بچه ها ببخشید اون عکسی که گذاشتم لینکش مشکل داشت دوباره میذارم. اون اشانتیون 25 میل رو می تونید ردیف پایین سمت راس کنار اشانتیون اصلی فارنهایت ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بچه ها ببخشید اون عکسی که گذاشتم لینکش مشکل داشت دوباره میذارم. اون اشانتیون 25 میل رو می تونید ردیف پایین سمت راس کنار اشانتیون اصلی فارنهایت ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر گفتید که منم حوسی کردید و رفتم یه پیس از سفری زدم تو رگ:26:. راست میگه علی....به به ... عجب اعتیادی:27:نقل قول:
علی جان وجدانمو راحت کردی. منم همینطورم. یادمه داداشم یک هفته اومد تبریز پیش ما. هر روز صبح که از خواب بلند میشد می گفت نصف شب فلان عطرو زدی نه؟ از بوش بیدار شدم. در ضمن من حتما قبل از خواب چند تا از عطرامو بو می کنم و بعد می خوابم (معمولاً دو سه تا عطر آخری که خریدم). این شبا هم مرتب اون اوریجینال سانتال کرید رو که تازه خریدمش بو می کنم و بعدش راحت می خوابم. داداش اعتیاد مگه شاخ و دم داره؟ ولی خداییش از نوع اعتیادم راضیم. ضمن اینکه خانمم هم مشوق بسیار خوبی هست و شدیدا باهام همکاری میکنه.:46:نقل قول:
جهانشاه
راستی امروز تو اراک 4-5 تا گری فلانل یافتم که 40 میگفت.بوش رو هم خوشم اومد ولی خب یکمی احساس
کردم تقلبی میزنه .حالا نیمدونم چجور بود.
محمد حسین جان زحمت بکشی توضیح بدی ممنونت میشم.:11:
این چند صفحه اخری رو که خوندم خیلی حال کردم...ایول به همه دوستان...کار ما هم شده که هر وقت بیام تو نت اول اینجا رو چک بکنیم...
منم به نوعی سر خودم رو گرم کردم...یکی از آشنایان برای عید میاد از خارج ایران..قراره یه سری سمپل نیچ واسم بیاره...شاید بگم ریو گوچه رو هم بخره واسم...از همین الان منتظرم سمپل ها بیاد...
راستی دوستان بنده دیدم علی آقا دوباره اعلام آمادگی کردن که برای دوستان عطر بخرن...
همین چند وقت پیش بنده مزاحمشون شدم و لطف کردن اسمیت اند وسون رو برام خریدند و فرستادند اصفهان...نزدیک 20 تومن ارزون تر پام در اومد...عطر هم سالم و صحیح رسید و بدون مشکل...هر روز هم استفاده میکنم و خیلی هم راضیم..
میخواستم بصورت پابلیک :دی هم ازشون تشکر کنم...خیلی کارت درسته علی آقا :11:
مخلص همه دوستان گل..:11:
من فارنهایت رو :31:نقل قول:
کمی برام از اون اشانتیونهای 25 میل توضیح میدی؟ تا به حال برخورد نکردم. بوشون شبیه هست؟ موندگاریشون خوبه؟ از همه ادکلنها دران؟ قیمتشون؟ ببخشید زیاد سوال کردم:10:نقل قول:
علی جان یکمی توضیح در مورد بوش میدی...اینطوری شاید بشه بهتر نظر داد...نقل قول:
اونی که من داشتم یه بوی خزه مانند و صابونی تندی داشت که خیلی قوی بود...
داداش لامذهب عجب فازی میده.من وقتی ادکلن میخرم اگه واقعا دوستش داشته باشم حداقل تا چند روز شادنقل قول:
شادم.جنس خوب ببین چه نمیکنه:27:
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
چاکریم محمد حسین جان.اگه بدونی چقدر خودم لذت میبرم:11:تو شادی ها همیشه استفاده کنیدنقل قول:
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
دقیقا همین جور بود.ولی در عینه تندی یجورایی آرامش بخش بود.نقل قول:
فقط اون made in u.s.a اش یکم رو برچسبه حالت خوبی نداشت.:13:
محمد حسین عزیز این آشناتون از کجا داره میاد؟ اونجا اوپیوم پرفیوم گیر میاد؟نقل قول:
فرید
اون چندتایی که من تست کردم بوش خیلی شبیه بود از جمله همین فارنهایت، آرامیس پور هوم، آرمانی کد و ژان پل گوتیه. پخش بو و موندگاریشون هم که به نظر من خیلی خوبه. قبلا 50 رایحه داشت الان ظاهرا رسیده به 215 رایحه، حتی یه فروشگاه می گفت کارای کرید رو هم زده که البته تموم کرده بود. اون موقع که من خریدم 5 هزار تومن بود. الانم بعضی جاها همون 5 تومن میدن و یه جا 6 تومن هم دیدم و گفت با دلار گرون جنس جدید بیارم گرون تر هم میشه. ولی به نظر من 6 تومن هم می ارزه. من شنیدن اماراتیه ولی یه فروشگاهی بود قسم می خورد فرانسویه. الله اعلم.نقل قول:
وای روحم شاد شد:31:دستت درد نکنه.:11:نقل قول:
این شنل آنتایوس هم به تورت خورد یه قیمت بگیر ثواب داره:20:
داداش صالح گل اگه تو اون اشانتیون های اصل چیز خوب دیدی قیمت بگیر مرسی .حالا هر چی بود . راستی دیدم انتایوس داری چطوریه بوش ؟نقل قول:
---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------
این کرید سانتال رو من قبلا تست کردم الان یادم نمیاد یه بوی تمیز و شرقی داشت اون چطوریه؟
چشم فردا براتون می پرسم (البته دعا کنید برف بند بیاد الان که در حال بارشه).نقل قول:
چشم قربان. حتماً. انتایوس یه تلخی خیلی شیک داره با پخش بو و ماندگاری مناسب. کرید سانتال هم یه شباهتایی با آیریش تویید داره (البته شباهت خفیف نه شدید) ولی ملایم تر و تمیزتر. از موندگاریش هم خیلی راضیم.نقل قول:
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
[
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
من الان رفتم حسابی از این فارنهایت به خودم زدم و الان بوش مشامم رو پر کرده و لذت می برم. چون می دونم شما این عطرو دوست داری گفتم بگم یه حال مشترک ببریم. :31:نقل قول:
به به عجب حالی میده این فارنهایت.باره چندمه که میخرمش.با اینکه این نسخه ها جدیدشون مثله اولی نیستنقل قول:
ولی بازم جوریه که هر دفعه بوش میکنم عاشق ترش میشم:31:
................................
امروز رفتم مغازه ای که سیلور سنت رو خریدم.میگفت بیارش خودم 27 ازت برش میدارم:27:من ازش 21 گرفته
بودم.الان میگفت شده 34:41:
این کرید خوبه 125 میله ادم دلش نمیسوزه زود تموم شه
بچه ها من الان بچ نامبر کرید سانتال رو چک کردم و ظاهرا ساخت 2008 هستش (موقع خرید یادم نبود چک کنم). حالا به نظرتون مشکلی داره؟
به نظر من که نباید مشکلی داشته باشه
راستی در مورد خرید ادکلن من به این صورت میخرم که من قبلا حداقل ماهی 60 تومن پول بابت قبض موبایل میدادم با خودم گفتم به جوی دادن پول بابت حرف مفت این 60 تومن رو میکنم 20 از صرفه جویی که میکنم ادکلن میخرم که حالشو ببرم و همینکارو کردم هر دوماه یکی میخرم حالا بماند این ماه اخری رو ناپرهیزی کردم به خاطر عید یکی اواخر ماه قبل گرفنم یکی هم این ماه و یکی هم به مناسبت عید میخرم و دوباره بر میگردم به روال قبل:31:
به نظر من هر چیزی که روح آدم رو شاد کنه اصلا نباید توش درنگ کرد.نقل قول:
مهم اینه که آدمی از زندگیش لذت ببره حالا میخواد با ادکلن باشه و یا چیز دیگر.
متاسفا از اونجا که 99 درصد مردم ایران افسردگی دارن خودشون رو با خرید ارضا میکنن و این یک نوع بیماری روانی هست که تو دنیا شناخته شده هست. حالا ما هم تو ایران به این بیماری دچار هستیم و هر کس به نوبه خودش خودش رو ارضا میکنه. یکی ماهی 1 گوشی عوض میکنه. یکی هر ماه لباس میخره. یکی سیستم ماشینشو آپدیت میکنه و یکی هم مثل ماه ادکلن میخره.
من هیچ موقع از خرید عذاب وجدان نمیگیرم چون میدونم دارم پول میدم برای بیماریم و این از همه چیز مهمتره
پس من مرضم حادتره چون تو نخ همشونم :دینقل قول:
یکی ماهی 1 گوشی عوض میکنه. یکی هر ماه لباس میخره. یکی سیستم ماشینشو آپدیت میکنه و یکی هم مثل ماه ادکلن میخره.
آدم اگر وسع مالیش خوب باشه از بیسشتر هم باید بکنه.نقل قول:
هیچ ایرادی هم نداره و به روحیه خودت کمک میکن
این وسع مادی خیلی مهمه:31:اگه بود تا حالا خودم رو با چیزایی که دوست داشتم خفه کرده بودم:27:نقل قول:
آره اگر وسع مال اجازه میداد من تنها خودمو با ادکلن خفه نمیکردم در ضمن آدم هم باید کمی آینده نگر باشه. البته خدا رو شکر که میتونیم حداقل این کار رو بکنیم ولی بعضیها همین کار رو هم ...........:41:نقل قول:
راستی علی جان گفتی فارنهایت خریدی
مبارک باشه
مخلصیم.بله.قابل دار نیست.یجا داشت که خرید قبلش بود.دیدم نخرم میره تو لیست آرزوها.هیچ دیگه جیبارونقل قول:
تکوندیم:31:
نمیدونم چرا اولش که یه ادکلنی رو میخرم دلم نمیاد استفاده کنم.ولی یه مدت که میگزره بهش رحم نمیکنم.
ولی من اینقدر تقلبی تو بازار دیدم دیگه دستم به خرید نمیره.نقل قول:
اگر هم بخوام از نسیم بخرم باید پول دو تاش رو بدم:27:
از نظر بو که اصله.یکی پسر خالم از دوبی گرفته بود که دقیقا با ماله من یکیه.حالا دیگه خدا عالمه:31:نقل قول:
نه منظورم ادکلن شما نبود:31:نقل قول:
کلا گفتم.
سلام
خسته نباشید
یه ادکلن میخوام واسه مامانم بخرم ..
تا 20 تومن .
رایحه گل دوس داره و بوهای تند بدش میاد .
چی پیشنهاد میدید ؟
لانوین بنفش قبلا 100 میلش 30.000 تومن بود قیمت الانش رو ندارم....نقل قول:
اینو تو استاتوسم شیر کردم با توجه به پست قبلیم :
خدایا دستانم خالیست و دلم غرق در آرزو، یا با قدرت بی کرانت دستانم را توانا ساز ، یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن
بروید مگنولیا سفید بخرید.7500 با بوی گل یاس یهنمه تنده نه زیاد.:5:
عالیه مامانم هم یکی ازش داره....یه اشانتیون هم روش داره.....دوامشم خوبه....البته فکر کنم داشته باشن این عطر رو؟؟؟نقل قول:
الان ارزون ترین بیژن بلک که میشه پیدا کرد چنده ؟
من دو روز پیش 50 میل رو 33 قیمت گرفتم.نقل قول:
معلوم نیست این قیمتا کی میخواد بیاد پایین!!!نقل قول:
75 میلش دورو بره 40 تومنه ؟نقل قول:
فرق بیژن معمولی با بیژن بلک چیه ؟ برای بهار چطوره ؟ ( من بوی چرم رو خیلی دوست دارم )
من اون هفته 100 میلو 40 پیدا کردمنقل قول:
مگه قرار بیاد پایین؟:41:نقل قول:
دعا کن بالاتر نره
کجا این قیمت پیدا کردی؟؟نقل قول:
اگه تهرانه بهم آدرس بده برم ازش بگیرم...خیلی تو کفش هستم
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
نقل قول:
بیژن معمولی نارنجی یه چیزی تو مایه های تد لپیدوس پور هوم و امثالهم هستش...از همونا که میزنی و میای تو خونه همه پیش خودشون فکر میکنن بابابزرگ اومده پیششون!!!
اگه اونقدر تند قدیمی دوست داری مثل آقا آرمان بگیر...باز بلک مدرن تر و مقبول تره و همینطور شاد تر