اگه زیاد بریزن بیرون که احتمالا همین هست!!!قیمت همین میشه..
قابل توجه دوستانی که میگفتن قراره خودرو ارزون بشه!!!پراید تا دیروز میشد 19-19.5 خرید!!
تیبا تا دیروز راحت23 میلیون هم گیر میومد
اگه زیاد بریزن بیرون که احتمالا همین هست!!!قیمت همین میشه..
قابل توجه دوستانی که میگفتن قراره خودرو ارزون بشه!!!پراید تا دیروز میشد 19-19.5 خرید!!
تیبا تا دیروز راحت23 میلیون هم گیر میومد
پراید 131EX نوک مدادی مدل 92کارکرد7000تا.بیمه تا آخر مهرماه93.فنی سالمه مال خودمه .فقط یبار توپارک ماشین نامردا زدن در رفتن که یکم کاپوت جا خورد چراغ سمت شاگرد شکست که 60تومن دادم دوباره خریدم.
یه رنگ باریک به اندازه 2در20سانت جلو کاپوت ریخت .بغل چراغ هم رنگش اندازه یه 10سانتی ریخت.
میخوام ردش کنم SE سفید بگیرم .قیمت چند میتونم بفروشم ؟؟؟
۱۸.۲۰۰ قسمت خودروی شماستنقل قول:
[یه کم پایین نیست به نظرت
الان صفر چنده ارزش داره اصلا بفروشم صفر بردهرمهQUOTE=Pourya-pc;8290158]۱۸.۲۰۰ قسمت خودروی شماست[/QUOTE]
[
یه کم پایین نیست به نظرت
الان صفر چنده ارزش داره اصلا بفروشم صفر بردهرمهQUOTE=Pourya-pc;8290158]۱۸.۲۰
۰ قسمت خودروی شماست[/QUOTE]
[/QUOTE]نقل قول:
الان 131se یورو4 تو بازار حدود 20500 هست ولی ماشین شما صفرش حدود 19500 باید باشه و با توجه به این که گفتین رنگ داره همون 18 تا 18300 بیشتر نمیرزه
حالا چرا میخوای عوض کنی دلیلت چیه
یک سوال مبتدیانه :
ماشین صفر (پراید 111) به جز قیمت خود خودرو دیگه باید چه مبالغی رو در نظر بگیرم ؟!
بیمه ، دزدگیر ، سند .... کلا هر چیزی که لازمه ... لطفا" دقیق بفرمایید . :20:
به غیر از قیمت خود ماشین چیزی که واجب هست بیمه بدنه هست که برای 111 حدود 300 تومان میشهنقل قول:
بقیه چیزها آپشن حساب میشه و سلیقه ای هست مثل لاستیک خوب - دزدگیر - روکش صندلی - شیشه دودی -
و یه خرجهایی که واسه آبندی ماشین انجام میشه مثل تعویض روغن موتور روی 1000 ک و تعویض واسکازین روی 5000 ک که همش حدود 100 تا 130 تومان میشه
سلام، قيمت ٢٠٦ تيپ٣ مدل ٩١ با كاركرد ١٨٠٠٠ و دو درب سمت شاگرد يكي رنگ و يكي تعويض چنده؟؟
حدود 25 تا 26نقل قول:
سلام به همگی
سمند سورن ELX مالتی پلکس مدل شهریور 91 با فقط 4200 کیلومتر کار. کاملا سالم و آفتاب ندیده! 2ماه بیمه شخص ثالث داره، تودوزی کردم و روکش صندلی انداختم و هر دو جفت لاستیکو عوض کردم درجه یک انداختم. قیمتش حدودا چنده؟؟
ماشین شما 33 تا 34 ملیون تومان ارزش دارد .نقل قول:
حدود 32 م ارزش دارهنقل قول:
قیمتا چقدر تغییر کرده اخیرا" ؟!
حدود 20 درصد بالارفتهنقل قول:
من یه پرشیا صفر سال سفید درآوردم.
تو این بازار حداکثر قیمت چند میتونم بفروشم؟؟
شورای رقابت سرانجام تکلیف بازار خودرو را روشن کرد و پس از ماه ها بلاتکلیفی در نهایت داستان دستورالعمل قطعی قیمت خودرو را به نقطه پایان رساند. این در حالی است که ابلاغ فرمول جدید قیمت گذاری خودرو با هدف از بین بردن فاصله بین قیمت کارخانه و بازار بوده است. اما مقایسه قیمت های تعیین شده شورای رقابت با بازار آزاد کاملا این هدف را زیر سوال برده است. به طور مثال خودرو پژو 405 در بازار آزاد به قیمت حدود 35 میلیون تومان به فروش می رسد در حالی که طبق تعین قیمت شورای رقابت باید حدود 30 میلیون 500 هزار تومان عرضه شود. پژو پارس سال نیز در حالی به قیمت حدود 34 میلیون تومان از سوی شرکت سازنده عرضه میشود که قیمت این خودرو در بازار حدود 52 میلیون تومان است. مقایسه قیمت های که البته در چند روز قبل بین خودرسازان و مردم سروصدای زیادی به پا کرد، نشان می دهد که تا به حال دستور العملی که شورای رقابت ابلاغ کرده است نه تنها قیمت ها را تثبیت نکرده است، بلکه قیمت بعضی از خودروها با افزایش بیشتری نسبت به قیمت تعین شده روبه رو بوده است. این در حالی است که خودروسازان با قیمت های جدید کنار نیامده اند و اعتقاد دارند که قیمت ها بسیار پایین تعیین شده است و برای تولید بیشتر نیاز به افزایش قیمت بیشتری وجود دارد.
دوستان بالخره کسی فهمید قیمت اجرایی تیپ۵ چقد میشه
برا ماها که تحویل تیر بودیم با همون ۳۵/۵۰۰ تکمیل وحه کردیم
کسی آشنایی نداره تو نمایندگیها بپرسه
همه تحویل تیر ها با همون قیمت قبل صادر شده ؟
Sent from my LT28h using Tapatalk
این قیمتها چرته!!!بازار هنوز عکس العمل نشون نداده و قیمتها ثابت مونده..کجا پارس 50 میخرن؟؟؟که ما بیایم از اینجا بخریم،بریم اونجا50 بفروشیم؟؟؟نقل قول:
قیمت تیپ5 و V8 هم ظاهرا ثابت مونده و ایرانفرقون گفته،قیمتهای شورای رقابت بدون آپشن هست؟؟؟و به قیمت سابق عرضه میشه!!!حالا چه آپشن منظورشون بوده!!!انمیدونم
حدود 7 درصد قیمت کارخونه نسبت به قیمتهای اردیبهشت 93 بالا رفته ولی بازار فقط 4 درصد بالاتر رفته شاید طی هفته های آینده بازار هم به همون 7 درصد برسهنقل قول:
یکی به منم جواب بدهنقل قول:
مرسی از پاسخ هاتون
من قصد فروش داشتم ولی مردد بودم که چه اتفاقی میفته این چند روز. نمایندگی که اصلا فروش نداره که بدونیم قیمت صفر چنده! این شورای رقابت هم که خودروساز به هیچی حسابش نمیکنه اومد گفت مردم عجله نکنن قیمتا میاد پایین که بسی خنده دار بود! :))
شما فکر میکنید چی پیش میاد؟
دوستان من مي خوام تا پارس lx تحويل بگيرم لطفا نكات مهم در تحويل و همچنين لوازمي كه ممكنه نمايندگي از روش برداره رو به من بگين
ممنون
چيز خاصى نداره تشريف ميبريد نمايندگى مدارك رو ميگيريد بعدش ميريد انبار و ماشين رو روشن ميكنيد ميريد خونه . چيز خاصى نداره نمايندگى برداره . مبارك باشدنقل قول:
به بدنه ماشین،کنار و زیر درها،سپر حسابی توجه کنید و ماشین را شسته تحویل بگیرید،چون اگه ماشین کثیف باشه،خط وخش اصلا معلوم نیست!!!و مسئولیتش به عهده شماست
درضمن متور بررسی کنید+روغن موتور و هیدرولیک و ترمز و آب رادیاتور چک شود و ادوات برقی وچراغ و برف پاک کن و پخش را امتحان کنید
ماشین رو میخوان از نمایندگی بگیرن، نمایشگاه که نیستنقل قول:
سلام رانا 92 سفید کار کرد 9000 بدون خط خش بیمه تا برج 8 ؟31م میارزه؟
بیمه بدنه کدوم شرکت مطمئنه و موقع خسارت راحت پرداخت میکنه ؟نقل قول:
ممنونم :n16:
نقل قول:
اگه داشبورد قدیم یورو 4 هست حدود 35500
نقل قول:
رانا EL هست یا LX
LX هست بهترین تیپش چیه؟
LE
TU5
نقل قول:
el سری اول رانا هست بعد رانا LX اومد که فول هست قیمت ماشین همینه اگه el بود نمی ارزید.یکی از دوستان رانا EL 92 داشت با 2000 کارکرد میخواست 30500 بفروشه.
اتفاقا توی نمایندگی باید همین اصول را چک کنید!!!مگه ماشین صفر با خط وخش را همین طوری تحویل میگیرید؟؟؟ماشین صفر بوده که تحویل گرفتن و روغن توش زیاد نبوده!!!پس نباید چک باشه!!اتفاقا اگه چک بشه، نمایندگی نمیتونه بگه مقصر خودتون هستید وباید براتون تعمیرش کنه!!!نقل قول:
سلام رانا ال ایکس صفرش با بیمه تموم شدش چند در میاد؟
بنظر میاد با این قیمتای کار کرده ادم صفر بگیره بصرفه تره
رانا مشکی 93 9000 کارکرد میگه 32
رانا مشکی 92 7000 بیمه تا 11 31 صد
مگه صفر این ماشین چنده ادم کارکرشو با این قیمت بخره
آقا شما ظاهرا از ایرانخودرو ماشین تحویل نگرفتید ، این چیزا رو برای تحویل خودروهای خارجی هم انجام نمیدن ، شما بری تو انبار فقط ماشین رو روشن میکنن و ازتون میخوان هرچه زودتر محل رو ترک نمایید و اصلا اجازه وارسی نمیدن .نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز وقتی شما ماشین رو میخواهید از نمایندگی ایران خودرو تحویل بگیرین مسئول تحویل خودرو میاد با کاغذی که لیست چیزهایی که توسط شما باید چک بشه اعم از جک زاپاس و .... و بعد از چک کردن توسط شما زیر برگه رو امضا میکنید که ماشین تحویل شما میشه حتی رنگ ماشین رو باید چک کنید تا ضربه ای چیزی نخورده باشه.
صفر الان توي بازار ٣٣ هستنقل قول:
انتخاب صفر يا كاركرده با خودتونه
البته فردا هم ثبت نام داره و ميتونيد تحويل ٣٠ روزه ثبت نام كنيد ٣٢٤٠٠
اره ثبت نام کن فقط باید زود بجنبی چون محدودیت داره سریع پر میشهنقل قول:
بیمه رو هم رازی انتخاب کن :n11:
الان 131se یورو4 تو بازار حدود 20500 هست ولی ماشین شما صفرش حدود 19500 باید باشه و با توجه به این که گفتین رنگ داره همون 18 تا 18300 بیشتر نمیرزه
حالا چرا میخوای عوض کنی دلیلت چیه[/QUOTE]
نه اون رنگی که شما میگید یه تصادف ساده که رنگ کاپوت به همون اندازه ای که گفتم ریخت رنگش نکردم.
علت عوض کردنم اینه که یکی مصرف سوختش توشهر صدی 12پیش هر کی هم که رفتم درست نشد
یکی هم این که دیدم من سه ماه دیگه میخوام 700تومن بیمه بدم خوب اونو میذارم روش دوباره صفر برمیدارم
در عوض پراید جدید موتورHPدارن که یکم قویتره از قدمی ها واز طرفی ماشین دوباره صفر میشه شاید مصرف سوختم درست بشه .
البته اینم بگم ظبط و باند روش 500تومن شد اونم میذارم روش.
به نظرشما به صرفه نیست.