سلام
من اول بازیم زمینم رو چه جوری شخم بزنم؟بعد چه جوری شخم بزنم
چی به کارم؟
اگه دموها رو نبینم چی میشه؟
سلام
دموها چه تاثیری تو بازی داره
Printable View
سلام
چی به کارم؟
سلام
دمو ها تاثیری نداره میتونی ببینی میتونی نبینی:دینقل قول:
توی خونه یه صندوق هست توش یه سری ابزاره که یکیش برای شخم زدنه
روز های اول به معدن پشت آبشار برو با اون ابزار شخم زدن زمین رو بکن بورو پایین تا میتونی سنک آبی جمع کن اونا رو بنداز توی اون صندوق که کنار مزرعه هست تا پول به دست بیاری پول هات که به 1000g رسید بورو از سوپر مارکت یه مقداری بذر بخر هر میوه ای که دوست داشنی ولی خیار سودش بیشتره(توی فصل بهار اگه اشتباه نکنم)
من خودم چون قصد ازدواج با کارن رو دارم:دی چیز های زیادی بهش دادمنقل قول:
یه روز اومد در خونم یه مقدار بذر گل زرد بهم داد
توت فرنگی هم فکر نمیکنم وجود داشته باشه ولی دوستان کمکت میکنند
سوالای شما مثل سوالات قبل فقط در حد شاعه ای هستن که کسی درستی اونا رو ندیده.بذر گل زردم فقط از کارن تونستن بگیرن.نقل قول:
سلام.دو سوال ديگه.
بذر گل زرد وجود داره؟
توت فرنگي قدرتي سبز وجود داره؟
یه صندوق تو خونت هست که توش ابزاره.با شخم زن شخم بزن.و بذر هم از هرجا گیر اوردی بکار و اب بده.فقط بذر باید مخصوص فصل خودش باشهنقل قول:
سلام
چی به کارم؟
سلام
تمام روند بازی تو دیدن دموهاس.تا میتونی نباید دمو از دس بدی
سلامنقل قول:
در تكميل جواب هاي دوستان بگم كه اگه اشتباه نكنم زماني كه قلب كارن آبي ميشه مياد دم خونتون بذر گل زرد بهتون ميده كه بايد بكاريد و زماني كه رشد كرد مياد اونا را مي بينه و خيلي هم خوشحال ميشه كه تو تغيير رنگ قلبش هم تغيير داره كه چند روز بعد از رشد گل ها هم سوپر ماركت براتون نامه مي زنه كه بذر اين گل را آورده و ديگه مي توانيد به تعداد دلخواه از اون داشته باشيد .
اينم عكس زماني كه مياد و مي بينه گل ها رشد كردند :
در مورد توت فرنگي سبز هم فكر مي كنم همون توت فرنگي باشه كه با انداختن خيار جلوي درخت هاي دوقلو بدست مياريد كه تعداد توت فرنگي هاتون زياد نمي شه ، چون با توت فرنگي هاي ديگه فرق داره و همون توت فرنگي سبزه .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3052751&postcount=3202
اقا ببخشید حوصله نداشتم بگردم اخه فروم حدود 500 صفحه هست
اگه میشه یه نفر بگه که بازی تو شهر میره یا نه واین بحث این موضوع رو تو صفحات چند میشه پیدا کرد
شما میتونی این بحثو از صفحه ی 3 تا 400 پیدا کنی که هیچ نتیجه ای نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عملا فتوا دادند شهر وجود ندارد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من بر گشتم
بچه ها نمی دونم دلیل نگرفتن ماهی پنجم و ششم چیه ولی همون طور که در عکس پایین می بینین ما ماهی های ردیف اول رو می گیرم که احتمالا باید به شکل ردیف دوم ماهی گیری کنیم خوب الان بهتر می گم
از چهار نوع ماهی فقط ماهی که تو دریاچه زمستانی می گیرین رو نگیرین حالا بیشتر از 200 تا ماهی بفروشین تا ماهی قرمز رو بگیرن بعد ماهی دریاچه رو بگیرین ودر اخر ماهی دریاچه زمستانی رو بگیرین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(حالا برای اینکه بیشتر به درستی این موضوع برسیم اگه کسی رمز 5 تابرگ پرینت شده رو داره حداقل برام من بزاره که خیلی لازم دارم)
و یک درخواست که خواهش می کنم یکی انجام بده
ما تمام دموهارو دیدیم به جز یک دمو احتمالی که به این شکله
در پاییز سال اول که هنوز ازدواج نکردین از بذر گل مربوط به اون فصل به شکلی بکارین که از نوع قرمز اون گل 15 عدد رشد کنه
برای اینکه بفهمین گل ها قرمز یا ابی می تونین از نقشه بازی کمک بگیرین که عکس هوایی از مزرعه نشون می ده و جاهای گل ابی رو پاک کننین و دوباره بذر بپاشین
نه دوست عزيزنقل قول:
كلاً 6 ماهي افسانه اي در بازي وجود دارد كه اطلاعات لازم براي دريافتشون در لينك زير هست :
در ضمن من فكر مي كنم چهار تا از عكس هاي دريافت اونا را گذاشتم كه فعلاً ديگه بازي نمي كنم كه بگيرمشون كه اگه خواستيد آدرس مي دم . در ضمن عروسك جان هم قبلاً 6 ماهي را گرفتند كه پس از آن Greg تو مزرعش اومده و بهش لقب King Fisher داده كه اون هم عكسش موجوده .کد:http://www.fogu.com/hm/btn/fishing.php
در مورد اون گل ها هم من يك جا يه چيزي در موردش خونده بودم كه متاسفانه ديگه فصل پاييز گذشته بود و من هم زن داشتم نتونستم امتحانش كنم ولي اين دمو وجود داره و بايد حداقل 15 بذر گل قرمز جادويي بكاريد كه معمولاً از هر 9 گل يكي قرمز در مياد كه قابليت فروش هم داره و بعدش يادم نيست كي ولي يكي از اعضا مياد و از شما مي خواد اجازه بگيره و چند تا از اونا را بچينه كه شما بايد بهش اجازه بديد .
سلام
بابت اون سایت ممنون تا حالا ندیده بودمش
من منظورم این نبود که 6 تا ماهی وجود نداره منظورم این بود که باید ماهی ها رو به ترتیب بگیری نه هر دم بیلی
من اون دمو رو تو سال سوم امتحان کردم که نشد
سلام به همه.
من اين بازيه Harvest moon a wonder full life رو خريدم اما سياه و سفيد برام
پخش ميكنه بازيو.نميدونين مشكل كجاست؟
تمامی مشکلات و سوالات Harvest moon a wonder full lifeنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=311393&page=21
اگه زحمتي نيست جاي دقيق شش برگ پرينت شده رو برام بزاريد؟
من دارم از اول بازي ميكنم. تا چه مدت بايد به دختر رستوران سه تا تخم مرغ بدم؟
بچه ها یه سوال دارم ایا این بازی رو میشه تو کامپوتر هم انجام داد >؟>
والا برگارو که دوستمون گفتند...
این روزی 3 تا تخم مرغ هم والله اون قدیمش که خیلی هیجان داشتیم برا بازی یادم نیست اما الآن اصلا محل هم بهش نزاشتم آخرین دفعه ای که بازی کردم فقط برای فان بازی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله میشه با امولاتور(شبیه ساز) بهترین برنامه ی ممکن هم اینه pcxe
سلام من تو بازی سفر به سیبری2 قسمت ساعت گیر کردم راهنمای بازی ام گرفتم ولی اشتبا راهنمایی کرده منو راهنمایی کنید
اسم دقیق: epsxeنقل قول:
بله میشه با امولاتور(شبیه ساز) بهترین برنامه ی ممکن هم اینه pcxe
ترجیحا ورژن 1.7 رو دانلود کنید تا ایمیج هایی مثل نرو و کلون سی دی رو ساپورت کنه.
یعنی میشه با یه مبدل بازی کرد من نسخه ps2 رو دارم مشکلی پیش نمیاد؟>؟
ببخشید استاد یه سوال داشتم:دینقل قول:
سلام من تو بازی سفر به سیبری2 قسمت ساعت گیر کردم راهنمای بازی ام گرفتم ولی اشتبا راهنمایی کرده منو راهنمایی کنید
به اسم تاپیک اینجا توجه کردید؟:دی
.....نسخه ی ps2 که بستگی به دستگاهت داره!
ای پی سی اکس ای برای پی اس 2 فکر نکنم داشته باشه....
ولی خوب بازم میگم بستگی به دستگاهت داره توی این تاپیک چند نفری هستن که با کامپیوتر بدون مشکل برای پی اس 2 رو بازی میکنن باید اونا جواب بدن:دی
ميشه اسم سه تا غذاي معروف ماهي رو بنويسيد؟
از كجا ميشه فهميد چندتا ماهي فروختم؟
دوست عزیز یه سرچ کوچیک کنی تو صفحه های اخیر همین تاپیک میتونی جوابتو پیدا کنی .نقل قول:
اسم غذاها :
sushi ,sushimi,grilled fish
در مورد ماهیا هم باید بگم نمیشه فهمید و جای خاصی ثبت نمیشه و خودت باید حسابشو داشته باشی .
مرسي hopee عزيز.يه سوال ديگه داشتم اگه زحمت نميشه.
وقتي 200 تا ماهي رو ميفروشم از كجا و با چه وسيله اي بايد ماهي گيري كنم؟
از دریاچه با هر وسیله ای میشه گرفت
سلام.نقل قول:
این تاپیک در مورد نسخه ی PS1 هست. (هرچند در پست اول گفتن هر کنسول و هر نسخه، ولی خب عرفش اینه که در مورد HMBTN باشه)
نسخه ی PS2 رو هم در صورت داشتن سیسم خوب، میشه با PC بازی کرد.
:11:
سلام
ادمای بازی من رفتارشون تغییر کرده به عکسای اول نگاه کنین!!! که ماری کتابخونه رو می بنده می ره اهنگری
و چندتا عکس قشنگ از بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزمون آقا وحید کاملا درست گفتن .نقل قول:
سعی میکنم کامل تر برات توضیح بدم .
روش بدست آوردن ماهی های افسانه ای:
1.گربه ماهی((catfish:این یکی در دریاچه ی درون معدن زمستانی یافت می شه و برای گرفتنش دستورالعمل خاصی لازم نیست .
2.ماهی ماهی گیر((angler:این ماهی رو باید در فصل زمستان در ساعات 6تا8 صبح یا 10تا 5:50 دقیقه شب بدست آورد.
3.ماهی زغالی((char: غذای های grilled fish,sashimi,sushiوchirashi sushi رو بپزید(لازم نیست همراه داشته باشید) سپس در کنار آبشار ماهی گیری کنید اگه خوش شانس باشید اونو بدست میارید.
4.ماهی مرکب((squid :در تابستان در اقیانوس یک ماهی کوچک بیندازید و شروع به ماهی گیری کنید(اگه در این روز نتونستید بگیریدش فردا دوباره باید یک ماهی کوچک بیندازید.
5.ماهی سیمی((sea bream:اول باید حد اقل 200 تا ماهی بفروشی (باید با دست بفروشی اگه با سبد بفروشی جواب نمیده)بعد در هر فصلی بجز تابستان برای گرفتنش ماهی گیری کنید.
6.ماهی کپور((carp:بعد از این که 5 تا ماهی قبلی رو فروختید در دریاچه و در فصل پاییز برای گرفتنش ماهی گیری کنید.
منبع : راهنمای بازی هاروست مون : بازگشت به طبیعت که دوست عزیز منصور تهیش کردن .
بچه ها میخواستم خواهش کنم چند تا عکس از گل خونه بزارید ببینیم
نقل قول:
نمی دونم چرا ولی برای منم همین مشکل پیش امده
سلامنقل قول:
کجایی ها؟ها؟ نمیای بهمون سر بزنی
تو که از بازی سر در نمیاری چرا اینجا پست می دی این که مشکل نیست
نبینم با سیوم من حال کنی بعد بگی مشکل داره:19:
سلام به همه ی دوستاننقل قول:
نمی دونم چرا ولی برای منم همین مشکل پیش امده
این که ایمان رضا گفت مشکل نیست که به خاطر پیشرفت زیاد تغیرات مثبت ایجاد شده!
(خنده) ناراحت نشو ...اینقدر بلند داد نزن گلوت خش بر میداره ها !!!نقل قول:
سلام
کجایی ها؟ها؟ نمیای بهمون سر بزنی
تو که از بازی سر در نمیاری چرا اینجا پست می دی این که مشکل نیست
نبینم با سیوم من حال کنی بعد بگی مشکل داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستمون در جریان نبوده ...ببخشش :دی
چقدر جالب شده ! میگما اون بقیه که ازدواج کردن نمیرن خونه ی هم مثلا" دکتر بره خونه ی مادر بزرگ یا بقیه !
راستی ماهی ها رو تونستی بگیری ایمان رضا ؟
نبود!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام به عروسک تایپک مانقل قول:
سلام به همه ی دوستان
شما خودتو ناراحت نکن دعوا خانوادگی برطرف میشهنقل قول:
(خنده) ناراحت نشو ...اینقدر بلند داد نزن گلوت خش بر میداره ها !!!
دوستمون در جریان نبوده ...ببخشش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چقدر جالب شده ! میگما اون بقیه که ازدواج کردن نمیرن خونه ی هم مثلا" دکتر بره خونه ی مادر بزرگ یا بقیه !
راستی ماهی ها رو تونستی بگیری ایمان رضا ؟
نمی دونم اخه دقت نکردم به رفتارای اونا
ماهی ها رو که نتونستم بگیریم با خودم می گم حتما الان نباید بگیرم که نمی ده دیگه منم صبر کردم
ها ها ها !!!!!!!!!!!!!!!
چیه ؟ اگه مردی بیا.................. تا بهت بگم
در ضمن از عروسک هم به خاطر طرفداری از من ممنونم
:11:
یعنی یکی پیدا نمی شه از دور
برای این خسته خبر بیاره
اگه میاد بهش بگید بجنبه
غصه داره دخل منو میاره
سلام کمک خواستید بهم بگید من فروشگاه زدم اگه سی دی و یا چیزی دیگه خواستید بگید با تخفیف ویژه براتون ارسال میکنم
06613303858
این تاپیک جای بحثهای دعوایی نیست
سلام ها ها چرا خودت سر نمی زنی الکی شلوغشم نکن دادم نزن
سرم خیلی شلوغ بود بعدم کی گفته من از سیو تو استفاده می کنم
بچه ها یه سوال
چه جوریخیلی خیلی زود پول دار بشم
آقا پویا آدرسو اشتباه اومدی شما اینجا درباره ی این بازی بحث میکنی
در مورد پول دار شدن
2 نوع وجود داره
بیزینس دامی
کشاورزی
بیزینس دامی:10 قلب کردن حیوانات و فروختن آنها(که سخته یکم و طول میکشه)
کشاورزی:کاشتن کلم در بهار آناناس در تابستان (که از آناناس خیلی پول به دست میاد دونه ای 500 گلد میفروشی) و چغندر در پاییز و ماهیگیری در زمستان
شاد بازی هم نمیخواد در بیاری که از همه چی 999 کنی شهری وجود نداره:دی
چطور پست اینو پاک نکردن؟؟:دینقل قول:
نترس فردا ببین پست خودتو منم پاک میکنن:دی(این آخریرو میگما:دی)
من از شبیه ساز استفاده می کنم ولی گرافیک بازی در حد سونی 1 هم نیست میشه راهنمایی کنین