استفاده از لیچر و تعداد کانکشن بالای 4-8 بهترین راهه دانلود از مخابراته
کاری نمیشه کرد باید باهاش کنار اومد
شیطونه میگه منم برم یه مگ بگیرم ها ولی روزی 9-10 گیگ رو چی کار کنم :n02:
دی وی دی خام هم که شدید گرون شده
پرینکو خسته رو تعداد 500 شده!×!
Printable View
استفاده از لیچر و تعداد کانکشن بالای 4-8 بهترین راهه دانلود از مخابراته
کاری نمیشه کرد باید باهاش کنار اومد
شیطونه میگه منم برم یه مگ بگیرم ها ولی روزی 9-10 گیگ رو چی کار کنم :n02:
دی وی دی خام هم که شدید گرون شده
پرینکو خسته رو تعداد 500 شده!×!
با این روش میشه از depositefiles دانلود کرد ؟نقل قول:
با لیچ میشه از همه جا دانلود کرد منتها باد ببنید لیچرتون کجاها رو ساپورت میکنه
رپیدباز که ساپورت میکنه ولی حجمیه
آره دیگه پولو میگیرن و .... ای کاش همه میدونستن که همین پولی هم که دارن واسه سرویساشون میدن زیادم هست 80% پهنای باند رو خودشون استفاده میکنن مثل دانشگاه تهران و ........ بعد میان پولش رو در بیارن از ما میگیرن با یه سرویس غیر قابل قبول:n15:نقل قول:
قدیما من میرفتم از وایرلس دانشگاه تهران استفاده میکردم سرعت 10 مگ بود حالا رو دیگه نمیدونم:n02:
شوخی میکنی! کجاش خوبه!:n02:نقل قول:
1مگ گرفتم با اسپید تست 256 نشون میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:SNR Up : 30.5
SNR Down : 32.7
Line Attenuation Up : 29.4
Line Attenuation Down : 50.0
Data Rate Up : 319
Data Rate Down : 1152
line quality رو wtf زده!:n08:
کد:Pinging 4.2.2.2 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=218ms TTL=51
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=220ms TTL=51
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=220ms TTL=51
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=218ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.2:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 218ms, Maximum = 220ms, Average = 219ms
C:\Windows\system32>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=237ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=234ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=238ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=233ms TTL=41
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 233ms, Maximum = 238ms, Average = 235ms
C:\Windows\system32>ping google.com
Pinging google.com [173.194.47.233] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.47.233: bytes=32 time=291ms TTL=46
Reply from 173.194.47.233: bytes=32 time=288ms TTL=47
Reply from 173.194.47.233: bytes=32 time=299ms TTL=47
Reply from 173.194.47.233: bytes=32 time=289ms TTL=46
Ping statistics for 173.194.47.233:
Minimum = 288ms, Maximum = 299ms, Average = 291ms
ولی جاتون خالی تو 5 ساعت 1.8گیگ زدم به بدن!:n10:
من این ماه تا میتونم دان میکنم ماه بعد میرم 256 میگیرم.
خوبیش اینه که میتونی از طریق اینترن راحت سرعتت رو تغییر بدی. میخوام 1ماه در میون بین 256 و 1024 سوییچ کنم!:n02:
نقل قول:
عزیز شما از مودمت یه عکس بذار شاید نویز یا میرایشت بالاست بعد هم با IDM از سرورهایی دانلود کن که تعداد کانکشن بالا بهت بدن وقتی میگیم سرور خارجی سرعت پایین اومده یعنی سروری که 8 یا 16 کانکشن داده بازم به حداکثر پهنای باند نرسیدیم!وگرنه طبیعی هست خیلی سایتهای آپلود و دانلود که اشتراکی ویژه دارن با اکانت رایگان یک کانکشن بیشتر ندن سرعت کم بدون قابلیت Resume لیچر باید بگیری یا ...
