اتفاقا دوست عزیز به تعداد کانکشن ربط داره مخابرات سرعت تک لینک رو محدود کرده و با گذاشتن 6 لینک همزمان به نهایت سرعت می رسیدنقل قول:
Printable View
اتفاقا دوست عزیز به تعداد کانکشن ربط داره مخابرات سرعت تک لینک رو محدود کرده و با گذاشتن 6 لینک همزمان به نهایت سرعت می رسیدنقل قول:
نقل قول:
الان چند روزه که اینترنت با https مشکل داره و سایت هایی که از https استفاده میکنن خیلی خیلی خیلی کند باز میشن
سایت هایی مثل فیس بوک , گوگل , جیمیل و .....
جناب مسکوت حرف خوبی زدن
تا پارسال همه یا ایرانسل داشتن یا دیال آپ
حالا طرف به سرعت 150 هم قانع نیست
سلام.اگه اشتباه نکنم یه نفر یه نرم افزار خواسته بود واسه ریبوت روتر با قابلیت Schedule.من یه نرم افزار قبلا نوشته بودم یه تغییراتی دادم الان خودم استفاده می کنم.شاید بدردتون خورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
دوستانی که تو باز کردن صفحات اینترنت مشکل دارن dns رو عوض کنن درست میشه
با چه مقداری عوض کنیم؟نقل قول:
امروز بازم از طرف سازمان تنظیم مقرارتی که به خاطر سرعت 50 کیلوبایت برثانیه شکایت کرده بودم زنگ زدن به من. یه زنه با صدای تو دماغی بهم میگه شما شکایت کرده بودین گفتم اره گفت شما با سرویس 128 سرعت 50 کیلوبایت خیلی خوب بوده چرا شکایت کردی گفتم سرعت 50 کیلوبایت خوبه؟؟؟؟ میخواستم بگم جمع کن بابا گفتم نه خانم اشتباه فکر نکن من سرویس نامحدود که نگرفتم سرویس محدود گرفتم که تو همه شرکتها و همه جای دنیا رسم بر اینه که تو سرویس محدود سرعتهارو زیاد میکنن که مشترک ترافیکش تموم بشه نه اینکه با سرعت 50 کیلوبایت بر ثانیه باشه. از من گفتن از اون انکار هی گفت هی گفت.... انگار ضبط سوت روش نصب کرده بودن همش حرفاش ریپیت میشد. دیگه گفتم من دیگه شکایت ندارم سرعتم خوب شده گفت پس برو تو سایت شکاییتو پس بگیر پس نتیجه میگیریم از هر کس و هر سازمانی هم شکایت کنی فایده ای ناره تازه بهت انگ میزنن که چرا شکایت کردی. این زنه که با من تماس گرفته حتما خودش ای دی اس نداشته و نمیدونه ای دی اس پر سرعت یعنی چی.
من از شرایط فعلی کاملا راضیم.سرعت دانلود خیلی خوب شده.فقط تو باز کردن سایت های https مشکل وجود داره.
پر بیراه نگفته!نقل قول:
سرویس 128 باید سرعت دانلودش 16 باشه! اگه شما سرویس 128 انتخاب کردی و قراردادت اینه پس مشکلی نیست حتی اگر این سرعت در دنیا منسوخ شده باشه و بقیه شرکتها هم با اسم سرویس ها بازی کنن
اگر قرار باشه شرکتها اسم واقعیه سرویسو بزارن روشون الان باید اکثر سرویس هایی که داریم به اسمی خیلی بزرگتر داشته باشن مثلا برای 256 باید بگن 3مگ!
این قضیه اسم سرویس ها هم بخاطر دور زدن محدودیتیه که همین اداره ی تنظیم مجبورشون کرده
نقل قول:
با عرض سلام مجدد.بر حسب نیاز خودم یه تغییراتی برای سهولت کار و عملکرد بهتر برنامه دادم.برای مشاهده به این پست مراجعه کنید:
:n01:
سرعت سرویس های نامحدود خیلی پایین اومده! به زور به 50 نمیرسه! :n03:
این مشکل برای منه یا برای همه همینه؟!
پس با این حال تمام شرکتها دارن اشتباه میکنن اعم از شاتل و اسیاتک و ووو و... شما درست میگین خب مرد مومن فرق بین ای دی اس نامحدود با محدود چیه به نظرت؟نقل قول:
چرا باید سرعت نامحدود 128 باید باشه 50 کیلوبایت و سرعت محدود 128 هم باید باشه 50 کیلو بایت؟
و در ضمن اگه این طوره که شما میگین و سرعت باید یاشه 16 کیلو بایت پس چرا اومدیم ای دی اس گرفتیم همون ایرانسل 18 کیلو بایت رو به ماا میداد. پس به نظرت باید برگشت به دوران قدیم؟؟
سلام، دوست عزیز،نقل قول:
نرم افزار خیلی خوب و کارامدی هست، از طرفی خوب هم کد شده و GUI خوبی هم داره
فقط چند مورد رو من به عنوان فید بک بگم
اگه بر اساس تل نت باشه بهتر هست ( نگران باز بودن تلنت و -- نباشید، چرا که اکثر مودم ها تلت نت رو فقط برای بخش LAN باز میکنند و شما از WAN ( اینترنت ) امکان تلنت رو به مودم نخواهید داشت.)
اگر امکان تل نت اضافه شد. باید در کنارش بخش دیده شود که کاربر بتواند کامند مخصوص ریبوت مودم روتر خودش را وارد کند و نرم افزار آن را بعد از فرایند لاگین شدن داخل مودم وارد کند.
یه پیشنهاد : شما این نرم افزاری رو که نوشتی حتما در دایرکتوری های رایگان نرم افزار مثل سافت پدیا و ... آپلود کن که فقط محدود به ایران نباشه.
:n16:
این ها رو هم یه نگاه بنداز
دوست عزیز اگه میدونی سرویس 128 ینی دانلود 16 پس اعتراض شما معنی نداره در واقع شرکت هم داره محدودیت اداره تنظیمو دور میزنه هم اینکه داره بهت حال میدهنقل قول:
همین مخابراتی که ازش سرویس داریم سرویس های محدودش در اکثر مناطق از 128 تا 2مگ که قیمتشون خیلی باهم فاصله داره روی یک پورت با سرعت یکسان بسته میشه
با اینکه از تغییر تعرفه ها و افزایش قیمت سرویس های مخابرات اصلا راضی نیستم ولی باز هم شرایطش از بقیه شرکتها خیلی بهتره. این تغییر تعرفه هم چیزی نیست که خود مخابرات خواسته باشه دلیلش هم نفوذ شرکتهای خصوصی مثل شاتل که مثله اقتاپوس روی اینترنت ایران افتادن در اداره تنظیم هست که مخابراتو مجبور به افزایش قیمت کردن.
دوستا الان سرعت سرویس هاس نا محدود یکی شده؟
من 512 دارم. تک لینک 200 و اگر 2-3 لینک بزارم تا 450 می ره!
می خوام ببینم بقیه در چه وضعی هستن برای هفته بعد که باید تمدید کنم ببینم کدوم رو بگیرم.
ممنون
سلام
من دیروز رفتم مخابرات ( الغدیر ساری ) بهشون میگم سرویس نامحدود 512 میخوام ، میگن اصلا ما نامحدود نداریم !
میگم پس چرا توی سایت مازندرانتون زدین نامحدود ، میگه ما نداریم شاید منطقه های دیگه داشته باشن .
اونوقت من :| و اون :|
خوب اینجا کسی از الغدیر نامحدود گرفته ؟
این چیه؟نقل قول:
چیکار میکنه؟
چطور باید تنظیم بشه؟
فرقش با نرم افزار های قبلی که دوستان معرفی کردن چیه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
با پشتیبانی 2020 تماس بگیرنقل قول:
الان یکپارچه کشوری شده کل ایران یکیه
دوست گلم اصلش همینه که دوستمون گفتن حالا شرکت ها سرعت بالاتر می بندن برا جذب مشتریه و به قول شما نرن ایرانسل استفاده نکنن وگرنه همچین منع قانونی ندارننقل قول:
کلا ما ایرانیار حقمون تو تنگه باشیم و یکی بزنه تو سرمون آخه پسر خوب سرویس 128 گرفتی انتظار داری سرعتش بالای 50 باشه سرعت اصلی شما اگه 1 به 8 حساب کنی میشه 2 یا 3 کیلوبایت حالا مخابرات امده ی حال اساسی داده بهمون اون وقت شما میاین شکایت میکنین این کارا رو نکنینمیزنن کلش رو خراب میکنن
در ضمن من خودمم با سرعت مشکل داشتم ولی همش به لینک دانلود بستگی داره از آپلودباز 350 دانلود دارم ولی لینکهای معمولی دیگه 60 تا 70
خب این بنده خدا حق داره سرویس محدود سرعتش از این بالاتره حتی اگه بگیم 128 اسمی 1 به 8 میشه 16کیوبایت اما 1 به 8 مال ماهاس که نامحدود داریم حداقل تو خود سایت که اینطوری گفته :n01:نقل قول:
جالبه الان اینایی که نامحدود دارن 256 سرعتشون بین 200 تا 300ئه ماهایی که 512 نامحدود داریم هم همینطور یعنی عملا فرقی نیست !
اونوفت چطور ایشون حق شکایت برای فرق گذاشتن نداره ؟ برعکس شده مثلا ما 1 به 8 ایم اونوقت سرعت اینا رو آوردن پایین مارو بالا :n02:
نه که بهم بد بگذره با این سرعت ولی دلیل نمیشه چشمامو ببندم به روی حقیقت ! :n01:
میشه دوستان چشماشونو نبندنو الکی حرف نزنن؟نقل قول:
دوست گلم سرعت 50 شاید واسه تویی که تاحالا تجربش نکردی خوب باشه ولی همه میدونن اگه مخابرات بخواد با این سرعت به بچه ها خدمات بده همه از مخابرات فراری میشن.
اولا شکایت کردم که کردم به شما مربوطی نیست میخوای برو بگو سرعتت رو بکنن 50 کیلوبایت
و دوما کسایی که تازه از مخابرات پرت گرفتن سرعتشون از 50 کیلوبایت بیشتر نمیرفت حالا تو بگو 60 70.
دوستان خواهشا در جواب دادن به همدیگر یه خورده ادب و احترام رو رعایت کنن چاله میدون که نیست مثلا همه که اینجا جز قشر دکتر ، مهندس مملکت هستین:n15:
دوستان گلم شما که اعتراض دارین مخابرات سرویس های متنوع داره و شما فرض کن مخابرات اصلا به عمد و مرض سرعت سرویس های محدود رو کرده 50-60 باز هم خلافی انجام نداده ولی الان نا محدود هاش سرعتش تا 380 میره من نمی دونم وقتی قیمت نا محدود و محدود تقریبا یکی هست و سرعتشون هم یکی هست چرا گیر دادین به این سرویس های 2 گیگ 4 گیگ بابا به جای این همه اعتراض چرا یه تغییر سرویس ساده نمی دین اگه واقعا اینقدر معترضین که اصلا ابتون با مخابرات تو یه جوب نمیره چرا شرکت رو عوض نمی کنید بابا به خدا الان خیلی ها از مخابرات راضین و به نظر بنده مخابرات فعلا بهترین سرویس ها رو ارایه میده
حرف شما کاملا متین و باید بگم که این اقایی که فکر کنم اسمشون بهمن باشه داره به من میگه که چرا رفتی اعتراض کردی که نکنه برن سرعت ای دی اس اقا بهمنو کم کنن. و اینکه باید به هم بچه ها بگم که سرعت دانلود نامحدود تو همه جاها 20 کیلوبایته و پسرخاله ام که تو کرج زندگی میکنه و ای دی اس ال نامحدود 128مخابرات داره سرعت دانلودش 20 کیلوبایته نه بیشتر نه کمتر و کسایی که میترسن اعتراض کردن من و کسای دیگه باعث میشه که اونا ضرر کنن باید بگم که شما نترس اقا بهمن سرعتت کم نمیشه.نقل قول:
درضمن من اعتراض کردم چون حق خودم میدونستم و اگه بخواد بازم سرعتم کم شه بازم شکایت میکنم . واینم بگم که سرعت الان من شده 430 و شکایتمو پس گرفتم. پس خواهشا حرص نخورید که نکنه سرعتتون کم شه.
ببین جناب مجیدخان، قرارداد شما سرویس 128 کیلوبیت هست که میشه 16 کیلوبایت و اگه از این کمتر نباشه، هیچ شکایتی نمیتونین بکنین . با این قراداد اصلا چیزی برای شکایت کردن ندارین.نقل قول:
امیدوارم این بحث هرچه زودتر تموم بشه.
درمورد سرعت نامحدود هم مطمئن باشین همین روزا کم میشه. احتمالا دارن نرم افزارشون رو بروز میکنن.
خیلی از دوستان از حرف من ناراحت شدن و گفتن ربطی به شما نداره که شکایت میکنیم منم نگفتم به من ربط داره :n08:فقط دارم میگم سرعت رو کلا میارن پایین
و اینم بگم من تازه به دوران رسیده نیستم مثل بعضی از آدمها که میگن اینترنت ندیده :n09:
فقط میگم هر چیزی رو بهونه نکنید و نرید شکایت بزنید اول از همه برید تو سایت php.net سرعتتون رو تست کنید بعد برید شکایت کنید که حد اقل ی دلیل براش داشته باشید
البته ی چیزه دیگه اینکه ی مدت پیش دان استریمها رو 20 مگ بود . کسی زنگ نزده مخابرات بگه من اینترنت 128 دارم ولی سرعتم از 20 مگ کمتره ؟؟؟؟:n02:
البته ایشون از یک بابت حق دارننقل قول:
طبق قانونی که اداره تنظیم گذاشته شرکتها باید سرویس 10 به 1 بدون محدودیت حجمی بدن به کاربر، در این صورت نباید سرعت کمتر باشه البته سرعت سرویس نامحدود مخابرات باز هم بیشتر از اونی هست که باید بده
درواقع وقتی سرویس حجمی میدن(محدود) بجاش سرعتو بالا میبرن تا جبران این قضیه بشه.
سرعت 340 میشه سه مگ
سه مگ نامحدود کجا میدن 16 تومن
حداقل 200 تومن پولشه
انصافا قدرشو بدونیم
اینکه شما دارین حرص میخورین که چرا بعضی ها واسه سرعت پایین میرن شکایت میکنن کاملا مشهوده و اینکه همیشه ادما اون چیزی رو بیان میکنن که خودشون دوست دارن دیگران درموردش فکر کنن و اون چیزو ندارن و فکر کنم شما یکی از همون ادما هستین که اینترنت ندیده و اینکه شما خیلی فهمتون بالاست که میگی برین تو سایت سرعتتون رو تست کنید.جدیدا کشف کردین؟ قابل توجه شما کلی عکس واسه سازمان تنظیم مقررات فرستاد. میخوای خصوصوی بگو واست بفرستم.نقل قول:
متن شکایتتو بزار چون من هم شکایت نوشتم یه جواب سربالا بهم دادن! البته من بخاطر افزایش قیمت شکایت نوشتمنقل قول:
سرویس حجمی 6ماهه کسی گرفته؟ شبانش چطوره؟
دقیقا همینه ولی چون بعضی از بچه ها این مشکلو نداشتن واسشون مهم نیست ولی اگه همین سرعت پایینو بهشون بدن میخوان مخابراتو خراب کنن.نقل قول:
خصوصی واست میفرستم اینجا بچه ها نسبت به شکایت حساس هستن و میگن که نباید اعتراض کرد.نقل قول:
باسلام و با تشکر از شما. بابت تلنت باید بگم من چند نا آموزش دیدم تو سایت آشیانه که هکر مودم کاربر دیگری رو فقط با داشتن IP از طریق تلنت با پسورد پیش فرض -- می کرد ارتباط بین دو کامپیوتر مسلما Lan نیست.نقل قول:
برای تلنت اگر بخواید که می تونید یک اسکریپت ساده بنویسید و با شدولر ویندوز یا نرم افزارهای ماکرو مثل Macro Express اون رو اجرا کنید و برای پینگ و چک کردن آنلاین هم از همین ماکرو اکسپرس میشه استفاده کرد.منتها مزیت این نرم افزار همون پروتکل مورد استفاده و ساماندهی به تنظیمات بصورت متمرکز و پی بردن سریع به وضعیت از طریق رابط گرافیکی است.
ضمنا بر حسب نیاز یک چند امکان اضافه کردم:
تغییرات نسخه جدید:-امکان ایجاد تاخیر پس از ریبوت برای بالا آمدن کامل روتر، قبل از ادامه بررسی وضعیت به منظور زمانبندی بهتر-امکان تعیین حداکثر تعداد ریبوت مجاز به منظور جلوگیری از آسیب رسیدن به روتر در صورت استفاده دراز مدت-امکان Shutdown,Hibernate,Restart، خروج از برنامه،اجرای دستورات Shell و توقف بررسی وضعیت در صورت سپری شدن تعداد ریبوت مجازلینک پست:-امکان تعیین بررسی یا عدم بررسی در صورت آنلاین بودن در یررسی های قبلی دوره جاری
دانلود:
حق با شما هست اصلا اینقدر برو شکایت کن جونت در بیاد من دارم چی میگم شما دارین چی میگین برو مشکلتو طوره دیگه ای حل کن و اینم بدون اشکال از مخابرات نیست ی جای کار خودتون میلنگه خیلیها مشکل سرعت داشتن که خودم براشون درست کردم تا علم کاری رو هم ندارین الکی حرفتون رو توجیه نکنید عکستون هم بدرد من نمیخوره برید مشکلتون رو از راه علمی حل کنید منم حرص نمیخورم نترس دوسته من اصلا باید حرص چی رو بخورمنقل قول:
مثل اینکه شما متوجه نشدی مهم نیست. ولی اینو بدون که سرعتم 430 هستش الان و شکایتمو پس گرفتم اینو قبل گفته بودم واینکه مشکل کمی سرعت تنها مختص من نبودکه داری میگی کار علمی و حل عملی.دیگه جواب نمیدم چون دلیلی نداره بهت جواب بدم . و در کل طرز حرف زدنتو تغییر بده. زیاد خوب نیست اینطور حرف زدن. میتونستم جوابتو بدم ولی همیشه جواب های هوی نیست.نقل قول:
برو بابا برام ار صحبت کردن نگو که خوب بلدم با شما چطور حرف بزنم امدی بهم گفتی داری به نفع خودت حرف میزنی حالا کم اوردی داداش ی حرفی میزنی پاش وایسا گاگول گیر اوردی مثلا میخوای چی بگی حداقل ی حرف بزن آدم قانع بشه من میگم مشکلتون رو علمی حل کنید میای برای سخنرانی میکنی و اینکه من نگفتم بیا بهم جواب پس بده فقط میگم حرف میزنی بدون داره چی در میاد از دهنت مگه چیزه شنیده بودی که میخوای جواب من رو سر بالا بدینقل قول:
سلام
من از آمل هستم و می خوام ای دی اس ال بگبرم تا حالا فقط از اینترنت gprs و دیال آپ استفاده کردم
چند تا سوال دارم تو آمل کدوم شرکت سرویس ای دی اس ال از همه بهتره من برام سرعت دانلود خیلی مهمه
آیا ای دی اس مخابرات از شرکت های خصوصی بهتره ؟ تعرفه های مخابرات رو از کجا باید بگیرم ؟
اگه بخوام از مخابرات ای دی اس ال بگیرم برای سرعت بالای 128 چه مدارکی لازمه ؟ کارت دانشجویی یا چیز دیگه ؟
تو آمل از مخابرات کدوم منطقه سرویس بگیرم ؟ کدومشون بهتره ؟ اینطوری که من تو این انجمن خوندم مثل این که تو مخابرات 128 با 256 و 512 زیاد با هم از نظر سرعت فرقی ندارن دلیلش چیه ؟
آقا خلاصه یه راهنمایی اساسی به من یدید دیگه از دست اینترنت کم سرعت خلاص شم.
برو بابا چیه. چند سالته شما؟:n13:حرف زدن بلدی؟ آفرین پسر خوب.پس بازم تلاش کن.داداش من اینجا جای این حرفا نیست که بخوام کم بیارم و اینکه ارزش حرف زدن نداری و گفتم دیگه جوابتو نمیدم چون قبلا جوابتو دادم و نیازی نمیبینم بهت جواب بدم.نقل قول:
دوست عزیز به نظر من مخابرات فعلا بهترین گزینه هست البته من بابل زندگی می کنم و از وضع امل دقیق خبر ندارم ولی اگه دانلود براتون مهمه بهترین گزینه برا شما 512 نا محدود مخابرات هست البته الان یه هفته ای میشه که سرعت های نا محدود همه رفته رو 380 ولی به احتمال زیاد موقتی هست شما فعلا ماه اول رو 128 بگیرین اگه خدایی نکرده مخابرات دوباره سرویس ها رو به حالت قبل برگردون از پنل کاربریتون دوباره می تونین ارتقا سرویس بدین و 512 رو انتخاب کنیننقل قول:
دوستان یه گزینه وجود داره به نام پیغام خصوصی که افراد می تونن برا هم پیام بفرستند کل کل و دعواتون رو برید اونجا انجام بدین والا بد و بیرا گفتناتون به هم هیچ جذابیتی برا ما نداره بچه که نیستین دیگه هر چیزی حدی داره:n15:مجید جان بهمن جان روی صحبتم مستقیم با شما دو دوست گرام هست:n03: