آره دیدم ولی تو خارج از دنیای کامپیوتر بود ....
باید می زاشتن تو قسمت ورزشی ...
در ضمن خیلی از این خبر خوشم اومد گفتم بزارمش...
Printable View
آره دیدم ولی تو خارج از دنیای کامپیوتر بود ....
باید می زاشتن تو قسمت ورزشی ...
در ضمن خیلی از این خبر خوشم اومد گفتم بزارمش...
به نظر من هم فیروز کریمی حقش بود اول بشه ...!!!
حالا خوبه اشتي كردن وگرنه چه حرفهايي پشت هم ميزدننقل قول:
/مسابقات قهرماني جوانان آسيا - دمام/
ايران با شكست مقابل ژاپن از صعود بازماند
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال جوانان ايران با كسب دومين شكست در مسابقات قهرماني آسيا از صعود به دور بعد بازماند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، ملي پوشان جوان ايران امروز در دومين ديدار خود در اين رقابت ها كه در دمام عربستان در حال برگزاري است، مقابل ژاپن قرار گرفتند و در پايان با نتيجه 4 بر 2 شكست خوردند.
ايران مسابقه را با تركيب محمدباقر صادقي، حسين ابراهيمي، رضا ريشي، احمد كامدار، شهريار شيروند، رضا طلبه، بختيار رحماني، محسن مسلمان، احسان حاج صفي، ايمان موسوي و جلال الدين علي محمدي آغاز كرد.
تنها سي ثانيه پس از آغاز بازي تيم ژاپن از روي يك ضربه كرنر گل اول بازي را توسط نيازاوا به ثمر رساند و هشت دقيقه بعد نيز ناگايي فاصله را به 2 گل افزايش داد.
بازيكنان ايران در ادامه در دقايق 20 توسط احسان حاج صفي و 25 ايمان موسوي به گل رسيده و بازي را به تساوي كشاندند؛ اما ناگايي در دقيقه 33 گل دوم خود و سوم ژاپن را وارد دروازه باقر صادقي كرد.
تيم ايران در دقيقه 42 فرصت داشت تا از روي نقطه پنالتي بازي را بار ديگر به تساوي بكشاند؛ اما ضربه علي محمدي به تير دروازه برخورد كرد تا نيمه نخست با برتري چشم بادامي ها خاتمه يابد.
در نيمه دوم بازي از افت و خير كمتري برخوردار بود و يك بار نيز ضربه احسان حاج صفي به تير دروازه حريف اصابت كرد تا ايران از رسيدن به گل تساوي محروم بماند.
حملات بازيكنان ايران براي به ثمر رساندن گل تساوي بي نتيجه بود و در دقيقه 77 ناگايي سومين گل خود و چهارمين گل ژاپن را نيز وارد دروازه ايران كرد تا شاگردان نناد نيكوليچ از صعود به دور بعدي بازمانند.
المرزوقي از امارات قضاوت بازي رابرعهده داشت و به كاگاوا، گوندا و ياماماتو از ژاپن و ريشي و حاج صفي از ايران اخطار داد.
در ديگر ديدار اين گروه امروز تيم عربستان با نتيجه 4 بر يك مقابل يمن به برتري دست يافت تا صعودش به همراه ژاپن محرز شود و ملي پوشان ايران ديداري تشريفاتي مقابل يمن در پيش داشته باشند.
انتهاي پيام/
در پي شكايت باشگاهي كه مالكش در دوبي است
محمد مايليكهن بازداشت شد و راهي اوين ميشود
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران امروز صبح به دليل شكايت مديرعامل باشگاه استقلال اهواز بازداشت شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن امروز صبح بازداشت شد و به دادسراي شعبه سه ميدان ونك منتقل شد.
مايلي كهن لحظاتي پيش در گفت و گوي كوتاه تلفني با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: به دليل شكايت برادران شفيعزاده در پي اينكه گفته بودم تاتي تاتي مي كردند كه جلالي معلم بود، امروز بازداشت شدم.
وي ادامه داد: احتمال دارد كه به زندان اوين منتقل شوم. اگر بخواهيد، عكس اين اتفاق را هم دارم و ميتوانم برايتان بلوتوث كنم.
در تماس هاي بعدي كه با مايلي كهن گرفته شد تا اطلاعات تكميلي اين ماجرا كسب شود، امكان برقراري ارتباط به دست نيامد.
نه
عمو مايلي هم بعله؟
اوين چرا هومن ؟
برادران شفیع زاده دیگه کوتاه نیمدن دیگه . هرچی همه کوتاه اومدن به خرجش نرفت .نقل قول:
خبرگزاري فارس: شهرام شفيع زاده با درخواست رئيس اتحاديه باشگاهها، شكايت خود را از محمد مايلي كهن پس گرفت.
صادق درودگر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از شهرام شفيع زاده خواهش كرديم شكايت خود را از محمد مايلي كهن پس بگيرد تا اختلافي كه در جامعه فوتبال به وجود آمده، درون خانواده حل شود.
وي افزود: به حرمت اتحاديه فوتبال و مصطفي آجورلو، قبول كرد شكايت خود را از مايلي كهن پس بگيرد. در روزهاي آينده نشستي براي برطرف كدورت بين شفيع زاده و مايلي كهن از سوي اتحاديه برگزار خواهد شد.
رئيس سابق كميته فوتسال عنوان كرد: شفيع زاده نيز خدمات زيادي در فوتبال داشته است. در چنين شرايط اقتصادي، ايشان براي فوتبال از جيب خود خرج كنند، قابل احترامند. محمد مايلي كهن يكي از مربيان ارزشمند فوتبال است و بايد اين كدورت ها برگزار شود.
لینک منبع :
کد:http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8708121455
اینا هم بدجور جو زده شده بودند
فکر کردند نوجوانان قهرمان شدن اونا هم میتونن به راحتی قهرمان بشن
عجب فوتبال کثیفیه
نقل قول:
آقا چرا کثیف ؟ آخه کجا دیدین مسایل فوتبالی به این زودی حل بشه ؟؟!!! 6 ماهه دارن تو سر و کله هم میزنن . طرف رفته شکایت کرده و حکم بازداشت براش گرفته بعد میگن همه مسایل برطرف شد و طی جلسه ای به صرف ماچ و بوسه کلیه کدورتها پاک خواهد شد ! از این بهتر؟
نقل قول:
چرا تو رده های سنی پایین تر تیمهای ایرانی موفق ترن ؟ هر چی رده سنی بالاتری میرن ضعیف و ضعیف تر میشن .
این که تیمه جوانانه پس تیم امید رو چی بگیم که 50 ساله هیچی نمیشه .
این مختص فوتبال هم نیستا اکثر رشته هامون اینجورین . والیبال نوجوانان تو آسیا و جهان کولاک میکنه ولی بزرگسال به نظر میرسه تا ابد باید به فکر چهارمی آسیا و نرفتن المپیک باشن . همینطور کشتی . و...
اگه میخوان کاری واسه این ورزش کنن باید بیان این مساله رو پیگیری کنن .
نوجوانان کجا اینا کجا. تو ایران بازیکنا هر چی سنشون بالاتر میره خودخواه تر میشن. خیلی بد بودن در مقایسه با نوجوانان.
خیلی علت داشت که باختیم!
اولیش مربی تیم بود که رفته بودند از دهاتهایی کراوسی پیداش کرده بودند و اگه موفق میشدیم باید تعجب می کردیم!
دومیش تدارکات ضعیف تیم بود یک تیم مثل ژاپن میره با فرانسه بازی می کنه اما تیم ما با کی بازی کرده؟
سومیش بازیکنانی بودند که در تیم بودند! من بیشتر این بازیکنان را چند سال پیش در تیم نوجوانان دیده بودم اونجا هم افتضاح بودند نمی دونم چرا به تیم جوانان اوردنشون!
بعضی هاشون مثل همون شماره 10 ما که پنالتی را خراب کرد و یا چندتا از مدافعانمون که گند زده بودند در تیم نوجوانان هم بازی کرده بودند و اونجا هم هر تیمی جلومون قرار می گرفت به ما چندتا می زد!
تو کل تیم فقط حاج صفی بود که خوب بازی میکرد.
متفاوت با آن چه ديده بوديد
۱۰ جمله افشين قطبى
ايران ورزشى- مشهورترين جملاتى كه طى روزهاى اخير از زبان افشين قطبى شنيده ايد را به ياد داريد جنتلمن فصل گذشته فوتبال ايران حالا در ادبيات خود تجديد نظرى معكوس كرده است. مى توان مهم ترين جملاتى كه سرمربى پرسپوليس طى ماه هاى اخير و حضور ثانويه اش روى نيمكت پرسپوليس به زبان آورده را در خطوط زير خلاصه كرد.
۱ - من با گوش هاى خودم شنيده ام كه مربيان از الفاظى ركيك عليه داوران استفاده مى كنند و هيچ برخوردى با آنها نمى شود اما ماركو كه از راهى دور به ايران آمده را به خاطر يك كلمه اخراج كردند . او چيزى نگفت ... فقط گفت داور بازى crazy ( ديوانه ) است . من هم ديوانه هستم كه در ايران كار مى كنم !
۲ - سال گذشته هم حرف هاى زيادى داشتم اما چون پاسپورتم دستم نبود و خروجى نداشتم سكوت مى كردم و اعتراضى انجام نمى دادم . ولى امسال برگه خروجى دستم است و هر وقت بخواهم از ايران مى روم.
۳ - اول مى خواستيم يك مهاجم با تجربه برزيلى استخدام كنيم اما خانواده اش در فرودگاه با گريه به او گفتند به ايران نرو ! آنجا امنيت ندارد . حالا سعى مى كنيم دى كارمو را استخدام كنيم كه آقاى گل ليگ برتر برزيل است . اميدوارم اين مرتبه خانواده اش او را پشيمان نكنند!
۴ - كارى كه شما ( خطاب به خبرنگاران ) با ما مى كنيد، حيوان با حيوان نمى كند . مگر شما انسان نيستيد مگر شما حيوان هستيد
۵- من نگفتم نيازى به على كريمى ندارم . فقط گفتم بايد او را ببينم، چون نمى دانم او چه بازيكنى است . ما فعلاً با يك مهاجم برزيلى ( دى كارمو ) به توافق رسيده ايم و بايد ببينيم آيا ليست ما براى على كريمى جا خواهد داشت يا نه !
۶ - شما خواهيد ديد كه دى كارمو تا پايان فصل حداقل ۱۰ گل خواهد زد . من به او اعتقاد كامل دارم .
۷ - وقتى توره به پرسپوليس برگردد، وارد dog house ( لانه سگ ) من خواهد شد .
۸ - حميد استيلى دوست داشت سرمربى پرسپوليس شود و من هم برايش آرزوى موفقيت مى كنم اما امروز با افشين پيروانى زندگى راحت ترى داريم . او يك مرد واقعى است . مرا به چشم پزشكى برد و منتظر ماند تا چشمم را جراحى كنم .
۹- نمى روم تا اخراجم كنند .
۱۰ - اگر دى كارمو برود، من هم نخواهم ماند.
خودتونم میدونید این جمله ها درست معنی نشده در ضمن اگه این جور صحبت های سروان قلعه نوعی ! رو جمع کنیم احتمالا یه ده صفحه ای بشه !
نمونش صبحت های هر دو مربی در دربی
کاش جملات همه مربیان لیگی رو مینوشتید و فقط روی قطبی زوم نمی کردید:2:
این ها را یه روزنامه دیروز یا روز قبلش نوشته بود من هم تو تاپیک پرسپولیس گذاشتمنقل قول:
کاش جملات همه مربیان لیگی رو مینوشتید و فقط روی قطبی زوم نمی کردید
بنظر من تالار ورزش به اندازه کافی تلفات داده دیگه باید خودمون رعایت کنیم و تاپیک های با موضوع جنجالی نزنیم تا بچه های خودمون بیشتر از این لطمه نخورن4
با تشکر
درون خانواده رو تمیز اومدن...نقل قول:
از اون حرفای مسخره و چرت و پرت!
میدونید کل یوم این تاپیکا هیچ فایده ای نداره و فقط باعث تغییر 360 درجه ای مدیرا میشه
علی ......
عکسی از این خبر موجود نیست؟
از مريم خانم ! ؟ ! بابت خبري که گذاشتند : م م نون
ولي يادمه يه تاپيک زده بودم با اين مضمون ... حاجي فيروز
اون که رفت تو ترش اين يکي اميدوارم پايدار باشه
تفاوت , قطبی - قلعه نوعی , بدون شرح !
مصاحبه قطبی و قلعه نوعی بعد از دربی : ( قضاوت در مورد این تاپیک با شما !!!!)
قسمتی از مصاحبه افشین قطبی بعد از بازی :
من از تمامی هواداران پرسپولیس به خاطر اینکه شاهد پیروزی تیمشان نبودند و به خانههایشان بازگشتند عذرخواهی میکنم و کمال تشکر را برای حضور جوانمردانهشان در سکوهای استادیوم دارم. همچنین به تیم استقلال نیز تبریک میگویم چرا یک فوتبال بستهای را بازی کرد و به هدفش رسیدشما حق دارید که از بازی دیکارمو ناراضی باشید او آن چیزی که من میخواستم نتوانست ارائه کند و از فوتبال او راضی نیستم اما فکر میکنم تلاش زیادی برای موفقیت تیم داشت ما زمانی که یک گل عقب بودیم باید یک مهاجم را به درون زمین میفرستادیم که دیکارمو با توجه به قد بلند و شرایط فیزیکیاش میتوانست بهترین گزینه باشد به هر حال باید قبول کنیم که فضای روانی داربی روی این بازیکن هم تاثیر داشت.
قسمتی از مصاحبه امیر قلعه نوعی بعد از بازی :
درست است که پرسپولیس سوار بر بازی بوده است، اما اگر شما مربیگری بلد بودید، میدانستید که سوار بازی بودن با موقعیت ساختن تفاوت میکند.وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری پیرامون استفاده نکردن از بازیکنان با تجربهی استقلال چون فرهاد مجیدی و تعویض سیاوش اکبرپور نیز گفت: شما نباید راجع به اینکه چه کسی به میدان میرود، سوال کنید. شما تنها حق دارید دربارهی حرکت کلی تیم سوال کنید.گلی که تیم پرسپولیس به ثمر رساندن بر روی یک پاس ۷۰ متری و در واقع یک توپ “بکش زیرش” بود که بیژن کوشکی یار مستقیم خود را نگرفت اما، در مقابل ما چهار بار در عمق دفاع پرسپولیس تک به تک شدیم.
خبرنگاری با انتقاد از ادبیات امیر قلعهنویی نسبت به تیم حریف گفت، قطبی بازی تیم شما را تحسین کرد که قلعهنویی پاسخ داد: افشین قطبی کسی نیست که بتواند دربارهی من صحبت کند.
او سپس به یکی از خبرنگاران که سوالاتی را مطرح میکرد، گفت: یا یک سوال بپرس و یا ساکت باش.
تا جايي که يادمه همه توي برنامه ي نود که پربيننده هم هست با ادبيات جديدي از بچه ي جردن تهران آشنا شدند اونجايي که حاج رضايي و ذوالفقارنسب بهش گفتن ...نقل قول:
اگه آدم بخواد در مورد نحوه كلام و حرف زدن صحبت كنه كه استاد كلام علي پروين از همه سر تره،
بهتره به اين مسايل کليشه اي ديگه نپردازيم
از فردا باب ميشه که طرفداراي 2 تيم 2 باره همون کل کلها رو توي تاپيکهاي جديد دنبال کنن اونم با توهين به اشخاص
نقل قول:
این ها را یه روزنامه دیروز یا روز قبلش نوشته بود من هم تو تاپیک پرسپولیس گذاشتم
بنظر من تالار ورزش به اندازه کافی تلفات داده دیگه باید خودمون رعایت کنیم و تاپیک های با موضوع جنجالی نزنیم تا بچه های خودمون بیشتر از این لطمه نخورن4
با تشکر
کاری ندارما...ولی خدایی نگاه کنید چقد پرسپولیسیها دارن از کل کل های بیخودی جلونقل قول:
بهتره به اين مسايل کليشه اي ديگه نپردازيم
از فردا باب ميشه که طرفداراي 2 تيم 2 باره همون کل کلها رو توي تاپيکهاي جديد دنبال کنن اونم با توهين به اشخاص
گیری میکنن.
قطبي:فصل پيش جنتلمن-امپراطور
امسال يک آناليزور کوچک
لطفا راجب قطبی بحث نکنید ما هم حرف زیاد داریم.......... شخصیت قلعه نوعی مشخصه
اون لحن صحبت کردنش با بازیکنانش و خبرنگاران
اون طرف هم مربیگریش تو تیم ملی و نفرستادن اسامی تیم استقلال برای بازیهای اسیائی
این نوع تاپیکها هیچ نتیجه ای نداره
نذارید بحث به حاشیه بره
بس تمومش کنید
یادمه منم در جواب تاپیکت که با نام "اندر حکایات حاجی فیروز " بود یک تاپیک زدم با نام "اندر حکایات خرس قطبی" که همون روز اول اسمش رو عوض کردند و بعد حذفش کردن. همه چیزهایی هم که توش گفته بودم به حقیقت پیوست.نقل قول:
پارسال حبیب کاشانی قطبی رو جمع و جور میکرد و حاشیه ها رو ازش دور میکرد و استیلی هم تیم رو اداره میکرد و نتیجه میگرفت ولی امسال قطبی تنهاست و مصطفوی هم که خودش آخر حاشه هست و بین هیات مدیره هم دعواست.
کسی نیست که قطبی رو جمع و جور کنه و حالا قزبی داره خودش رو نشون میده.
تا دیروز فقط به عنوان یک آنالیزور بود ولی الان معلوم شد که دلال هم هست.
وقتی دوباره اومد ایران مارکو رو اورد و گفت مربی خوبیه و نتیجه اش هم معلوم شد.مربی ای که سالی 24 ماه تو مرخصی بود و معلوم نشد باباش چند بار سکته کرده و .....بعد بازی هم به جای اینکه به مسایل فنی بپردازه میگه حقوق دستیارام رو ندادید و تیم نتیجه نگرفت.
روزی هم که خبرنگارها بهش گفتند که مارکو دلال بازیکنه و بازیکن برزیلی فولاد(که قبلا تو کره بازی میکرد) رو مارکو با دلال بازی اورده قاطی کرد و خبرنگارها رو حیوون خطاب کرد.راجع به قضیه دی کارمو هم چیزی نمیگم چون همه میدونند چیه.
کسی عکس مشت گره کرده قلعه نوعی رو بعد از بازی مس با استقلال فصل پیش داره که محکم گذاشت تو دهن تیمی که باهاش 20 سال بوده ؟نقل قول:
چرا بهت فشار اومده.م درباره قطبی گفتم تو یک چیز دیگه میگی.حالا اگه ما شانسی 5-6 تا میزنیم و میبریم چرا شما تو 2 تاش موندین؟نقل قول:
البته بهتون حق میدم پارسال بعد از چند سال تونستید به صدر جدول برسید و ذوق زده شدید.
منم درباره قطبی نوشتم.
همه میدونند قلعه نویی چه جور آدمیه و یا ناصر حجازی و پروین رو به خوبی میشناسند.همه میدونند پروین دروازه رو به چه چیزی تشبیه میکنه و توپهایی که به سمت دروازه میاد رو به چی؟:27:
ولی قطبی که همه بهش میگفتن جنتلمن و باکلاس حالا داره خودش رو نشون میده.بازم میگم پارسال اگه استیلی و کاشانی نیودند قطبی اینقدر موفق نبود و الکی بهش لقب نمیدادند و اگر دستمزد میلیلاردیش وسوسه اش نمیکرد(حق دلالی هاش به کنار) و برنمیگشت هنوز هم واسه بعضیها محبوب بود
=======================
پی نوشت:
دوستمون وقتی من داشتم جوابشون مینوشتم پستش رو ویرایش کرد و یک چیز دیگه جاش نوشت.قسمت اول متن جواب نوشته های قبلی اون هستش.
هه هه ....داداش تا اخر فصل خیلی مونده
این تیمتون رو هم می بینیم...قلعه نویی که سهله فرگوسن رو هم بیارید قهرمان نمی شید
فقط کافیه تا اخر فصل صبر کنی
بعد می بینیم باز میای قلعه نویی قلعه نویی کنی یا نه...
از ایمان عزیز تقاضا دارم بحث را ادامه نده.
مقایسه کردن قطبی و قلعه نویی کاره اشتباهی هست این دو از دو فرهنگ متفاوت هستند!
و بعد مگر در فوتبال فقط قلعه نویی طرز رفتارش با بازیکنان تند هست؟
فرگوسن هم گهگاه رفتار عجیب و تند با بازیکنانش انجام داده.
اول اینکه اسم استقلال را درست بنویس.نقل قول:
فراموش نکن احترام احترام میاره!!!
فعلا هم که تیم ما فوق العاده خوب بازی کرده و تا اخر فصل هم برای گرفتن جشن قهرمانی صبر میکنیم.
هرچند اولویت اول ما اسیا هست.
امیدوارم تیم شما هم وضعش خوب بشه چون الان نماینده ایران هم هست و به خاطر نامه ایران هم که شده باید تو اسیا به امید موفقیتش نشست.
اصلا دوست ندارم دوباره یک تیم ایرانی از الهلال 4 تا گل بخوره!
خط دفاع پرسپوليس بزرگترين نقطه ضعف اين تيم هستنقل قول:
کاش آقاي قطبي به جاي خريد نيم ميليارد توماني ديکارمو فکري به حال خط دفاع تيمش ميکرد
به اميد موفقيت سپاهان-استقلال و پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا
نقل قول:
میدونستم این مشت گره کرده حسابی فشار بهتون میاره ! :27:
بابا برین دو نفر رو بیارین که یه ذره منطقی حرف بزنن . این حرفای خاله زنکی چیه تو این تاپیک میزنین ؟
یعنی یه استقلالی نیست که سیزدهم فصل پیشو یادش باشه ؟ همتون یادتون رفت داشتین میرفتین دسته دو ؟
اتفاقا ایمان عزیز !!!!!!!!! ادامه بده .دوستمون چون میدونه کم میاری میگه ادامه نده . حالا ادامه بده ولی یه کم فکر کن بعد بنویس. منم برا همین پستمو ویرایش کردم . :18:
آقایون خواهش میکنم تموم کنید ..........
چشمنقل قول:
:11:
من نمیدونم واقعا قصد شما از این تاپیک چیه؟نقل قول:
واقعا خجالت نمیکشی؟
بالاتر از 90% این جمله ها جوری بوده که بد ترجمه شده.
راست راستی خجالت نمیکشی در مورد Dog House مثلا میخوای به قطبی گیر بدی؟ وقتی ...
ای بابا! خوبه ما سابقه کاریت رو میدونیم. پس زیاد جای تعجب هم نداره. پس بی خیال! برو خوش باش!
بده یک مربی به بازیکنش اعتماد به نفس بده؟نقل قول:
۱۰ - اگر دى كارمو برود، من هم نخواهم ماند.
از بس تو ایران دروغ و دغل بوده کسی که رک و راست و بدون ریا حرف بزنه رو قبول نداریم.نقل قول:
۸ - حميد استيلى دوست داشت سرمربى پرسپوليس شود و من هم برايش آرزوى موفقيت مى كنم اما امروز با افشين پيروانى زندگى راحت ترى داريم . او يك مرد واقعى است . مرا به چشم پزشكى برد و منتظر ماند تا چشمم را جراحى كنم .
در کل از وجود یک همچین تاپیکی متاسفم ، شما استقلالی ها اگر ضعیف نبودین یه همچین تاپیکی نمیزدین.
امیدوارم قهرمان بشین بلکه کمی حس بدتون نسبت به پرسپولیس فرو بشینه.
در گفت و گو با فارس
شريفي: احتمال محروميت هميشگي نيكبخت از فوتبال وجود دارد
خبرگزاري فارس: رئيس كميته انضباطي از احتمال محروميت دائم هافبك تيم پرسپوليس تهران خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي سه ساعت قبل از سفر تيم ملي به قطر به دليل نداشتن گذرنامه اردوي تيم ملي را ترك كرد و قرار بود به همراه گذرنامه به فرودگاه بازگردد؛ اما بنا به دلايل نامعلوم از اين كار خودداري كرد.
وي حتي تلفن همراه خود را نيز خاموش كرد تا مسئولان تيم ملي به شدت از عملكرد وي گلايه مند باشد.
رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال شب گذشته در برنامه اي تلويزيوني از احتمال محروميت دائم اين بازيكن خبر داد.
مجتبي شريفي امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در تشريح اين مسئله گفت: با توجه به گزارش احمد ابراهيمي سرپرست تيم ملي فوتبال، غيبت عليرضا نيكبخت واحدي غير موجه است و بايد ساعت 18 امروز در كميته انضباطي حاضر شود و پاسخگو باشد.
وي ادامه داد: با توجه به غير موجه بودن غيبت و تمرد از دستور مسئولان، بنابر قانون 33 كميته انضباطي فدراسيون فوتبال كه 8 بند دارد، احتمال محروميت هميشگي اين بازيكن از فوتبال وجود دارد.
انتهاي پيام/
کلا" در زمینه تیم ملی نیکبخت خیلی مشکوکه