این قشیه تغییر سرویس اینترنتی رو میتونه یکی برای من توضیح بده؟
چیا میخواد که فعالش کنیم؟ این خط برای خودم نیس مکافات داریم رفتم جدید بگیرم گفتن روش نت نمیدن
نقل قول:
میری تو سایت tct.ir
قسمت خدمات اینترنتی تو adsl اونجا یوزر و پسی که مخابرات داده میزنی وارد پنل خودت میشی میتونی سرویس تو ارتقا بدی یا پسورد عوض کنی و از این جنگولک بازیا
اگه نویز داره چرا از سایت ایرانی فول دانلود میکنه 1 کانکشن 130 بعدش پینگ با ایران رو 25 پس نویز خط نیست اگه بود رو ایران هم تاثی میذاشت با این حال من عکس از موددم هم گذاشتم چند تا پست بالاترنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا ایران قوی هست و تایم اوت نداره هوم ؟؟ قبول کنید از خودشونه
آهاننقل قول:
ممنون
مشکل اینجاست اون یوزر و پسه رو ندارم
باید صاحب خط رو خفت کنم
سرور تهرانت 120/30 بود خارجی هم حداقل 8 ساعت همین سرعته تک کانکش و اینا نداریم دیگه به قول داریوش چند تا لینک همزمان بذار هر کدوم 4 کانکشنم باشن خوبه دیگه پینگم گویا فرقی نمیکنه 128 1024 بهترین حالت 100-120 و بدترین هم تایم اوت :دی پینگم پکت لاست رو نتونسته بگیره خراب شده نتیجه :دی جاوات بروزه؟از باکو یا مسکو تست کن ...نقل قول:
نکته خوبش رو هم خودت گفتی 1024 میکنیم بد بود 512/256 ...
اینجا برو با اکانتت (همون use/pass کانکشنت)وارد شو :نقل قول:
این قشیه تغییر سرویس اینترنتی رو میتونه یکی برای من توضیح بده؟
چیا میخواد که فعالش کنیم؟ این خط برای خودم نیس مکافات داریم رفتم جدید بگیرم گفتن روش نت نمیدن
زنگ بزن به صاحب خط بگو من مودم رو عوض کردم یوزر پس پریده شما لطف کن یوزر پس رو بده من نمیتونم کانکت شمنقل قول:
ما الان بریم اینجا همون لحظه که درخواست افزایش پهنای باند رو بدیم اینترنت زیاد میشه؟:n29:
دانلود تک کانکشن ایراننقل قول:
دانلود 16 کانکشن خارج
وضعیت مودم :
وضعیت مودم و بررسی کردم مشکل نداره نظرت چیه ؟
وضعیت خط شما هیچ مشکلی نداره لاکن خیلی هم خوبه منم دقیقا بمدت 40 روز مشکل شما رو داشتم یعنینقل قول:
سرعت دانلود تک کانکشن از سرور خارجی افتضاح بود هر چی هم زنگ زدم فایده نداشت که نداشت تا دیروز
که خود بخود درست شد این یعنی چی ؟ یعنی مشکل از خود این ... هاست
شما تنها کاری که الان میتونی بکنی اینه که زنگ بزنی و بگی خطط رو یه بار ریست کنن اینکار 10 درصد ممکنه
که مشکلت رو برطرف کنه باور کن من میدونم الان شما چی میکشی این رسما دزدی هست
آدم دردش رو به کی بگه که من تو استانبول ترکیه تو یه رستوران معمولی دونر فروشی وجدانی با سرعت 2.2 مگ
ثانیه ای دانلود کردم ولی اینجا هنوز اندرخم کیلوبایتیم ...
اصولا نباید اینطوری باشه!!:n06::
راستی جالبیش میدونی چیه شما 1024 داری مدت باقی موندت هست حدود 11 دقیقه منم 512 دارم مدت هست 22 دقیقه! اینکه یه جوری یه لحظه ای عکس بگیری که سرعت کمه یا از پهنای باند استفاده کنی با چیز دیگه دیگه نمیدونم برای چی میتونه باشه مخابرات اختلال داره مخصوصا دی ان اس سرورش برای بعضی سایتها و سرورهای خارجی منتها دلیل نمیشه شما دیگه با هر چیزی سرعتت 10-20 باشه !!
دقیقا منظور من همین هست سرویس من هم از زمانی که گرفتم 20 روزی میشه که اینجوری هست امیدوارم درست شهنقل قول:
این شانسی که من دارم از اینم باید بدتر نصیبم بشهنقل قول:
شما خوب داری میگیری سرویست چنده ؟ 1 مگ ؟
شما 1024 داری مدت باقی مونده دانلود هست حدود 11 دقیقه منم 512 دارم مدت هست 22 دقیقه!! :n06:نقل قول:
ببین بازم شما تلاشت رو بکن شاید به نتیجه ای رسیدی الان زنگ بزن 2828 به یارو مشکلت رو بگو و بهش بگو همین الان جلوت دانلود رونقل قول:
میزنم خودت وضعیتم رو ببین اینا شگردشونه که بگن مشکل کلی هست لاکن بهش بگو همین الان همسایم اوضاعش خوبه احتمال اینکه
با این کارا اوضاعت بهتر شه هست پس به امتحانش میارزه امیدوارم مشکلتون زود تر حل بشه
البته این رو یادم رفت بهت بگم جلوی یارو از همین سرور خارجی که داری دان میکنی تست کن و کانکشن رو هم رو 16 بزار
موفق باشی
دلیلش اینه که از 90 شروعمیشه بعد رو 10-20 کیلو بایت نوسان میکنه اتفاقا هر سایتی جز ایران رو 20 کیلو بایتهنقل قول:
مرسی دوست عزیزم توصیه هات رو گوش میکنم به قول شما شاید اگه خط ریست شه کمی بهتر شه داستان داریم با این اپراتور های 2020نقل قول:
نقل قول:
البته بهتون بازم یاد آوری کنم 2828 تماس بگیر نه با 2020
بازم امیدوارم مشکلت همین امروز حل شه عزیز
خب عزیز اون تایمر هم متناسب سرعت تغییر میکنه نه اینکه سرعت 15 باشه تایمر 11 دقیقه که برای سرعت 120 هست رو نشون بده!بگذریم اگه فکر میکنی واقعا چنین مشکلی هست حتما با پشتیبانی تماس بگیر رسیدگی میکنن!نقل قول:
دقیقا همینطوره!:n09:نقل قول:
ببین بازم شما تلاشت رو بکن شاید به نتیجه ای رسیدی الان زنگ بزن 2828 به یارو مشکلت رو بگو و بهش بگو همین الان جلوت دانلود روهست پس به امتحانش میارزه امیدوارم مشکلتون زود تر حل بشه
میزنم خودت وضعیتم رو ببین اینا شگردشونه که بگن مشکل کلی هست لاکن بهش بگو همین الان همسایم اوضاعش خوبه احتمال اینکه
با این کارا اوضاعت بهتر شه
موفق باشی
میگم اگه آپگرید کنم به 1 مگ و جالب نبود میتونم از همون سایت دوباره درخواست داونگرید به 512 بدم؟
سرعتم رو نزنن خراب کنن
( ای تو مخ برنامه نویساشون! یه سایت مثله آدم نمیتونم درست کنن، امان از دست این asp.net )
چون منطقه شما همین سرویسو خوب جواب میده پس 1 مگ هم ساپورت میکنه امتحان کننقل قول:
همچین چیز مالی هم نیستنقل قول:
من الان با 16 تا کانکشن دارم میگیرم حداکثر سرعتم 100ـه!!
باور کن تک کانکشن به 10 هم نمیرسه!
حیف که اسپیدتست باز نشد تا برات تست بزارم:n04:
حالا خود دانی! از ما که گفتن بود!
هممم
اوکی بزار یوزرنیم و پسورد رو گیر بیارم ببینم چی میشه
فعلا که درگیره دانلود اینترنت اکسپلور برایا ین سایت درپیتیشونم
خب شما اشتبات اینجاست که همه رو داری از یه سرور میگیرینقل قول:
ممکنه مشکل از اونم باشه
از 2-3 تا سرور مختلف همزمان دانلود کن ببین چقدر میده
ببین داره راست میگه حتی اسپید تست هم بازور باز شد اونم بعد از 10 بارنقل قول:
اینم نتیجه 1 مگ :
من راهنمایی کردم این ریش اینم قیچی
خب مضوعه پینگ و دسترسی به سایت ها و آی پی هاشون با موضوعه سرعت دانلود فرق داره
ممکنهسرعت دانلود خوب باشه ولی صفحه باز نکنه اصلا
دانلودش تو روز گیره ولی 2 تا 10 روونهنقل قول:
هممم
پس احتمالا همون به خاطره زیاد شدن ترافیک و یوزر هست
ولی 38 تومن به نظرم سرعته 100-110 هم بده خوبه باز
داتک گمونم 128 اش همین حدود باشه
دیگه مخابراته دیگه به قولی همینه که هسته!:n02:
به نظر منم ارزش امتحان کردن رو داره 1 مگ نامحدود ماهی 38 شما 8 ساعت هم سرعت 120 رو برای دانلود داشته باشی (دیگه سرورش فرقی نمیکنه همونطور که داریوش گفت چندسرور/کانکشن به حداکثر پهنای باند میشه رسید) میشه مثل این طرحهای حجمی سایر ISP ها با این تفاوت که طول روز شما باز سرعت نسبتا خوبی داری و مهمتر محدودیت حجمی در کار نیست!دیگه مخابرات اینجوری ها هم نیست :دی من حدود 4 ساله دارم درسته یکم افت کرده قطعی ها بیشتر شده ولی بازم خیلی خوبه نسبت به هزینه مخصوصا برای اونایی که نامحدود اصلا علاقه ندارن!مقایسه کنید با بقیه اینم برای اینه که محدودیت سرعت رو دارن برمیدارن + طرح حجمی و شبکه داخلی هم میاد که اینا باعث تعداد کاربر خیلی زیاد بشه! مثل اوایل نیست که هر ساعت هر روز هفته سرعت ثابت و درست باشه ولی بازم انتخاب اوله :n06:
شما اگه مایل هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کن id و pass رو بفرست یک نگاهی من بندازم چون خیلی عجیبه باید بتونی چند سرور چند کانکشن سرعت خوبی بگیری !نقل قول:
ببین داره راست میگه حتی اسپید تست هم بازور باز شد اونم بعد از 10 بار
اینم نتیجه 1 مگ :
من راهنمایی کردم این ریش اینم قیچی
شماره نامه یا توضیحی چیزی وارد کردی؟خداییش باورم نمیشه اینترنتی رو انقدر سریع یک روزه رسیدگی کردند :n04: حالا اگه زیاد کردن سرعت رو بعد ببینیم چی میشه ... ولی ساعت 2 شب به بعد باز تست کن ببین چطوره!نقل قول:
همچین چیز مالی هم نیست:n04:
من الان با 16 تا کانکشن دارم میگیرم حداکثر سرعتم 100ـه!!
باور کن تک کانکشن به 10 هم نمیرسه!
حیف که اسپیدتست باز نشد تا برات تست بزارم
حالا خود دانی! از ما که گفتن بود!
نه چیزی وارد نکردم. قبلا نامه برده بودم برای 512 گرفتن، فکر کنم به خاطر اون نخواستن.نقل قول:
ساعت 2 خوابم! فردا امتحان دارم!:n28::n26:
3-4 گیگ فایل آماده کردم شب بزارم واسه دانلود:n10:
البته اون موقع که وضعیت مشخصه، مشکلی نداره ولی مثلا الآن اگر بخوای یک نرم افزار آپدیت کنی سرعتت به 10 کیلوبایت نمیرسه!(جدی میگم!)
هرچی یک فایل رو با کانکشن بیشتر دانلود کنی احتمال crc fail هم بیشتر میشه. نتیجه اش میشه این که 2باره بشینی فایل رو دانلود کنی! به خاطر همین علاقه ای به دانلود با 16 کانکشن ندارم!
اتفاقا سریع رسیدگی میکنن اگه تو ساعت اداری درخواست تغییر پهنای باند بدی
چون باید طبق نظر امور مشترکین منطقه مخابراتی خودتون انجام شه
در نتیجه اگه 8 صبح بدی درخواست نهایتا تا 3 ساعت بعد اکی میشه
من یه وایمکس هم دارم ایرانسل اون مثل مخابرات نیست هر طعرفه ای که تاحالا داشتم دقیقا سرعت واقعی داده ولی بدیش اینه که نا محدودش گرونه 1 مگ 82 هزار تومان
کسی که واقعا الان داره با مخابرات خوب دانلود بگیده 2 مگ هم میرزه 76 تومان ولی خوب بیشتر جاها الان برای مخابرات نقص داره گفته بودن به دلیل زلزله فیبر نوری تو گرجستان پاره شده
قبلا میگفتن لنگر گشتی به کابل های زیر دریایی اسیب رسونده بعد گفتن به دلایل مسایل امنیتی https در کل کشور کند شده الان هم گفتن 2 تا از gateWay های لینک ورودی از اپراتور روس قطع شده نمیدونم والا
دوستان وضع چیز پی ان چطوره؟ چه محدودیت هایی داره افت سرعتش چطوره چیا باهاش باز نمیشه؟ ارزش داره شاکس رو تمدید نکنم چیز بگیرم؟؟؟؟؟
عزیز من شما چرا انقدر اصرار داری وضعیت خودت رو به همه نسبت بدی؟ بارها اینجا گفته شده که وضعیت مخابرات یکپارچه نیست و مرکز با مرکز فرق داره اونی که داره شکایت میکنه شاید واقعا وضعش افتضاحه آخه این که نشد یه سرویس 40 روز !!!! اختلال و قطعی و وصلی و افت سرعت داشته باشه !نقل قول:
یه حرفی قبلا اینجا زدم گفتم هر تاپیکی که شماره اش بالا رفت دیگه باید در اون سرویس رو گل گرفت و از اونجا به بعد که زمزمه های پس دادن سرویس شروع میشه. دیروز که این تاپیک پست دادم حدود صفحه 470 بود الان رسیده به پونصد!!!! هیچ بحث فنی هم توش نشده فقط گله و حرف از مشکلات.