-
نقل قول:
دوست عزیز توضیح بیشتری درباره این تغییرات میدی؟ صدا و سیما چه تغییراتی رو اعمال کرده و از چه زمانی؟ آیا همین موضوع باعث فریز شدن تصاویر هست؟ این تغییرات تو شهر تهران هم اعمال شده؟
sound vision جان
نمی دونم چه تغییری داده ولی ظاهرا با برخی از گیرنده ها نمی سازه
اگر گیرنده ایکس ویژن داشته باشی و تو ین وبلاگه بگی ، ورژن جدید می سازن برای اون دستگاه. ولی بقیه دستگاه ها باید با صدا و سیمای کرج تماس بگیرن و یا با خدمات پس از فروش دستگاه هاشون تماس بگیرن
-
نقل قول:
سلام
ممنون از توضیحات مبسوط شما
حقیقتش من فکر نمی کنم که مشکل از آنتن و کابل باشه. چطور این همه مدت درست کار کرده؛ بعد یهو دیروز اون جوری شده؟
آخه خودشم درست شد (همون دیروز)
حس خوبی ندارم! (حسی که بهم می گه مشکل از فرستنده است، به گیرنده های خود دست نزنید!)
-----
نمی دونم کجا کیفیت سیگنالو نشون می ده (باید بگردم تو setting و menu پیداش کنم) ؛ شما می دونید؟(مدلش sony 40ex650 هست).
ممنون
برای منم همین طور هست یعنی چند ساعت درسته ولی یهو مثلا سر یه برنامه یا ساعت خاصی شروع می کنه بازی در آوردن...! دیشب خانواده داشتند سریال میلیاردر می دیدند که باز سر همین سریال از اول تا آخرش همش اذیت کرد همچین که برنامه تموم شد اینم درست شد...! من فکر می کنم اشکال از تلویزیون ما نباشه چون قطعات الکترونیکی یا سالم هستند یا خراب چیزی بین این دو نیست که مثلا یه وقت خراب باشه یه وقت درست... احتمالا یه منبع خارجی مشکل ساز شده که این منبع می تونه از فرستنده و یا کابل و.... باشه...
شدت و کیفیت امواج رو در تلویزیون شما نمی دونم از کجا می شه چک کرد ولی تو تی وی من (سری 9 فیلیپس) یه بخش تو تنظیمات هست که می شه این موارد رو چک کرد...........
-
نقل قول:
برای منم همین طور هست یعنی چند ساعت درسته ولی یهو مثلا سر یه برنامه یا ساعت خاصی شروع می کنه بازی در آوردن...! دیشب خانواده داشتند سریال میلیاردر می دیدند که باز سر همین سریال از اول تا آخرش همش اذیت کرد همچین که برنامه تموم شد اینم درست شد...! من فکر می کنم اشکال از تلویزیون ما نباشه چون قطعات الکترونیکی یا سالم هستند یا خراب چیزی بین این دو نیست که مثلا یه وقت خراب باشه یه وقت درست... احتمالا یه منبع خارجی مشکل ساز شده که این منبع می تونه از فرستنده و یا کابل و.... باشه...
شدت و کیفیت امواج رو در تلویزیون شما نمی دونم از کجا می شه چک کرد ولی تو تی وی من (سری 9 فیلیپس) یه بخش تو تنظیمات هست که می شه این موارد رو چک کرد...........
شب نگاه می کنم، ببینم پیدا می کنم یا نه.
و می پرسم ببینم بازم اون پیغام اومده یا فقط دیروز بوده.
ممنون:n11:
-
نقل قول:
سلام
ممنون از توضیحات مبسوط شما:n16:
حقیقتش من فکر نمی کنم که مشکل از آنتن و کابل باشه. چطور این همه مدت درست کار کرده؛ بعد یهو دیروز اون جوری شده؟
آخه خودشم درست شد (همون دیروز)
حس خوبی ندارم! (حسی که بهم می گه مشکل از فرستنده است، به گیرنده های خود دست نزنید!):n15:
-----
نمی دونم کجا کیفیت سیگنالو نشون می ده (باید بگردم تو setting و menu پیداش کنم) ؛ شما می دونید؟(مدلش sony 40ex650 هست).
ممنون
دوستان من هم دقیقا همین مشکل را داشتم. قبلا هم توضیح دادم. آنتنمان هم از این خفاشی های بوستر دار بود.
برای ما هم که تلویزیونمان سامسونگ است و گیرنده دیجیتال داخلی داره و همچنین برای تلویزیون معمولی خانه هم گیرنده دیجیتال Xvision 333 خریدیم. سر ساعت مشخص تصویر فریز میشد و بعد No Signal. مثلا ساعت 8 شب که شبکه 3 سریال میگذاشت و خلاصه بدجوری روی اعصاب بود. چون دقیقا بعد از مدتی خود به خود درست میشد.
آخر سر رفتم و آنتن را عوض کردم. از این آنتنهای کوچک خریدم که 5 هزار تومان هم قیمتش بیشتر نبود و دقیقا جای آنتن قبلی وصل کردم. در همان موقعیت و ارتفاع و خوشبختانه از آن زمان به بعد که بیش از 1 ماه است، دیگر مشکلی نداشتیم.
---
در مورد بررسی میزان سیگنال و ... هم خود تلویزیون ما در قسمت منوی عیب یابی، مشخصات کانال، قدرت سیگنال و میزان خطا را نمایش میدهد. به تفکیک هر شبکه.
خود گیرنده دیجیتال هم اگر دکمه info را بزنی، قدرت سیگنال و ... هر شبکه را نشان میدهد.
جالب اینکه قبلا با آنتن بوستر دار قدرت سیگنال من 100 درصد بود ولی تصویر خراب میشد. الان با آنتن معمولی 90 شده ولی دیگه مشکلی نداره.
-
قدرت سیگنال حتما از فرستنده هست بعدشم آنتن رو سعی کنید ببرید بالاتر از ساختمون. اینجا هم شبکه های جدید چون قدرت سیگنالش کمه برای همین راحت نمیشه دریافت کرد ولی ببرم بالاتر از بام خونه بشه. به احتمال زیاد شاید فردا یه کاری بکنیم ببینم چی میشه.
در ضمن به نظرم آنتن های شاخه دار خیلی خوبن.
اطلاعات سیگنال تو تلویزیون LED ایکس ویژن تو قسمت منو بعد اطلاعات سیگنال هست.
-
ديگه اون پيغام no signal نيومد
پيدا كردم اونم: signal strength و signal qualiy هردو ١٠٠ بودن!
Sent from my android using Tapatalk
-
سلام
ميگم چرا تلويزيون LED 24 اينچ ايكس ويژن فركانس شبكه هاي جديد رو نميتونه خوب پخش كنه. من دستگاه براي كامپيوتر دارم خوب اين الان مشكلي نداره ولي اون تي وي همش سيگنال ضعيف ميهش انتن و اينور اونور ميكنيم وقتي هم كه درست ميشه بعدا بازم سيگنال ضعيف ميشه.
شايد آنتن اون رو بياريم به انتني كه به كامپوترم وصل هست نزديكش بزاريم درست بشه چون مال من كه مشكلي نداره و به نظرم از موقعيت انتن اون تي وي باشه!
فركانسي كه نزديك هست مشكلي نداره و سيگنالش قوي هست ولي اوني كه ميگم سيگنالش خوب نيست ولي كامپيوترم كه مشكلي نداره. حالا موندم مشكلش از تي وي هست يا موقعيت انتن؟ به نظر من كه از موقعيت انتن باشه.
فرکانس 490 و 538 هست که از یه جا ارسال میشه ولی 538 خوب میگیره ولی رو این 490 ضعیف عمل میکنه. به نظرم جای آنتن عوض کنم یه چیزی بشه. مال کامپیوترم که مشکلی نداره.
ویرایش:
دوستان تا الان که حل شده جای آنتن رو عوض کردیم دیروز.
یه چیز دیگه:
اگه بخوایم گیرنده برای تلویزیون بخریم کدوما خوبه؟
من اولویت اولم ایکس ویژن 353 هست که اخرین مدل مادیرانه.
بعدشم دنای هم تبلیغش زیاده.
بقیه رو دوستان نظر بدن. و بهترین رو انتخاب کنیم اگه خواستیم بگیریم. ممنون
-
نقل قول:
سلام
ميگم چرا تلويزيون LED 24 اينچ ايكس ويژن فركانس شبكه هاي جديد رو نميتونه خوب پخش كنه. من دستگاه براي كامپيوتر دارم خوب اين الان مشكلي نداره ولي اون تي وي همش سيگنال ضعيف ميهش انتن و اينور اونور ميكنيم وقتي هم كه درست ميشه بعدا بازم سيگنال ضعيف ميشه.
شايد آنتن اون رو بياريم به انتني كه به كامپوترم وصل هست نزديكش بزاريم درست بشه چون مال من كه مشكلي نداره و به نظرم از موقعيت انتن اون تي وي باشه!
فركانسي كه نزديك هست مشكلي نداره و سيگنالش قوي هست ولي اوني كه ميگم سيگنالش خوب نيست ولي كامپيوترم كه مشكلي نداره. حالا موندم مشكلش از تي وي هست يا موقعيت انتن؟ به نظر من كه از موقعيت انتن باشه.
فرکانس 490 و 538 هست که از یه جا ارسال میشه ولی 538 خوب میگیره ولی رو این 490 ضعیف عمل میکنه. به نظرم جای آنتن عوض کنم یه چیزی بشه. مال کامپیوترم که مشکلی نداره.
ویرایش:
یه چیز دیگه:
گیرنده میخوای همون 353 ایکس ویژن رو بگیر . همین چند روز پیش هم توی وبلاگ مادیران آپدیت جدید براش ارائه دادن . همین آپدیتهایی که زود به زود براش میدن بهترین مزیتشه چون حداقل خیالت راحته جنسی که میخری یه پشتیبانی داره و دستت به جایی بنده . بقیه گیرنده های بازار گارانتی معروفی ندارن . مشخصاتشم خوبه :
كيفيت تصوير FULL HD
داراي خروجي HDMI
به همراه كابل HDMI
داراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال
قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG
قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,OGG,MP3,AAC
قابليت پخش تصوير با فرمت : 3gp, mp4, mov, flv, mkv,divx, avi, dat, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
ماشين زمان
قابليت ضبط يك كانال و تماشاي كانال ديگر
نرم افزار قابل ارتقا با USB و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)
نمايشگر شماره کانال يا ساعت
قابليت اجراي بازي هاي تعريف شده دستگاه
نمايش تصوير با قابليت بزرگنمايي در محدوده انتخابي تصوير
ظرفيت ذخيره بيش از 400 کانال
خروجي صداي ديجيتال SPDIF
فقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شده
تله تکست به صورتOSD يا VBI
پشتيباني از چند فرمت صدا و زير نويس چند زبانه
گزينه جستجوي خودکار و دستي کانال ها
نمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاه
دستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگي
نصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي ساده
راهنماي الکترونيکي برنامه ها EPG
پيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانال
نمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتي
داراي حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي
قیمت:95 تومن
-
دوستان عزیز منم از یه آنتن کوچیک 2 پره (البته خودم یه چیزی درست کردم!) استفاده کردم و مشکل دریافت تصاویر رو تا حدی برطرف کرد...! البته هنوز هم گاهی تصویر دچار مشکل می شه ولی خیلی خیلی کمتر از قبل....
