلى بود اما توانست با دفع ۲ پنالتى حريف، درخشش خوبى داشته باشد. او بعد از اينكه از پرسپوليس جدا شد، اين دومين ديدارى بود كه مقابل تيم سابقش قرار مى گرفت. گفت وگويى با او داشتيم كه در ادامه مى خوانيد:
• بازى چطور بود؟
- بازى خوبى بود فكر مى كنم يكى از بازى هاى جذاب ليگ بود. پيكان استحقاق پيروزى را داشت كه متأسفانه با برخورد ضرباتمان به تير دروازه، موقعيت هايمان يكى پس از ديگرى از بين رفت. به هر حال خدا را شكر كه صدر جدول را از دست نداديم.
• گل دومى كه دريافت كردى، به عقيده همه تو مقصر اصلى بودى؟
- بله قبول دارم اما فكر مى كنم با گرفتن پنالتى آنها، جبران اشتباهم را كرده باشم.
• مطمئناً دفع ۲ پنالتى و درخشش در اين بازى غيرقابل انكار است.
- فكر مى كنم لطف خدا و دعاى خانواده ام بود كه توانستم ۲ پنالتى حريف را بگيرم. پنالتى اول در شرايط سختى بود، ما يك گل عقب بوديم و اگر آن توپ گل مى شد، شيرازه تيم ما از هم مى پاشيد. همان اندازه كه پنالتى زن شانس گلزنى دارد، دروازه بان هم شانس گرفتن آن را دارد۰.
• اين دومين ديدارى بود كه بعد از رفتن از پرسپوليس مقابل اين تيم قرار گرفتى، هنوز حسى نسبت به اين تيم دارى؟
- من از ته دل پرسپوليسى هستم و هنوز هم به اين تيم علاقه دارم اما در حال حاضر پيراهن پيكان را مى پوشم و نسبت به اين تيم تعصب خاصى دارم. پيكان براى من سكوى پرتاب بود. شايد تا پيش از اين خيلى ها اعتقاد داشتند فوتبال من تمام شده است اما توانستم به روى اين موضوع خط باطل بكشم.
• اما در استيل آذين عملكرد خوبى داشتى.
- من ۱۷ بازى براى اين تيم به ميدان رفتم اما اشتباه بزرگ زندگى من زمانى بود كه به ليگ دسته يك رفتم، فكر مى كنم اگر شرايط طورى رقم مى خورد كه به پيكان يا تيم ديگرى نمى رفتم بايد در خانه فوتبال تماشا مى كردم.
• اين طور كه به نظر مى رسد پيكان را طور ديگرى دوست داريد؟
- پيكان تيم خوبى است. حضورم در اين تيم به من آرامش داد. برگشت به تيم ملى را از پيكان دارم. فكر مى كنم قسمت اينگونه بود كه بعد از چند سال دوباره به روزهاى اوج خود بازگردم.
• عاملى كه پيكان را از ابتداى فصل از صدر جدول پايين نياورده چيست؟
- بزرگترين عاملى كه پيكان را صدر جدول نگه داشته است، نداشتن ستاره در تيم است. تيم ما به يك نفر متكى نيست كه اگر نباشد تيم از هم بپاشد. ما همگى از نفراتى كه داخل زمين هستند و آنهايى كه از روى سكو بازى را نگاه مى كنند يك دل هستيم. جو آرام و دور از حاشيه و هياهو باعث شد تا همه پيكان را حريفى جدى و خطرناك بدانند. و اما بازى تيم ملى مقابل امارات...! تيم ملى ۲ بازى متفاوت را در ۲ نيمه مختلف به نمايش گذاشت. ما از اماراتى ها بهتر بوديم و حق برد را داشتيم. اگر داور آن پنالتى دقيقه ۹۰ را مى گرفت شرايط طور ديگرى بود اما ما چيزى را از دست نداديم و بازى هاى خانگى مانده كه آنجا جبران خواهيم كرد.
-
ادعاى اطرافيان پرسپوليس:
قطبى مى خواست به تيم ملى برسد
اگر چه افشين قطبى از پرسپوليس رفته و ديگر در جمع سرخپوشان جايى ندارد اما هنوز هم حرف و حديث هاى فراوانى در اين ارتباط بر سرزبان هاست و نمى توان به سادگى از كنار آن عبور كرد. در همين رابطه صبح ديروز مطلب جالبى شنيديم كه در نوع خود بسيار قابل تأمل است. بر اساس ادعاى برخى از اطرافيان باشگاه پرسپوليس، افشين قطبى از بدو حضور در جمع سرخپوشان حضور بر روى نيمكت اين تيم را يك هدف ابتدايى تصور مى كرد و هدف اصلى او رسيدن به سمت سرمربيگرى تيم ملى بود. روى همين اصل با انگيزه فراوان كار مى كرد اما از وقتى كه فهميد جايگاه دايى در تيم ملى استوار بوده و وى بايد قيد اين مسأله را بزند، انگيزه هايش تا حدى كاهش پيدا كرد و به همين خاطر بلافاصله پس از بروز مشكل با پرسپوليسى ها در انديشه جدايى افتاد و عطاى كار را به لقايش بخشيد