نظرم رو کووانه !ممنون اقا رضا لطف کردی فقط برندهای دیگه مثل سونی و پانوسونیک ... به نظرتون چطور میاد؟شفافیت و تفکیک پذیری صدا برام در اولویته همینطور بیس!راستی جای خاصی هم سراغ دارید برای خرید که از بابت اصل بودن خاطر جمع باشم!
Printable View
نظرم رو کووانه !ممنون اقا رضا لطف کردی فقط برندهای دیگه مثل سونی و پانوسونیک ... به نظرتون چطور میاد؟شفافیت و تفکیک پذیری صدا برام در اولویته همینطور بیس!راستی جای خاصی هم سراغ دارید برای خرید که از بابت اصل بودن خاطر جمع باشم!
سلام
من طرفدار سبک trance هستم....بهتره بگم Armin van buure
برام کيفيت و تفتيک صدا خيلي مهم
base زيادو دوست ندارم چون از کيفيت صداکم ميکنه
از برندSENNHEISER خيلي تعريف ميکنن,همينطور که گفته شده مثل اين که تو ايران اصلش سخت پيدا ميشه
تا سقف 150 برای Earbud یاInear.....نظرتون باSennheiser CX-300-چیه........کدوم مدل Sennheiser برای من بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنید...
سلام..ممنونم بابت مشورتهاتون..من هولهولکی یه هدفون خریدم..البته هولهولکی سعی کردم چیز بدی نگیرم..تو پایتخت یه بابایی با گارانتی avasun هدفون klipsch image s4 رو میگفت 120000، پررو هرچی بش گفتم عمو جان قیمتش این نیست گوش نکرد، آخرسر رفتم طبقه دوم همون فروشگاهه با گارانتی "آرتافرورد" خریدم 100000تومن. فقط اینکه امیدوارم اصل باشه که این همه انرژی که گذاشتم هدر نشه!
کیفیت جالبی نداره ساختش، اما صداش از صدای creative EP630 خیلی طبیعیتر بود، باس که نداشت اولش، الآنم که باش یه دو ساعتی rock پلی کردم که مثلن burn in شه، باز هم باس خیلی زیادی نداره، البته بهتر، اون کریتیو با اون باسش که الان درک میکنم اغراق شدهست پدر گوشم رو درآورده بود. درکل من که سواد این کار رو ندارم، لاکن صداش به صدای طبیعی آلات موسیقی نزدیکتره، لازم هم نیست که واسه جزئیات صدا رو خیلی زیاد کنی - آنچنان که با هدفون Ep630 بایست میکردم- خلاصه فعلن که خوبه، ولی تفاوت عظیمی حس نکردم، که شاید مال اینه که گوشم تربیت نشده.. v-jays هم کلی پرسیدم، کسی نداشت، منم که هول، گفتم همین klipsch S4 رو میخرم. الانم گذاشتم چنتا آهنگ راک پلی شه که آببندی شه، بلکم صدای باسش یهذره درآد. درکل بد نیست، ضمنن قوطی نگهداری هدفونشم خیلی باحاله.
الان تو کف اینم که اصله یانه!؟
ضمنن نمیدونم ذکر قیمت قانونیه یا نه، اگر نیست بگید پاکش میکنم.
مبارکتون باشه عزیزنقل قول:
نه مشکلی نداره خیلی هم از شما ممنونیم که قیمتی که خریدید رو به ما هم گفتید. اینطوری خیلی خوبه همه از بازار باخبر میشن
در مورد اصل بودنش، احتمال خیلی زیاد اصله چون بعضی از بچه های همین تاپیک محصولات klipsch رو خریدیم (با همین قیمت ها حدودا) و اصل بوده. اگه به نظرتون تقلبی نمیاد ایشالا مال شما هم اصله. :10:چون اینطور که آقا رضا گفته بود تقلبی هاش high copy نیستن و از ظاهر میشه تشخیص داد
مبارک باشه خلاصه
والا من تا حالا از این klipsch که هدفونی ندیده بودم، نمیدونم هایکپیه یا اصل؟! ولی کیفیت ساختش رو نپسندیدم، نسبت به craetive EP630 مثلن خود گوشی تو محل اتصال به سیم هدفون یه غلاف محافظی داره، تو کریتیو این غلاف به حدی هست که امید داشته باشی یه محافظتی بکنه، اما تو این اسچهار همچین چنگی به دل نمیزنه، حتی کیفیت اون لاستیکای گوشیش هم به اندازه کریتیو نیست، از اون فروشگاه طبقه دوم خریدم که اولش "پ" داره، اگه از دوستان کسی ازش خرید کرده بگه که مطمئن شم از اصل بودنش.
تو پایتخت پر بود از سنهایزر تقلبی، به هر کی هم میگفتی یه هدفون خوب میخوام سریع monster رو معرفی میکرد، بعضی از روداراشون هم زیر بار نمیرفتن که سنهایزراشون تقلبیه، البته کپیش خیلی های بود. creative 930ii هم میدادن 125000، چون دوستان klipsch رو توصیه کرده بودن، دیگه بیخیالِ 930i شدم. به یه بابایی هم گفتم چرا shure نمیآرین، بعد که کلی واسش سخن راندم، به رفیقش تو چین mail زد که shure هم اگه اصلی پیدا کرد بخره.
اینا همه اطلاعاتی بود که کسب کردم.
اتفاقا من creative aurvana in ear 2 داشتم به نظرم کابلش و مخصوصا فیشش خیلی بی کیفیت اومد. خیلی زود هم خراب شد (البته نه تو استفاده معمولی!) ولی خب تو بی کیفیت بودنش شکی ندارم :دینقل قول:
این کلیپش هم که شما خریدید احتمال خیلی زیاد اصله، ولی خب اگه شما تو ساختش مثلا زائده ی لبه هاش رو میبینید یا آرم کلیپش که روش هست راحت کنده میشه... اینا نشونه های فیک بودنه :دی که بعید میدونم برا شما اینطور باشه
با عکسای سایتش مقایسه کردم، همهچی از شکل و نوشتههای جعبه، یکیه،حتی تو عکسی که از سایتش گرفتم، S4 که چاپ شده، رو عدد "چهار" یه جاهایی مثه اینه که تو چاپ جوهر بش نرسیده و خوب چاپ نشده، تو جعبه منم همینطوره، تنها فرقشون اینه که هدفونایی که تو سایت خود klipsch عکسشون هست، سوکتشون "L" شکله، ولی سوکت هدفون من، مستقیمه، عین EP630 ، دیگه خسته شدم بسکه فکر کردم، انشاالله که اصله :دینقل قول:
عکس klipsch s4 از سایتش :
اینم از عکس هدفون خودم و جعبهاش(ببخشید کیفیت دوربین همچین خوب نبود):
من تو پستهای همین تاپیک خونده بودم که بچهها از همون فروشگاهی که من خرید کردم خرید کردن، عکس هدفون و جعبه با همه عکسای سایت klipsch یکیه(البته غیر از سوکت که مال من "L"شکل نیست)..
الان داشتم با نوشته klipsch روی هدفون بازی میکردم با ناخنم، "k" اولش پاک شد:41: ولی هرچی تلاش کردم بقیه نوشتههاش و همچنین نوشتههای اونیکی گوشی پاک نشدن..حالا موندم بین اصلی و فرعی بودنش..اگه تقلبی باشه صدتومنی که با هزار ژانگولر جور کردم میرره هوا..کسی هست بتونه دقیق راهنماییم کنه بفهمم تقله یا نه؟
تاکید دارم بقیه نوشتههاش هرچقدر هم با ناخن روش فشار دادم و کشیدم پاک نشدن(روزنه امیدی واسه اصل بودن:41::31:)
بعدا نوشت : جعبهاش آبیه، اون کیف فلزی هم داخل جعبه بود، یه راهنما هم داخلش بود. از لحاظ ظاهری کپیه عکسایه سایتشه، جعبهاش دقیقن عین عکسای سایتشه، فقط نوشتههای رو گوشی چپ، با تلاش زیاد پاک شدن، تو گوشی راست هنوز به موفقیتی نرسیدم :دی ، الآن موندم خوشحال باشم بخاطر خرید klipsch S4 یا ناراحت باشم بخاطر تقلبی بودنش.
توروخدا یکی کمکم کنه قبل اینکه خودم و این هدفون رو آتیش بزنم:31:.
با سلام
امروز صبح hd800 رسید دستم.
داخل یه جعبه بزرگ و بسته بندی خیلی خوب قرار داره ولی بر خلاف مدل ie8 جعبش پلمپ نشده بود.سعی میکنم عکسهاش رو بزارم چون توضیحات کامل در مورد جنس و قطعات ساخته شده این هدفون رو دوستان قبلا به طور کامل شرح دادن.
نحوه قرار گرفتنش رو سر خیلی خوب ولی چون بزرگ هست یا شایدم به دلایله دیگه احساس میکنم گوشهام اصلا با هدفون در تماس نیست. شایدهم گوشهای من کوچیک هستن.ولی کلا احساس خوبی به ادم دست میده.
در مورد صدا فعلا نمیدونم چی باید بگم .یعنی فعلا ترجیح میدم چیزی نگم تا 500 ساعت burn in تموم بشه بعد.ولی قابل توجه دوست عزیزی که میگفتن هدفون کلا burn in نداره و گوش ادم که به صدای هدفون عادت میکنه عرض کنم که نه تنها گوش من به صدای این هدفون با این شرایط عادت نخواهد کرد بلکه واقعا الان صدای این هدفون از هدفون in ear ie8 که حدودا 50 ساعت ازش استفاده کردم خیلی بد تره.تازه ie8 که خیلی بهتره از k99 و k44 هم بی کیفیت تره.یعنی صداش که اصلا soundstage نداره البته شاید یکی دو سانتی باشه البته .بیس داره ولی خیلی دوره و باید دقت کنی تا تشخیص بدی.vocal زن خیلی خشدار و اذیت کننده میشه در اوج.بقیه صداها هم ناامید کنندست.(اقا رضا hd800 هم fake یا های کپی داره؟)بعدشم که بیصبرانه منتظر پایان 500 ساعت میشم.لطفا اقا رضا اگه ممکنه نحوه صحیح burn in این هدفون رو توضیح بدین ممنون میشم.
برای ie8 در اولین فرصت review میزارم ولی فعلا تغییر چندانی با روز اولش نکرده فقط کمی بیس قوی شده چون اولش اصلا قدرت بیس معلوم نبود حتی فکر میکردم پیچ تغییر قدرت بیسش خرابه یا اصلا واصه مدل گذاشتن:) ولی بعد حدود 50 ساعت الان میشه به راحتی قدرت بیس رو تنظیم کرد و بیس قوی داره.ولی بقیه صدا ها به نظرم باید خیلی بهتر از این کیفیت باشه و برای بهتر شدنشون انتظار میکشم.
نه عزیز اینطوری که شما میگید تقلبی نیست خیالتون راحت باشه. اون علامت مثلث مانند klipsch که پشت ایرفوناتون هست توی فیک هاش کاملا محوه و تابلو! میشه تشخیص داد. اون از بین رفتن لوگو که گفتم منظورم این بود که از بین میره! مثلا یک هفته عادی استفاده کنید! شما افتادید به جونش یک قسمتش رو کندید یک بحث دیگه اس :دینقل قول:
از اون گذشته... ببینید قرار نیست شما به هدفونتون سرویس بدید که! اونه که باید به شما سرویس بده. شما اگه از صدایی که ازش میشنوید راضی هستید و خوشتون میاد و لذت میبرید، اصلا چرا اینقدر براتون باید مهم باشه که اصل باشه یا تقلبی؟ (هرچند این چیزی که شما میگید اصل باید باشه)
والا من از عید تا یک ماه پیش حدودا به هر دری زدم یک ایرفونی گیر بیارم که دور و ور 100 باشه قیمتش و از صداش خوشم بیاد! قبلش هم تو کفش بودم ولی از عید به اینور واقعا گشتم! خدا خدا میکردم یک دونه مثلا shure se215 تقلبی حتی گیرم بیاد که از صداش خوشم بیاد :دی
ممنونم از راهنماییتون، به هر صورت حق با شماست، باید ازش لذت ببرم و صداش رو دریابم. بههر صورت امیدوارم تجربه خوبی باشه بعد از EP630 کریتیو، به امید روزی که یکی پیدا شه یه Shure Se215 واسم بیاره:31:نقل قول:
غیر از مدلهای فلیپس:نقل قول:
1. HQ1900
2. HQ1400
3. Fatal1ty
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
سلام به شمانقل قول:
و خواهش میکنم
به نظرم با توجه به کاربردتون همین مدل خوبه و متاسفانه موارد دیگه ای سراغ ندارم و اگه شما مدل خاصی مد نظرتون هست که موجود باشه بفرمایید تا دوستان بتونن به شما کمک کنند
به هر حال تنوع محصولات ارزان قیمت زیاد هست اما کیفیت اونها خیلی با هم متفاوته و متاسفانه به شخصه همه موجودی بازار رو تست نکردم (:
شما هم موفق باشید.
برند خیلی خوشنام و با کیفیتی هست اما بسته به کاربردتون باید از بین مدلهای مختلف انتخاب کنیدنقل قول:
به هر حال چون پلیرهای پرتابل در یک محدوده قیمت تفاوت کیفیت صدای ندارند مثلآ رنج قیمت 100 الی 200 تومن بین برندهای مختلف احتمال اینکه تفاوت زیاد کیفی داشته باشند خیلی کمه هر چند منظورم با برندهای معرف هست نه اون یکی برندهای . . .
برای انتخاب بین یک رنج قیمت به نظرم کاربردهای جانبی تون رو برای انتخاب درنظر بگیرد مثلآ کوچکی یا زمان شارژ باطری یا برنامه های جانبی نصب شده و یا امکان اتصال حافظه جانبی و یا نوع ارتباط با PC , . . .
خوشبختانه برندهای معرف دستگاههای الکترونیکی شون رو معمولآ یا اکثر اوقات حتی توی حراجی هم به صورت اصلی می شه خرید و زیاد نگران این مورد نباشید چون معمولآ ساخت دستگاه الکترونیکی اون هم تقلبی یک اشتباه بزرگ هست!
چون همیشه یا اغلب اوقات اینقدر قیمت تمام شده ساخت دستگاه الکترونیکی به نسبت هزینه ساخت پایین هست که حتی شرکتهای سازنده هم تمایلی به کپی کاری ندارند چه برسه تولید انبوه اون هم تقلبی
اسپم شد ببخشید
من رو نمی دونم چرا بن نمیکنن چون تا جایی که یادم هست موضوعی نمونده که یه پست اینجا نداده باشم
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
برای کسی که آرمین گوش میکنه به نظرم بهتره به فکر یه هدفون با مید خوب باشه نه بیس خوب چون آرمین از ووکال زیاد استفاده میکنه و اغلب Vocal زن که معمولآ هم برای فضا سازی ازش استفاده میشه
اون مدل انتخابی شما بهتر به جاش Mark II رو جایگزین کنید که خیلی با کیفیت تر هست که مدل دقیقش میشه:
Sennheiser CX 300-II Precision
و برای اینکه تقلبی خرید نکرده باشید یه سری به نمایندگی سنهایز - نامداران بزنید چون متاسفانه تقلبی داره
در آخر سنهایزر یکی از پیشتازان هدفون هست و با انبوهی محصولات متنوع برای هر کاربردی که تصور کنید و در هر رنج قیمتی از چند دلار تا چند هزار دلار
در باره صدای سنهایزر می شه گفت صدای سردی داره و ممکنه برای کسی که از صدای گرم خوشش بیاد مناسب نباشه اما صداش اندک شبهاتی به سونی داره البته هدفم از عنوان این موضوع شناخت ضمنی جنس صدای این برند برای شما بود
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
نگران نباشید ظاهرآ تمام هدفونهای موجود این برند اصل هستند و قبلآ هم گفته شده که این هدفون حتی اصلش هم کیفیت ساخت خوبی نداره و اگه داشت مطمئنن به این قیمت دست ما که نمی رسید و باید حداقل دو برابر هزینه می کردیمنقل قول:
به هر حال این چه فایده ای داره که یه هدفون اصل داشته باشید به قیمت میلیونی ولی از صداش خوشتون نیاد؟
از صدای هدفونتون لذت ببرید چون ظاهرش رو زمانی می بینید که صداش رو نمی شنوید.
شما هم موفق باشید.
نظرتون در مورد این مدل فلیپس چیه یه جا پیدا کردم 68 تومن میده
PHILIPS SBC-HN110
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Features
- Optimal listening in noisy environment (75% Less External Noise)
- Comfort ear cushions
- Excellent sound quality
- Full-size with Foldable design for convenient storage for travel
- Flight Plug Adaptor: 2-pin flight plug & 3.5mm to 6.3mm plug adapter supplied
- Carrying pouch included
Specification
- Frequency Range: 20 - 20000 Hz
- Active Noise Attenuation: 50 - 1500 Hz > 10dB at 300Hz
- Sensitivity: 102dB
- Power Handling Capacity: 500mW
- Power Requirement: 1 AAA battery
- Cord Length: 1.5m
made in chain
کد:http://www.man.id.au/index.php?main_page=product_info&cPath=1_5&products_id=22&zenid=f3c96624d27c5468cb02227ed1a5b7e7
متاسفانه به شخصه تست نکردم اما این نوع Cup برای هر کاربری مناسب نیست (منظورم با فورم بیضی پد هدفون هست)نقل قول:
به هر حال فلیپس برندی با تنوع بسیار زیاد هدفون هست اما اگه قصد خرید از این برند رو دارید حتمآ تست کیفی صدا رو انجام بدید چون چند موردی از این برند که اون هم مدلهای مطرح بودند تست کردم کیفیت خوبی نداشتند و مشخصآ یا این مدلهایی که از نمایندگی فروش و با لیبل گارانتی بودند، یا اصل نبودند یا اینکه من چندین مرتبه اشتباه کردم و یا اینکه واقعآ کیفیت صدای این برند همینه و یا . . .
شما هم موفق باشید.
اقا رضای گل فکر کنم یه سوتفاهمی شده چون بنده از بین کریتیو و سونی فیلیپس منظورم هدفون تو گوشی بود هر چند از توضیحاتتون در مورد پلیر استفاده کردیم !نظرتون در مورد ex35سونی و کریتیو830چیه اصلا زیر 70تومن تفاوت زیادی وجود داره چون یه دوستی به ما گفت ای پی 630 که 16 تومن هست با 830 فرق چندانی نداره!باز هم ممنونم که لطف میکنید
مممممبارکتون باشهنقل قول:
خوش به حال شما ، نمی تونم بگم چون تابلوه که این مدل رو دارم اما یه چیزی رو بگم با توضیحات شما دلم یه ذره شد برا صداش چون حدود 3 هفته میشه که فرصت نکردم باهاش گوش بدم ):
به هر حال خیلی خوشحالم از اینکه تجربه خودتون رو با درمیون گذاشتید و اگه ممکنه کمی بیشتر درباره قیمت و نوع خریدتون توضیح بدید
Cup این هدفون از نوع بزرگ هست و برای همه همینطوره و این نوع صحیح Cup هست که بعدآ توضیح میدم که Cup ها چه تفاوت اساسی غیر از اون چیزی که تصور میکنیم، با هم دارند
و اینکه اون کاربر هم که شما عنوان کردید خودشون هم بعدآ متوجه اشتباه هشون شدند (:
به هر حال برای این هدفون خوشگلتون و این مرحله تقریبآ حساس نظر خاصی ندارم جزء:
1. از تراک های کلاسیک به خصوص پیانو کنسرتو اون هم به صورت مونو استفاده کنید
2. سعی کنید ولوم در حالت متوسط رو به کم باشه فشار به درایور نیارید سر فرصت و اذیتش نکنید (:
3. سعی کنید تمام زمان Burn in هدفون روی گوشتون باشه (بعدآ میگم چرا)
4. به صداها از سر کنجکاوی گوش بدید و زیاد با ولوم ور نرید که چیزی رو بشنوید چون فرصت زیاده که خیلی چیزها رو بشنوید
5. توی ساعات اول از تراکهای استفاده کنید که رنج داینامیک بالا داشته باشند مثل سبک های کلاسیک ، جاز
6. فعلآ همین ها رو یادم هست (:
نگفتید چه کابلی گرفتید؟
حق با شماست اینقدر این یکی دو روزه پست های بی ربط با عنوان تاپیک دادم که هم چی رو قاطی کردم دیگه (:نقل قول:
اما خوب برای توجیه:
آخه چطور میشه از این پست متوجه شد که منظور عزیزی مثل شما دقیقآ چی بوده آخه کووان به خاطر پلیرهاش معروفه نه هدفون که این بهانه ای شد که همه چی رو به پلیر ربط بدم که خدا رو شکر بقیه برندهایی که اسم برده شده برای هدفونهاشون معروف نیستند (:
اما خارج از شوخی:نقل قول:
دوست عزیز Peaceful1 اون مدل هدفون کووان مورد نظر شما رو گرفته بود ولی در پی راهی برای پس دادنش بود می تونید نظر ایشون رو جویا بشید ولی پاناسونیک برندی هست که متاسفانه تا به حال حتی یک هدفون هم از این برند به شخصه تست نکردم اما طبق نظر دوستان اینجا و سایتهای خارجی هدفونهایی با نسبت کیفیت به قیمت بالایی هستند و کریتیو زمانی سمتش می شه رفت که کاربرد اصلی سبک الکترونیک باشه و بیشتر از 50 تومن ارزش خرید زیادی نداره و فلیپس هم که یکی دو پست قبل هر چی که درباره ش می دونستم توضیح دادم ولی به نظرم ارزش خرید نداره جزء اینکه بخواهید چند تا هدفون خوشگل و ارزون قیمت داشته باشید و سونی هم که جزء چند مدل معدود مدلهای خوبش یا موجود نیست یا اینکه تقلبی هستند و مدلهای موجودشون هم اغلب کیفیت خوبی به نسبت قیمت ندارند
در آخر من جای شما باشم از دوستم خواهش میکنم اجازه بده که با هدفونهاشون(Ep630 , Ep830) یه تست کنم (:
احتمالآ برای ایشون تفاوتی نمی کرده ولی برای کریتیو و ما تفاوت داره چون کیفیت صدای این دو قابل مقایسه نیست 630 بوومی و بیس بدون کنترل و مید بسته و خفه و های اون هم که چی بگم اما 830 هم قرار نیست رویایی باشه چون به هر حال سازنده این هم همون کریتیو با تمام امکانات خودش هست نه خیلی خیلی بیشتر و بیس 830 قوی ولی نه بوومی و مید اون بسیار باز تر از 630 و های هم بسیار بهتر از 630 و برای تکمیل گفته ها اینه که کریتیو جزوء اون برندهاست که معمولآ شماره گذاری سعودی مدلهاش با کیفیتشون یه جورایی ارتباط داره و اینکه بعد از 630 مدل 635 و 650 معرفی شده که بعد از اینها 830 پس اگه تفاوتی در صدا ندارند پس احتمالا مثل فلیپس فقط ظاهرشون عوض شده و شماره هم خود به خود اضاف شده
مشکل بد تراکی یک هدفون:
زمانی که پاسخ فرکانسی هدفون افت شدید در میانه داشته باشه این حالت به وجود میاد مثلآ:
اگه فرض کنیم رنج فرکانسی یک هدفون 20 الی 20000 باشه اگه مثلآ از فرکانس 20 الی 800 هرتز یکدست باشن ولی از 800 الی 900 پاسخ فرکانسی هدفون دچار افت شدید بشه و بعد از فرکانس 900 تا انتها باز پاسخ فرکانسی یکدست باشه این حالت به وجود میاد چطور؟
اگه فرض کنیم موسیقی ترکیبی از فرکانسهای مختلف باشه خوب اگه اتفاقآ یک تراک از یک صدایی استفاده کرده باشه که فرکانس اون ساز قسمت عمده اون دقیقآ در بین همون یک یا چند محدوده افت شدید فرکانسی باشه صداها بی کیفیت شندیه میشه و این مشکل زمانی حاد میشه که تاثیر اون صدا در کل موسیقی زیاد باشه مثلآ با افت کیفیت اون صدا باعث می شه تصور کنیم یه مورد بزرگی در این تراک کمه و در جایی این حالت شدید تر میشه که هدفون چند بازه یا رنج این طوری داشته باشند البته خودتون رو زیاد نگران این مورد کاملآ طبیعی نکنید چون احتمالآ متوجه شدید که چرا با یک هدفون فلان تراک با کیفیت تره ولی کلآ هدفونه هدفون بهتری نسبت به هدفون خودتون نیست برای رفع این مشکل هیچ کاری از دست ما برنمیاد مگر اینکه یک آزمایشگاه سنجش آکوستیک در حد 20 تومن (میلیون) داشته باشیم و یک رک اکولایزر حرفه ای که بتونیم این Drop ها رو بگیریم اما باز هم بی فایده هست
در آخر در بعضی از هدفونها این مورد در بیش از 10 فرکانس مختلف وجود داره و در بعضی در 1 یا دو مورد که اونها که تکی هستند به نوعی بهشون گفته می شه فرکانس Resonance به هر حال مهم نیست که چند تا باشند مهم اینه که شیب و گستردگی این شیب چقدر باشه و اینکه این مورد در هدفونهای مالتی درایور بیشتر به وجود میاد! در حالیکه با فلسفه ساخت اونها در تضاده
سعی کردم خیلی ساده و بدون اصطلاحات توضیح بدم و از شما هم می خام که اگه موردی رو توضیح بدید کمک بزرگی به من و بقیه کردید تا بلکه از اینجا جایی کامل و جامع برای همه باشه به هر حال من، تنها فایده نداره
شما هم موفق باشید.
با سلام.
فعلا کابل دیگه ای موجود نداشتن ولی سفارش دادم برام بیارن.برای همین فعلا مجبور شدم یه تبدیل 1/4" بگیرم (مدل DAIYO( البته نوشته 24k plated gold ولی معلوم نیست واقعیه یا نه و یا اینکه اتصالش کامل هست یا نه.تا کابل و یا امپ برسه فعلا اجبارا همینطور سر میکنم.
همونطور که گفتین برای burn in از اهنگهای کلاسیک استفاده خواهم کرد .سعی میکنم flac های یانی رو هم پیدا کنم چون فقط رو mp3 دارم.
برای تهیه hd800 از شرکت نامداران اقدام کردم به مبلغ 2060000 تومان .البته چون بار اولم نبود ازشون خرید میکردم تخفیف هم دادن.البته ناگفته نماند که خیلی هم زحمت کشیدن برای تحویلش که جای تشکر داره.
سلام دوستان عزیز
دیدم جمع اساتید جمع ئه گفتم منم یه سوال بپرسم :دی
بنده دنبال earbud خوب هستم که passive هم باشه . چه مدلی تو ایران پیدا میشه و چه قیمته ؟ البته من بین 40 تا 120 میخوام اما اگه مدلی هست که گرون تر هست و اما خیلی بهتره بی زحمت بگید
تشکر فراوان
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
راستی یه همچین هدست های جمع و جوری تو ایران پیدا میشه که با کیفیت و بی سیم باشه ؟!
کد:http://www.bing.com/shopping/rechargeable-stereo-wireless-headset/p/31CBB210D80A70C75020?q=headphones+wireless+headphones&lpq=headphones%20wireless%20headphones&FORM=HURE
ممنون اقا رضا
قابل شما و دوستای عزیز رو نداره البته که اقا رضا معرف و مشوق برای خرید این هدفونهای خوب برای ما هستن که با تجربیاتشون ما رو راهنمایی میکنن.بازم ممنون از کمک ها و راهنمایهاتون اقا رضا.
راستی اقا رضا یه هدفون بهم معرفی و پیشنهاد دادن که گفتم حتما شما رو در جریان بزارم که فکر کنم قبلا شنیدین و تحقیق هم کردین در بارش.اگه میشه برای ما هم یه توضیحاتی در بارش بدین .یکی از محصولهای سنهایزر هست که گویا جدیدا تولید شده به نام sennheiser he90 .
بازم ممنون
سلام به شمانقل قول:
دقیقآ متوجه منظورتون از کابل نشدم که تکلیفش چی شد یعنی اینکه سفارش کابل جداگانه دادید؟ یا از کابل فابریک استفاده میکنید؟
مهم نیست که تراکها خیلی باکیفیت باشند اما بهتره که باشه
چقدر تخفیف گرفتید؟
و آخرین سوال البته ببخشید که زیاد شد:
متوجه زحمت شرکت نامداران برای تحویل هدفون نشدم مگه چیکار کرده بودند؟
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
شما هم به جمع ما خوش آمدید
پیشنهاد خوب برای Earbud:
Sennheiser MX980
که یکی از بهترینهای این استایل هست و همینطور چند مدل دیگه که الان مدل دقیقشون خاطرم نیست ولی این یکی فراموش نشدنی ترینشونه و احتمال زیاد باید سفارش بدید به نمایندگی سنهایزر تا براتون موجود کنند
اما بهترین این استایل و موجود و ارزون قیمت به نظرم Sony Mdr-E10LP هست
در مورد استایل هدست مورد نظرتون بله و میتونید یه نگاهی هم به Nokia BH505 بکنید
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز من از همون طبقه همکفیه خریدم البته S4i ولی با گارانتی آرتافرورد! اولش قرار بود آواسان باشه ولی ظاهرا اینا هردو تو همون پایتخت و کنار هم و باهم کار میکنند پس اگر با این گارانتی گرفتی چون هنوز پارت اولشونه و ضمن اینکه بغیر از من چندتا از دوستان هم خریدند نگران نباش اصله!نقل قول:
موافقم یکی از ایراداتی که به برند کلیپش در مورد مدل های Image S4،Image S4i،Image S5i وارده کیفیت ساخت نه چندان خوب متناسب با قیمتشه البته نه اینکه بد باشه بلکه به عنوان مثال در حد یه محصول 40-50 دلاری نه 80 تا 120 دلاری اما خوب وقتی راجب کیفیت صدا صحبت می کنیم بیشتر به قیمتش شبیه میشه و ضعف کیفیت ساختشو با صدای خوبش تاحدودی میپوشونه!نقل قول:
شما یه نگاهی هم به هدفون پاناسونیک مدل های HJE350 و HJE300 بنداز تا تفاوت صدا با EP630 رو متوجه بشی.نقل قول:
خواهش میکنم دوست مننقل قول:
مرسی از لطف شما و مبارک خودتون باشه
هدفون مورد نظر شما دیگه تولید نمیشه و الان نزدیک به 10 ساله که از رده خارج شده هر چند که این هدفون الکترواستاتیک هست و به تعداد بسیار کمی تولید شده بود و تا جایی که خاطرم هست سنهایزر بین سالهای 1988 الی 1999 هدفونها و تجهیزات زیادی رو از رده خارج کرد که بین اونها می شه مدلهای بسیار موفقی مثل همین HE90 و HE60 رو مثال زد بعد از سال 2000 سنهایزر که نزدیک به 10 سالی رو خونه تکونی کرده بود کمتر مدلهای نزدیک به هم تولید کرد و سعی کرده مدلها رو نگه داره هر چند که نگه داری یک مدل هدفون هزینه بسیار سنگینی برای یک برند داره و هزینه ها براشون فرقی نمیکنه که فرد می خاد پرداخت کنه یا یک برند مشهور و پرسابقه
به هر حال این مدل بدون آمپ گرون قیمت همراه خودش که بیشتر با اون هماهنگ هست ارزش چندانی نداره هر چند که اگر موجود باشه بی شک دست دوم هست البته معمولآ کالاهای لوکس و گرانقیمت ، دست دومشون از نظر ظاهر و باطن فرق زیادی با آکبند ندارند و با قیمت توافقی فروخته خواهد شد
درمورد خصوصیات صوتیش که هیچ نیازی به توضیح نیست جزء یک جمله که Audiophile ها این هدفون رو خطاب می کنند:
تاج سنهایزر
صدای بیس این هدفون بسیار بسیار عمیق و پرجزییات و با تمام خصوصیات یک اسپیکر الکترواستاتیک هست نه حتی یک هدفون الکترواستاتیک و مید که بسیار گرم و جذاب و به معنای واقعی ناب در حد یک جفت اسپیکر به خوبی تنظیم شده در یک سالن آکوستیک بزرگ و حرفه ای و های که ، رویایی و به حدی جزییات در این بخش از پاسخ فرکانسی اون وجود داره که تصورش رو نمی شه کرد با اون رنج وسیع پاسخ فرکانسی یکدستی که داره که چیزی در حدود 7 الی 100K هست بعید می دونم جزییاتی از صدا ، از تربیت شده ترین گوشها و حساس ترین گوشها ، از دست بره و شنیده نشه
در کل هدفون LIVE , LIVE , LIVE یکی از رویایی ترین هدفونهای All Time هست که لحظه به لحظه شنیدن با اون می تونه شاهکاری به معنای واقعی از اجرای ناب و همیشه زنده یک کنسرت بسیار بزرگ موسیقی باشه
و تا یادم نرفته بگم که این هدفون هم سلطان بلامنازع اون خصوصیت دوست داشتنی من یعنی Soundstage در بین تمام هدفونهای الکترواستاتیک هست که چون تجربه شخصی از صداش نداشتم نمی تونم دقیقا بگم چقدر گسترده هست اما HD800 که بیش از 4 متر Soundstage داره در مقام مقایسه گفته شده که از این هدفون بسیار سرتره
چند سوال کوچولو (منظورم از کوچولو دلم بود) : (:
===================
به شما چه قیمتی پیشنهاد شده؟
با آمپ یا آمپ جداگانه؟
موجود هست یا . . .؟
لامپ های استوک روشه یا تعویض شده؟
چند لامپ سوزونده؟
لامپ استوک اضافه همراهش هست و اگه هست چند سری؟
سوکتهای لامپ سالم هستند؟
هر دو جک آمپ اکتیو هستند؟
DAC آمپ سالمه؟
پد استوک داره یا تعویضی هست؟
همینطور هدباند؟
وضعیت فیزیکی پد و هدباند فعلیش چطوره؟
به شرط هیچ گونه خش و ضربه خریداری میشه؟
امکان ارسال ویدیوی خصوصی ازش هست صرفآ جهت رویت و سلامت هدفون و آمپ؟
اگه شما خریدار اون نیستند خوشحال می شم اون فروشنده رو به من معرفی کنید من برمیدارم
شما هم موفق باشید.
بازم ممنون به نظر شما از بین MDR-EX50LP/Rو MDR-ED12LP/Rوex35کدوم یکی کیفیت صدای بهتری دارن ؟ اصلشون تو بازار پیدا میشه؟
دوست عزیز mrm88ممکن بفرمایید این مدلای پاناسونیکHJE350 و HJE300 رو از کجا پیدا کنم ؟اگه ادرس قیق دارید پیغام کنید لطفا گشتم نبود
دوست عزیز mrm88ممکن بفرمایید این مدلای پاناسونیکHJE350 و HJE300 رو از کجا پیدا کنم ؟اگه ادرس قیق دارید پیغام کنید لطفا گشتم نبود
مرسی آقا رضا :40:نقل قول:
به یکی از دوستان گفتم اون Sennheiser MX980 رو قراره واسم بیاره (قیمت جهانی + 30 درصد)
شما هدفون خوب واسه کامپیوتر که بی سیم باشه چی پیشنهاد می کنید ؟ تریجحآ نمیخوام FM باشه چون زیاد خوب نیست ظاهرآ . (البته چند تا مدل akg و Sennheiser دیدم که FM بودن !) . و اینکه بی زحمت یه مدل بگید که آداپتور بلوتوث یا ... هم داشته باشه . نظر خودم روی کریتیو CB8100 BLUETOOTH و اینجور چیزا هست
در مورد سیم دار ها هم اگه بیسیم نشه نظر شما در مورد SENNHEISER HD215 چیه ؟ (قیمت حدودی که بنده دادن 140 بود)
سپاس فراوان و آرزوی موفقیت :40:
با سلام مجدد.
اخه این همه اطلاعات رو از کجا میارین؟
راستش من نمی دونستم از رده خارج شده.فکر میکردم اینم که به من گفتن اکبنده.یه پرس و جوی دقیق در بارش میکنم و تک تک این سوالهاتون رو هم ازش میپرسم خدمتتون عرض میکنم.
در مورد کابل بله یه سری دیگه سفارش دادم با سری های 1/4 " و فعلا برای کابل فابریک خودش یه تبدیل خریدم با رو کش طلا چون کارت صوتی titanium hd خروجی هدفونش 1/4" هست ولی زیاد به تبدیل اطمینان ندارم .
خواهش می کنم دوست مننقل قول:
مبارکتون باشه اگه هنوز دوستتون خرید نکرده بد نیست یه قیمت هم از نمایندگی جدید سنهایزر که نامداران باشه بگیرید احتمالآ اونها با درصد کمتری موجود کنند هر چند که 980 تا جایی که اطلاع دارم تقلبی نداره
برای بازی یا موسیقی و یا فیلم؟
به هر حال مدلهای فول سایز کریتیو جزوء محصولات خوب این نوع کاربردها هستند اما با توجه به کاربرد و بودجه تون می تونید انتخاب کنید
به هر حال مدل 8100 یکی از مدلهای خوب این رده قیمت هست هر چند که نباید انتظار وایرلس حرفه ای چند صد تومنی رو ازش داشت
بهترین کار ممکن اینه که اولویت با سیم دار باشه هر چند که ممکنه کمی دست و پا گیر باشه اما برای استفاده از کامپیوتر بعید میدونم بیشتر از دو متری بتونیم از کیس فاصله بگیریم و اینکه معمولآ دماغ چسبوندیم به مانیتور و جم نمی خوریم (: هر چند که بی سیم کمی آزادی به ما می ده اما اون هم مشکلات خودش رو داره مثل شارژ و سنگینی و نویز کیفیت پایین تر به نسبت قیمت و مشابه یک هدفون با سیم با قیمت مشابه و . . .
این مدلی که انتخاب کردید به جاش به این چند مدل یه نگاهی بکنید:
1. Audio Technica M50
2. Sennheiser HD280 Pro
3. Audio Technica M30
مرسی از لطف شما
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
از خودم درمیارم دیگه (:
الان بهترین هدفون الکترواستاتیک SR009 هست که به راحتی قابل تهیه هست اما باز به کیفیت HE90 نیست چون Soundstage 009 قابل مقایسه با HE90 نیست و . . .
به هر حال اگه شما مایل به خریدش نبودید لطفآ اطلاع بدید
یک از اشکالات بزرگ این کارت صدا از نظر مکانیک اتصال ، همین جک هدفونش هست و برخلاف ایسوس که 6.35 میلیمتری هست برای کریتیو 3.5 میلیمتری خیلی حرفه ای به نظر میومده ، کریتیوه دیگه (:
کیفیت اتصال تبدیل خیلی مهمه اما نه روکش طلا بودنش چون معمولآ تبدیل های غیر حرفه ای از همین تبدیل های ساده که شبیه یک فیش بزرگ هستند ، موجود در حالیکه تبدیل های حرفه ای به صورت جعبه و روی میز نصب می شن هر چند که از نظر قیمت چندتایی صفر بیشتر دارند
ایراد روکش از طلا اینه که به دلیل عدم استقامت طلا در مقابل خش ناشی از نصب و جداکردن فیش در جک پلیر که باعث از بین رفتنش میشه ، برای همین روکش طلا زمانی اون کاربرد اصلی و حرفه ای خودش رو داره که برای کانکتورها استفاده بشه نه فیش ها و اگر هم برای فیش استفاده بشه باید از Hard Glod که روکش مقاوم شده و ترکیبی از طلا و چند فلز اضافه برای افزایش استقامت روکش استفاده شده باشه
به هر حال این بحث روکش طلا تقریبآ تا سطح میانه حرفه ای کاربرد اصلی خودش رو نداره و از این سطح به بالا هست که سروکله طلای اصلی که نه بلکه طلای بهینه و تقویت شده از نظر مکانیکی که ضعف طلاست و همچنینی الکتریکال که باز هم یک ضعف بزرگ طلا در مقابل یک فلز بسیار ارزان قیمتی مثل مس و کمی نزدیک تر نقره هست
روکش های نقره چیزی در بین مس و طلا قرار دارند و این فلز حرفه ای هست نه طلا چون ضریب تغییر مقاومت به درجه حرارت نقره بسیار به مس نزدیکه ولی این ضریب برای طلا یی که روکش کردن مس باهاش مشکله خیلی بد هست و بیش از دو برابر بدتر از مس و نقره هست هر چند که نقره هم به خوبی روی مس روکش نمیشه البته که مس همچنان بهترین و ارزانترین فلز انتقال الکتریسیته هست اما به دلیل تخلخل زیاد و ناخالصی های زیادی که هنگام به دست آوردن سیم نه هم کابل درش به وجود میاد سخت بشه اون رو بلا فاصله روکش کرد
قابل توجه دوستداران شیمی:
اگه طلا بعد از گذشت 5 سال فرایند اکسید شدنش به تاخیر بی افته و برای نقره نزدیک 3 سال باشه برای مس کمتر از 24 ساعته! یعنی اگه یک صفحه از ورق مس رو در هوای آزاد با رطوبت نسبی 30 درصد بزارید بعد از 24 ساعت تقریبآ یک روکش یکدست از این صفحه تبدیل به اکسید مس شده که این اکسید مس در حقیقت مس فاسد شده هست و هیچ خاصیت الکتریکی مثل 24 ساعت قبل نداره یعنی اینکه نمی تونه جریان الکتریکی رو از خودش عبور بده
شما هم موفق باشید.
سلام به همه بچه های تاپیک و آقا رضا .
آقا رضا تا جایی که یادمه دنبال یه هدفون بودین برا سبک گوتیک .
hifiman he-6 و audeze lcd2 هدفونایایی بودن که بهشون اشاره کرده بودین . هنوز انتخاب نکردین ؟
ما رو هم در جریان انتخابتون بذارین تا بازم کلی مطلب جدید یاد بگیریم .
راستی shure دو تا هدفون جدید داده که احتمالا خودتون در جریان هستین 1440 و 1840 .,واقعا خوشکلن.
البته هنوز به بازار عرضه نشدن و ازشون ریویویی هم من ندیدم . خدا کنه هم خوب باشن هم قیمتشون مناسب باشه تا سنهایزر مجبور بشه بالاخره قیمت سری HD 6xx شو کاهش بده .
عکساشو میذارم که بچه ها هم ببینن .
[HTML]
http://cdn.head-fi.org/d/db/dbd977b4_DSC_5697.jpeg
http://cdn.head-fi.org/3/36/362eb4b3_DSC_5768.jpeg
[/HTML]
سلام به شمانقل قول:
انتخاب کردم و انتخاب شد همون HE-6 البته فعلآ دوست یا آشنایی که بتونه برام خرید کنه ندارم و منتظرم که دوستی یا آشنایی از کشوری بیاد که این هدفون در اونجا قابل تهیه باشه البته مالزی هست اما به قیمت دو برابر که اصلآ به صرفه نیست و دبی هم موجود نبود و همینکه اوکی کردم به شما میگم و تا جایی که فرصت بوده سعی کردم از هر سوالی یه جواب بی ربط هم بدم تا شاید بعضی از دوستان اون چیزی رو که فکر میکنم درسته رو ببیند و بدونند که هدفون فقط هدفون و صدای با کیفیت و کریستالی نیست بلکه . . .
درسته هدفونهای تازه معرفی شده Shure یعنی SRH1440 , SRH1840 در واقع نمونه های ارتقاع یافته مدلهای قبلی هستند ( SRH440 , SRH840)
به زودی عنوان پرچمداری از SRH840 به SRH1840 سپرده خواهد شد البته این موضوع دو نظر متفاوت داره یکی باعث خوشحالی هست که Shure بلاخره هدفون Open تولید کرد نه هم Semi Open و موضوعی که باعث دلخوری شده Design این دو هدفون به خصوص SRH1840 که اصالت Shure رو نداره در حقیقت طراح به نوعی کپی کاری اون هم به شکلی بسیار مشخص از برندهای مشهور داشته که نه تنها برای همه شناخته شده هستند بلکه به نوعی امضاء اون برندها به شمار می ره مثلآ نصب زاویه دار Cup و بدنه پلاستیکی ساده و دو طبقه Cup مربوط به Shure هست و دسته هدباند فلزی Y و ساده مربوط به Beyerdynamic و فورم پد هدفون مربوط به سنهایزر و کمی AKG و طرح توری یا فیلتر بیرونی Cup مربوط به سنهایزر و . . .
به شخصه از طراحی این هدفون خیلی خوشحال نیستم و شاید یک اشتباه باشه که عنوان پرچمداری یک برند به مدلی داده بشه که اون مدل تداعی کننده استایل یا امضاء شناخته شده اون برند نباشه و با دیدن اون مدل یاد همه برندها بی افتیم الا . . .
به هر حال این هدفون با قیمت بیش از 3 برابر و با استفاده از متریال بسیار بهتر نسبت به پرچمدار قبلی به زودی روانه بازار میشه ولی با توجه به مدل میانی این دو پرچمدار که SRH940 باشه که قیمتی ما بین این دو داره ارتقاء چندان چشمگیری روی کاغذ نیست اما با توجه به تصمیم های قبلی Shure می شه به این برند همچنان اطمینان داشت که به زودی شاهد یک هدفون خوب و بسیار با کیفیت دیگه از این برند خواهیم بود
در آخر علت شماره گذاری رو می شه به این مسئله ربط داد که Shure خواسته یا نا خواسته در پی یک محصول برتر ولی با همون استقبال SRH840 بوده و به همین خاطر همون Cup بدون دست کاری مورد استفاده قرار گرفته + اسم مدل + یک 1 که نشانگر رتبه برتری نسبت به مدل قبل البته بیانگر ارتقاعی با همون موفقیت و خصوصیات مدل قبل +++++ کلی ایده که چه عرض کنم برداشتی ناشیانه از امضاء برندهای نه هم غیر مطرح بلکه برندهای مشهور و به عبارتی دقیق تر رقبای سرسخت خود Shure ، که به نظرم این ضعف Shure رو نسبت به اونها در نوع طراحی میر سونه نه ابداعی خلاق و هوشمندانه
در آخر آخر باید شنید که اولین هدفونOpen برند Shure تا چه حد قادر به رقابت با هم استایل و هم رده قیمت خودش خواهد بود
شما هم موفق باشید.
یه سوال: این هدفوئن های بیتس (Dr.Dre Beats) چه تفاوتی با هدفون های معمولی داره که اینقدر گرونه؟
غیر تبلیغ و اینجوور مسائل از نظر علمی و بعداشتی و آسیب رسوندن به دستگاه شنوایی، چه مزایایی داره ؟
سلام اقا رضا
درباره he90 همه سوالهایی که پرسیده بودین رو منتقل کردم که منتظر جوابشون هستم بلافاصله که به دستم رسید خبرتون میکنم.در ضمن بهم گفتن سال 2012 دوباره he90 تولید خواهد شد. فکر کنم بشه از خود شرکت sennheiser تو المان استعلام کرد در مورد صحت خبر.در هر صورت خبر این رو بهتون میرسونم .فقط اگه خبر ساختش درست باشه میتونین اکبندشم تهیه کنین.امید وارم بهترین هدفون دنیا رو داشته باشین تا review های زیباتون که ادم رو سحر میکنن رو بخونیم.
سلام
در مورد هدفون های Klipsch می خواستم یک سری اطلاعات به دست بیارم
دنبال یک هدفون توگوشیم که وضوح صدا، تفکیک پذیری و باس خوبی داشته باشه
سلام ایرفون ex1000 تو پایتخت رویت شد قیمت ۵۹۰ تومن و ژاپنی هم بود