مشترک گرامي در حال حاضر امکان فعال سازي بسته اينترنت آلفا+ 30 روزه شبانه 22 گيگابايت وجود ندارد. لطفا بعدا تلاش نماييد
این بسته رو برداشته ؟چرا فعال نمیکنه دیگه
Printable View
مشترک گرامي در حال حاضر امکان فعال سازي بسته اينترنت آلفا+ 30 روزه شبانه 22 گيگابايت وجود ندارد. لطفا بعدا تلاش نماييد
این بسته رو برداشته ؟چرا فعال نمیکنه دیگه
زده تو پيجش كه شامل مثرف منصفانه ميشهنقل قول:
شانس اوري پوب تو خطط نداشتي وگرنه صفر ميشد همش
سیم دايمی دارم...نقل قول:
شانس اوردم که بیدار بودم وگرنه... باید ماشینمو میفروختم میدادم بهشون :|
با سيم دايمي هيچ موقع همچين ريسكي نكن!نقل قول:
اصلا بسته شبانه با سيم دايمي واسه دانلود اشتباه هست رو همراه اول
مگه اينكه بدوني كمتر از اون مقدار دانلود داري
دوستان قیم سیم کارت اعتباری همراه اول چند هست؟
از خود سایت باید بخرم یا امور مشترکین؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
از سایت میتونی شماره گلچین بخری که قیمتش 23 تومن هست امور مشترکین با قیمت کمتر میتونی بگیرینقل قول:
ممنون.
اگه من از این شماره های گلچین نخواهم چه قیمتی داره؟
من تو سایت چیزی غیر این گلچین ندیدم.
تو سایت فقط گلچین داره واسه شماره معمولی باید بری امور مشترکیننقل قول:
ممنون
من فقط یه سیم کارت اعتباری میخواستم برای دانلود شبانه که دوستان توصیه میکنند با خط دایمی خطرناک سراقش رفتن.
پس برم امور مشترکین یه سیم اعتباری با هر شماره ای بود میگیرم.چون گلچین به کار من نمیاد .
فقط حتما usim باشه که اگه 4g سر و کلش پیدا شد بشه استفاده کرد ازش.
حالا رفتم میام آمارشو میدم چی شد.
سپاس
روی سیم اعتباری usim بسته الفا پلاس نوترینو فعال کردم اما وقتی مودم روی 4g only کانفینگ میکنم هیچ سیگنالی ندارم
روی اتومات هم بین 3g و 2g میچرخه مجبورم 3g only کانفینگ کنم یعنی چی پس 4g که میگن الکیه؟ اصلا 4g وجود نداره تو شبکه؟
واقعا شما فكر كردي همه جا ٤جي هست همراه اول؟!نقل قول:
شما قبلش بايد چك كني نقشه پوشش رو
در مكان شما ٤جي آنتن نداره هنوز با اين توصيفات
همراه اول هنوز تو بحث 4جی عقبه خیللییببیی
وضعیت نوترینو توی شهر قم چطوریه؟
امکانش هست یک نفر که در نقاط کمرنگ نقشه همراه اول هست یه تست از اسپید تست بزاره برای من
خیلی واجبه
سلام ...
سرعت 4G همراه اول تو تهران چطوره؟ از ایرانسل بیشتره؟
ایرانسل سرعت دانلودش صبح ها بین 800 و 1.200 مگ متغیر هست ... همراه اول چطوره؟
سرعت دانلودت خیلی کمه که 800 و 1200 که چیزی نیستنقل قول:
جدا ؟ از گوشی استفاده میکنم ... مال شما چنده؟ منطقه به منطقه فرق میکنه؟نقل قول:
بله .فرق می کنه . البته بحث ایرانسل رو بهتره تو تاپیک خودش پیگیر باشیم .نقل قول:
ولی گفته بودی 4g تهران . تو تهران حوالی میدان ونک 4g .
همین الان ایرانسل و چک کردم حوالی مترو گلبرگ حول و حوش 1.600 , 1.700 میانگین بود و گاهی اوقات تا 2 ... البته این وقت صبح که ساعت 8:52 هستشنقل قول:
مال شما چنده؟ همین الان
سلام.
قرار بود یک سیم اعتباری همراه اول بگیرم برای این دانلود شبانه.
امروز رفتم از فروشگاه همراه اول تو خ ونک تقاطع کردستان خریدم.
قیمت 5000 تومان با کد 0990 بود .
یک چندتا سیم کارت بهم داد خودم بین شماره هاش انتخاب کردم.
تو همین مایه شماره ای که تو سایت گذاشته به اسم گلچین اعباری 23000 تومان من گشتم بهترینشو برداشتم 5000 تومان.
سیمکارت usim (4G) هست و سه پانچ هست 10 دقیقه بعد هم اکتیو شد. جالب تو فروشگاه 4g رو پیدا کردم وصل شدم بعد 20 متر از فروشگاه دورشدم دیگه خبری از lte نبود.
خودشون میگفتن تهرانپارس آزادی بازار ونک و چند جا دیگه 4g رو دارن سرویس میدن ولی فعلا خیلی مونده تا به رایتل و ایرانسل تو زمینه پوشش 4g برسه بنظرم خیلی کند دارن دکل هاشون رو تجهیز میکنن.
بله دیگه همراه اول هنوز تو 4g حرفی برای گفتن نداره . فعلا غول مرحله آخرشون ایرانسله .
دوستان خود همراه اول یک بسته خوش آمد داره برای کسایی که که تازه سیم کارت گرفتند 800 مگابایت من کدش رو زدم فعال شد برام برای یک هفته.
حالا پیام داده وقتی تمام بشه براتون به صورت خودکار بسته 1 گیگ روزانه و 1 گیگ شبانه با قیمت 10000 تومان فعال میشود.اگر تمایل ندارید کد
8*100*#
رو بزنید ولی من این کد رو که میزنم ارور میده.
چکارکنم این بسته بصورت خودکار نیاد
این سیستم عدم تمدید خودکار بسته ها مشکل داره. شایدم عمدا مشکل دار درستش کردن. همیشه واس من خودکار تمدید میکرد با اینکه درخواست عدم تمدید میزدم و ثبت هم میشد. منم دیگه قیدش رو زدمنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
از طریق نرم افزار همراه من اقدام کنیدنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
کسی نیست جواب بده؟
ترجیحا قم یا جاهای دیگه و در نواحی کم رنگ کسی میتونه واسم تست بگیره از نوترینو؟
نه فکر نکردم همجا 4g دارهنقل قول:
قبلش چک کردم بعد خریدم منطقه ما 4g داره مثلا ولی فعلا خبری نیست
همراه اول سرمایه گذاری خیلی سنگینی روی 3g کردهنقل قول:
فکر نکنم 4g بده
مگه 2 جا برای قشنگی که بگه 4g هم داره
کل شهرستان آبادان تحت پوشش 4G همراه اول هستش ولی عملا سرعتش فرقی با 3G نداره.:n34:نقل قول:
همراه اول تو بحث نت خیلی ضعیف داره عمل می کنه الان ایرانسل تقریبا تو تهران همه جا 3g هست خیلی نقاط هم 4g رو داره پوشش می ده حالا همراه اول خیلی جاها 3g هم پوشش نداره
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
همراه اول توی سایتش منطقه مارو 4g زده اونم پوشش داخلی ولی عملا 3g هستشنقل قول:
نمیشه بهش اعتماد کرد
دوستان سرعت دانلود 3G به صورت میانگین چند هست؟
من مدتی پیش که دانلود میکردم بد نبود، ولی دیشب کُندتر شده بود. با اینکه امید زیادی نداشتم الکی سرچ کردم ببینم راهی برای افزایش سرعت هست یا نه، به یه برنامه ای به نام HSPA+ Tweaker برخوردم. این برنامه به طرز جالبی سرعت دانلود رو افزایش میده و خودم هم تعجب کردم از این همه تفاوت بین سرعت بدون استفاده و با استفاده از این برنامه! :دی یعنی اون حجمی که میخواستم دانلود کنم در حالت معمولی حدود 25 ساعت اینا طول میکشید، ولی با استفاده از این برنامه تبدیل شد به 7 ساعت. البته بعضی وقت ها هم سرعتش حتی بیشتر میشد و مینوشت 4 ساعت! ولی هی بالا پایین میرفت و میانگینش همون حدود 7 ساعت بود.
به جز این برنامه دیگه ای داریم که از این کارا بکنه؟ بعد استفاده از اینا مشکلی ایجاد نمیکنه؟ حالا چه برای خود گوشی و چه سیمکارت و ...
این برنامه کارش این هست که گوشی روی اچ پلاس قفل میشه برای همین سرعت بالا میرهنقل قول:
مشکل که فکر کنم اچ پلاس مصرف باتری بالایی داره اگر استفاده معمولی داری بزارش معمولی و فقط برای دانلود از اون استفاده کن چون گوشی بیشتر داغ میشه و در دراز مدت استفاده سنگین ممکنه باتری گوشی دچار صدمه بشه
------------------------------------------------------------------------------
بسته 11 شب تا 11 روز چطوره شرایطش قیمتش سرعتش؟
کدوم بسته رو میگیننقل قول:
فکر کنم منظورشون همون 1 تا 11 هستش 3تومننقل قول:
ولی حواستون باشه وسطای دانلود بستتون رو حذف نکنن این نامردا:n02:
بالای 30 گیگ احتمالش خیلی بالاس
خاک توووووو سرش 9 گیگ دانلود شده بود با بسته 10 ساعته قبل از ساعت 11 قطع کرده بود بسته رو بقیه شارژم رو خورد نامرد
sent from Huawei mate 8
دوستان من مشکلی دارم با اینترنت اونم اینکه تا h تبدیل به +h نشه دیتا رد وبدل نمیشه !
چاره کار چیست
galaxy j5 هست
3G همراه اول بسته شبانش اگر محدودیت 20 گیگ رو نداشت با 1000 تومان میشد 40 گیگابایت دانلود کرد
من تقریبا دوماه قبل یه بسته 4+4 زدم وقتی 4 گیگ روزانه تموم شد مابقی حجم شبانه همم از بین رفت :| ازدوباره همین بسته فعال کردم باوجود باقی موندن حدود ۵ مگابایت حجم روزانه و حدود ۳ گیگ شبانه امروز ساعت ۵ صبح یهو پیامک تمدید بسته اومد :| میخوام بدونم این کارها قانونشونه یا .....
Sent From My XPERIA M4
شبانه ها به همین راحتی آره سوخت می شه
با توجه به سياست مصرف منصفانه 20 گيگ و 30 گيگ اينا آيا ديگه ليست سياه نداريم؟ هر شب دانلود کنيم مشکلی نيست؟ اگه ليست سياهه هست از چند گيگ شروع ميشه مثلاً 100 گيگ که بگيری؟