[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
بر طبل شادانه بکوب پیروز و مردانه بکوب:n31::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TD LTE ویرانسل
سرعت دانلود 100 کیلو بیت
پینگ با داخل 377
پینگ با گوگل 500
انقدر ضعیف بود که اپلود تست نگرفت:n31::n02::n02::n02::n08::n08:
عجیبه چرا برای من خوبه ؟ فکر کنم چون با ایرانسل دوستم هیچ وقت اذیتم نمیکنه :n10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی چرا اپلود بقیه اینقدر بالاست ؟ تو این چند ماهی که تی دی دارم هیچ وقت اپلودم بالای 6 مگ نرفته .
سیگنالتون ضعیفه؟ برای من فقط در این صورت آپلود پایین میاد.نقل قول:
امروز این مودم جدیده td i40 اومد برام دوستان یه راهنمایی کنید وای فای 2.4 5G برتامش چطوریه؟
هنوزم فعال نشده سیمش
نمیدونم والا شاید از سیگنال باشه گاها دیدم که با همین سیگنال و sinr اپلود تا 11 مگ هم رفته ، ولی معمولا حول و حوش 4 مگهنقل قول:
جالبه من چندین باری که تست گرفتم هر بار سرعت آپلود نزدیک به صفر بوده !نقل قول:
البته چون مودم خودمم نبوده پیگیر هم نشدم، ولی میخواستم ببینم علتش چی میتونه باشه ؟
اتفاقا سرعت آپلود tdd معمولا ثابت و خوبه، اگر قبلا گرفتید که حتما دکلتون مشکل داره. اگر الان گرفتید که الان شبکه قاط زده کلا، احتمالش هست برای پیاده سازی VoLTE باشه. که روی TD هم میاد.نقل قول:
ای خاک بر سر ایرانسل
200 تومان دیگه هم امروز برای بار دوم برام پول واریز کرد
یعنی 400 تومان ازش سود گرفتم :n08::n08::n08::n08:
دوستان فرق wifi 2.4گیگاهرتز و 5گیگاهرتز چیه؟
تروپوت بیشتری داره ۵ گیگاهرتز و بردش کمترهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
نقل قول:
چی؟ چجوری؟
یدجوری ازشون شکایت کرده بودم نامه رسمی زده بودم و همون موقع پولمو عودت دادند ولی دیدم باز امروز واریز کردند :V3: شاید هر ماه من بعد بدند با این اوضاع امور مالیشون :V17:نقل قول:
خخخخ چه باحال :n08::n08:نقل قول:
مشکل tdd کاملا برطرف شده، پینگ ۱۸
در مورد TD_i40 A1 کسی اطلاعات دقیقی نداره
مثلا برای کدوم شرکته(مادر)
من که به غیر از wifi ac و 5گیگاهرتز فرقی ندیدم
ایرانسل من رو نصب کن، تو قسمت پرونده ببین بالای producer چی نوشته. احتمالاً gemtek باید باشه.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
مودم td-lte ایرانسل مدل GP-2101 همراه با سیمکارت ۱۲۰ تومن میفروشم کسی خواست پیام بده
[QUOTE=امیر انصاری;9009497]ایرانسل من رو نصب کن، تو قسمت پرونده ببین بالای producer چی نوشته. احتمالاً gemtek باید باشه.
نوشته Askey
رفقا تست سرعت رو از طریق کدوم سایت انجام بدم؟
سلام خدمت دوستان خواستم نتیجه تست خودم رو از سرویس TD LTE ایرانسل بگم
اول اینکه سرعت دانلود اینترنت گوشیم تقریبا سرعت 4 الی 8 برابر بیشتره
که اصلا پبشنهاد نمیکنم برای دوستانی که مودم رو برای دانلود شبانه میخوان خریداری کنن
دوم اینکه با توجه به هزینه سرویس و نهایت سرعتی که به من داد 2.800 مگ با idm به نظرم با این قیمت اصلا مناسب نبست
سوم اینکه واقعا با همون تست اول دل ادم رو میزنه چه مودم چه سرویس و به نظرم فریب 100گیگ اولیه رو نخورید که بعدش باید هزینه های بالاتر یدید
من که پس دادم مودم رو
قرار بود مبین نت بگیرم که اونم نمیگیرم دیگه
سلام دوستان
این اعداد چه محدود ای باید باشه ؟
RSRP0
RSRP1
RSRQ
SINR
سلام.نقل قول:
Sinr : -30 to +32
Rsrq: 0 to -23
Rsrp: -60 to -120 اولی مثبت باشه یا به صفر نردیک باشه دو تای آخر بهتره
این تست که میگم مربوط به زمان و مکان خاصی نیستنقل قول:
هم تو بازه های زمانی مختلف این نتیجه رو داشته هم تو جاهای مختلف
مودم هم برای خودم نبوده که بخوام از طریق ایرانسل پیگیر باشم
فقط میخواستم ببینم با این تفاسیر مشکل از مودم و سیم کارتش هست یا از چیزه دیگه ؟
سلام
از زمان دریافت مودم چه مدت زمان فرصت برای پس دادن مودم هست؟ فرآیندش چیه؟
نقل قول:
من که شبش خریدم فرداش تماس گرفتم گفتم راضی نیستم از سرویسم هی گفتند چرا؟ باید توسط کارشناس شبکه تست شه به هیچ عنوان قبول نکردم و گفتم از سرویس راضی نیستم و باید پس بگیریدنقل قول:
با درخواستم موافقت شده
فردا باید برم از جایی که سرویس خریداری کردم مودم رو پس بدم
البته این مهمه که از بسته 100 گیگ چیزی مصرف نکنید
من از 100 مگ تست استفاده کرده بودم فقط
سلام دوستان ایا مودم tk 2510 رو میشه انلاک کرد؟
صمنن از بسته های مخضوض نامحدود ایا روشون نمیشه استفاده کرد؟
شما سرویس با قیمت مناسبتر و کیفیت بهتر سراغ دارید ؟نقل قول:
من 100 گیگ رو تقریبا تموم کردم ... میخوام بسته 1 ترابایتی بگیرم که تقریبا هر گیگ میشه 1000 تومن ... اگه سرویس بهتری سراغ دارید من اینو نخرم ... البته من در کل از سرویس راضی هستم مواقعی افت سرعت داره ولی در کل خوبه حتی FIFA بازی میکنم باهاش
هر سرویسی بهتره از اینه من خودم الان شاتل نامحدود دارم برای استفاده روزانه دانلود شبانه هم از اینترنت ایرانسل شبانه استفاده میکنم سرعتم بالای 18 مگ هست هفته ای دوبار میگیرم هرچی فیلم و سریال هست دان میکنمنقل قول:
هدف هم از خرید td برای مودم بود که تست کردم اصلاخوب نبود
شما با ماهی 90 هزار ت میتونید از هرجا سرویس مناسب بگیرید که میشه همون 1ت سالانه ای که میدید
td فقط اسم داره
برای منم سرعت اپلود 200 کیلو بایته سرعته دانلودم 2 مگ زنگ زدم می گم سرعت آپلود پایینه طرف ورداشته میگه سرعت منم که استفاده می کنم مثل شما ست مشکلی نیست همه جا همین جوره
کلا همه چیزمون به جای سیستماتیک بودن ت.خماتیک شده
TD خیلی مهمه که توی چه محدوده ای باشی من که فعلا راضی هستم ... قبل از این پارس آنلاین داشتم افتضاح بود اصلا قابل تحمل نبود ... حدود 5 پیش هم شاتل داشتم اون موقع جالب نبود عوض کردم رفتم مخابرات الان نمیدونم چجوریه ولی سرویس شاتلند ارزشش رو داره...نقل قول:
ما ایرانمونم اینقدر نمیشه...نقل قول:
الان جاهای خیلی محدودی هنوز کیفیت خوب دارن
آمار ایران در اسپید تست دائما تغییر میکنه (بسته به سرور و شهر احتمالا) و فکر کنم اصلا دقیق نیست.نقل قول:
میگم td-lte ایرانسل هم مثل سرویس دهنده های adsl سرویس گیم فعال میکنن؟نقل قول:
من الان با اروپا پینگم روی 100 با اینترنت شاتل،البته بعد فعالسازی سرویس گیم
این مودمه نا موجود شد چرا؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ایرانسل اصلا نمیدونه پینگ چیه که سرویس گیم داشته باشه.نقل قول:
سرعت خیلی کم هست
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من فیفا 17 بازی میکنم توی 85 درصد مواقع خوبه البته بستگی به اینترنت حریف و کشورش هم داره ... StarWars Battlefront هم بازی کردم خوب بود مشکل خاصی نداشت...نقل قول:
پینگ 8.8.8.8 برای من بین 160 تا 170 هستش ... پینگ 4.2.2.4 هم بین 140 تا 150 هستش
من چون مصرف روزانه تقریبا بالایی دارم حجم یک ترابایتی رو میخوام بگیرم چند روز دیگه که تقریبا هر گیگ میشه 1000 تومن...
حتما اونای دیگه می دونن [emoji23] مثلا همین همراه اول همیشه پینگ هاش با هر سرور حداقل ۴۰ تا بیشتره از ایرانسل[emoji23]نقل قول: