دوستان خیلی ببخشید من می خوام core i5بخرم وروی دماش خیلی حساسم.برای اینکه یه چیزی ازش دستم بیاد دوستانی که تجربش رودارن بگن .چندساعت میشه روش بازی سنگین انجام داد که دما اذیت نکنه
Printable View
دوستان خیلی ببخشید من می خوام core i5بخرم وروی دماش خیلی حساسم.برای اینکه یه چیزی ازش دستم بیاد دوستانی که تجربش رودارن بگن .چندساعت میشه روش بازی سنگین انجام داد که دما اذیت نکنه
دوستان شما هم وقتی Z500 رو به شارژ میزنید روی بدنه اون برق حس میکنید یا فقط واسه من اینطوره ؟!!
من در حالت عادی مشکلی ندارم باهاش اما وقتی به شارژه اگه رو بدنه اون دست بکشم دستم مور مور میشه و الکتریسیته توش جریان پیدا میکنه :n04:
ممنون :n12:
محدودیت نداره ساعتش...هر چه قد بخواید میتونید،جتی بدون کول پد...نقل قول:
ولی وقتی کول پد بخرید خیالتونم راحت تره...
درضمن،مشکلم حل شد...:n05:
نقل قول:
آره عادیه...
چون آلومینیومه یه کم برق توش جریان داره...براهمه همینجوریه...:n16:
دوستان چطوری میشه وارد بایوس لپتاپ شد ؟ هر دکمه ای از سری f ها و Delet ؤو تست کردم نشد
ایشالله هیچ وقت دیگه باهاش به مشکل نخوری:n12:نقل قول:
Fn+F2نقل قول:
:n01:
وقتی خاموشه،دکمه ی novo(بقل خروجی هوای فن)یه دکمه ی کوچیکه،اونو بزنید و خودش روشن میشه و یه منو براتون میاره...نقل قول:
از اونجا میتونید وارد هر جاییش که خواستید بشید...:n16:
دوستان کیبورد این لپ تاپ چجوریاست؟حس خوبی موقع تایپ میده؟
کیبوردش خیلی خوش دسته اما یه عیب بزرگ داره اونم اینه که اگه زیاد دکمه ها رو فشار بدی یه حس فرورفتگی میده متاسفانه :( برای من قسمت نامپدش این مشکل رو نداره قسمت حروفه اما کلا برای تایپ زیاد جواب نمیده کیبوردشنقل قول:
حسش که حس خوبیه...:n02:نقل قول:
فقط به قول یه سری شاید خراب بشه زود،البته اونم فقط با کشتی گرفتن صورت میپذیره...:n02:
ولی من زیاد از کیبورد برا تایپ استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم...
ممنوننقل قول:
درسته با اون کلید کار کرد
خب بالاخره آپدیت جدید BIOS اومد و مثل اینکه مشکل FN Key حل شده. (همون قضیه که تمام F ها رو حالت Function بودن و با گرفتن کلید Fn میتونستی به F ها دسترسی داشته باشی)
با این آپدیت F ها به حالت معمولی برمیگرده.
البته خودم در حال حاضر سرکار هستم و نتونستم تست کنم ولی تو فروم Lenovo تست کردن گفتن که جواب داده.
لینک دانلود BIOS:
فکر کنم بلاخره Lenovo از خر شیطون پایین اومد :n10: سر و صدا همه در اومده بود .نقل قول:
البته فکر کنم 90 % کاربران دیگه عادت کردن .
چون دکمه ها Function توی ویندوز 8 کمتر کاربرد داشتند .
آره ولی خوب 11 ماه طول کشید :دینقل قول:
تو فروم خودش که خیلیا گفته بودن که اگه درست نشه لپتاپ رو پس میدن یا میفروشن.
من یکی رو که خیلی کلافه کرده بود چون کلا با F ها زیاد کار دارم.
من یکی که همین الان فلش کردم جواب داد . سپس تنظیمات رو برگردوندم به حالت اولیه :n02: سخته خوب با 1 دست بخوای نور رو کم و زیاد کنی ( Fn + F12 )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من بازی بتلفیلد 4 روی این لپ تاپ بازی کردم.برای اولین بار صدای فنش را شنیدم.5ساعت مدام بازی کردم اصلا گرماش آزار دهنده نبود.اما در مورد فریم دهی کارت گرافیک بدین صورت بود: الترا:10-18 های:20-30 مدیوم: بالای 38بود البته بعضی جهاها تا هم بالا می رفت.
دوستانی که میان بایوس رو آپدیت می کنن ، وقتی آپدیت میشه عملکرد FN عوض میشه و برای کارکردن با Hotkey ها باید Fn رو نگه دارید.برای برگردوندن به حالت قبل میرین تو بایوس تو قسمت Configuration
Hotkey Mode رو فعال می کنید.
توضیحات سایت سازنده :
Step 1: Press power button to boot, then press F2 key enter BIOS setup.
Step 2: Select sub menu to Configuration
Step 3: Select to Hotkey Mode item and then press enter
Step 4: Select Enabled then press enter
Step 5: Press F10 save and exit, then select Yes then press enter.
سلام بچه ها به غیر از دکمه ی fn دیگه چه تغییراتی ایجاد میشه بعد از آپدیت بایوس؟
توی فایل Readme توی همون صفحه یه سری توضیحات داده . یکیش در مورد همین دکمه Fn هست و دیگری مربوط می شه به مشکل دکمه PrintScreen در بعضی سیستم هانقل قول:
چرا بایوسش رو اپدیت کنیم دوباره وقتی این اپدیتش کار خاصی نمیکنه ؟؟؟ دکمه های بالا هم بدون اف ان که خیلی راحتر هستش !!!!
اگه دلیل دیگه داره بگید لطفا تا منم اپدیت کنم
فک نمیکنم تنها دلیل آپدیت دادنشون برا بایوس فقط Fn باشه...(1.21)
احتمالا تو بهبود خیلی چیزای دیگه هم کمک کرده...
ببینید:
General Information:71CN51WW1. Add ¡±Hotkey¡± mode function2. Fix the issue ¡±PrtSc key no function on BZ K/B¡±ولی منم می آپدیتم گزارش کار میدم...:n01:
خب با توجه به گفنه خود لنوو تو سایتش و همین نوشته شما ...فقط همین 2 تا تغییر انجام میشه ...که اینا هم مشکل نیستن برا مننقل قول:
توی تاپیکی که تو فروم Lenovo واسه مشکل Fn زده بودن یکی از مدیرای سایت اومد گفت که این مشکل رو به برنامه نویساشون اطلاع دادن و اونام قرار درست کنن و آپدیت جدید که واسش اومد خبر میکنیم.نقل قول:
فکر نمیکنم تغییرات زیادی داشته باشه این آپدیت. البته تست نکردم.
دوستان آپدیت نمودیم...فانکشنمم بدون هیچ دستکاری درست شد...:n05:
تغییر جدیدی حس کردید ...خوبه اپدیت کنم یانه ؟نقل قول:
منم آپدیت کردم ...هیچ تغغییری حس نمی کنم ...باید طوری بشه ؟:n29:
نقل قول:نقل قول:
مام هیچ تغییری به جز خسته شدن خودمون برا گرفتن دوتا دکمه با هم برا فانکشن حس ننمودیم...:n02:
راستی دیدین وقتی میخواست شروع به آپدیت کنه یه دفه فن رفت رو آخرین زورش؟؟؟
من که یه لحظه ترسیدم گفتم ترکید...:n08:
اوووه...آره ..:34:نقل قول:
دوستان این آپدیتی که کردید برای چی بوده؟؟
(یه ۲-۳ هفتهای میشه اصلا به سر و روی دستگاه نرسیدم میترسم قهر کنه باهام:n02:)
من از روزی که گرفتم هنوز فوت هم روش نکردمنقل قول:
همش روشنه و حتی برا یه لحظه هم خاموش نیست
شبا هم داره دانلود میکنه
کلی خاک روش نشسته
جدیدا بوی فاضلاب گرفته با ماشین لباس شویی و اسید هم بوش از بین نمیره :n21:
آپدیت بایوس...که 1.18 بوده الان ورژن 1.21 اومده که مشکل دکمه ی فانکشن رو حل کرده...نقل قول:
از این لینک بگیر و نصب کن داداش:
پست تکراری ... .
پس نتیجه میگیریم که آپدیت نشه بهتره. چون فانکشن ها کمتر به کارم میاد:n02:
ای خدا ...کاش آپدیتش نکرده بودم ...کلیدهای کنترل صدام روی کیبورد از کار افتاده ان !..حالا چکار کنم ؟:n28:نقل قول:
دوستان من ویدوز8.1 نصب کردم ولی قابلیت راست کلیک با لمس 2 انگشت از کار افتادهچی کار کنم درست شه؟
2 یا 3 صفحه قبلو بخون یکی از دوستان زحمت کشیده روش درست کردنشو نوشتهنقل قول:
نقل قول:
ممنون از راهنمایی ها. (کلید تشکر رو نمیبینم که بزنمش!! :n27:)
من هم فردا یا پس فردا به جرگه زد 500 داران خواهم پیوست. :n20: اما قبلش چند تا سوال دیگه هم دارم.
1- میخوام رنگ سفیدش رو بخرم. زیاد کثیف میشه و رنگشم میره؟ آخه من یک گوشی سامسونگ دارم رنگ سفید، بعضی گوشه هاش رنگش یکم رفته. اگه لپ تاپ هم رنگش بره که ضایع میشه خیلی!!!
2- اصفهانی داریم اینجا؟ از کچای اصفهان بخرم که خیالم راحت باشه؟ لطفا یکی از دوستان یک مرکز معتبر معرفی کنه!
3- کدوم گارانتیش بهتره؟ با کدوم گارانتی بخرمش؟
4- لپ تاپ زد 500 های الان همشون بک لایت دارن؟ (بک لایت و مولتی تاچ بودنش خیلی مهمه برام. چون قصد داشتم جی 580 بخرم بخاطر همیناش و طراحی فوق العاده ش نظرم جلب این مدل شد!)
5- کلید ها مطمئن و بی سر و صدا و روون هستند؟ چون زیاد باید تایپ کنم، صدای دنگ دنگ کلید هم اعصابم رو خورد می کنه!:n28:
6- همراه لپ تاپ چیا هست؟ یعنی تو بسته و کارتونش چی باید باشه که اگه نبود کش رفته شده؟:n07:
7- تشکر قبلی و قلبی!!:n07:
نگران نباشید:n18:نقل قول:
وقتی سیستم رو روشن کردید آرم لنوو اومد کلید F2 رو بزنید وارد بایوس بشو بعد برید Configuration بعدش Hotkey Mode رو Enabled کنید با F10 ذخیره کنید
سیستم رو یه بار خاموش روشن کنید درست میشه.البته من دوبار خاموش روشن کردم:n02:
به به قدیمی های تاپیک هم برگشتن :11:
فکر کنم الان که آپدیت اومد ، همه تا آپدیت کردند ، تنظیمات رو برگردوندند به حالت اول :n10: پس از نصب ویندوز 8 فهمیدیم که دکمه های Function هیچ کاربردی نداشتند :n02: