آقا من هم با 439 زیرگروه 1 دندونپزشکی اصفهان رو اوردم وااقعا فکر میکنم مرزی بوده برا همین دیگه بهتر از این نمیشه.:31:
داداشم هم که داروی اصفهان میخواست اونم قبول شده.
دو تایی اون چیزی که میخواستیم با هم میریم دانشگاه اصفهان :10:
آقا من هم با 439 زیرگروه 1 دندونپزشکی اصفهان رو اوردم وااقعا فکر میکنم مرزی بوده برا همین دیگه بهتر از این نمیشه.:31:
دو تایی اون چیزی که میخواستیم با هم میریم دانشگاه اصفهان :10:
نقل قول:
بابا شمام که ترکوندید دم شمام گرم :11::11::11::11::11::11:
به شماهایی که اینقدر رتبتون خوب شده تبریک میگم و پیشنهاد میکنم برید واسفند برا خودتون دود کنید :31::31:
من که نگا به این رتبه ها میکنم کلی میحالم:27:
راستی یه چیز جالب 4 تا پست اولی تو این صفحه ساعت همزمان ساعت 03:13 بوده من تو یه تایپیک اینجوریشو ندیده بودم :18:
من مهندسی مکانیک پیام نور تهران-مرکز تهران قبول شدم به نظر شما رفتنش ارزش داره؟
p30 world چه فرومش باکلاس شده چی همه دکتر تو این فروم هستن
تبریک به همه .... :11::11::11:
با رتبه ۱۱۰۰۰ منطقه یک نه تهران نه قم نه گیلان شبانه نیاوردم...خیلی عجیبه قم شبانه نیاوردم....
نرم افزار شبانه بابل اوردم....
اقا برق قدرت تهران جنوب بهتره یا شبانه نرم افزار بابل ؟؟؟
نمیدونم گیج شدم خودم ازاد مخوام به نظرم بهتره ولی خوب اونم بد نیست.
بوعلی یا صنعتی ؟نقل قول:
اگه بوعلی هست و شرایط مالیش رو داری برو
تشكرم فعاللللللللللللل شد بزن كف قشنگ روووووووووووووووووووو افتخاري از همه تشكر ميكنم:26::26::26:
ايول اين اصن يادم نبود!نقل قول:
مرسی بابت روحیه!کلا این دانشگاه همدان واسه روزانه هم خابگاه نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس فرق من با روزانه فکر کنم فقط پولش باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تركوندي پسر هم كم درس خوندي هم زياد برگه اسراف نكردي حتما كلاس هم نرفتي اونوقت ميري يوني با بروبكس روزانه هم هيچ فرقي نميكني!!!!:31:
خدايي من جاي تو بودم صبح تا شب از خوشحالي بال درمياوردم خيلييييييييييي تبريك علي جاننننننننننن:40:
دم جفتتون گرم تبريك به جفتتون اقا خسته نباشيد ديديد كنكور غول نيست:10:نقل قول:
قا من هم با 439 زیرگروه 1 دندونپزشکی اصفهان رو اوردم وااقعا فکر میکنم مرزی بوده برا همین دیگه بهتر از این نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تایی اون چیزی که میخواستیم با هم میریم دانشگاه اصفهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هم دانشگاهی شدیم که.:10::8:نقل قول:
اگه تهرانی و هزینه ای مشکل نداری آزاد برو ولی انصافا استادای کامپیوتر بابل چون بیشترشون با استادای برق یکی اند استادای توپی خواهید داشت.
آره بابا دکترم زیاد داریم البته شما که بابا خودت یه پا مهندسینقل قول:
بچه ها نميدونيد من چقد خوشحالم به همتون تبريك ميگم دم همتون گرم خيلي خوشحالم اينهمه دكتر مهندس تو پي30جمع شدن:40:
بفرماييد شيريني و چايي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده وسعمون به اين ميرسه:31:
انشالله همتون به هرچي كه دوست داريد برسيد كارخونه ، مطب ، شركت ، پول ، همسر خوب ، بچه خوب:31:
گل كاشتيد رفقاااااااااااااا:40:
اینجانب هم مهندسی صنایع امیر کبیر گــَشتم...
ببچه ها منم پزشکی بندرعباس قبول شدم . به اونهایی که قبلو شدند تبیریک میگم به اونهایی هم که میخوان 1 سال دیگه بمونند بابات این 1 سلی که زحمت کشیدند خسته نباشید می گم و آرزوی موفقیت دارم .
به به بچه هاي هوشنگ هم كه تركوندن تبريك كوري جون انشالله مموتي هم مكانيك قبول ميشه يه كارخونه ميزنيد به اسم هوشنگ:31:نقل قول:
اینجانب هم مهندسی صنایع امیر کبیر گــَشتم...
اگه جاي تو بودم الان 100% رو ابرا بودم تبريك داداشي:40:
راستی اینو یادم رفت که بگم الان به جای سایت سنجش اینجا رو باید هر چند ثانیه یه بار ریفرش کنیم تا ببینی بقیه بروبچ چی کار کردن :31:
از چند تا از دوستام خبر گرفتم
1 دونه مکانیک شریف
3 تا مکانیک تهران
ماشالا همه ترکوندن
الان هرکی هست جواب منو بده ازش ممنونم.
دانشگاه خوارزمی نور:40: بهتره یا خزر محمود اباد:5:؟
من دانشگاه خوارزمی قبول شدم به نظرتون دانشگاه خوبیه یا بمونم سال بعد:18:؟
منم با انتخاب رشته ي افتضاحي که کردم مکانيک سمنان قبول شدم، رتبم 4000، بنظرتون برم اون يا آزاد عمران تهران؟
محل تحصيل آزادو نميشه عوض کرد؟ الان مثلا تکميل ظرفيت بشه تو مهر خيلي از اونايي که ترازشون پايين تر از منه ميرن تهران جنوب، ولي من که ترازم بالاتر بوده همونجا ميمونم!
به همه ي بچه ها هم تبريک ميگم، يه ماچ براي تک تکتون
من شبانه ریاضیات و کاربردها قبول شدم....مزخرفه نه؟
آزاد فیزیک اتمی...کودومو برم؟
مهندسی عمران - صنعتی بابل :دی
راستي بچه ميدونيد خدا چقد دوستتون داره خدايي ميگم هميشه اين موقع فروم خواب بود:31:
يعني بكاپ ميگرفتن!
دم ادمين هاي سايت گرم كه به فكر شما بودن:40:
آقا به افتخار پي سي ورلد كه تو دنيا لنگه نداره همگي باهم بياين وسط:31:
دوستان راهنمايي كنن جون خودم تنهايي خجالت ميكشم فقط به افتخار شما عزيزان يه قر كوچولو ميدم:"> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به افتخار همه بروبكس مهندس و دكتر و حسابدار و اقتصاد دان و رواشناس و مدير و معلم و استاد و .... بزن كف قشنگ رو: دي
---------- Post added at 04:00 AM ---------- Previous post was at 03:58 AM ----------
به به داش ممد گل:40:نقل قول:
آقاااااااااااااااااا تبريكككككككككككككككككك از تو يكي ديگه شيريني رو گرفتم:31:
خدايي تركوندي دمت گرم مهندس آينده:40::11:
به علاقه ات بستگی داره ولی خب من باشم ریاضیات و کاربردها رو میرم . خب ملی هست به هر حال.نقل قول:
آقا ترکوندی واقعا. خیلی خیلی مبارکه. برا شرینی قبولیت چندتا دندونو تعمیر میکنی، آقای دکتر محمد؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_dj_kazin
سلام هم دانشگاهی، خوبی؟ بهت تبریک میگم واقعا گل کاشتی. بهترین دانشگاه برای مکانیک قبول شدی.نقل قول:
نوشته شده توسط smjhh
اینم عکس دانشکده مکانیک امیرکبیر. عجب دانشکده عظیمیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به. یه هم دانشگاهی دیگه. شمام خوبین؟نقل قول:
نوشته شده توسط kOoRi
ببینیم بچه های پی سی بیشتر کدوم دانشگاه رفتن؟ فعلا که امیرکبیر با سه نفر اوله :31:
خیلی خیلی مبارکه. :11:نقل قول:
مهندسی برق دانشگاه شیراز
رتبه منطقه1: 1927
وبقیه دوستان که نمیشه همه رو نقل قول کرد شدیدا تبریک میگم.
