بستگی به اپراتورهای دیگه داره که آیا در اون منطقه صرف اقتصادی براشون داره یا خیر تا باکسهای FAT رو فعال کنن.نقل قول:
Printable View
بستگی به اپراتورهای دیگه داره که آیا در اون منطقه صرف اقتصادی براشون داره یا خیر تا باکسهای FAT رو فعال کنن.نقل قول:
دوستان محله ما کابل های مسی رو دزد برد برای همین مخابرات گفته میخواد بیاد فیبرنوریش کنه
حالا چند تا سوال داشتم
1. اینکه من فیبر رو بیشتر برای پینگ خوب و پایداری میخوام، با توجه به اینکه توی محلمون ADSL داشتم و پینگ 4.2.2.4 ــام در بهترین حالت از 135 پایین تر نیومده و معمولا بین 160 تا 200 بوده
خواستم بپرسم اگه کلی هزینه کنم و تبدیل به فیبر کنم ADSL رو آیا تاثیر قابل توجهی روی پینگ میزاره یا خیلی فرقی نداره؟
چون من الان TD-LTE ایرانسل گرفتم و پینگم بین 100-120 معمولاً و سرعتش هم معمولا 90-100 مگابیته (اینم تازه گرفتم ولی واسه بازی آنلاین به نظر میاد پایداری کمتری نسبت به ADSL که داشتم داره)
2. الان توی این گرونی های اخیر اگه بخوای تشکیلات فیبر با کیفیت رو با یه مودم دو بانده گیگابیتی خوب راه بندازی و فیوژن هم بزنی حدوداً چقدر آب میخوره؟ سیم کشی رو کار ما نهایتا 25 متر کابل میخواد.
من دیدم دوستان صفحات قبل قیمت داده بودن اما خب این 5-6 ماهه قیمت ها همه دوبله شدن متاسفانه
پیشاپیش متشکرم.
فعلا که انحصاری در دست مخابرات هنقل قول:
شاتل میگه میخوام ارائه کنم اما فعلا هیچی و گویا فقط قم ه !
فعلا به صلاحشون نیست که فیبر کنند
سودشون توی همین adsl و این هاست.
مطممئن باش اگر براشون سود بیشتری داشت الان کل کشور فیبر نوری شده بود.
البته باید اینم بدونی که ابر مافیا بزرگی به نام اپراتورهای تلفن همراه در کشور داریم که سالیانه چندصد هزار میلیارد تومن از فروش بسته اینترنت سود میکنند که از این سود بخش قابل توجهی رو به حساب دولت میریزن. پس مطمئن باش این تعلل در گسترش ارائه خدمات فیبرنوری به منازل یک سرش به این مافیا وصل میشه چون باعث کاهش سودشون میشه!
اوه اوه سرعت 700 مگابیت احتمالا وزیر اطلاعات و فناوری ارتباطات و حراست کل کشور آشنا دارید که همچین سرعتی بهتون میدن :biggrin:نقل قول:
حالا جدا از شوخی من میدونم که تو مخابرات چه خبره !
تو این فروم یه ترولی داریم که از خیال بافی های ذهنی خودش (Maladaptive daydreaming) داستان سرایی میکنه و سعی میکنه به خورد بقیه بده! :cool:
احتمالا منظورشون از فیبر نوری کردن محلتون اینه که تا کافو سر کوچه نوریش میکنند و تا منزل شما دوباره کابل تلفن میکشن! (احتمالا کابل مسی که به کافو وصل میشده رو دزدیدن نه کابل مسی های خونه های محله شما رو) که دوباره هیچ فرقی با همون adsl نداره ولی اینبار باید از خود مخابرات سرویس بگیری چون تا اونجایی که من اطلاع داشتم adsl روی خط نوری انحصارا دست مخابرات ه!!!نقل قول:
نه اون کاری که شما میفرمایید رو دقیقا 8 سال پیش توی محله ما انجام دادن یعنی سیم کشی خیابون اصلی تا کافو رو فیبرنوری کردن و من خودم ADSL رو تا سال 94 از پارس آنلاین میگرفتم که همون موقع مخابرات اعلام کرد اگه ADSL همچنان میخواید باید از من بگیرید چون فقط من روی فیبر نوری ارائه میدم. از طرفی شماره تلفنمونم تغییر کرد همون موقعنقل قول:
اما ظاهرا سیم های اون باکس کوچیکا که روی دیوار وصل میشه (اسمش رو نمیدونم) رو بردن! یکبار دیگه هم برده بودن اومدن درسش کردن اما اینبار نوبت زدن برای فیبر نوری کردن (فکر کنم بخاطر اینکه احتمال دزدیده شدنش کمتر بشه)! حالا نمیدونم فقط میخوان اون باکس رو فیبر کنن یا میخوان از سر کافو تا باکس رو هم بکنن و فیبر کنن (کلا 10 متر فاصلشونه)
حتی از چند نفر شنیدم که بعد از فیبر کردن باکس کوچیک پیش شماره شماره تلفن خونه هم دوباره عوض میشه! این نشونه مسئله خاصی میتونه باشه؟
هزینه فیبر آنچنان تغییر نکرده ولی بازم بستگی به پیمانکار اون منطقه داره.. فیبر کشی بیرونی تا داخل همراه با فیوژن و در صورت نیاز اسپیلیتر در ۲ ۳ تا منطقه از تهران بین ۱ تا ۲ هست. البته فیبر کشی بیرونی تا ۳۰۰ متر تعهد مخابرات است و رایگان انجام میده ولی بعضی از پیمانکاران هزینه رو میگیرن..در صورتیکه باید فقط هزینه فیبر داخلی و اجرت فیبرکشی داخلی گرفته بشه.نقل قول:
پینگ توی فیبر خیلی پایین تر از بقیه سرویسهاست . برای بازی کردن قابل قبول هست.. هزینه مودم ۲ باند هوآووی از ۱۸۰۰ شروع و تا ۴۶۰۰ میره.
اپراتورهای دیگه به جز مخابرات بر اساس تعهدی که دارن و اجازه ایی که بهشون داده شده میتونن به مشترکین یک تعداد پورت رو ارایه بدن و استفاده کنن این موضوع هم چند وقتیه داره ادامه پیدا میکنه و بیشتر اپراتورها اجازه ارایه سرویس پیدا کردن و احتمالا اگر توی اون محله پیوستگی داشته باشه و یا اجازه ارایه رو پیدا کرده باشه به مشترک سرویس میده.
پس توی این تاپیک به حرفهای مفت یکسری افراد که هنوز حتی رنگ فیبر رو ندیدن توجه نکن..چون فقط از روی شکمشون حرف میزنن و هیچگونه اطلاعاتی ندارن و اصلا نمیدونن اینترنت فیبر چجوری هست هنوز با مودم به دایلاپ وصل میشن.. این عکس رو قبلا فرستاده بودم اما بازم میفرستم..
در ضمن اپراتور شاتل هفته گذشته محله غرب تهران به مشترکینش سرویس ارایه کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمیکنم پیش شماره خونه عوض بشه ولی اگر فیبرنوری داشته باشی معمولا یک شماره بهت اختصاص پیدا میکنه که پیش شماره شهرستان + 9999 میتونه باشه.نقل قول:
این Maladaptive daydreaming بد بیماری البته اگر حراست کل استان های کشور آشنا داشته باشه این بیماری هم ممکنه خوب بشه ! :biggrin:
البته دو سه تا پیمانکار هم رفیق جینگ باشن بعد از تایید حراست کل که باید تعهد بدی اون ها دارو رو تجویز میکنن :biggrin:
تازه بعد از اینکه داروها خورده شد میره تو خیابون دنبال باکس OTB میگرده که عکس بگیره بگه درمان شده :biggrin:
حالا بعد از اون اگر مخابرات باز قیمت هاش رو خواست گرون کنه دوباره بیماری اوت میکنه برمیگرده به دیفالت، داستان سرایی شروع میشه :biggrin:
یکی از علایم این بیماری هذیان گویی (به انگلیسی: delusion ). به طور مثال فرد بیمار از مغز بیمار یک داستانی رو میگه که با یک عکس نقض میشه مثل عکس زیر:
بدتر از اون فرد بیمار فکر میکنه تافته جدا بافتس در حالی که باز با عکس زیر خیط میشه:
بعد از اون فرد بیمار دوباره میره تو فکر که چه داستانی از ذهنش بتراوشه که عکس زیر رو میبینه:
بعد از اون میفهمه نخیر این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست ولی از اونجایی که دچار تشنج میشه با داستان جدید تر وارد میدان میشه :biggrin:
حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت
داستان ما به سر رسید آقا کلاغ ه به مقصد نرسید :thumbsdow (داستان تخیلی بود لطفا Maladaptive daydreaming به خودشون نگیرن، تو حال خودشون باشن بزارن ماهم یکم بخندیم) :laughing:
نقل قول:
جوک اینجا ننویس مثل اون لیونل مسی بن میشی سخت میشه برات..
زیاد فیلم تخیلی میبینی اینکه بیای عکس از پنل بذاری بیا من برات عکس از پنل میذارم دلیل نمیشه که :biggrin::biggrin::biggrin:
تو بیکار بودن تو یکی یاوه گو شکی نیست.. همین که عکسی که فرستادم نشون میده داره سرویس ارایه میشه برای سر تا پات کافیه..حالا برو ۹۰۰ عکس از پنل بذار .. این همه خودت رو به در و دیوار زدی عکس از پنل گذاشتی؟ :))))) اون موقع که کامپیوتر نداشتی من تو شبکه های BBS یوزر داشتم پس هنوز مونده تا بزرگ بشی ...(خواستی کسی رو اگه داری اسم اکانتم رو هم میگم که با اطلاعت شخصی هم یکی باشه)
پماد سوختگی و خمیر دندون میتونه بهت کمک کنه.
زیاد ادعا کردی آی مخابرات آی من از مخابرات آمار دارم.. آمارات رو با دلیل و مدرک بنویس .. بدون دلیل و مدرک بنویسی تورو هم بلاک و بن میشی .. که یاوه گویی کمتر بکنی.
حرف از اسپید بالاتر زدی ٫ من میشناسم و میدونم زدی.. مشکلی نداره که اسپید تست رو بذار آدرسش رو کپی پست کن که کامل همه چی اسپید تست معلوم باشه.. بعد بیا ادامه جوک نوشتنات رو بنویس.. یکبار هم بهت گفتم اگر تو جایی هستی که بی در و پیکره و بهت گیرم ۱۰۰ تا سرعت بیشتر دادن خیال نکن کار خفنی کردی.. پس الکی نیا اینجا بلغور کن..
حالا برو ۹۰۰ تا عکس از پنل بده..
پ.ن : ممد داداش یه عکس از پنلت میدی میخوام بذارم تو تاپیک...حاجی اطلاعاتم رو نذاری.. پ.ن: نه داداش خیالت تخت. :))))))))))))
زیاد هم نخند بعد از هر خنده ایی گریه ایی هم هست..;)
دوستانی که فیبر نوری دارن آیا میشه از روتر میکروتیک دارای محفظه ی فیبر نوری (SFP) به جای مودم فیبر نوری استفاده کرد.
نه توی اون محفظه باید آداپتور مخصوص GPON قرار داده بشه (با آداپتورهای فیبر فرق می کنه)، یک مدل قبلا میکروتیک داشت که الان discontinue شده و بعیده تو بازار پیدا بشه. پیدا هم بشه بعیده با OLT های رایجی که مخابرات استفاده می کنه مثل هواوی، زایکسل یا فایبرهوم سازگار باشه. قیمت بالایی هم داشت و عملا تهیه یک مودم و اتصالش به یکی از پورت های لن بسیار به صرفه تر هست.نقل قول:
یک شرکت متفرقه البته این آداپتور را یکی دو سال پیش ساخته بود که با اکثر OLT ها سازگار بود. من باهاشون مکاتبه کردم، قیمت بسیار بالاتری میداد (اگر اشتباه نکنم بالای ۱۰۰ یورو + هزینه ارسال و ...) میشد که تست های سرعتش رو هم دیدم چندان تفاوتی نداشت.
صرفا خوبیش این بود که برای سازمان ها و شرکت هایی که قصد استفاده از میکروتیک دارند، یک دیوایس (مودم) حذف میشد (مثلا تاثیر توی مصرف برق برای استفاده از UPS در مواقع قطعی برق و ...) که با یکی دو تا از پیمانکارای مخابرات مطرح کردم که نمونه تست تهیه کنیم، استقبال نشد.
