شما این مشکل را در لپ تاپ دارید؟نقل قول:
چند ساله که ویندوز را عوض نکردی؟
Printable View
شما این مشکل را در لپ تاپ دارید؟نقل قول:
چند ساله که ویندوز را عوض نکردی؟
آره مشکل لپ تاپه
الان 9 ماهه دارم استفاده می کنم
همون ویندوزی هست که از اول روش بود
الان یه برنامه antispyware نصب کردم داره اسکن می کنه 23 تا ایراد پیدا کرده تا اینجا
می تونه مشکل از اینا باشه؟؟
نقل قول:
سلام. درایوها به همون صورت قبلیه . ولی بعضی برنامه ها مثلا adobe after effects
خوب جواب نمیده . نصب شدن را نصب میشه .
نقل قول:
سلم . startup راخالی کن . البته بجز برنامه ها و فایل های ضروری . بدسکتور هارد رو با nu صفر کن .
بله میتونه مشکل از تمپ های بیخود باشه/نقل قول:
آنتی ویروس شما چی هست؟
ویندوز را با نرم افزار tuneup پاک ساری کنید.
موفق باشید
روش نصب تم هاي مفرقه بر روي وندوز ويستا رو ميخواستم
البته من توصیه می کنم این کار را نکنید :نقل قول:
توجه:
نصب تم ها در ویندوز ویستا از طریق دستکاری فایل های سیستمی امکان پذیر است و امکان دارد پس از نصب تم های اضافی سیستم شما
پایداری خود را از دست بدهد. بنابر این توصیه می شود برای پایداری بیشتر ویندوز خود حتی المقدور از نصب تم های اضافی خودداری کنید.
ابتدا موارد زیر را در گوگل جستجو کنید و دانلود کنید :
1. TakeControl
2. Uxtheme Patches
3. VistaGlazz
نکته:
قبل از انجام مراحل زیر ابتدا به System Restore ویندوز بروید و یک Restore Point ایجاد کنید تا در صورتی بروز مشکل بتوانید به حالت قبل برگردید.
برای وارد شدن به System Restore در قسمت Serach منوی Start ویندوز ویستا کافی است تایپ کنید System Restore
مراحل نصب تم:
1- روی فایل TakeControl.exe در داخل پوشه TakeControl راست کلیک کنید
و Run As Administrator را بزنید.
- در پنجره این ابزار کلید Add را بزنید و فایل های
c:\windows\system32\uxtheme.dll
c:\windows\system32\themeui.dll
c:\windows\system32\shsvcs.dll
را یکی یکی انتخاب کنید
سپس کلید Take Control را بزنید.
- وارد پوشه c:\windows\system32 شوید و فایل های
uxtheme.dll , themeui.dll and shsvcs.dll
را یکی یکی انتخاب کنید و آن ها به صورت زیر Rename کنید.
uxtheme.old , themeui.old and shsvcs.old
3- سپس وارد شاخه Uxtheme Patches شوید و فایل های
uxtheme.dll , themeui.dll and shsvcs.dll
را انتخاب کنید و در پوشه c:\windows\system32 کپی کنید.
4- روی فایل uxtheme.dll راست کلیک کنید و پرمیشن تمام کاربرها را روی Full control قرار دهید.
برای این کار روی Advanced کلیک و سپس Edit را اکلیک کنید .
5- به پوشه VistaGlazz رفته و فایل VistaGlazzSetup.exe را اجرا و نصب کنید
پس از نصب ابزار VistaGlazz را اجرا کنید.
اگر آیکون اولی درون نرم افزار یک تیک سبز رنگ نداشت ،
به این معنا است که شما مراحل 1 تا 4 را درست انجام نداده اید.
ولی اگر آیکون تیک سبز رنگ داشت ،
مراحل را درست انجام داده اید و فایل های سیستمی به درستی Patch شده است.
6- روی آیکون دوم کلیک کنید تا قسمت Style فایل ها نیز Patch شود.
پس از این مرحله آیکون دوم نیز دارای تیک سبز رنگ خواهد شد .
7- تا اینجا مقدمات نصب تم ها را فراهم کردید
برای نصب هر تم به پوشه مربوط به همان تم بروید
تم را از حالت فشرده خارج کنید
فایل ها را انتخاب و در مسیر c:\windows\resources\themes کپی کنید.
8- برای انتخاب تم نصب شده روی دسکتاپ راست کلیک و Personalize را انتخاب کنید سپس بر روی theme کلیک کنید و از منو تم مورد نظر را انتخاب کنید .
9- به دلیل اینکه برخی از تم های از پوشه های یکسان مانند Shell برای نگهداری فایل های مورد نیاز خود استفاده میکنند
بهتر است از کپی کردن چند تم در داخل پوشه c:\windows\resources\themes خودداری کنید.
و برای تغییر تم ها ابتدا ویندوز را در حالت تم اصلی ویستا قرار داده سپس فایل های مربوط به تم قبلی را پاک نموده
و فایل های تم جدیدی را که قصد دارید نصب کنید در مسیر فوق کپی کرده و تم جدید را انتخاب کنید.
ويستاي من يه مدت هست كه وقتي يه فلش به دستگاه وصل مي كنم از خودش واكنشي نشون نمي ده!
قبلاً وقتي فلش وصل ميشد يه پنجره باز ميشد و در مورد اينكه چكار كنه ازتون سوال مي پرسيد، مثلاً نرم
افزارهاي مناسب رو نشون مي داد و ..... البته به گزينه Autorun ويستا رفتم و همه رو چك كردم! همه چي
درست بود، نمي دونم مشكل از چي ميتونه باشه؟
سلامنقل قول:
فلش باز میشه؟ یا نه؟
فلش باز ميشه، ولي بايد بريد تو My Computer و از اونجا بازش كنيد، يعني حالت اتوماتيك از بين رفته!
البته فقط براي فلش هاي Cool Disk والا وقتي اكسترنال هارد رو وصل مي كنم مشكلي نيست و اتوماتيك
باز ميشه.
سلام چند تا راه میگم امتحان کن:نقل قول:
1- محتویات درون فلاش مموری رو اگر احتیاج دارید در جایی ذخیره کنید.
2- با زدن دکمه راست موس روی فلاش مموری گزینه Format را انتخاب و آنرا فرمت نمایید.
3- ویروس یاب خود را همیشه بروز نمایید + هنگام جدا کردن فلاش مموری از دستگاه از گزینه Safe Remove استفاده کنید.
یک راه دیگه هم وجود داره.
این فایل Autorun.inf که در فلش مموری شما هست به صورت سیستمی می باشد و قابل دیدن نیست. برای مشاهده آن می توانید از منوی Tools سپس Folder Option و سپس View و Show Hidden file را علامت زده و 2 گزینه پایین تر هم Hide Protected ... را از حالت تیک دار خارج کنید. حال می توانید فایل های سیستمی که داخل فلش مموری شما هست را ببینید.
در صورتی که می خواهید فایل های خود را از حالت سیستمی بیرون بیاورید با استفاده از ویندوز امکان ندارد. و فقط می توانید از طریق Command Prompt Dos این کار را انجام دهید. ابتدا Run و سپس تایپ کنید CMD بعد باید نام درایو خود را تایپ کرده و : را قرار داده و Enter بزنید. مثلا j: بعد از وارد شدن به درایو کافی است دستور زیر را تایپ کرده تا تمامی فایل ها به حالت اول باز گردد.
Attrib -s -h /s /d
0
مرسي از راهنماييتون، ولي اينترنت سكوريتي آپديت كامله، مشكل از فلش ها نيست چون رو دستگاه هاي
ديگه اتوران بالا ميان، من فكر ميكنم ايراد از ويندوز باشه.
خب منم نگفتم که اشکال از ویندوز هست.نقل قول:
شما کارهای بالا را انجام دادی؟
بله، همه رو مو به مو .
نقل قول:
خب خود مایکروسافت بهم گفت دوباره نصب کن ...
من نمی تونم الان دوباره نصب کنم به دلایلی ...
یعنی چی شناسایی کرده ؟ چیرو شناسایی کرده ؟ من که ویندوزم اورجیناله :31:
سلامنقل قول:
شما الان این مشکل را روی لپ تاپ داری؟
با سلام..در ویستا چطور میشه مشکل فارسی در نرم افزار pc suite را حل کرد؟؟؟
آیا ویستا مثل 7 این گزینه رو داره که مثلا برنامه هایی رو که روی ویندوز اجرا نمیشد گزینه trubleshoot رو میزنی و برنامه با ویندوز سازگار میشه اگه ویستا داره کجاست؟
سلام دوستان
دارم یک بچ فایل درست میکنم با فرمت bat که برنامه ای را از روی درایو سیستم عامل اجرا کنه!
C:\Program Files\file.exe
توی xp اجرا شد ولی توی ویستا نه!
برنامه را عوض کردم
runas /profile /user:mymachin\administrator "C:\Program Files\file.exe"
من در اجرای فرمان بالا مشکل دارم: (خط فرمان ویستا)
از من password میخواد!(ادمین)
آیا راهی وجود داره که بدون پسوورد بشه برنامه را اجرا کرد؟
با تشکر
برنامه را از داخی درایو xp اجرا میکنی؟
نه برنامه را از روی درایو دیگری اجرا میکنم.
سلام،
آیا راهی هست که بشه دو بار از ویندوز ویستا بک آپ دیسک گرفت؟ (از طریق خود Recovery Managerـی که روی ویندوزم هست)
ممنون
سلامنقل قول:
شما روی xp پسورد دارید؟
مشکل همینه باید برنامه توی ویستا باشه. که پسورد نخئاد.
موفق باشید
سلام ...
من یه ویستا 64 بیتی نصب کردم و مشکلم اینه که dvd رایترم هر دیسکی رو میذارم توش, قسمت burn فعال میشه و دیسکو آماده ی رایت شدن در نظر می گیره.. ولی dvd rom دیسکا رو میخونه ولی اتورانشونو اجرا نمی کنه...کسی می دونه مشکل از چیه!؟؟ تو ویندوز xp هیچ مشکلی ندارم ( با هیچ کدوم از درایوام).
سلامنقل قول:
اینو بخون:
اول . وارد رجيستري بشويد : ( منوی استارت توی سرچ regedit )
دوم . کليد زير را پيدا کنيد :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\CDRom
سوم. براي غير فعال کردن قابليت اجراي اتوماتيک بخش داده مقدار Autorun رو به صفر تغيير بديد .
اگر اين مقدار وجود نداره يک مقدار جديد از نوع DWORD Value بسازيد و اسمشو بذاريد Autorun و به بخش داده اون مقدار صفر رو نسبت بديد.
چهارم. براي اعمال اين تغييرات بايد سيستم خودتون رو راه اندازي مجدد کنيد ( Restart )
نكته .براي فعال كردن مجدد اين خاصيت كافيه به بخش داده مقدار Autorun عدد يک رو نسبت بديد.
در غیر این صورت ویروس اتوران هست.
از این برنامه استفاده کن.
کد:http://rapidshare.com/files/128045288/Autorun_virus_remover--------.zip
سلام
من میخواهم ویستام رو ریکاوری کنم، میشه لینک آخرین آپدیت ویستا رو بدهید که جدا دانلود کنم؟
Vista Home Premium
فکر کنم باید به طور اتوماتیک توی خود ویندوز آپدیت کنید.نقل قول:
چون من سرچ کردم آپگرید ویستا بود به 7
موفق باشید
سلام..
من این برنامه windows defender رو که دائما آلارم میده ، غیر فعال کردم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی باز هم آلارم میده... میشه کاری کرد اصلا روی تسک بار دیگه نیاد و آلارم نده؟ ( ویندوز لپتابم کپی هست و تازه نصب کردم)
برو از توی ms config تیکش را بردار.نقل قول:
چه آلارمی میده؟
با سلام
1- ظاهرا برنامه نارسیس با ویندوز ویستا سازگاری نداره، ایا راهی وجود داره که بشه نصبش کرد
2- یه مدتیم هست موقع بالا اومدن ویستا این ارور رو دارم و هرکاری میکنم برطرف نمیشه (حت وقتی cancel رو میزنم )
سلام . دوستان چند تا سوال داشتم .
يكي اينكه چطوري new conection بسازم براي وصل شدن به اينترنت دايل آپ .
و دوم اينكه لپ تاپ من فقط دو درايو سي و دي داره و مي خوام پارتيشن بندي كنم . بايد پارتيشن مجيك نصب كنم و يا اينكه خود ويستا امكانش رو داره ؟ پارتيشن مجيك هشت و نيم و نصب كردم و ويستا قبولش نكرد و نشناختش . اگر خود ويندوز داره كجا و چطوريه ؟
ممنون
مرسی ... تیک رو برداشتم از شرش خلاص شدم..نقل قول:
دایم میومد میگفت اسکن کنم؟
الان رفتش..
مرسی
برای کانکشن ساختن روی منوی استارت کلیک کنید بعد در قسمت conect to ... توی اون باکسی که باز میشه پایینش 3 تا گزینه است وسطی set up a connection network رو انتخاب میکنید بعد اخرین گزینه یعنی dialup connection... بقیه اش هم که راحته!نقل قول:
برای پارتیشن بندی از خود ویستا استفاده کنید فکر کنم راحت تره:
اینم اموزشش:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529
با سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان
تو لیست آپدیت های ویستا برای من آّپدیتی برای Microsoft.NET.Framework 3.5 service Pack 1 اومده وقتی میزنم برای آپدیت ، وقتی دانلود تموم میشه و عملیات نصب شروع میشه آخر نصب ارور میده و کد ارور هم اینه :
code error : 80073712 بیشتر از 10 بار هم امتحان کردم ولی باز هم آخر نصب این ارور رو میده ... ! :41:
میخواستم لطف کنید و راهنمایی کنید چگونه این ارور رو رفع کنم چون برای نصب یکی 2 تا برنامه هم (مثل اجرایnero show time در nero 9 )
به این پیش نیاز ( Microsoft.NET.Framework 3.5 service Pack 1) نیاز دارم .
با تشکر
ممنون parisa6628
--------------------------------------------------------------------------------
ممنون از جوابت . يه سوال ديگه هم داشتم . يه لپ تاپ HP خريدم و مي خوام يه ريكاوري بگيرم و بريزم روي دي وي دي . اين ريكاوري كجا هستش و بايد چطوري رايتش كنم ؟ حجمش چقدره ؟ من فقط از كسي شنيدم كه بايد اين كار رو كنم . ممنون ميشم راهنماييم كنيد
میشه دوستان لطف کنن و زودتر منو راهنمایی کنن :11:نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
آخرین تغییرات را بهم بگید.
موفق باشید
نقل قول:شما با برنامه های موجود میتونید ری کا وری بگیرید.نقل قول:
با خود ویندوزم میتونید.
بعدشم با nero رایتش کنید. همین.
نقل قول:
نرم افزار های ایرانی متاسفانه سازگار با استاندارد های میکروسافت نیستند .
روی فایل اجرایی نارسیس راست کلیک کنید و روی گزینه Properties کلیک کنید سپس در بخش Compatibility گزینه Run this program in compatibility mode for XP (اگر for vista وجود داشت همان را انتخاب کنید) رو فعال کنید. احتمالا مشکل حل شود .