راستی مهندسی عمران شهید عباسپور هم عالیه. میدونی چرا؟ چون امسال زیر نظر وزارت علوم رفته و مثل دانشگاههای دیگه میشه. تازه میخوان شهید عباسپور و خواجه رو با دانشگاه تهران ادغام کنن ( این فعلا یه طرحه نمیدونم تصویب شده یا نه )
برووووووووووووو عموووووووووووووووو بهترين دانشگاه براي مكانيك فقط و فقط دانشگاه آزاد قزوينه! افتاد؟!:31:نقل قول:
سلام هم دانشگاهی، خوبی؟ بهت تبریک میگم واقعا گل کاشتی. بهترین دانشگاه برای مکانیک قبول شدی.
اینم عکس دانشکده مکانیک امیرکبیر. عجب دانشکده عظیمیه.
ديگه نذاريد غيرتي شم ديگه ولي اميركبريم خوبه:دي
تبريك به جفتتون كه تركونديد خسته نباشيد:40:
آره میدونم!!!!!!!!!! :دی :دینقل قول:
میدونی چرا؟
عباسپور و خواجه نصیر رو شنیده بودم،اما ادغام این دو تا با دانشگاه تهران رو نه ....نقل قول:
تازه میخوان شهید عباسپور و خواجه رو با دانشگاه تهران ادغام کنن
هی وای من جوابا اومده
مگه قرار نبود ساعت 8 بیاد؟ :(
منم متالوژی صنعتی بوعلی سینای همدان قبول شدم... :(
شاید من اشتباه شنیدم.ولی در هر صورت عالیه.نقل قول:
عباسپور و خواجه نصیر رو شنیده بودم،اما ادغام این دو تا با دانشگاه تهران رو نه ....
بوعلی که دانشگاه خوبیه؟ متالوژی هم رشته ی خوبیه؟ پس چرا ناراحتی؟نقل قول:
منم متالوژی صنعتی بوعلی سینای همدان قبول شدم... :(
راستی بچه ها از الان آدرس وبلاگمو هم ثبت کردم برا دانشکده ( شایدم شخصی باشه ). کسی از مهندسین برق ee90.blogfa.com میخواست بگه دیگه لازمش ندارم ( Electric Engineering 90 )
---------- Post added at 04:31 AM ---------- Previous post was at 04:29 AM ----------
اصلا بیا مسابقه بذاریم. حالا من این وسط چیکارم نمیدونم.نقل قول:
برووووووووووووو عموووووووووووووووو بهترين دانشگاه براي مكانيك فقط و فقط دانشگاه آزاد قزوينه! افتاد؟!
ديگه نذاريد غيرتي شم ديگه ولي اميركبريم خوبه:دي
حالا یه کلاس هم برا خودم بذارم : دانشکده مهندسی پزشکی امیرکبیر هم تاپ ترین در کشوره ( یکی نیست بگه مگه چند دانشگاه این رشترو دارن :27: )
چرا نداره برادر من جو سازی نکن :31:نقل قول:
به شبانه که کلا خوابگاه تعلق نمیگیره جای خودش ولی روزانه خوابگاه داره خیلی دانشگاه های توپی هم هستن
اگه واست شهر دور مشکل ایجاد نمیکنه و به رشته علاقه داری از لحاظ دانشگاه خیالت راحت دانشگاه خوبیه امارشو دارم
منم تغذیه ی بوشهر
دوستان به کمکتون نیاز دارم اونم اساسی...مهندسی نرم افزار قوچان قبول شدم...به نظرتون برم؟؟؟ یا ای تی ازاد قزوین برم؟؟؟ اگر قوچان برم و 1ترم بخونم با توجه به اینکه دختر هستم میتونم واسه گیلان انتقالی بگیرم؟؟؟ کمکم کنید لطفا
با رتبه قشنگی که اوردم همینم زیادیمه ولی در کل ناراحتم چون رشته ای که مد نظرم بود نرسوندم ولی لاقل بجای دانشگاه صنعتی بوعلی قبول شدم که خب باز خیلی بهتره :40:نقل قول:
===========================================
راستی من تو فکر تغییر رشته هستم شرایطش و موقعیتش چطوریه؟ منظورم معدل و نمره و تعهد به ارمان های انقلاب و... هست
خانم چرا انقدر هوليد شما بابا:31:نقل قول:
حالا هركي ندونه فك مينه صب بايد بريد ثبت نام! كو حالا تا ثبت نام الان بريد دو ركعت نماز شكر بخونيد كه نصف شب فهميديد كجا قبول شديد بعد صب بيدار شيد صبحانه كامل:31:
بعدشم هم ميايد از بچه ها ميپرسيد قوچان بهتره يا قزوين در مورد قزوين من خودم قزويني ام (استغفرالله منظورم اينه دانشجوي قزوينم خودم كرجي ام:دي) خوب در مورد يوني آزاد قزوين:40:
اولا مكانيكش اوله تو اين كه بحثي نيست:31:
جدا از شوخي يوني قزوين واسه دخترا خوابگاه داره در حد هتل 5ستاره يعني واقعا هتله ها اينم عكساش
اينم خوابگاهتونکد:http://qiau.ac.ir/PhotoGallery/PicturesList.aspx?albumCode=10&navigatePath=10&showAlbum=true
ما پسرا بدون استثنا هميشه تو كف خوابگاه دختراييم خدايي هتل 5ستارست!!!کد:http://qiau.ac.ir/PhotoGallery/PicturesList.aspx?albumCode=10&navigatePath=10&showAlbum=true
رشته آي تي با برق و نرم افزار و سخت افزار تو يه دانشكده هستن و تا جايي كه من ميدونم اساتيد خفني داره
كلا يوني قزوين يكي از بهترين دانشگاه هاي آزاد ايران اگر اهل تهرانيد كه اتوبوس هاي تهران از دانشگاه هر 10دقيقه حركت ميكنن!
ولي قوچان فك كنم مشهد باشه درسته؟ يكي از رفيقام اينجاست ولي در كل شما الان برو بخواب بعدش كلي وقت داريد بين دوتا دانشگاه انتخاب كنيد:31:
كارشناسي فرش -دانشگاه هنرتهران - روزانه
کارنامه نهایی دیگه چیه؟چی توش هست؟
میگم که حداقل خود دانشگاه بوعلی قبول شدی.نقل قول:
با رتبه قشنگی که اوردم همینم زیادیمه ولی در کل ناراحتم چون رشته ای که مد نظرم بود نرسوندم ولی لاقل بجای دانشگاه صنعتی بوعلی قبول شدم که خب باز خیلی بهتره
اگه بخوای تغییر رشته بدی و بری رشته های دیگه ای که قبول شدی کافیه یه ترم صبر کنی، اگرم میخوای رشته ای که قبول نشدی بری، باید سه ترم فکر کنم معدلت بالای 17 باشه.
ولی حالا برو ببین شاید از متالوژی خوشت اومد. شاید به اون رشته ای که میخواستی نزدیک باشه ( به مکانیک و مهندسی شیمی نزدیکه )
مهندسی معماری ارومیه - روزانه
سلام بچه ها.داروسازی اصفهان قبول شدم.به نظرتون خوبه؟رتبمم 1077 بود:41::41:
هم دانشگاهی نداریم اینجا؟؟ :دی
آقا علوم اجتماعي دانشگاه علامه شبانه قبول شدم ...آقا اينو برم يا آزاد مديريت مالي ؟
دقیقا مکانیک رو میخوام چون مکانیک تو بوعلی از بقیه رشته هاش سرتره و پذیرشش هم بیشتر و اونجوری که ما شنیدیم تو منطقه و ناحیه خودمون از بقیه دانشگاها شاختره :31:نقل قول:
در کل تغییر رشته شدنی هست ولی منبع دقیقی پیدا نکردم که بفهمم شرایطش چیه یکی میگفت باید ترم اول معدلت بالای 17 باشه یکی میگه باید بسیج باشی... 3 ترم رو ولی نشنیدم تا حالا... بازم باید بگردم امارشو دربیارم هر چقدرم سخت باشه به ما حصلش میرزه
منم فناوری اطلاعات دانشگاه تهران قبولیدم .
رتبه :480