داغونتر، بی در و پیکرتر و حال به هم زنتر از مخابرات، وجود خارجی نداره ...
اومدن گفتن برجهای شهرکتون رو فیبرکشی کردهایم و هر کس خواست بیاد درخواست بده ...
رفتیم مخابرات منطقه، یه آدم خوابآلود که معلوم بود اصلاً نمیدونه فیبر چیه، یه کاغذ فرمالیته گذاشت جلومون و یه شماره هم داد برای پیمانکار ...
به پیمانکار زنگ زدیم، گفت ظرفیت FAT هشتتایی برج شما تکمیل شده و باید منتظر بمونید هفت نفر دیگه جور بشن که FAT جدید نصب کنیم!
کلی مانعتراشی دیگه هم کرد که باید با مدیر شهرک نامهنگاری انجام بشه و مرکز سوئچ و OMC مخابرات اوکی بدن برای داون تایم و ...
ولی گفت ما خارج از نوبت، درخواست دادهایم (مثلاً میخواست منت بذاره) و چند روز دیگه تماس بگیرید که مخابرات، موافقتها رو انجام داده باشه و بیاییم برای نصب ...
۳ هفته بعد تماس گرفتیم و این دفعه چیزهای جدیدی تحویل داد که منم قاطی کردم و اصلاً نخواستم گوش بدم چی هست ...
یعنی واقعاً باید اینها در تاریخ ثبت بشه که مخابرات کشوری، براش اهمیت نداره ۶۰۰ مشتری بالقوه یک شهرک مسکونی ...
نتیجه این میشه که اغلب ساکنین از TD-LTE یا ADSL مرکزی (ترکیب وایرلس و ADSL) شرکتی گمنام با تعرفههای فوقالعاده گرون استفاده میکنن (حتی ADSL خود مخابرات هم نه)
از اون جایی که هنوز عصبانی بودم، با همون شرکت وایرلس صحبت کردم و قرار شد DSLAM مرکزی شهرک رو به VDSL ارتقا بده و رادیوهای وایرلس جدید نصب کنه با تعرفههای ویژه که هر کس هم باقی مونده، از اون جا اینترنت بگیره و مخابرات با هزینههایی که برای فیبرکشی کرده بره سماق بمکنه تا فیبرهاش بپوسن ...
بیجهت نیست که کمتر کسی از مردم عادی به فیبر استقبال نشون داده به جز چهارتا گیمر سمج و ...
مشکل از اون پیمانکارست که میخواد یه پول بیشتری ازت بگیره همراه با منت.. وگرنه میتونی بری با رییس مرکز حرف بزنی و درخواست odn کنی و با پیمانکار دیگه اینکار رو انجام بدی و یا بهش اعلام کنی داره سنگ میندازه.. مشکل رو حل کنه. البته که حالا اگه با وایرلس بتونی کیفیت و سرعت خوبی بگیری. مقداری از هزینه خرید مودم و ... جلو افتادی و خوبه.نقل قول:
سلام
من فیبرم راه اندازی شده بعد خودم مودم رو تنظیم کردم با کمک 2020 بعد درخواست سریال نامبر رفته رسیده زیر دست پیمانکار تایید نکرده!!
زنگ زده میگه خودم 300 میگیرم میام تنظیم میکنم گفتم چرا درخواست خودمو تایید نکردی گفت اگه تایید کنم با این تنظیماتی تو کردی ارسال شه و کار نکنه دفعه بعدی 600 میگیرم میام!!
اینم بگم از اولش تنظیمات مودم و خود مودم جزو چیزی که روز اول اومد گفت نبود
میخوام بدونم پیمانکار همچین حقی داره که اینجوری انحصاری کنه برا خودش همه چیو؟
اصلا ربطی به پیماتکار نداره.. شما تماس بگیر ۲۰۲۰ بگو برای چی سریال مودم من رو ثبت نمیکنید؟؟ من چند روزه منتظر هستم.. دوباره ازت احتمالا میپرسه و تایید میکنه.. یا بهت زنگ میزنن سریع.. توی پنلت هم برو بنویس که از اونجا هم ببینن. تاحالا نشنیدم پیمانکار بخواد تایید کنه سریال رو.. به نظر الکی خواسته بهت جو بده چونکه مرکز باید تایید کنه.نقل قول:
اگر تهران هستی کدوم منطقه؟
مشکل اینه که همه دارن سنگاندازی میکنن و انگار هیچ تمایلی ندارن ... از کارمند مخابرات موقع ثبت نام بگیر تا پیمانکار و غیره و ذلک ...نقل قول:
اصلاً درکش سخته شرکتی این طور از پریدن مشتری خوشحال باشه تا جذبش ...
من با توجه به تجربههای دیگران در این تاپیک، میدونستم هفت خان رستم داره، ولی وقتی خودشون اومدن اعلام کردند فیبر کشیدهایم و میتونید درخواست بدید، فکر نمیکردم این قدر بیحوصله و بیمیل باشن که حتی از روزی که رفتم مخابرات و اون فرم صوری رو پر کردم، حتی یک نفر هم تماس نگرفته.
منطقه 2 مرکز سلمان فارسی
دیروز همه اینکارا رو کردم به 2020 هم گفتم سریال مودم رو بعد امروز فرستاده بودن مخابرات محلمون مثل اینکه..بعد یه خانومی تماس گرفت از 2020 گفت مرکز گفته مودمتو رویت نمیشه تو شبکه گفتم منظورتون همون سریال نامبره دیگه گفت آره با پیمانکارتون آقای فلانی هماهنگ کنید حتی اسم پیمانکارم گفت
من چراغ مودم los خاموش و pon چشمک زن سبز دارم یعنی تونسته ارتباط بگیره منتها نمیدونم چرا باید 300 پول زور بدم..
حالا سوالم از دوستان اینه تنظیم مودم کار خیلی سخت و پیچیده ای هست به جز تنظیمات wan؟ این پیمانکاره به اصطلاح گرامی انقدر تاکید میکنه که حتما من باید بیام؟
به یاد قدیم: اولا دست رییس مرکز نیست.. یک سقف داره برای باز کردن که این سقف رو خیلی وقته بدلیل پارتی بازیهای که میشد محدود اکانتینگ کردن و تا ۶۰۰ بیشتر نمیتونن برات باز کنن. اگر بخوان باز کنن باید مدارک ببری و نشون بدی که سرویس خانگی نمیخوای و باید مدارکت هم شرکتی باشه و بعد از تایید از حراست مخابرات استان و منطقه برات با شرایط باز میکنن! :biggrin: (اصلا مشکل مخابرات نیست!!)نقل قول:
به یاد جدید: با پیمانکار صحبت کن (تا دلت بخواد پیمانکار هست). پیمانکار ها چون از حراست مخابرات استان و منطقه تاییدیه دارند یکمی پول بیشتر بهشون بدی سریع کارت رو راه میندازن! توی خود مخابرات یا حراستش آشنا داشته باشی که خیلی سریع تر کارت راه میوفته تازه سرعت بیشتر هم بهت میدن! همیشه اولویت رو بزار روی پیمانکار نه خود مخابرات استان و منطقه ! پیمانکار برش بیشتری داره و مطمئن ان چند نفر بیشتر شما تو مخابرات استان و منطقه میشناسه. تنها راه حلش کمی خرج بیشتر ولی هیچی فیبر نمیشه !:cool:
قسمت اول پاسختون ظاهراً مربوط به افراد دیگه در مشکلات صفحات قبل هست ... در مورد قسمت دوم، متأسفانه نمیشه از پیمانکار دیگهای استفاده کرد؛ چون فقط خودش از وضعیت فیبرکشی شهرک، برجها و بقیه چیزها خبر داره ... البته همین هم خود مخابرات منطقه معرفی کرد ...نقل قول:
اتفاقاً با وضعیت فعلی، همه چیز فیبر میشه ... با این همه مصائبش که تحفهای بیش نبود برای ما ...
195 شکایت بزن و بازرسی مخابرات و به رئیس و معاون مرکز اگه دستشون باپیمانکار تو یه کاسه نباشه هم بگو .. متاسفانه کافیه ببینن طرفشون زیاد وارد نیست. تنظیماتش اصلا کار پیچیده ای نیست هم رو روتر مود هم بریج مود. من شمال تهران هستم شما نزدیک باشی حاضرم بیام مجانی برات ست کنم حال پیمانکار رو بگیرم. میشه هم یه نت دیگه رو سیستم جور کنی ریموت کار کرد. حتما دیدی بازی در میارن و از مودم و سریال و ارتباط مطمئن هستی شکایت کن.نقل قول:
سلام
دوستان مخابرات پیام نور تهران برای کوچه ما فیبر نمیکشه در صورتی که کوچه بغلی فیبر داره ( همون بهونه همیشگی نمیصرفه تعداد کم )
حالا پیمانکار میگه با هزینه خودت میتونیم برای کوچه هم فیبر بکشیم که قیمتش میشه 10 میلیون ( جالبیش اینه میگ 10 نفرم باشید باز باید پول کوچرو بدین فقط سر شکن میشه هزینش )
حالا این قیمتی که گفته معقوله؟ بیشتر یا کمتر از این نمیشه؟ چون من قیمتهای بالاتری در مورد فیبر کشی کوچه شنیده بودم.
- - - Updated - - -
سلام
دوستان مخابرات پیام نور تهران برای کوچه ما فیبر نمیکشه در صورتی که کوچه بغلی فیبر داره ( همون بهونه همیشگی نمیصرفه تعداد کم )
حالا پیمانکار میگه با هزینه خودت میتونیم برای کوچه هم فیبر بکشیم که قیمتش میشه 10 میلیون ( جالبیش اینه میگ 10 نفرم باشید باز باید پول کوچرو بدین فقط سر شکن میشه هزینش )
حالا این قیمتی که گفته معقوله؟ بیشتر یا کمتر از این نمیشه؟ چون من قیمتهای بالاتری در مورد فیبر کشی کوچه شنیده بودم.
ممنونم یه مشکل دیگه ای که الان بهش برخوردم داخل پنل من زده آماده نصب یعنی پیمانکار انگار اسم من رو نگهداشته رد نکرده که به مرحله بهره برداری برسه که بتونه این داستانو پیاده کنه..حرفی واقعا باقی نمیمونه..نقل قول:
نقل قول:
خیلی خوبه که اینقدر درگیر شدی داری فشار میخوری.. استرس نکن به یاوه گوییت ادامه بده پسرم.
اما برای اطلاع بیشترت میگم که بدونی چونکه تو یه جای بی در و پیکر هستی اطلاعات کافی نداری.. یاد بگیر برای آیندت خوبه. توی تهران یکسری از مناطق پیمانکار ثابت ندارن.. بطور مثال منطقه x اصلا پیمانکار اصلی نداره و فقط توی چند تا مرکزش یه پیمانکار میاد کار رو انجام میده میره. پیمانکار و حتی خودشون میگن که ما ۲تا رو میشناسیم اینجا کار رو جمع کردن.. اگر دوست داری میاد برات انجام میده.. نرخ مصوب ۹۱۰ تومان شده اما این میگیره ۲ تومن. جرا میگیره ۲ تومن؟ چونکه ۲۰۰تا ۵۰۰ تومن هم زیر میزی میبره میده به مخابرات که کار رو دادن دستش. که همین چند ماه پیش یکی از رییس منطقه پول گرفته بود و کار راه مینداخت اما فهمیدم.. دکش کردن تو یه مرکز مخابراتی که تهش هنوز داره adsl میده دست ملت.
اما یکسری از مناطق هم پیمانکار اصلی داره و کنار یک پیمانکار دیگه باهم دیگه شریکی قرارداد بستن و هستن و سرویس میدن دست ملت.
محدودیت سرعت هم همونیه که بهت گفتم.. امکان دسترسی وجود نداره البته برای تهران وجود نداره... هر منطقه ایی دلت خواست زنگ بزن اگر فکر کردی توی تهران میتونی انجامش بدی بیا بگو ولی اگر نتونستی یاوه گویی کمتر بکن. این اطلاعاتی هم که میبینی داری که البته من توضیح دادمو تکرارش میکنی پسرم دقیقا چیزی هست که بهت اعلام میشه..
تو خفن ترین پیمانکار منطقه رو هم داشته باشی که برات انحام بده کارتو.. سرعت رو نمیتونه تغییر بده برات.. دستش توی سرعت باز نیست.. چرا باز نیست؟ چونکه اینطوری باشه برای هرکی میره نصب میکنه میگه بیشتر میشه سرعت؟ میگه آره تا ۱۰۰۰ باز میکنم برات ۱تومن بهم بده.. فردا سنگ رو سنگ بن نمیشه یه یاوه گویی پیدا میشه میگه چطور عباس آقا ۱۰۰۰ مگ داره اما من ندارم پس باید به منم ۱۰۰۰مگ بدید.. اگر ندید میرم شکایت میکنم ۱۰۰۰ مگ میگیرم ... برای همین دسترسیش رو بستن و شرایط خاص براش گذاشتن. وگرنه خیالت راحت من ۴ تا سرویس توی یه منطقه ۳ تا سرویس توی منطقه دیگه دارم که پیمانکاراشون رو میسناشم باهاشونم حرف زدم اما دقیقا یکیشون تماس گرفت و گفت بازکن آشناس.. گفت من برای خودت باز نکردم برای بقیه باز کنم؟ گفت بابا پول میده اوکیه.. گفت امکان نداره .
هر موقع هم دلت خواست من شماره چند تا از این رییس مرکزارو دارم شماره موبایلشونم هست اینقدری که پا پیج این موضوع بودم اما بنده خداها جندتاشون اصلا نمیفهمیدن من چی میگم میگفت برو با کابل لن وصل شو به مودمت بجای وایفای سرعتت بالاتره..خواستی بهت میدم بلکه به کارت بیاد.. وگرنه اون سرویس ۱۰۰۰ مگی که الان دارن در موردش حرف میزنن من با ۲۰۰ لیر بدون نگرانی و محدودیت استفاده کردم و لذت خوبی در مقابل سرویس محدود شده اینجا داره.
خلاصه خودت رو درگیر تر از این نکن.. من قبل از اینکه به فکر تو بخواد بیاد درخواستشو کرده بودم با جواب سر بالا روبرو میشی.. پس دیگه جوک تعریف نکن. از چیزی هم خبر نداری هی تاکید به ادامه دادنش نکن دلبندم. یهو میبینی مثل لیونل مسی نابود میشی.:thumbsup:
برای ثبت نام اینترنت فیبر نوری به مخابرات رفتم. متصدی اونجا میگه باید حداقل 60 نفراز همسایه های اون منطقه درخواست بدن و نفری 5 میلیون که هزینه مودم و فیبر کشی و چیزای دیگه میشه پرداخت کنن . و اگه بخوام خودم هزینه شو تقبل کنم هزینه خیلی بالایی میبره . دوستان لطفا راهنمایی می کنید این هزینه ها درسته ؟ راه دیگه ای نداره ؟
خب دوستان دقیقا یک ماه و نیم بعد این پست که درخواست داده بودم و گفتن fat تون هنوز دیتا نداره امروز تماس گرفتن گفتن اگه میخواین میتونین فیبر بگیرین . طرف پشت تلفن گفت 460 تومن برای هزینه نصب و همش + مودم امانی یه ماهه اما من که رفتم پرداخت کنم دویست و خرده ای بود که خیلیش هم تخفیف خورده بود و کلا 65 هزار تومن پرداخت کردم !!!! انشالا که برا نصب که میان بیشتر نمیگیرن :)))نقل قول:
حالا برای مودم میخواستم مشورت بگیرم از دوستانی که ftth دارن . مودمی که خود شاتل میده زایکسله . این صفحه معرفیشه تو خود شاتل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که قیمتشم زدن 3500 . من خودم تو ذهنمه اینو نگیرم ازشون و خودم مودم هواوی دوبانده مدل EG8145X6 رو بگیرم که با 3800 میشه خریدش . دوستانی که احتمالا از این مدل مودم یا مودمای دیگه هواوی برای فیبر دارن استفاده میکنن لطفا تجربه هاشونو بگن .
دوست عزیز مودم رو با توجه به تجهیزات مرکز باید تهیه کنید که عموما در ایران یا زایکسل هست یا هواوی(فایبرهوم) یعنی اگر گفتند که باید زایکسل بگیرد پس تجهیزات مرکز زایکسل هست
و نمیتونید هواوی بگیرید و این مدل 5617 هم که ارسال کردید عالی و دو بانده هست و کلا مودم های زایکسل برند تایوانی و بسیار با کیفیت هستند
نقل قول:
دوست عزیز مودم رو با توجه به تجهیزات مرکز باید تهیه کنید که عموما در ایران یا زایکسل هست یا هواوی(فایبرهوم) یعنی اگر گفتند که باید زایکسل بگیرد پس تجهیزات مرکز زایکسل هست
و نمیتونید هواوی بگیرید و این مدل 5617 هم که ارسال کردید عالی و دو بانده هست و کلا مودم های زایکسل برند تایوانی و بسیار با کیفیت هستند
همونطور که فرهنگ گفت مدل مودمی که میگیری بستگی به تجهیزات مرکز مخابراتی منطقه شما داره.نقل قول:
بهترین کار اینه که ارزون ترین مودمی که پورت گیگابیتی داره و منطقه شما اون مدل رو پشتیبانی میکنه بگیری در کنارش هم یک روتر با سخت افزار قوی که از سیستم عامل openwrt پشتیبانی میکنه بگیری مثل Xiaomi AX6S.
بعد مودم رو بریج میکنی روی روتر و از عملکرد بهتر WiFi و QoS لذت میبری اگر هم دلت خواست میتونی حتی V2RAY رو روی روتر فعال کنی و ترافیک سایت های داخلی و خارجی رو جدا کنی و...
دوستان سرویس ftth دو ماه گرفتم اصلا راضی نیستم از کیفیت می خوام کنسل کنم سرویس هم بصورت پس پرداخت مودم اقساطی و کابل کشی رایگان بوده ( دامی که پهن کرده بودن )
برای کنسلی مدام پاسکاری می کنن 10 حا فرستادن الان هم میگن باید برگردی پیش نهمین نفر که معمولا نیست باهاش صحبت کنی، اگه من کنسل کنم باید 2/5 هزینه مودم رو بدی ، مودم میشه مال خودت بعد سرویس رو کنسل می کنم
آیا واقعا می توننن همچین کاری کنن ؟ راهی هست بشه شکایت رو مطرح کرد ؟
از کدوم شرکت و شهر گرفتی؟نقل قول:
مخابرات - گرگاننقل قول:
چرا ناراضی هستی؟نقل قول:
اینکه میگی ناراضی هستم دلیلش رو بگو.. اگر قعطی داری اگر کیفیت سرعتت پاییه باید برات چک کنن و مشکل رو حل کننن.نقل قول:
اگر توقع سرعت بالا داشتی اما هنوز پایین هم هست شاید بابت این باشه که مودمت ۲بانده نباشه و همه اینها تاثییر گذاره.. وگرنه مشکلت رو حل کنی راضی میشی همه جوره
الکی ۲۵۰۰ رو هم نده.. از اینترنت فوق بهتر پیدا نمیکنی.
- - - Updated - - -
تو سایت iranfttx
میتونید الان درخواست بدید برای پوشش
- - - Updated - - -
تو سایت iranfttx
میتونید الان درخواست بدید برای پوشش
نقل قول:
کجاش میشه درخواست پوشش داد ؟
در آدرس زیر طبق نقشه ببینید چه سرویس دهنده ای در مکان جغرافیایی شما تعهد و سرویس دارد ، سپس با آن سرویس دهنده تماس بگیرید و یا در همین سایت در نقشه موقعیت خود را انتخاب کنید و درخواست خود را ثبت کنید از شما شماره موبایل میخواهد یک پیامک برای شما می آید که حاوی لینکی است که جهت تایید درخواست باید آن را باز کنید:نقل قول:
سلام خوبید
من تازگی امکان فیبر برام آمده ولی می تونم هم به شاتل هم به صبانت و هم مخابرات بگم
برای کابل کشی و قرار داد ولی نمی دونم کدوم بهتره کسی اطلاع داره بهتره با دکونشون قرار داد ببنندم بهتره!؟
من با پیمان کاری که شمارش رو روی در خونه گزاشته بود تماس گرفتم گفت برای سیم کشی مبلغ ۱۸۵۰ می گیره این اکی هست!؟
دوستان شهر آبادان فیبر نوری برای خونهاش وصل کرده؟و داره؟
بالاخره اومدن فیبر رو برای ما هم وصل کردن . پیمانکاراشون واقعا کاربلد بودن و اصلا توی کار خساست نداشتن .نقل قول: