آخرین قیمت k800 الان چقدره؟
Printable View
آخرین قیمت k800 الان چقدره؟
قابل شما رو نداره مهمون من باش :31:نقل قول:
شوخي مي كنم دقيق نميدونم ولي قيمتها چون نوسان ميكنه و همه جا يكسان نيست بين 170 تا 180 هست
یک سال و نیمه این k800 رو دارم.
خسته شدم دیگه! میخوام اینو بدم یکم بزارم روش یک 5800 نوکیا بردارم.
به نظرتون کار درستیه؟
از من بپرسي ميگم نه از سوني اريكسون واسه چي مي خواي كوچ ني به نوكيا آخه اصلا نوكيا حال سونس اريكسون رو نميده به آدم. به هر حال ميل خودته ولي جاي تو بودم xperia يا مدل هاي آخر سري w رو ميخريدم مثه w980 يا عشق من c905 رو بخر خلاصه ميل خودته ولي خداييش گوشي ديگه استفاده كني بعد يه مدت دلت واسه k800 تنگ ميشه خداييش خيلي گوشي نازيهنقل قول:
سلام یه سوال داشتم. میخاستم روش دقیق و به ترتیب فارسی کردن گوشی k810رابدونم.
مي ري به منو:نقل قول:
Settings / تب General / بعد گزينه Language / و حالا زبان هايي كه گوشي شما ساپورت مي كنه رو مياره اگه گزينه فارسي هست فعال كن
5800 انچنان كارا نيستنقل قول:
xperia هم كه اخرشه ولي گرونه
اگه ميخواهي با قيمت متوسط گوشي خوب بگيري P1 بگير
تا وقتی g900 هست خرید این گوشی اشتباه محضه چون هم قیمتند و....نقل قول:
اگه ميخواهي با قيمت متوسط گوشي خوب بگيري p1 بگير
سلام به همگی
وااا یادش بخیر کا800 که داشتم میومدم از بچه های این تاپیک کمک میخاستم:46:در کل خیلی چیزا یاد گرفتم
دمه همتون گرم
به نظره من نوکیا که اصلا سراغش نرو .البته انتخاب نهایی خودت میتونی بگیری ولی من بعد از اینکه کا800 فروختم نوکیا ان 73 ی دوستم تقریبا دو ماه استفاده میکردم .مجبور بودم :27: داشت حالم از هر چی موبایل بود حالم بهم میخورد.مینو هاش خیلی مسخره هست و ...... خیلی چیزای دیگه.نقل قول:
یک سال و نیمه این k800 رو دارم.
خسته شدم دیگه! میخوام اینو بدم یکم بزارم روش یک 5800 نوکیا بردارم.
به نظرتون کار درستیه؟
اگه دوست داشتی بری سراغ نوکیا بهتره چند روزی موبایل دوستی یا اشنایی استفاده کنی ببینی چه خبره.
حتی سونی اریکسون هم خاستی بگیری دقت کن اشتباه من نکن
موبایل های سونی اریکسون هم دیگه مثله قبل نیستن. فایل منیجر هاش تغییر کردن:worried:
من خودم یه ماهی میشه جی 900 گرفتم ازش راضی نیستم زیاد . دلم خوش کرده بودم به وای فای و تاچ سکرین و ...
ولی اگه خواستی موبایل بگیری اول ببین دوربینش چطوره .چون هر جا بری موبایل همراهت هست و میتونی از لحظات زندگیت لذت ببری
موفق باشی
چطوري دوست عزيزنقل قول:
پس الان جي 900 داري
جدا ازش راضي نيستي؟ خب مگه چه عيبي داره؟
دوربينش فكر نكن مثل كا800 بايد باشه
كا800 يه اعجوبه بود
منم الان xperia دارم خيلي توپه اما عكاسيش بازم به كا800 نميتونه برسه
البته روز روشن خيلي خوب عكس ميگيره ولي شبا خودت ميدوني بدون فلش زنون عكاسي تعطيله تقريبا :31:
ممنون :11:نقل قول:
عیبی به اون صورت نداره فقط با منوش زیاد حال نمی کنم.موبایل های سونی اریکسون قبلی فایل منیجرشون خیلی خوب بودن.ولی جی 900 مسخره هستش .
مثلا :این مسیر که میری File manager>Music>Rap music با یه برگرشت از فایل منیجر بیرون میاد در صورتی که باید فقط یه فلدر برگرده و اگه دوباره خاستی بری همون فلدر باید از دوباره دست به کار بشی و همه ی مسیرها بری.واقعا مسخرست
تو میدیا پلیر هم که حال نمی ده اهنگها یا عکس ها رو باز کرد چون اونجا همه چی قاطیه ولی تو فایل میجر میشه فلدر فلدر کرد البته تو میدیا پلیر هم میشه پلی لیست درست کرد ولی حال نمیده
سیتینگش هم به نظرم مودل های قبلی مرتب تر بودو راحت تر بودن
از دوربینش انتظاری ندارم چون میدونستم دوربینش زیاد خوب نیست .اون موقع به سرم زده بود که موبایلم حتما باید وای فای و تاچ سکرین باشه:27:
یه عیبه دیگشم وقتی اس ام اس میفرستی برای دلوری ریپورتش دیگه اون صدای قبل رو نمیده(دلیلیق):31:برات زنگی میخوره که برا اس ام اس تنظیم کردی.
واااای امروز بچه های تاپیک جی 900 منو ترور میکنن:31:
ولی در کل موبایله بدی نیست:27:
حالا باید منتظر بشینیم ببینیم کسی میتونه پچی برا این مشکلات پیدا کنه:worried:
موفق باشید:10:
اين مشكلي كه شما در فايل منيجر دارين در سريهاي قبلي UIQ فكر كنم نبودنقل قول:
چون خودم با پي 990 كار كرده بودم موقع برگشت فقط يه پوشه برميگرده ببينم مگه دكمه UP نداره ؟
در xperia هم كار خيلي راحته باز كردن پوشه ها مثل كامپيوتره
و البته يه چيز خوب هم داره وقتي ميخواهي بري فايل منيجر را باز كني به پوشه اي ميره كه آخرين بار باز شده ...
اين كار فكر كنم در تمام گوشيهاي سيستم عامل دار و لمسي مشترك باشه
اگه جي 900 اينطوري نيست عيبه
اون صداي دليوري پس ضايعه چون ادم نميدونه sms اومده يا دليوري شده ...
كلوپ كا800 را تبديل كرديم به جي 900 :ي
اينجا هم مدتي هست كه خوابيده و ديگه اون شور و اشتياق قبلي نيست
البته پچهاي بسيار زيادي براي كا800 نوشته شده
همچنين الف پكها كه خدا ميدونه چيكار ميكنند
چرا دکمه ی اپ داره البته دکمه نمیشه گفت چون باید بری رو گزینه ی اپ تاچ کنی و این کار برا بعضی فلدرهای میوزیکم غیره ممکنه . مثلا:فلدر رپ 34 تا اهنگ توش هست اگه من اون وسط باشم باید بیام اون بالا که به اپ برسم.در حالی که میشد با یه دکمه زدن برگشت :46: ولی متاسفانه اینطور نیست.نقل قول:
اره اینم هم طوری هست فایل میجر که باز کنی اخرین فلدری که بودی برات باز میکنه.
موفق باشی
اهان حالا فهميدم
ادمو اذيت ميكنه ...
در xperia اينطوري نيست
سلام دوستان
من امروز یه روز یه رم m2 2G گرفتم مارکش sony میخواستم بدونم این رمها خوبن یا نه؟
راستی دوستان کا800 ای ، یه نکته ای که شاید از نظر فنی درست نباشه و من اشتباه می کنم اما حیفیم اومد اینجا مطرح نکنم ببینم نظر شما چیه.
اونم اینه که همونطوری که میدونید یکی از مشکلات رایج کا800 (کلا گوشی های جاوا) ارور Operation Failed ـه که من چند باری توی انجمن مطرح کردم و همه بهم پیشنهاد فلش کردن برای رفعش دادن . من یه بار فلش کردم ولی گوشی باز هم مشکل داشت ، فقط یه خورده بهتر شد ، تا اینکه یه رم 2 گیگ با کیفیت براش خریدم . از اون موقع به بعد هر فایل جاوایی رو که توی Other مموری بریزم ، 100% اجرا میشه ، حتی با حجم خیلی بالا ( مثل 5 مگابایت ) تاحالا 13 تا نرم افزار و 15 تا بازی نصب کردم ، یکبار هم Operation Failed نداده .در حالی که تا قبل اون از هر 10 فایل به معنای واقعی 8 تاش رو ارور میداد ، ولی تا رم رو انداختم ، بدون مستر ریست یا چیزی تمام فایل ها ( که همونطوری که گفتم ، منتقل کردم به مموری جدید) به راحتی نصب شدند.
یعنی مثل اینکه ارور یه ربط هایی هم به مموری گوشی داره .
تازه یه سری مشکلات دیگه ی گوشی هم که همین جا مطرح کردم و باز هم دوستان پیشنهاد فلش دادن ، مربوط به مموری گوشیه ، مثلا اینکه آهنگ رو که با بلوتوث دریافت می کنی پخش نمیکنه و فقط اسمش رو نشون میده و حجمش 0 کیلوبایته .اگه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی و مموریش رو defragment کنین میبینین که بین فایل های مشکل دار ، همون فایل آهنگ رو نشون میده ، یعنی این یک مشکل مربوط به ذخیره ی فایل در مموریه ، نه مشکل نرم افزاری گوشی .همینطور وقتی که گوشی عکس رو خراب میکنه ، این هم بابت خراب بودن مموریه.
کلا تمام این مشکلات با تعویض مموری حل شد .اما نمیخوام بگم اگه گوشیتون operation failed میده ، حتما مموری جدید بخرین ، بلکه همون مموریتون رو درست کنین. اگه مموری رو به کامپیوتر وصل کنین و در ابزار Defragment ویندوزتون ، درایو مموری رو انتخاب کنین و Analyze رو بزنین ، به شما میگه که مموری نیاز به دیفرگ داره یا نه.به نظرم اگه از این مشکلات دارین فایل های مموری رو یه جا رو هاردتون بریزین (چون Defragment ویندوز ، از پس یه سری فایل ها بر نمیاد و در آخر ، در قسمت report می بینین که یه سری فایل رو نتونسته جابجا کنه که دقیقا مشکل سر همون فایل هاست) اونوقت مموری رو از طریق کامپیوتر فورمت کنین (کلیک راست و فرمت) ، دوباره فایل ها رو روی مموری برگردونین .حالا محض امتحان اگه لازم بود مموری رو دیفرگ کنین . (بعد از فورمت قاعدتامموری نباید نیازی به دیفرگ داشته باشه . یعنی آنالایز رو که زدین باید بگه نیازی به Defragment نیست ).
فکر کنم به امتحانش میارزه ، خیلی راحت تر از فلش کردنه.:20:
من همین رم رو خریدم ، 12 تومن 1 ماه پیش ، خیلی خوبه ، تمام مشکلاتم حل شد ، (رجوع کن به پست بالایی ، شماره ی 4936 )نقل قول:
دوست عزیز سرعت ریختن اطلاعات از از کامپیوتر به رم پایین نیست؟نقل قول:
راستی میخواستم بدونم رمهای m2 sandisk سرعت بیشتری دارند؟
چرا خیلی پایینه :41:نقل قول:
راستش رم های دیگه رو خبر ندارم
من گوشیم جی 900 رو که گرفتم میموری سونی 2 گیگ باهاش بود .موبایلم زیاد هنگ میکرد حتی قبل از اینکه بدونم از میموریم هست موبایل رو اپدیت کردم گفتم شاید مشکل از گوشی باشه.دو بار هم میموری سونیم سوخت که بردم عوض کردم با گرانتی.نقل قول:
میموری سومی رو که گرفتم دیگه روش نذاشتم یه میموری سان دیسک گرفتم الان مشکلم حل شده و سرعتش هم بهتره.
در کل فکر کنم میموری های سان دیسک بهتر باشن
متاسفانه میموری های سونی الان که تو بازار میان اکثرا تقلبی هستن
موفق باشید
سلام
من k800 دارم و یه اکوستیک به اون دادم کیفیت صداش بهتر شده حالا اگه بخوام یه اکوستیک دیگرو امتحان کنم
باید چیکار کنم؟ اگه همون کار قبلی رو انجام بدم خودش جایگزین قبلی میشه؟؟
ممنون
با سلام وخسته نباشيد به همه ي دوستان عزيز ومديران زحمت كش
من يك گوشي k800دارم وقتي با گوشيم عكس مي گيرم عكسو ذخيره نمي كنه ولي از حافظه ي مموريم كم مي كنه.لطفا راهنماييم كنين
با تشكر:11:
یادش بخیر زمانی که این تاپیک رو زدم چه دعوایی بود سر k800 و n73 بهترین گوشی های اون زمان
چه امار بی نظیری پیدا کرده این تاپیک شده یه کتاب 500 صفحه ای
با سلام , چند وقت پیش گوشی من (K800) لاک شد (GDFS پروند) , دادم بیرون با test point برام درستش کرد. طرف گفت ممکن است دیگه کابل USB به گوشیت وصل نشده , اما شد! ولی دیکه به Setool2lite وصل نشد(البته با نگه داشتن دکمه های 2+5 وصل میشد)! خودم GDFS Original رو داشتم و نصب کردن و با دکمه c وصل شد و حتی به%2
اره عزیز همون کاری اول رو انجام بده برای ریختنش :40:نقل قول:
اکوستیک جدید جای گزینه اکوستیک قبلی میشـــه :20:
با یه مموری دیگه امتحان کن شاید مموریت تقلبی باشـــه :13:نقل قول:
که فایل های گرفته شده با دوربین رو ذخیره نکنـــه . . .
یارو یه چیزی گفته 100% از فلش و gdfs چیزی ندونســـته :41:نقل قول:
الان بیشتر اینایی که فلش میکنن چیزی از فلش کردن نمیدونن امتحان مجانیـــه :46:
خودم بیشتر مغازه ها رو امتحان کردم یه سوال اسون هک و فلش باکس رفتم پرسیدم ازشون موندن توش:31:
موفق باشید!:40:
درسته حق با شما است , هیچ کدوم هیچی سرشون نمی شه!!!!!:10:نقل قول:
حالا مساله سر این که من چطوری میتونم مشکلم رو حل کنم؟:41::40:
حق با شما استنقل قول:
ولی اگر کسی جواب مشکل من رو میدونه , به من کمک کنه . ممنون.
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40:
با اجازه استاد هادي عزيزنقل قول:
عضويتتون را تبريك ميگم
x800 را بريز تا خودتو خلاص كني
چون بهترينه
يكي ديگه هم هست اسمش اينه (Einshtein_Sound_Mix_v2.07)
اينم ميتوني نصب كني خوبه
عضويت شما را هم تبريك عرض ميكنمنقل قول:
شما يكبار مموري را با خود گوشي فرمت كنين و بعد تست كنين
همچنين بار ديگه محل ضخيره سازي عكس را حافظه انتخاب كنين و نتيجه را بگين
اره جدانقل قول:
اونموقع خيلي بحثو جدال و دعوا بود
راستي چطور من شما را خيلي كم ديدم ؟
خب وقتي شما بكاپ داشتين نيازي نبود بدين بيرون ...نقل قول:
اونطور كه گفتين مشكلتون حل شده ديگهنقل قول:
الان چي ميخواهين ؟
[COLOR="Magenta"]golmohamadi نوشتند :
با اجازه استاد هادي عزيز
عضويتتون را تبريك ميگم
چون بهترينه
اينم ميتوني نصب كني خوبه[/COLOR]
با سلام
حقيقتش اينه كه من از موبايل و عمليات تخصصي اون چيزي نميدونم . پس لطفا يه جوري جواب بدين كه ما اكابريها هم بفهميم:20:
من هم يه k800 دارم و خيلي دوست دارم تا كيفيت صداشو ارتقاء بدم اما بلد نيستم . اگه هر كدوم از دوستان مايلند كه كمكم كنه ، لطفا مراحل كار رو كامل توضيح بده .
يه مشكلي چند روزه كه گريبان گير من شده و اينه كه گوشي منو هيچ كامپيوتري نميشناسه و تا usb وصل ميكنم ، پيام ميده كه usb not recognized كلي عكس دارم كه بايستي منتقل بشه و مربوط به كارمه اما مونده تو گوشيو منم كابل بدست از اين كامپيوتر به اون كامپيوتر :11:
golmohammad نوشتند :
با اجازه استاد هادي عزيز
عضويتتون را تبريك ميگم
چون بهترينه
اينم ميتوني نصب كني خوبه
با سلام
حقيقتش اينه كه من از موبايل و عمليات تخصصي اون چيزي نميدونم . پس لطفا يه جوري جواب بدين كه ما اكابريها هم بفهميم:20:
من هم يه k800 دارم و خيلي دوست دارم تا كيفيت صداشو ارتقاء بدم اما بلد نيستم . اگه هر كدوم از دوستان مايلند كه كمكم كنه ، لطفا مراحل كار رو كامل توضيح بده .
يه مشكلي چند روزه كه گريبان گير من شده و اينه كه گوشي منو هيچ كامپيوتري نميشناسه و تا usb وصل ميكنم ، پيام ميده كه usb not recognized كلي عكس دارم كه بايستي منتقل بشه و مربوط به كارمه اما مونده تو گوشيو منم كابل بدست از اين كامپيوتر به اون كامپيوتر :11:
نقل قول:و اما جواب شما در نقل قول يكي از پستهاي قديمي من :نقل قول:
]نقل قول:
بنا به درخواست يكي از دوستان (طي پيغام خصوصي ) يكبار ديگه نحوه ريختن آكواستيك را بزبان ساده شرح ميدهم
ابتدا برنامه setool2lt را از صفحه اول همين تاپيك دانلود ميكنيم
بعدش درايو USB را نصب ميكنيم . اين درايو معمولا بطور اتوماتيك هم قابل نصب هست در صورتي كه نصب نشد ميتوان از سي دي خود گوشي نصب كرد و بازم اگر نشد اين درايو را كه به همراه برنامه setool2lt دانلود شده و در اين مسير قرار دارد ( setool2lite107\drivers\usb_flash_driver ) نصب ميكنيم.
حال آكواستيك X800 را دانلود ميكنيم. اين اكواستيك بهترين آكواستيك تا به اين تاريخ هست عين همون jpx2 هست با اين تفاوت كه كيفيتش در هندز فري خيلي زياده . بعد اين فايل را از حالت زيپ درمياريم (توسط يكي از برنامه هاي مربوطه مثلا winrar) بعد داخلش فولدري بنام ifs هست روش راست كليك كرده و گزينه send to را ميزنيم بعدش گزينه دوم يعني Compressed(zipped) Folder را ميزنيم . هم اكنون همه چي براي شروع كار حاضر شده
حال گوشي را خاموش ميكنيم
برنامه setool2li را باز ميكنيم
دقت كنيد در سمت چپ و پايين برنامه بايد USB انتخاب شده باشد
از بالا در قسمت Phone Type مدل گوشي را انتخاب ميكنيم
كمي پايينتر تو قسمت MISC File فايل ساخته شده منظور آكواستيك را فراخاني ميكنيم
بعدش از بالا راست گزينه Flash را ميزنيم
خوب حالا دكمه C در گوشي را گرفته و كابل USB را وصل ميكنيم . در اين حالات اگر درايو USB نصب شده باشد برنامه شروع به كار خواهد كرد اما نه اگه نصب نشده باشد ، سخت افزار جديد براي سيستم شناسايي ميشود كه كه معمولا با زدن گزينه هاي پيش فرض ( منظورم Yes يا Next ) اين درايو شناخته ميشود .
خوب حالا بعد از چند ثانيه (نهايت 2 دقيقه در آكواستيكها) Ready ظاهر ميشود كه شما ميتوانيد ار برنامه خارج شده و كابل را دربياريد گوشي را روشن كرده و از صداي تقويت شده گوشي لذت ببريد
نكته : اگر موقع وصل كردن گوشي به كامپيوتر اون ريتم كوتاه كه موقع اتصال قطعه جديد به كامپيوتر پخش ميشه ، پخش نشد خونسردي خود را حفظ كرده و بدين ترتيب عمل كنيد :
يا درايور USB كامل نصب نشده كه بايد نصبش كنيد و يا اشكالي در كابل وجود دارد كه بايد بررسي شود
محل اتصال USB به كامپيوتر را عوض كنين و به جاي ديگه اي وصل كرده و درايور را از نو نصب كنين
بازم اگر مشكل حل نشد يه كار ديگه اي بكنيد
چون احتمال داره كنتاكتهاي مسي گوشي ( محل فيش كابل ) لكه دار شده باشند يك شيئ نوك تيز مثل چاقو و يا پيچ كشتي تخت كوچيك برداشته و و به ارامي اين لكه هاي سياه را تميز كنيد طوري كه همه جا تميز بشه و هيچ لكه اي در روي كنتاكتهاي مسي باقي نمانده باشد
با انجام دادن اين كارها فكر نميكنم ديگه نقطه ابهامي وجود داشته باشد
لينك آكواستيك X800 :لينكي ديگرکد:http://www.2shared.com/file/2597382/58ecb008/X800.html
[code]http://golmohammadi.persiangig.com/myprograms/X800.rar[/code
نقل قول:دوست عزیز من مشکلی تو پست شما ندیدم گفتی وصل نمیشد که با این وصل میشـــد و غیره . . .:13:نقل قول:
موفق باشید!:40:نقل قول:
با سلام , چند وقت پیش گوشی من (K800) لاک شد (GDFS پروند) , دادم بیرون با test point برام درستش کرد. طرف گفت ممکن است دیگه کابل USB به گوشیت وصل نشده , اما شد! ولی دیکه به Setool2lite وصل نشد(البته با نگه داشتن دکمه های 2+5 وصل میشد)! خودم GDFS Original رو داشتم و نصب کردن و با دکمه c وصل شد و حتی به%2
سلام
هادی جان ، کدوم مین و کدوم اف اس رو برا 800 فلش کنن ثواب بیشتر بردن ؟ :دی
تاپیک رو خوندم ، یادم اومد ، اما یادمه ، مین و اف اس ها با هم فرق دارن ... نمی دونم کدوم رو دان کنه
مرسی
مخلصیم
سلام معین جان :10:نقل قول:
از این R8BA024 فریمور کاربرای زیادی از جمله خودم (قبلا) ثواب زیادی بردم و بردن :31:و سرعت عالیش :20:این R8BF003 فریمور هم عالی کار کـــرده تا به اینـــجا :10:
نه عزیز مین و اف اس با هم یکی هستن اون برای گوشی W810 هستش که مین و اف اس با هم فرق دارن :46:نقل قول:
نقل قول:
K800_R8BA024_MAIN_GENERIC
نقل قول:
K800_R8BA024_FS_M_EAST_N_AFR
ممكنه كمكم كنيد؟
پيدا كردن phone lockگوشي k810i
دوست من همون Lock Code منظورتونـــه دیگه اگه با برنامه ستول هک سونی کار کرده باشی به راحتی میتونی Lock Code رو بدســـت بیاری اگه نـــه که باید ببری تعمیرگاهها که به 2 دقیقه هم طول نمیکشـــه برات درستش میکنن:11:نقل قول:
سلام دوستان ، دو تا سوال در مورد کا 800 مدت هاست که دارم ، یکی اینکه این دایره هه که یه سوراخ هم داره پشت گوشی چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه نور قرمز قبل از زدن فلش به چه علته و چه کاری می کنه ؟؟
اون دایره در پوش انتن هست و اون نور قرمز فکر کنم برای بهتر فوکوس کردن توشب هست