نقل قول:
يعني كسي اينجا با 121 وايو كار نكرده ؟
Printable View
نقل قول:
يعني كسي اينجا با 121 وايو كار نكرده ؟
زمانی که مشکلی در کامپیوتر شما وجود داشته باشه این صفحه آبی میاد.نقل قول:
مثلا: سخت افزاری : ایراد رم
نرم افزاری : تقلبی بودن ویندوز و شناخته شدن توسط مایکروسافت
بیشتر توضیح بدید تا بتونم بیشتر کمکتون کنم.
سلام
الان یه دو روزه این f115 من زیادی هنگ میکنه الکی الکی هنگ میکنه هیچ کاری نداری روشن میکنی هنگ میکنه یا اینکه بی کارش میزاری بعد میره سرو وقتش میبینی هنگه . چشه ؟
سلام دوستاننقل قول:
مشکل من از هارد درایو بودش و با تعویض اون(البته با گارانتی)،دیگه هیچ مشکلی ندارم.
مدل قبلی هارد درایو سونی مدل CW2HGX/B توشیبا ژاپن بودش.البته خود سیستم آمریکایی هست و الان واسم سامسونگ مدل HM321HI نصب کردن که فوق العاده شده.
دوستانی که به همچنین مشکلی بر میخورن حتما هارد و رم سیستم رو چک کنن.
با تشکر
نقل قول:
يکی جواب من رو نميتونه بده ! ! !:19:
شما اول Add Divice میکنین؟ باید اول از همه اون رو به لپ تاپ معرفی کنین!! باید روی آرم بلوتوث کلیک کنین و بزنین Add Deviceنقل قول:
سلام من چند وقت هست که از bluetooth لب تابم نميتونم استفاده کنم
نه ميشه send کرد نه چيزی رو دريافت کنم
البته گوشی bluetooth لب تاب رو پيدا ميکنه ولی ميخواد بفرسته ميگه bluetooth connection failed
و از لب تاب به گوشی ميگه bluetooth divice not found.
please verify that your bluetooth device is properly connected and turned on.
البته نميدنم چرا اين eror رو ميده چون قبل فرستادن search ميکنه و گوشی رو پيدا ميکنه
راستی مدل لب تاب من sony vaio PCG-61411W
بعدش که نام بلوتوث شما در لیست ذخیره شد میشه ارسال انجام داد.
برای دریافت بعد از اینکه گوشی لپ تاپ رو شناسایی کرد باید از روی آیکن بلوتوثث گزینه رسیو رو بزنید که اون فایل به لپ تاپ ارسال بشه!!
اگه موضوع این نیست ممکن درایور لپ تاپ شما به طور کامل نصب نشده!
---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------
ویندوز ارجینال داره؟ اگه نداره ویندوز رو آپدیت کردین؟؟؟نقل قول:
الان یه دو روزه این f115 من زیادی هنگ میکنه الکی الکی هنگ میکنه هیچ کاری نداری روشن میکنی هنگ میکنه یا اینکه بی کارش میزاری بعد میره سرو وقتش میبینی هنگه . چشه ؟
چه آنتی ویروسی رو سیستم نصب کردین؟؟
درایو C چند گیگ هست وچقدرش پره!؟
یه کار دیگه هم بکنین!
Ctrl+Alt+ Del بزنین از تب Performance ببینین بخش CPu Usage و PF usage چنده!؟
نقل قول:
بله ارجینال
nod 32 smart
drive c 244 gb 196 gb free
cpu usage1-3% در حالت عادی
physical memory 2.04 gb 34%رو حالت عادی
رم سیستم شما 2 گیگ هست درسته؟
از پست سیستم میشه رم ها رو دید؟ اگه آره ببینین هم مارک هستن؟
خیلی وقتها پیش میاد که رم های غیر هم مارک یا باس های ناهماهنگ باعث هنگ کردن سیستم میشن!!
کلا مساله اگه نرم افزاری نباشه میتونه مربوط به هر بخشی باشه.
ولی اول از همه مشکل هارد میتونه باشه!!
مساله دوم بخشی که درست به سیستم نصب نشده. مثل رم!
اگه بتونین ببرین گارانتی( بهشون حتما این هنگی رو نشون بدین) تخصصی تر میتونن روش جواب بدن!!
کلا لپتاپ ها چون همه قطعات روی برد میشینه ممکنه این اشکالات این چنینی از هرچیزی باشه!!
ولی من احتمال میدم مشکل از رم باشه!!!
نقل قول:
نه 6 گیگ
بله میشه دید نه یکی gb4 samsung و یکی 2gb hyundai اما باس ها یکی هست
هاردش یه بار سوخته تعویض شده هست الان اون هارد قبلی 1 هفته ای مرخص شد.:41:
عجب این loptop های sony مثل اینکه دیگه ر......ده شده توش .
خوب دیگه!!
رم ها حتی اگه باس هایی یکی داشته باشه بخاطر تکنولوژی ساخت رم ؛ نوع و تعداد و ساختار آی سی ها و کانالها با هم کلا فرق دارن!
باید دو تا رم یکسان روی سیستم نصب بشه!! یعنی من تا حالا بخاطر وجود رمهای غیر هم نام شده که این مشکل رو دیدم که سیستم هنگ کنه!! یا صفحه ی آبی بیاد مرگ بیاد!
6 گیگ هنگ کنه؟؟؟ :18:
من 2 گیگه ، سیستم آخ نگفته!!!
-
من اصلا سونی رو قبول ندارم!!
کلا!
سلام
به نظر من هم مشکل صفحه آبی ویندوز اول از رم هست و بعد از هارد.
شما رمهاتو عوض کن و یا جابجا کن ببین مشکل برطرف میشه یا نه
دمای cpu هم 56-60 خیلی بالاست :19:نقل قول:
صفحه آبی که نداده تا الان ولی هنگ هایه عجیبی میکنه . بعد دیگه این رم هازم من که ننداختم خود سونی انداخته اینجوری که مارکاشون فرق میکنه:41:
[QUOTE=Milad_4171;5589083]شما اول Add Divice میکنین؟ باید اول از همه اون رو به لپ تاپ معرفی کنین!! باید روی آرم بلوتوث کلیک کنین و بزنین Add Device
بعدش که نام بلوتوث شما در لیست ذخیره شد میشه ارسال انجام داد.
برای دریافت بعد از اینکه گوشی لپ تاپ رو شناسایی کرد باید از روی آیکن بلوتوثث گزینه رسیو رو بزنید که اون فایل به لپ تاپ ارسال بشه!!
اگه موضوع این نیست ممکن درایور لپ تاپ شما به طور کامل نصب نشده!
---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------
add divice کردم گوشی رو پيدا ميکنه ولی باز ارور ميده البته گوشی رو با سيستم مچ کردم ميتونستم کلاً سيستم رو با گوشی کنترل کنم ولی نه ميشه چيزی رو send کنم نه چيزی رو دريافت کنم
نميشه کلاً برنامه بلوتوث رو پاک کنم باز از اول بريزم رو سيستم البته از کجا نميدونم
در ضمن اين که گفتين درايو لب تاب به طور کامل نصب نشده من الان 10 ماه هستش که دارم بدون مشکل با بلوتوث کار ميکنم الان 2 هفته ميشه که به اين شکل در اومده و ارور ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Blutooth device not fond Plese verify that your Bluetooth device is properly connected and turned on
سلام علیکم
ببخشید شاید سوالم خیلی ابتدایی باشد منتها من میخواستم بدانم لپ تاپم که مدل dell latitude d830 هست چه قسمتهاییش قابل ارتقا هست،آیا اصلا ارزش ارتقا دارد یا نه؟
با تشکر
یا علی
سلامنقل قول:
ما هم مشكل شما را داشتيم با F121!! تو آپديت لب تاپ برو و نرم افزارهاي Vio را آپديت كن درست مي شود.فكر كنم Vio manegment
[HTML]نوشته شده توسط mosilovesyou
سلام به همگی
یه وایو سری f11 هست . باطریش از 80 درصد بیشتر شارژ نمیشه . باطریشم عوض کردم بازم همون 80 درصده . وقتیم خاموشه میزنم شارژ شارژ خاموش شدنی روشن میکنم میبینم بازم شارژ 80 درصده
چه کنم؟ ایراد از چیه؟[/HTML]
این مشکل مال تنظیمات لپتاپ شماست.
1 قسمتی هستش به عنوان vaio care تو قسمت باطری 1 گزینه ای هستش که اگه اونو تیک بزارید باطزی تا 80% شارژ میشه اما در عوض تعداد دفعات شارژ یا به عبارت دیگه عمر باطری زیاد میشه.
بعد از سال ها انتظار دانشگاه و خوابگاهمون سیستم wireless نصب :31::31:.اما چون وایرلس لپتاپ بنده روشن نمیشه نمیتونم از این نعمت گرانبها استفاده کنم.:41:
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
من vaio f126 دارم.وقتی دکمه وایرلس رو میزنم چراغش روشن میشه اما وایرلس on نمیشه.(بلوتوث روشن میشه):24::24::wac:
چیکار کنم؟؟
سلام به همگی
لپتاپم وایوfw13هست.به تازگی سیدی ها رو خوب رایت نمیکنه و دی وی دی ها رو اصلا راین نمی کنه.از لحاظ خوندن مشکلی نداره.
حالا مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری.انتی ویروسم هم نورتون اینترنت سکیوریتی 2011هست.
احتمالا باید از طریق بایوس روشنش کنین. اگه روشن نمیشه مشکل نرم افزاری هست و ویندوز!نقل قول:
من vaio f126 دارم.وقتی دکمه وایرلس رو میزنم چراغش روشن میشه اما وایرلس on نمیشه
شما اگه با برنامه های مختلف تست کردین( Ashampo Borning Sudio و Nero یا Clone CD ) اگه در همه اینا مشکل دارین مشکل از Optic دی وی دی هست. بخش Read و Write با هم فرق دارن. اگه لپ تاپ رو تازه خریدین ممکنه هنوز گارانتی تعویض داشته باشه!نقل قول:
لپتاپم وایوfw13هست.به تازگی سیدی ها رو خوب رایت نمیکنه و دی وی دی ها رو اصلا راین نمی کنه.از لحاظ خوندن مشکلی نداره.
حالا مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری.انتی ویروسم هم نورتون اینترنت سکیوریتی 2011هست.
ببرین گارانتی
سلام
دوست من یه لپتاپ Dell Vostro 1015 خریده روش ویندوز 7 نصب کردم کلی با هاش کار کرد مشکلی نداشت ولی بعد از ریست دیگه ویندوزش بالا نیومد یه مقدار باهاش ور رفتم درست شد ولی بعد از 2و3 بار ریست کردن دباره همونجوری شد به نظرتون مشکل از چیه؟ فکر نکنم از میندوز باشه
صد درصد مشکل از ویندوزه!!نقل قول:
دوست من یه لپتاپ Dell Vostro 1015 خریده روش ویندوز 7 نصب کردم کلی با هاش کار کرد مشکلی نداشت ولی بعد از ریست دیگه ویندوزش بالا نیومد یه مقدار باهاش ور رفتم درست شد ولی بعد از 2و3 بار ریست کردن دباره همونجوری شد به نظرتون مشکل از چیه؟ فکر نکنم از میندوز باشه
الان پک های ویندوزی که تو بازار هستن اول اینکه همه شون درست نیستن. دوما کرکهاشون زیاد بدرد بخور نیستن
شما اول از همه یک پک خوب ویندوز 7 تهیه کنید که مطمعن باشین ادیت نشده باشه!
و در بعد یک کرک درست حسابی استفاده کنید!
و در آخر از سیستمون همون اول Backup بگیرین!!
مشه رو دل 5010 ايكس پي ريخت؟
با سلام، من ی لپ تاپ 5010 گرفتم و win7 روش نصب کردم، درایوراشو دانلود و نصب کردم (مطمئن نیستم گرافیکش 5470 یا 550v).اما تو ورژن درایوری که نصب کردم نوشته هردوش. حالا my computer رو که باز می کنم تو قسمت سفیدش موج هایی دیده می شه که به سمت راست و بالا می ره. بعد فونت های bold هم سایه داره و رنگ قرمز و آبا ی ذرهو مشکل سخت افزاریه؟
سلام
دوستان من ايسوس مدل u45 دارم .حس ميكنم سي پيي يو يه صداي سوت ميده در هنگام(البته خيلي كمه ولي در محيط ساكت گوش اذيت ميكنه ) به نظرتون اين طبيعيه ؟ نرم افزاري ميتونيد معرفي كنيد كه عملكرد سي پي يو را چك بكنه؟
ممنون ميشنم جواب بديد
شما درایور رو بگذار تو سیستمنقل قول:
میشه رو دل 5010 ايكس پي ريخت؟
برو رو بخش Manual Installation
بین توی بخش OS چه ویندوزهایی رو ساپورت میکنه.
چون جدیده فکر کنم Xp 64Bit
یه سری مشکلات که تو ذهنم بود رو میگم:
:exclamati نرم افزاری:
مشکلات ویندوزی ( آنتی ویروس و چک آپ کامل به صورت اکسترنال روی سیستمی دیگه)
از بین رفتن boot Loder ( تعمیر کردن ویندوز در صورت تعمیر نشدن نصب دوباره ی ویندوز )
بالا نیامدن ویندوز ( نصب غیر استاندارد ویندوز - نصب دوباره )
مشکل هنگ کردن در بخش wellcome ویندوز ( وجود دو آنتی ویروس که باهم تداخل دارن یا نصب غیر استاندارد ویندوز )
بدسکتور ( استفاده از برنامه هایی که سکتورها را ریکاوری کند )
کرش کردن در اجرای برنامه ها ( ویندوز غیر استاندارد - کرک غیر استاندارد )
(( البته میتون تمام این مشکلات هم از تروجان یا ویروس باشه. پاک شدن فایل های سیستم یا مشکلات ایجاد شده در هارد ))
:exclamati سخت افزاری :
Bule Page( رم یا Cpu و در بعضی مواقع هم کمبود رم گرافیک که باعث ایجاد صفحه آبی و ریست سیستم میشه . حتی میتواند از ویندوز هم باشد )
شناسایی نشدن هارد( هارد ایراد دارد- تعویض )
شناسایی نشدن یکی از دو رم در صورت وجود دو رم ( اشکال در یکی از دو رم - البته باید در نظر داشت که در تمام سیستم ها مقداری از رم به رم گرافیک اختصاص پیدا میکند )
مشکل پیکسل سوخته , نقطه های رنگی وسط صفحه و یا خط های رنگی در LCD به صورت عمودی ( مشکل LCD - تعویض )
رایت نکردن دی وی دی رایتر ( مشکل اپتیک درایو - تعویض یا تعمیر )
گیر کردن بعد در شناسایی قطعات و بعد از بایوس و نمایش کرسر ( _ ) در حال چشمک زن ( رابط گرافیک شناسایی نشده یا مادربرد دچار مشکل شده )
رنگ بندی ها در حاشیه تصاویر در بازی و برنامه ها ( چیپ گرافیک { در بعضی مواقع با آپدیت درایور گرافیک حل میشود } )
-
راستش چیزهایی بود که فکر کنم جواب اولیه خیلی دوستان باشه . اگه جاییش اشتباه هست دوستان اصلاح کنن!:rolleye:
سلام
آقا من بعد از خوندن مطلب در مورد acronis تصمیم به ساخت ریکاوری کردم
لبتاپم 5741g هست
ویندوز رو عوض کردم و درایور نصب کردم و اکتیویت کردم و خلاصه آماده ی آماده
و چند تا نرم افزار سبک هم نصب کردم
اما دیدم حجم درایو ویندوزم رسیده به 20giga-byte
و برا ساخت ریکاوری باید 20 گیگ رو بدم
این اصلا به صرف نیست
ایم واسم جالبه و سوالم ازینجا پیش اومد که توی آموزش acronis برا ساخت درایو ریکاوری نوشتن 10 گیگ برا این کار مناسبه
در ضمن ویندوزم seven ultimate 64bit هست
مشکل چیه آیا باید 20 یا حالا 15 گیگ بزارم ریکاوری؟
بنظر شما ارزششو داره؟
من بیشترین حجمی که با Acronis ریکاوری کردم فکر کنم شد 3 تا دی وی دی !نقل قول:
آقا من بعد از خوندن مطلب در مورد acronis تصمیم به ساخت ریکاوری کردم
لبتاپم 5741g هست
اما دیدم حجم درایو ویندوزم رسیده به 20giga-byte
و برا ساخت ریکاوری باید 20 گیگ رو بدم
این اصلا به صرف نیست
ایم واسم جالبه و سوالم ازینجا پیش اومد که توی آموزش acronis برا ساخت درایو ریکاوری نوشتن 10 گیگ برا این کار مناسبه
در ضمن ویندوزم seven ultimate 64bit هست
مشکل چیه آیا باید 20 یا حالا 15 گیگ بزارم ریکاوری؟
بنظر شما ارزششو داره؟
شما هرچقدر بخوای میتونی ریکاوری کنی! یادمه یه یارویی یه لپ تاپ قدیمی داشت30 گیگ اطلاعات داشت گفت همشو میخوام. همش رو روی دی وی دی بک آپ گرفتیم!
ولی به طور کلی اگه Acronis مشکل کرک و رجیستری نداشته باشه تا 10 تا دیسک هم جواب میده. به صورتی 40 گیگ!
( بیشترش رو خبر ندارم!)
ولی بهترین زمان واسه ریکاوری کردن همون روز اولی هست که ویندوز نصب هست! که هیچی روش نباشه!!
البته واسه ویندوز 7 بخاطر ویندوز و حجمی که داره ، کلا خود به خود 3 تا دیسک میشه .
واسه Xp ولی میتونی توی 1 دیسک هم ریکاوری بگیری!
سلام..نقل قول:
دوستان من ايسوس مدل u45 دارم .حس ميكنم سي پيي يو يه صداي سوت ميده در هنگام(البته خيلي كمه ولي در محيط ساكت گوش اذيت ميكنه ) به نظرتون اين طبيعيه ؟ نرم افزاري ميتونيد معرفي كنيد كه عملكرد سي پي يو را چك بكنه؟
ممنون ميشنم جواب بديد
دوست عزیز اگه در هنگام کارای سنگین این اتفاق میفته زیاد نگران نباشید ..
سلام...نقل قول:
میشه رو دل 5010 ايكس پي ريخت؟
بایوس های جدید با ویندوز xp سازگاری ندارن و به همین دلیل دردسر زیاد داره..
ولی از طریق virtual machine شما میتونید به صورت مجازی نصبش کنید..
سلام...نقل قول:
لبتاپم 5741g هست
دوست عزیز شما که ویندوزت اریجینال نیست.. چو ن 5741 بدون ویندوز ارائه میشه...
اگر منظورتون بک آپ از اطلاعات مهمتون هستش که میتونید یا از طریق همون نرم افزار که گفته شد یا از طریق خود 7 اینکارو بکنید..
خودش به ترتیب پیغام تعویض دی وی دی رو میده..
سلام دوستان!!!
من یک لب تاپ msi xslim 410 خریدم که صدای فنش خیلی زیاده!!!ماله دور بالای فن cpu هستش این صدا و مرتبا هم تغییر میکنه!!!یعنی سرعت چرخش فن تغییر میکنه!!!cpu AMD !!!
چی کارش کنم؟؟؟گارانتی میگه AMD صدای فنش زیاده!!!واقعا دیوانه کننده است!!!
میشه عوض کرد با یک فن دیگه یا نه!!!
خرید این لب تاپ بزرگترین اشتباهم بود!!!
با سلامنقل قول:
راستش همینکه یه برنامه اجرا میکنم صداش شروع میشه البته وقتی محیط ساکته به گوش میرسه به چندتا تعمیرکار نشون دادم میگن فنش مشکل داره.
گارانتیش ویستاست نمیدونم ببرم تحویلم میگیرن یا نه!!!!:41:
خب خودتون که نمیتونید کاری کنید..+ اینکه اگه باز بشه از گارانتی خارج و میشه بهونه واسشون..نقل قول:
گارانتیش ویستاست نمیدونم ببرم تحویلم میگیرن یا نه!!!!
ببرید گارانتی تا ببینید چی میگن.
سلام
کاربرد این مورد چی هست؟مرسی
Integrated Mobile Broadband (Gobi 2000 3G with GPS
سلام فک کنم لبمو هکیدن.
چون وقتی بالا میاد یه یوزر به نام "اینترنت یوزر اکانت" دارم.
بعدشم درایو هامو وقتی کلیک می کنم از اکسز دنید میده.
ویندوز میخام عوض کنم فقط میخام کللا فرمت نشه.
لب تابم مث همون پی سی ویندوز عوض کنم؟
آره دوست عزیز مثل pc هستنقل قول:
فقط اولش که سیستم میخواد بوت شه از تو bios setup بذار از روی درایو بوت شه
با سلام خدمت برو بچ لپ تاپ توشیبا دارم شرکت یه دونه بک آپ رو هارد گذاشته یکی به داد ما برسه بگه چطور میشه از این بک آپ استفاده کرد هرچه زود تر بهتر به داد من برسید تا ویندوزم از دست نرفته در ضمن لپ تاپ من درایو نوری نداره
نقل قول:
کسی راهنمایی نمی کنه؟
در لپتاپ ASUS K52JC دو کارت گرافیک نصبه ولی وقتی بازی نصب می کنم کارت گرافیک جی فرس رو نمی شناسه و با اینتل کار می کنه.