پرسیدم دوست بهتر است یا برادر ؟ گفت دوست برادری است که انسان مطابق میل خود انتخاب می کند.امیل فاگو
Printable View
پرسیدم دوست بهتر است یا برادر ؟ گفت دوست برادری است که انسان مطابق میل خود انتخاب می کند.امیل فاگو
زندگی هر انسانی جاده ای ایست که به نهانخانه وجودش منتهی میشود!!
هرمان هسه!!
يک مادر خوب به صد استاد و آموزگار مي ارزد.!!
ژرژ هربرت!!
همیشه با ضرب طبل خودتان حركت كنید. مهم نیست كه صدای آن چقدر ضعیف یا دور باشد. هنری تورو
« گزيده اي از انديشه ها و احساسات با شكوه »
پائولو کوئيلو «کيمياگر»: در جواني آنگاه که رؤياهايمان با تمام قدرت درما شعله ورند خيلي شجاعيم ولي هنوز راه مبارزه را نمي دانيم، وقتي پس از زحمات فراوان مبارزه را مي آموزيم ديگر شجاعت آن را نداريم.
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند؛ و آن هنگامیست که بخواهد دست دیگری که بر زمین افتاده بگیرد تا او را بلند کند.
"گارسیا ماركز"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انیشتين در سر سفره هفت سين دکتر حسابی
در زمان تدریس در دانشگاه پرینستون دکتر حسابی تصمیم می گیرند سفره ی هفت سینی برای انیشتین و جمعی از بزرگترین دانشمندان دنیا از جمله "بور"، "فرمی"، "شوریندگر" و "دیراگ" و دیگر استادان دانشگاه بچینند و آن ها را برای سال نو دعوت کنند. آقای دکتر خودشان کارت های دعوت را طراحی می کنند و حاشیه ی آن را با گل های نیلوفر که زیر ستون های تخت جمشید هست تزئین می کنند و منشا و مفهوم این گل ها را هم توضیح می دهند. چون می دانستند وقتی ریشه مشخص شود برای طرف مقابل دلدادگی ایجاد می کند. دکتر می گفت:
برای همه کارت دعوت فرستادم و چون می دانستم انیشتین بدون ویالونش جایی نمی رود تاکید کردم که سازش را هم با خود بیاورد. همه سر وقت آمدند اما انیشتین بيست دقیقه دیرتر آمد و گفت چون خواهرم را خیلی دوست دارم خواستم او هم هفت سين سال نو ایرانیان را ببیند. من فورا یک شمع به شمع های روشن اضافه کردم و برای انیشتین توضیح دادم که ما در آغاز سال نو به تعداد اعضای خانواده شمع روشن می کنیم و این شمع را هم برای خواهر شما اضافه کردم. به هر حال بعد از یک سری صحبت های عمومی انیشتین از من خواست که با دمیدن و خاموش کردن شمع ها جشن را شروع کنم.. من در پاسخ او گفتم : ایرانی ها در طول تمدن ده هزار ساله شان حرمت نور و روشنایی را نگه داشته اند و از آن پاسداری کرده اند. برای ما ایرانی ها شمع نماد زندگیست و ما معتقدیم که زندگی در دست خداست و تنها او می تواند این شعله را خاموش کند یا روشن نگه دارد.
آقای دکتر می خواست اتصال به این تمدن را حفظ کند و می گفت بعدها انیشتین به من گفت: " وقتی برمی گشتیم به خواهرم گفتم حالا می فهمم معنی یک تمدن ده هزارساله چیست. ما برای کریسمس به جنگل می رویم درخت قطع می کنیم و بعد با گلهای مصنوعی آن را زینت می دهیم اما وقتی از جشن سال نو ایرانی ها برمی گردیم همه درخت ها سبزند و در کنار خیابان گل و سبزه روییده است."
انتقام شیرین است، مخصوصاً برای زنان. بایرون
عشق يعني شدي براي ديدار... و نفرت يعني بيزاري از ديدار...!!
فروید!!
ما همیشه وقت کافی داریم به شرط آنکه همبخواهیم و هم درست از آن استفاده کنیم!!
گوته!!
به یاد داشته باشید که گاهی اوقات نرسیدن به چیزی که می خواهید شانس بزرگ زندگی تان است.
نسبت به تغییر انعطاف پذیر باشید اما ارزشهای خود را فراموش نکنید.
خوش بین باش ، اما خوش بینه دیر باور ....
ساموئل اسمایلز
درد بزرگی است که عاشق باشی,اما معشوقی نداشته باشی و ..رنج عظیمی است که معشوق باشی,
اما لیاقت عشق را در خود نیابی.
علي شريعتي
من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم.. دکتر شریعتی
ساعتها را بگذارید بخوابند! بیهوده زیستن را نیاز به شمردن نیست.
روزگاریست که شیطان فریاد می زند: آدم پیدا کنید! سجده خواهم کرد.
بغض بزرگترین نوع اعتراض در برابر آدم هاست اگر بشکنه دیگه اعتراض نیست التماسه.
( دکتر شریعتی )
اگر قرار باشد بايستی و به طرف هر سگی که پارس میکند سنگ پرتاب کنی، هرگز به مقصد نمیرسی.
لارنس استرن
اگر قرار باشد بايستی و به طرف هر سگی که پارس میکند سنگ پرتاب کنی، هرگز به مقصد نمیرسی.
لارنس استرن
دستم بوی گل میداد
مرا به چیدن گل محکوم کردند
اما کسی فکر نکرد شاید گلی کاشته باشم
ارنست چه گوارا
موشی درخانه تله موشي دید،به مرغ وگوسفندو گاوخبرداد همه گفتند:
تله موش مشکل توست به ما ربطی ندارد.ماری درتله افتادوزن خانه راگزید،
ازمرغ برایش سوپ درست کردند،گوسفندرابرای عیادت کنندگان سربريدند؛
گاو رابرای مراسم ترحیم كشتند و
تمام این مدت موش درسوراخ دیوار مینگریست وميگريست
من باور دارم كه دو انسان از قلبشان به هم متصلند و مهم نيست كه چه كار مي كنيد، كه هستيد و كجا زندگي مي كنيد؛ اگر مقدر شده كه دو نفر با هم باشند، هيچ مرز و مانعي بين آنها وجود نخواهد داشت.
جوليا رابرتز
پير دموکراسي ايران:
من آدمي هستم که با اين حال کسالت و با تمام ناتواني خودم تا نفس دارم براي آزادي و استقلال اين مملکت مبارزه مي کنم و از اين کار صرف نظر نخواهم کرد . آن ملتي که بنده يک کمپاني بشود ان را ملت جلو رفته نمي گويند.عقبمانده ميگويند...
دکتر مصدق
تمدن نتیجه نفوذِ زنان پاکدامن است. امرسون
برایان تریسی : با نمونه بودن دیگران را هدایت کنید . تصور کنید که همه اطرافیانتان به شما به عنوان یک نمونه عالی مدیریت زمان نگاه می کنند
برایان تریسی : خودتان را به صورت یک متخصص در زمینه مدیریت زمان مجسم کنید . خود را به عنوان فردی منظم ، کارآمد و موثر تصور کنید.
انقلاب، سیبی نیست که پس از رسیدن می افتد، ما باید به افتادن مجبورش کنیم!!
چه گوارا!!
انسان های بزرگ به آرمان هایشان می اندیشند،انسان های معمولی به آرزوهایشان و انسان های کوچک دیگران را می پایند!!
من نمی گویم هرگز نباید در نگاه اول عاشق شد اما اعتقاد دارم باید برای بار دوم هم نگاه کرد
ویکتور هوگو
نامم را پدرم انتخاب کرد، نام خانوادگی ام را اجدادم دیگر بس است، راهم را خودم انتخاب می کنم
دکتر شریعتی
آنچه جذاب است سهولت نيست، دشواري هم نيست، بلکه دشواري رسيدن به سهولت است .
کورش کبیر
شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حال که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص !!
چارلی چاپلین!!
بزرگ ترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن!!
ژان دلابرویه!!
همواره به خاطر بیاور که در اوج معینی دیگر ابری نیست، اگر آسمان زندگی ات ابری است، به این دلیل است که روحت آنقدر که باید بالا نرفته است
تنها انسانهای احمق ، نادان و مرده هستند که نمی توانندعقایدشان را تغییر دهند .
جیمز راسل
کسی که شهامت قبول خطر را نداشته باشد،در زندگی به مقصود نخواهد رسید. کلی
مردزندانی میخندد شاید به زندانی بودن خویش یا شاید به آزادی من،
راستی زندان کدام سوی میله هاست؟ (چگوارا)
زن رسماً مربی مرد و مهذب اخلاق اوست. آناتول فرانس
دقایقی در زندگی هستندکه دلت برای کسی آنقدر تنگ میشود که میخواهی
اورا از رؤیاهایت بیرون بکشی و
در دنیای واقعی بغلش کنی.
«گابریل گارسیا»
از تنهایی به میان مردم می گریزم و از مردم به تنهایی پناه برم.
دكتر علي شريعتي
راز موفقیت خوشبختی قلبه عقل بر نفس هست امیر.ف(خودم)
شهید انسانی است که در عصر نتوانستن و غلبه نیافتن ، با مرگ خویش بر دشمن پیروز می شود و اگر دشمنش را نمی کشد رسوا می کند.
دكتر علي شريعتي
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
باید دانست که بزرگترین معلم برای به دست آوردن استقلال و شخصیت ملی خودش دشمنی است که استقلال و شخصیت ملی اش را از او گرفته است.
دكتر علي شريعتي
چه تلخ است میوه درخت بینایی! چه سخت و غم انگیز است سرنوشت کسی که طبیعت نمیتواند سرش را کلاه بگذارد.
دكتر علي شريعتي
در دنيا جاي كافي براي همه هست پس بجاي اينكه جاي كسي را بگيري سعي كن جاي خودت را پيدا كني !!
چارلی چاپلین!!
نيروي «دوباره برخاستن» و آغاز كردن را در خود بيافزاييد. به ياد داشته باشيد كه آخرين كليد باقي مانده، شايد گشاينده ي قفل در باشد!!
راکفلر!!
پرسیدم دوست بهتر است یا برادر؟گفت دوست برادریست که انسان مطابق میل خود انتخاب میکند.(امیل فاکو)
شعور به معنای تمام دانش توست.آگاهی به معنی تهی بودن است,خلا کامل,و حرکت به درون زنگی با همان خلا,دیدن از میان همان خلا و عمل از میان همان خلا. اینگونه عملی زیبایی شگفت انگیزی دارد.(عارف هندی)
هرگز نمى خواهم به واسطه محدودیت هایم، محدود شوم
باربارا استراسیند
این دیدگاه اشتباهیست که بپنداریم مرد توانا ، فرزندی همچون خود خواهد داشت .
اُرد بزرگ