-
نقل قول:
سلام
ویرایش:
یه چیز دیگه:
ببین کلا گیرندگی تلویزیون ها یکم کمتر از گیرنده هاست
منم امتحان کردم همین نتیجه را داد. با آنتنی که تو گیرنده خوب آننتن می ده تو تلویزیو خوب جواب نمی ده
بهترین مدلش به نظرم همون 353 هست
-
سلام بر دوستان نمیدونم جای سوالم اینجا بود یا نه اما خواستم از تجربه دوستان استفاده کنم و بخاطر بیربطی موضوع معذرت میخوام.
من یه سوال خیلی مهم دارم اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید. من گیرنده می خوام که خروجیModulated RF Out یا Built-in RF Modulator داشته باشه، اخه تلویزیون ما غیر از یک تک ورودی آنتن هیچ ورودی نداره.(تلویزیون قدیمیه سامسونگ)من چند مورد از مدلای مختلف که پشتشون RF Out داشتن امتحان کردم جواب نداده چون فقط یه Loop Out هست و از همون وردی دستگاهه یه خروجی میدن برای کانالای انالوگ.میگن که تو گیرنده های دیجیتالی منویی وجود داره که در آن شخص تعیین می کنه تصویر ستاپ باکس از طریق RF Out مودوله شده بر روی کدوم یک از کانالهای باند UHF تلویزیون قدیمی تک فیشه نمایش داده بشه یا حتی می تونی این خروجی را خاموش یا OFF کنی.
حالا اگر یه همچین منوییم نداشته باشه فقط بتونه کانالای دیجیتال رو روی تک فیش انتن به تلویزیون بده مشکل من حل میشه.
حالا دوستان دستگاه گیرنده دیجیتال شما یه همچین امکانی داره؟اگه میشه یه امتحانی بکنید و یه چرخ تو منوهاش بزنید.اگر نه، شما یه همچین گیرنده ای با این ویژگی دیدید.اگه اشنایی با مدلی که این ویژگی رو داره ،دارید لطفا راهنمایی کنید .پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم
-
نقل قول:
سلام بر دوستان نمیدونم جای سوالم اینجا بود یا نه اما خواستم از تجربه دوستان استفاده کنم و بخاطر بیربطی موضوع معذرت میخوام.
من یه سوال خیلی مهم دارم اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید. من گیرنده می خوام که خروجیModulated RF Out یا Built-in RF Modulator داشته باشه، اخه تلویزیون ما غیر از یک تک ورودی آنتن هیچ ورودی نداره.(تلویزیون قدیمیه سامسونگ)من چند مورد از مدلای مختلف که پشتشون RF Out داشتن امتحان کردم جواب نداده چون فقط یه Loop Out هست و از همون وردی دستگاهه یه خروجی میدن برای کانالای انالوگ.میگن که تو گیرنده های دیجیتالی منویی وجود داره که در آن شخص تعیین می کنه تصویر ستاپ باکس از طریق RF Out مودوله شده بر روی کدوم یک از کانالهای باند UHF تلویزیون قدیمی تک فیشه نمایش داده بشه یا حتی می تونی این خروجی را خاموش یا OFF کنی.
حالا اگر یه همچین منوییم نداشته باشه فقط بتونه کانالای دیجیتال رو روی تک فیش انتن به تلویزیون بده مشکل من حل میشه.
حالا دوستان دستگاه گیرنده دیجیتال شما یه همچین امکانی داره؟اگه میشه یه امتحانی بکنید و یه چرخ تو منوهاش بزنید.اگر نه، شما یه همچین گیرنده ای با این ویژگی دیدید.اگه اشنایی با مدلی که این ویژگی رو داره ،دارید لطفا راهنمایی کنید .پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم
ویژگیهای گیرنده دیجیتال فراسو (Farassoo Set Top Box)
- به همراه کابل HDMI و آنتن
- پشتیبانی از H.264, DivX, MP3, MKV, MP4, JPEG, AVI
- پشتیبانی از USB 2.0 سرعت بالا
- مجهز به سیستم PVR و ضبط برنامهها به صورت زمانبندی شده
- پشتیبانی از هارد اکسترنال
- استفاده به عنوان پخشکننده فایلهای صوتی و تصویری
- گیرنده دیجیتال فراسو با منوی چند زبانه شامل منوی فارسی
- سیستم تصویری PAL و NTSC
- جستجوی کانال اتوماتیک یا دستی
- پیش نمایش کانال تلویزیونی
- دارای خروجیهای HDMI و کامپوننت برای داشتن بهترین کیفیت تصویر
- دارای خروجی RF (خروجی آنتن معمولی): در این گیرنده دیجیتال، صدا و تصویر میتواند به فرمت RF و به شکل قابل دریافت توسط تلویزیونهای آنالوگ تبدیل شود. كاربرد خروجی RF وقتی است كه كاربر از دستگاه تلویزیونی استفاده میكند كه مدل قدیمی بوده و ورودی صدا و تصویر A/V نداشته باشد
- پشتیبانی از نسبت تصویر 4:3 و 16:9
- نمایش 7 روزه راهنمای الکترونیکی برنامهها
-
سلام دوستان ببخشید این دستگاه چطوره shuttle 3000 TU بعد این که اپدیتشو کسی نداره .
-
سلام
دوستان تو وبلاگم میخوام نظر سنجی بزنم مارک های معروف رو بگین تا بزارمش.
مثال:
بهترین مدل گیرنده دیجیتال از نظر شما چیست؟
ایکس ویژن
مارشال
دنای
تک ویژن
...
بقیه شما بگین
-
نقل قول:
سلام
مثال:
ایکس ویژن
مارشال
دنای
تک ویژن
...
بقیه شما بگین
فراسو
پارس
صنام
شهاب
شاتل
-
نقل قول:
سلام
مثال:
ایکس ویژن
مارشال
دنای
تک ویژن
...
بقیه شما بگین
این سما یا الکومکس پلیر فوق العاده ای اره و حتی فیلم های سه بعدی رو هم پخش می کنه! اصلا دست کم نگیریدش. تنها ضعفش به نظر من در مقابل ایکس ویژن گارانتیشه
-
مجله تلویزیون دیجیتال شماره : 9
-
دوست عزیز میشه از شماره 1 لینکاشو مثل اینا چند تا سرور بدی؟ میخوام تو وبلاگم بزارم.
خودمم بگردم ببینم شاید تونستم پیدا کنم.
در ضمن قبلا تو لینک زیر بقیه رو گذاشتی ولی لینکا پریده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
در نظر سنجی شرکت کنید:
در آخر: همه مدلها نشد جا بدم!
-
نقل قول:
اون خروجی RF گیرنده های دیجیتال، آنالوگ است. ( یعنی همان سیم آنتن ورودی، کنارش یه خروجی است)برای اینکه به تلویزیون دیگر هم وصل کنی، میتوانی از کابل AV یا HDMI اش استفاده کنی
ممنون دوست عزیز
منظور از " انالوگ ست " یعنی چی ؟ یعنی تلوزیون مثل حال و روز تلوزیون دوم ما که تصویر نشون نمیده چون از دستگاه دیجیتال خروجی گرفتیم
کابل AV همونه که 3 تا سیم داره زرد قرمز سفید
-
دوستان برای تلویزیون دیجیتال آنتن بوستر دار سیماران که همون قدیما داشتیم والانم همه دارن بهتره یا این آنتن های رومیزی که بین 20 -30 db قدرت دارن؟ لطفا اگر اطلاعات دقیق دارین جواب بدین چون واسم مهمه
-
نقل قول:
دوستان برای تلویزیون دیجیتال آنتن بوستر دار سیماران که همون قدیما داشتیم والانم همه دارن بهتره یا این آنتن های رومیزی که بین 20 -30 db قدرت دارن؟ لطفا اگر اطلاعات دقیق دارین جواب بدین چون واسم مهمه
مشکلی نداره. ولی بالای خونه باشه بهتر میکشه.
-
من میخوام یه گیرنده دیجیتال استفاده کنم.تابحال با ماهواره شبکه های اصلیو میگرفتم.رو آنتن مرکزیمون دیش ماهواره هست.بنظرم راهی ندارم جز استفاده از یه آنتن رومیزی چیزی.حالا سوالم اینه چه آنتنی بخرم در حد ده بیست تومن که بهترین سیگنالو داشته باشم.کسی تجربشو داره؟
-
نقل قول:
من میخوام یه گیرنده دیجیتال استفاده کنم.تابحال با ماهواره شبکه های اصلیو میگرفتم.رو آنتن مرکزیمون دیش ماهواره هست.بنظرم راهی ندارم جز استفاده از یه آنتن رومیزی چیزی.حالا سوالم اینه چه آنتنی بخرم در حد ده بیست تومن که بهترین سیگنالو داشته باشم.کسی تجربشو داره؟
اگه خونتون خیلی خیلی از فرستنده دور نباشه مثلا بیشتر از 50 کیلومتر. با انتن های معمولی هم امکان دریافت سیگنال هست. حالا به قدرت ارسال فرستنده استان هم ربط داره شاید خیلی دور باشین هم با انتن معمولی شبکه ها رو دریافت کنید.
حالاشما میتونی از انتنهای بوستر دار که سیگنال خوبی دریافت میکنه استفاده کنی.
-
سلام دوستان
فروشگاه ايستر كه رفتم نوشته در دست تعمير!
جريان چي يه ؟
ديگه فروش ندارن؟
-
میشه یه مدلشو که کارکردش خوبه بهم معرفی کنید شاید بتونم بیرون پنجره هم بزارمش.خونه ما تهرانپارسه نزدیک پارک لویزان سیگنال خوبه اینجا:n16:
-
نقل قول:
میشه یه مدلشو که کارکردش خوبه بهم معرفی کنید شاید بتونم بیرون پنجره هم بزارمش.خونه ما تهرانپارسه نزدیک پارک لویزان سیگنال خوبه اینجا:n16:
برای تلویزیون یا کامپیوتر؟
برای تلویزیون دستگاه مادیران ایکس ویژن 353 که جدیدترین مدلش هست با گارانتی معتبر هم هست خوبه به نظرم.
برای کامپیوتر هم همین مال مادیران با مدل 3100 رو اگه خواستین بگیرین. اینم گارانتی داره.
حال میخواین سوال کنید برید لینک زیر:
-
دوستان كسي خبر نداره؟
ميخوام يكي بخرم اگه ايستر گير بياد كه چه بهتر و گرنه همون سما رو بايد بگيرم!
-
نقل قول:
دوستان كسي خبر نداره؟
ميخوام يكي بخرم اگه ايستر گير بياد كه چه بهتر و گرنه همون سما رو بايد بگيرم!
منم همین سوال را دارم؟در ضمن قرار بود مدل T15+ هم برای ساپورت صدای ac3 بیاد خبری نشده؟
من بیشتر مدیا پلیر قوی برام مهمه با گیرندگی بدون نویز شبکه ها .دوستانی که گیرنده سما دارن آیا از این جوانب خوبه یا نه؟
-
با سلام
من امروز به دفترشون تو اصفهان زنگ زدم گفت که چون ما محدود وارد میکنیم فعلا برای این ور سال دیگه نمیاریم،همکارامون هم ندارن.
-
نقل قول:
منم همین سوال را دارم؟در ضمن قرار بود مدل T15+ هم برای ساپورت صدای ac3 بیاد خبری نشده؟
من بیشتر مدیا پلیر قوی برام مهمه با گیرندگی بدون نویز شبکه ها .دوستانی که گیرنده سما دارن آیا از این جوانب خوبه یا نه؟
سما در مورد پلیر مشکلی نداره. گیرندگیش خوبه اما عالی و فوق العاده نیست. اما تأکید می کنم بد نیست. اگر شما منطقتون خوب پوشش می ده یا همسایه هاتون مشکلی ندارند شما هم مشکلی نخواهید داشت. هم چنین در صورت داشتن آنتن هوایی مشکلی نخواهید داشت.
-
این شبکه تماشا کی میخواد سراسری بشه؟ قرار بود بعد از صفر سراسری بشه.
-
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
بنده یک کارت تی وی دیجیتال و آنالوگ با قایلیت کپچر تهیه کردم ولی هر کاری می کنم نه در حالت دیجیتال و نه در حالت آنالوگ نمیتونم کانالهای ایران رو دریافت کنم. کشور های ایران،بلژیگ،آلمان و ایرلند رو هم در کالت کابل و هم در حالت آنتن تست کردم ولی فایده ای نداشت.
می خواستم بدونم یکی از دوستان میتونه من رو راهنمائی کنه
-
دوستان یه سوال. این گیرنده های دیجیتالی که تازه من گرفتم موقع بازی فوتبال که سرعت بازی زیاده و حرکت و بازیکنان میدون تصویر افت کیفیت پیدا می کنه و یه جوریایی وضوحش رو از دست میده به شدت!! می خاستم ببینم اینا تو تصاویر دیجیتال برای این حالت طبیعیه؟؟ گیرنده من xvision 353 هست . اینو بگم که در سایر موارد که سرعت فیلم و تصویر و حرت پایینه کیفیت خیلی خوبه فقط توی مسابقات فوتبال کیفیت شدید افت می کنه !!!
علت از چیه؟؟:n15:
-
نقل قول:
دوستان یه سوال. این گیرنده های دیجیتالی که تازه من گرفتم موقع بازی فوتبال که سرعت بازی زیاده و حرکت و بازیکنان میدون تصویر افت کیفیت پیدا می کنه و یه جوریایی وضوحش رو از دست میده به شدت!! می خاستم ببینم اینا تو تصاویر دیجیتال برای این حالت طبیعیه؟؟ گیرنده من xvision 353 هست . اینو بگم که در سایر موارد که سرعت فیلم و تصویر و حرت پایینه کیفیت خیلی خوبه فقط توی مسابقات فوتبال کیفیت شدید افت می کنه !!!
علت از چیه؟؟:n15:
ایراد از فرستنده هست به گیرنده خودتون دست نزنید
در مورد فوتبال چون معمولا برای پخش پول نمیدن و از سایر شبکه ها سرقت میکنن هر اتفاقی ممکنه بیفته (کند بشه تند بشه ، قطع بشه و ...)
ولی اگر در مسابقه های فوتبال داخلی هم اینطور شد برو به قسمت تنظیمات اندازه تصویر و حالتهای مختلف رو امتحان کن
-
-
سلام
دوستان من میخوام یدونه گیرنده بگیرم . تا حالا هم نداشتم . حالا موندم چه مدلی بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن اینم بگم که انتن خونه ما خیلی خیلی ضعیفه . یه دستگاهی باشه که انتنش قوی باشه بقیه چیزاشم خوب باشه
مرسی
-
نقل قول:
سلام
دوستان من میخوام یدونه گیرنده بگیرم . تا حالا هم نداشتم . حالا موندم چه مدلی بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن اینم بگم که انتن خونه ما خیلی خیلی ضعیفه . یه دستگاهی باشه که انتنش قوی باشه بقیه چیزاشم خوب باشه
مرسی
در مورد آنتن دهی ایکس ویژن 353 و دنای بسیار خوبند.
-
قیمتش چنده؟
بدرد میخوره؟
کسی امتحانش کرده؟
اینجور که تو عکس نوشته ظاهرا فرمتهای mkv و vob رو ساپورت نمیکنه!
-
نقل قول:
قیمتش چنده؟
بدرد میخوره؟
کسی امتحانش کرده؟
اینجور که تو عکس نوشته ظاهرا فرمتهای mkv و vob رو ساپورت نمیکنه!
نه عزیز هر چیزی که مابقی برندها ساپورت میکنه اینم ساپورت میکنه -