آها.
همه چی رو گذاشتم روی های و اولترا.
نسبت به بازی های دیگه گرافیک خوبی نداره.
-----------------
راستی چرا کامیوناش کنسول وسط و دسته دنده ندارن؟
پس راننده با چی دنده عوض میکنه؟
Printable View
آها.
همه چی رو گذاشتم روی های و اولترا.
نسبت به بازی های دیگه گرافیک خوبی نداره.
-----------------
راستی چرا کامیوناش کنسول وسط و دسته دنده ندارن؟
پس راننده با چی دنده عوض میکنه؟
گرافیکش کلا در همین حد هست نسبت به بازی های معروف پایین ترهنقل قول:
در مورد دنده و این جور چیزا باید بگم که کامیون هایی که توی این بازی معرفی کرده تقریبا جدیدترین مدل ها هستن ( ماله سال های اخیر هستند ) جدید ها دسته دنده و این جور چیزا ندارن کلا مکانیکی نیستن همه چی با دکمه و ... هست ، اون دمو دستگاه های مکانیکی و قدیمی جمع شده از توی این ماشین ها.
احتمال زياد اينا همه كلاس دنده اتومات هستن...
مثل ما ايرانيا نيستن كه پولمون به زور به همين دنده دستي هاش مي رسه!
و صد البته به فكر آرامش راننده هم هستن و دردسر دنده عوض كردن دنده در طولاني مدت و خستگي هاش رو ندارن...!
یعنی مثل اتوبوس های شرکت واحد دکمه این؟
آره دقیقا ، اگه دقت کرده باشی اتوبوس های واحد جدید ترمز دستش یا دنده عقبش با دکمه هستنقل قول:
سلام
من بازی رو به ورژن 1.31 کردم و یه مشکل پیدا کردم
وقتی دنده عقب میگیرم ترمز سرعت رو تا 4 kph کم میکنه و بعد از اون با همون سرعت به دنده عقب رفتن ادامه میده تا وقتی که به یه مانع بخوره و متوقف شه
و هیچ چیزی هم متوقفش نمیکنه (ترمز دستی - خاموش کردن موتور و ... )
کسی چنین مشکلی داشته؟ مدهایی که جدیدا ریخته بودم هم پاک کردم ولی فایده ای نداشت
سلام بچه ها خسته نباشید خوب هستید بچه ها من وقتی مد توی بازی میریزم و وقتی میخوام برم بازی کنم از بازی میاد بیرون به جز مد سرعت چیز دیگه ای نمیتونم بزارم کسی میدونه چرا؟:n03: کس آخرین ورژن بازی یا بهترین وژن بازی رو داره لینک دانلودش رو بده بازی من ورژنش 1.0.5 هست ویندوزم 8 هست اگه میشه کمکم کنید و حتما یه لینک ورژن خوب بدید ممنون از دوستای خوبم:n16: نامردی نکنین ها یگیید اینم ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n03:: sq_3:
در ضمن من یه تاپیک درست کردم برای ریختن تمام مدها و همه چیز بازی تا همه بتونن استفاده کنن به همین منظور اگر مد یا هر چیزی که به این بازی مر بوطه رو اونجا بریزید تا وقتمون زیاد تلف نشه از شما دوستان هم دعوت میکنم در راه اندازی این تاپیک کمکم کنید ممنون از همه اینم آدرسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین مشکل شما رو داشتم که مربوط به یکی از مد هایی بود که نصب کرده بودم ، همه ی مد ها بجز مد افزایش سقف سرعت رو پاک کردم درست شد .نقل قول:
کسی نیست جواب سوال من رو بدههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههه:n03::n28:
مشکل شما بخاطر پایین بودن ورژن بازید هست .نقل قول:
باید ورژن 1.3.1 بریزی که هم لینکش تو صفحه های قبلی بود هم لینک کرکش .
یادم نیست کدوم صفحه بود وگرنه برات میگذاشتم
سلام
وقتی که دیدم اینجا حال و هوای دیزلی گرفته گفتم منم بیام وسط این سفره بزرگ خودمو پهن کنم.
یه تا نرم افزار براتون دارم.پشم افزار نیست ها.با این نرم افزار میتونید لول و پولتون رو در این بازی جذاب زیاد کنید.
اینم لینک دانلودش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستتون دارم:n12:
Alinia
سلام این مد برای برداشتن محدودیت سرعت و دمیجی نشدنه این بهترین مده مصرف گازوئیل رو افزایش نمیده کلا خیلی خوبه ولی من نمیدونم اینو از کجا دانلود کردم خوده سازندش یا اونی که این مودو تو انجمن گذاشته به بزرگیش خودش ببخشه من اینو دوباره میزارم که دانلود کنید خیلی عالیه
سلام به بچه ها گل بچه ها من یه مشکلی دارم اونم اینه که بازی من ورژن1.3.1 هستش همش از من اکتیو میخواد من هر چی شماره سریال تو سایت های ایرانی و خارجی بود گشتم و زدم دیگه خسته شدم:n28: حدود صد تا تا الان زدم شایدم بیشتر کسی میدونه چیکار باید کنم کمکم میکنید و یه چیز دیگه کسی مد نقشه مصر یا نقشه ای که به این ورژن رو بخوره رو داره یا نه ممنون میشم کمکم کنید من بازی رو یک ماه پیش شروع کردم هنوز لول 4 هستم اگه میشه کمکم کنید:n27::n28:
فایل کرک رو باید بریزینقل قول:
یکی از دوستان تو همین تاپیک گذاشته بودش
من کرک رو ریختم اما بازم همون آشو همون کاسه یه چیز دیکه من تو سایت های خارجی وقتی دنبال مد بازی بودم اونا مدها رو ورژن 5 الی 6 زیاد داشتن کسی این ورژن هارو داره و دست شما هم درد نکنه آقای xxl2005 راهنمایی خوبی داشتید ممنون.:n01:
ممنون از شما بچه ها من میخوام پیغام خصوصی به کسی بدم همش ارور میده چیکار کنم من از xl2005سیو گیم ویژه برای بازی Euro Truck Simulator 2 ورژن 1.3.1 با بیش از 840 هزار پول بدون قسط وام Level 22 با 15 گاراژ و با 46 راننده که اکثرا Level بالایی دارن و یک کامیون Scania که تقویت و تیوون شده و درآمده حداقل 350 هزار در روز رو میخواستم میتونه کسی برام این سیو رو بدهاینم آدرس ایمیلمkingali393@yahoo.com
پاسخ توسط پیغام خصوصی و ایمیل ارسال شدنقل قول:
اینم از سالار من خوشگله
داداش خب بزار لینکشو تا دانلود کنیم عزیزمنقل قول:
اقایون من یه مشکل دارم پچ 1.3.1 نصب کردم ولی تو بازی نمیره هر کاری میکنم میگه به اینترنت باید وصل شه تا کدشو چک کنه تورو خدا یکی کمک کنه:n28:
سیو گیم ها رو آماده کردم اما جای درست و حسابی برای آپلود ندارم ، بگید کجا آپلود کنم تا براتون بگذارمش
www.picofile.com
نقل قول:
این هم سیو گیم های بازی :
حالشو ببریدکد:http://s1.picofile.com/file/7709803117/Euro_Truck_Simulator_2.rar.html
کسی نیست کمک کنه:n03:نقل قول:
کرک بازی رو برات آپلود کردم ، فایلو از فشرده خارج کن بریز بجای فایل اصلی بازی و حالشو ببر :n20:نقل قول:
لینک دانلود کرک نسخه 1.3.1
کد:http://s1.picofile.com/file/7709821070/eurotrucks2.rar.html
بازی پیر میکنه آدمو
من الان خودم رو کشتم 6 ماهه بازی میکنم لول 14 هستم
بازم خوبه چیت زدم پولم کم نیست! ولی خیلی طول میکشه این بازی.
راهی نداره XP بیشتر بده؟؟
آقا دستتون درد نکنه از این مد که برای ماها گذاشتین خدا خیرت بده :n11::n12:بچه ها کسی میدونه چیجوری باید مد نقشه ها رو بزارم من دوتا نقشه دانلود کردم نمیدونم کجا برزم ورژنم 1.3.1 هستش کمک کنید:n13::n18:
کسی نیس به من بگه رمز پول چیه؟:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
اصلا بلدید:n13:
سلام دوستان خوش حالم که به جمعتون پیوستم
پچ من.13.1 هست ومیخواستم بدونم مدی هست که بشه وسایل تیونینگ {اسپرت ماشین} زیاد کرد ممنون میشم اگه بزارین مممممممممرسی:n06::n18:
ماشینام چطورن:n07:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
ماشین من 255 کیلومتر سرعت داره
کسی سیو گیم ها رو استفاده کرد ؟ جواب داد ؟ بدرد بخور بود ؟
بله سیو گیم خیلی خوبی بود ممنون از شما واقعا کیف داد از لول 4 یه دفعه بری لول 25 یه چیز این اسم و عکس راننده رو نمیشه تغیر داد؟ اگه میشه یه راهنمایی کنید ممنون از شما:n16::n01:
بچه ها کسی میدونه چیجوری باید مد نقشه ها رو بزارم من دوتا نقشه دانلود کردم نمیدونم کجا برزم ورژنم 1.3.1 هستش کمک کنید:n13:
سلام داداش من استفاده کردم خیلی باحال بود دمت گرم جوابم داد
سلام داداش من استفاده کردم خیلی باحال بود دمت گرم جوابم دادنقل قول: