من پیشنهاد میکنم شما به جای گوشی گران قیمت، یک تبلت و یک گوشی ارزان قیمت تهیه کنید.نقل قول:
خصوصا تبلت خیلی به درد شما که دانشجو هستی خواهد خورد.
حدود 400-500 هزینه تبلت کنید و 200-300 هزینه گوشی.
Printable View
من پیشنهاد میکنم شما به جای گوشی گران قیمت، یک تبلت و یک گوشی ارزان قیمت تهیه کنید.نقل قول:
خصوصا تبلت خیلی به درد شما که دانشجو هستی خواهد خورد.
حدود 400-500 هزینه تبلت کنید و 200-300 هزینه گوشی.
چون طرفدار برند سونی هستین پس اگه در مقایسه گوشی های هم قیمت خودش مشکل خاصی نداره بگیریدش چون دید مثبتی نسبت بهش داریننقل قول:
ولی به شخصه برند سونی رو در رده چندم بهش نگاه میکنم، و گوشی هایی جی 3 یا اس 5 رو ترجیح میدم به این گوشی
اس 3 دوسیم یا a3 گزینه مناسبی هستنقل قول:
Asus Zenfone 6 A600CGنقل قول:
Samsung Galaxy E5
ASUS PadFone 2 - 16GB (یه مقدار قدیمی شده ولی تبلت و گوشی بودنش میتونه جذاب باشه براتون)
درود دوستان.
گوشی زیر 1 تومن با دوربین سلفی 8 چه مدل هایی داریم؟ (غیر از Htc 820)
سپاس.
سلام.خواهش میکنم...دوست عزیز به لحاظ سخت افزاری تقریبا میشه گفت که z3 و z2 با هم "تقریبا"هیچ فرقی ندارن به جز کلاک پردازنده z3 که 200 مگاهرتز بیشتره که اصلا به چشم نمیاد...نقل قول:
z3 dual مدلیه که به صورت رسمی و با گارانتی و نمایندگی وارد ایران شده مدل تک سیمش هم هست...
اما...
بهترین راه برای خرید این دو گوشی فوق العاده خوش قیمت اینه که بری گوشیو بگیری دستت با هر کدوم بیشتر حال کردی بخریش...چون اینجا بحث فراتر از اعداد و ارقام و ریویو هستش و پایه عمله...
میشه بگید تبلت برای دانشجو به چه کار میاد؟چون بنظر میاد لپ تاپ واجب تره و بیشتر نرم افزارهای کاربردی را میشه روش نصب کردنقل قول:
درضمن متاسفانه دانشجو هم توی ایران خوراکش تقلب هست و مسلما گوشی خوب اینجا به کارش میاد
سلام دوست عزیزنقل قول:
تو این رنج قیمت گوشی Samsung Galaxy Grand Prime هم گوشی خوبی هستش که قیمتش حدود 550 تومن هستش و چهار هسته ای و صفحه نمایش 5 اینچی هستش ، باتریش هم 2600 میلی آمپر هستش که عالیه و خیلی خوب و با کار کردن حتی تا دو روز نگه میداره !
دو سیمکارته هم هستش !
من خودم واسه برادرم خریدم چند هفته پیش !
یه محافظ ضد ضربه هم بندازی روش که حدود 40 تومن قیمتشه و با قاب و ... حدود 600 تومن میشه قیمتش !
ساخت ویتنام هم تو بازا هستش که خوب به نظرم از چینیش بهتره !
سلام دوستان
میخواستم بدونم که گوشی اس 6 سامسونگ الان ارزش خریدن داره ؟ واقعا می ارزه با این قیمتش ؟
تو دیجیکالا نسخه edge با 64 گیگ حافظه داخلی قیمتشو زده 2660 تومن ، می ارزه واقعا ؟ یا با صبر کردن قیمتش ازین معقولتر میشه ؟
در حال حاضر بهترین گوشی موجود در بازار همین S6 هست از نظر قدرت و تکنولوژینقل قول:
نسبت به امکانات قیمت خوبی داره ولی پایین تر هم میاد و کاملا بستگی به خودتون داره که آیا این مقدار پول رو میتونین پرداخت کنین یا نه!
این مبلغ با اومدن مدل های جدید هم کمتر از اینی که هست میشه ولی هرچی بیشتر صبر کنین بیشتر درگیر مدل ها میشین!!!
این تفکر شما در مورد متقلب بودن دانشجوها واقعا مایه تاسفه.نقل قول:
ضمن اینکه با این قیمت که نمیشه لپ تاپ خرید.
از ما که گذشت ولی اگر زمان دانشجویی ما تبلت وجود داشت، حداقل کاری که باهاش میکردم این بود که از تمام کتاب ها و جزواتم عکس میگرفتم و همیشه همراهم داشتم. در صفحه موبایل که نمیشد متن را خوب خواند ولی در تبلت حداقل 7 اینچی این کار را میشه انجام داد.
بگذریم از دسترسی به اینترنت و ... در صفحه نمایش بزرگتر نسبت به گوشی و بسیاری مزایای دیگر.
گوشیای اندرویدی نسبت به اپل کاهش قیمت زیادتری دارن.نقل قول:
کافیه یه نگاه به نمودار قیمت پرچمدارای سال قبل بندازین
از یه طرف باید ببینین چقدر میخاین هزینه کنید و چقدر واستون مهمه که الان اس 6 داشته باشین
از طرف دیگه هرچی میگذره اس 6 کاهش قیمت داره و همچنین گوشی های جدیدتر وارد بازار میشن با امکانات بهتر و قیمتی مشابه قیمت حال حاضر اس 6
نه اصلا نمی ارزه.نقل قول:
افت قیمت زیادی خواهد داشت...حتی قبل از اومدن مدلهای جدیدتر.
ولی من جای شما بودم به g4 یه نظری می انداختم...قیمتش رو نمی دونم ولی امکاناتش وسوسه بر انگیزه
با درود به همه
میخواستم گوشی بخرم برام اول دو سیم کارت بودن و 4g ساپورت کردن ،دوربین و رم و سی پی یو ارز ش داره
بین این گوشیا موندم در ضمن شارژدهی و ماندگاری طولانی شارژ برام از همه مهمتره مخصوصا در زمان کار با اینترنت
asus zenfone 2 ze551ml
samsung a7
sony xperia c4 dual
LG g3 doul lte
huawei honer6
مزایا و معایب این گوشیها خیلی با هم متمایزه مثلا ایسوز باطیش خوبه و سخت افزارش و قیمته مناسب البته اون مدل دو گیگش رو میخوام ولی دوربین ضعیف
سامسونگ دوربین عالی رم و سی پی یو خوب ولی قیمت بالا
سونی باطریش ضعیفه
ال جی همش خوبه فقط نسبت به سامسونگ دوربنش کیفیتش پایینتره
و در آخر هانر یا همون آنر همش خوبه ولی نسبت به سامسونگ و ال جی سخت افزار ضعیفتر و دوربین پایینتری داره
یکی از دوستان می خواد Htc 816 بگیره، از من پرشیده که آیا صفحه ضد خش یا گوریلا گلس داره، من چند تا سایت نگاه کردم یکی نوشته داره یکی نوشته نداره، بالاخره کدام درسته؟ آیا دارد یا ندارد؟
نداره دوست عزیزنقل قول:
[QUOTE=compi;8668619]با درود به همه
میخواستم گوشی بخرم برام اول دو سیم کارت بودن و 4g ساپورت کردن ،دوربین و رم و سی پی یو ارز ش داره
بین این گوشیا موندم در ضمن شارژدهی و ماندگاری طولانی شارژ برام از همه مهمتره مخصوصا در زمان کار با اینترنت
asus zenfone 2 ze551ml
samsung a7
sony xperia c4 dual
LG g3 doul lte
huawei honer6
مزایا و معایب این گوشیها خیلی با هم متمایزه مثلا ایسوز باطیش خوبه و سخت افزارش و قیمته مناسب البته اون مدل دو گیگش رو میخوام ولی دوربین ضعیف
سامسونگ دوربین عالی رم و سی پی یو خوب ولی قیمت بالا
سونی باطریش ضعیفه
ال جی همش خوبه فقط نسبت به سامسونگ دوربنش کیفیتش پایینتره
و در آخر هانر یا همون آنر همش خوبه ولی نسبت به سامسونگ و ال جی سخت افزار ضعیفتر و دوربین پایینتری داره
درود به همه یک نفر لطف کنه جواب منو بده خعلی عجله دارم
سلام...توی این موارد و مواردی که اشاره نکردین من میگم...
توی اینا g3 خوبشه فقط چون تک سیمش هم یکم باتریش کم میاره بخاطر صفحه پر مصرفش دوسیمش بیشتر کم میاره...
میتونید به سونی زد3 دوال هم فکر کنید...
Sent from my GT-I9082
سلام دوستان
من بودجم 1300 هست و میخوام دو تا گوشی برای پدر و مادرم بخرم
سایز جفتشون 5 باشه کیفیت بدنه و قدرت سخت افزاری خوبی داشته باشن
بهتره دوربین یکیشون از اون یکی سرتر باشه برای ثبت تصویر تو مسافرت (باشه بهتره اما نبود هم ایرادی نداره)
باطری خوب و قوی داشته باشه
روی برند خاصی تعصب ندارم
سلام
گوشی میان رده که 4g داشته باشه چی پیشنهاد می کنید
دوسیم کارته باشه
بیشتر برای اینترنت و ببرنامه ریختن می خوام
حدود700 تومان می تونم پول بذارم
خودم هوای p8 lite در نظر دارم
این پیام دوم هست که می زارم ولی راهنمایی کسی نمی کنه
ممنون حالا غیر از نقیصه گوریلا آیا گوشی خوبی هست؟ شما پیشنهاد می کنید؟ یا یه گلش مشکل نداشتن گوریلا حل میشه؟نقل قول:
سلام دوستان گل[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مادرم میخوام یه گوشی بگیرم
اندرویدی باشه
اول این رو بگم مادرم متاسفانه گوشی رو خوب نگه نمیداره و تو این چند ساله 5 6 تا گوشی داغون کرده
بیشتر این گوشی هایی که خراب شدن اول باطریش مشکل پیدا کرده یعنی بد شارژ میکنه توی شارژ استفاده میکنه و ...
یه نکته خیلی مهم : از برنامه هایی مثل وایبر واتس اپ و .... خیلی استفاده میکنه انقد براش پیغام میاد گوشیش هنگ میکنه !!! یه گوشی بگید که رمش بالا باشه هنگ نکنه
اخریش هم هوآووی بود که کیفیت بسیار پایینی داشت y300
لطفا یه گوشی جمع و جور 5 اینچی نباشه
صفحه نمایش
باطری
رم
و .... در حد معقول باشه تا 400 بهترین گزینه چی هست ؟
یه htc تو بازار موبایل دیدم قیمت زیر 400 بود حدود 365 بنظر بد نمیومد
بنظرتون بهترین گزینه چی هست ؟
ترجیحا سامسونگ و اچ تی سی معرفی کنید
سپاس
اگر میخای هنگ نکنه 100 تومن دیگه بودجه را زیاد کن هواووی honor3c با رم 2 بگیر
وگرنه با400 میتونی LG L70بخری
با 300 تومن ی سامسونگ ace 4 بگیرنقل قول:
اگه 4g مهمه برات همون p8 lite خوبهنقل قول:
اگه 4 جی نمی خوای این مدل عالیه xperia c3 dual sim
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی هواوی G620s جدیدا قیمت خوبی پیدا کردهنقل قول:
360 تومن با اسنپ 410
سلام
بین اینا کدوم؟
Huawei Honor 6
Huawei P7
Huawei P8 Lite
Huawei Ascend G7
Samsung A5
Samsung Galaxy E7
Sony Z Ultra
Sony Z1
Asus Zenfone 2 ZE550ML
HTC Desire 816 Dual SIM
چقدر تعدادش کمه :n02:نقل قول:
بین انر6 و p7 آنر بهتره. تقریبا هم قیمتن ولی از لحاظ باتری و سخت افزار آنر قویتره. A5 فقط دوربین خوبی داره. نسبت به قیمتش نمی ارزه.
سلام
یه گوشی میخوام تا قیمت 650 هزار تومن
بازیارو روون اجرا کنه دوربین با کیفیتیم داشته باشه
لطفا راهنماییم کنین
دیگه انتخاب گوشی شوخیبردار نیس! :n02:نقل قول:
من الآن واقعاً بین Honor 6 و Z1 و E7 مردّدم. یکی از نگرانیامم آپدیتای بعدی گوشیه.
میارزه Z1 مدل 4G رو بگیرم؟
z1نقل قول:
تا 2 ماه دیگه اپدیت 5.1 هم میاد واسه z1
اسنپ دراگون 800 روی زدوان هم خیلی قوی تر رقباش هست
دوربینش هم 20 مگاپیکل هست شاید بهترین نباشه ولی توی اون گزینه ها از همه بهتره
سلام دوستان عزیز
من می خوام یه گوشی بگیرم ولی یه مشکلی دارم.
بعضی از برند ها مثل سونی و ال جی (حداقل تو این گوشیایی که من دیدم) این امکان رو نمیدن که شما بتونید sd card رو حافظه پیش فرض قرار بدید و محدود به حافظه داخلی می شوید.
تنها برندی که من خبر دارم این قابلیتو داره هواوی هست.
می خواستم بدونم برند های دیگه مثل اچ تی سی یا سامسونگ و ... چه جوری هستن. آیا این قابلیتو دارن؟
اگر کسی اطلاع داره ممنون می شم کمک کنه.
مرسی
دوست عزیزم سلامنقل قول:
Z1 که منتقدا میگن دوربینش خیلی بده. مثلا در مقایسه با دوربین 13 مگای
LG G3
میگن خیلی ضعیف تره. نویز زیاد داره.
TFT بودن صفحش چی؟ بد نیست؟ من صفحه xperia z رو دست یه کسی دیده بودم افتضاح بود. خیلی تاریک بود. البته z ultra هم دیدم که خیلی عالی بود. به نظرت صفحه z1 چطوره؟
الان این گوشی 850 تومنه. خیلی از هم قیمت های خودش سر تره.
Galaxy E7 یا Huawei P7 هم تو همین رنج قیمت هستن. فکر میکنم گوشی سونی خیلی سرتر باشه. نظر شما چیه؟
ممنون
سلامنقل قول:
دوربینش تو روز عالیه شب نویز داره زیاد
صفحه زاویه دیدش خوب نیس از بقل نگا کنی صفحه سیفد میشه ولی راضی کنندس از z بهتره
p7 که اصلا بدرد نمیخوره کلا هنگه
e5 هم سخت افزارش متوسط هس
در کل بصرفه ترین گوشی زیر 1 تومن همین ذدوان هس
سلام. برای خرید مموری microsd باید به نکته خاصی توجه کرد؟ یا هر مموری به گوشی میخوره؟ آیا ممکنه مموری بخرم و به گوشی نخوره و سازگار نباشه؟
سلام دوستان .. نظر شما در مورد huawi scend mate 7 چیه ؟ ایا گوشی خوبیه یا عمر کمی داره ..
ی گوشی میشه معرفی کنید که دوربینش عالی باشه ..سلفی عالی بگیره .. 5.5 هم باشه..نظرتون راجع به lg g3_galagsy note 4 چیه ؟
من که از نیت 7 خوشم اومد ولی میگن عمرش کنه ..تاچش ضعیف نیشه .. راهنمایی کنید لطفا .. با تشکر ..
از بین s5 و p8 کدوم رو پیشنهاد میدین
اولویتها دوربین به خصوص دوربین جلو و در درجه بعدی کارکرد بدون مشکل
از بین s5 و p8 کدوم رو پیشنهاد میدین
اولویتها دوربین به خصوص دوربین جلو و در درجه بعدی کارکرد بدون مشکل
سلام.قطعا p8.اما خوب در کل انتخاب های بهتری هم میتونین داشهه باشین...انتخاب های دیگتون میتونه ال جی جی3 یا سونی زد3 یا حتی گلکسی اس6 باشه...روی اس6 بیشتر فکر کنین چون اختلاف قیمتش با اس5 خیلی کم شدهنقل قول:
Sent from my GT-I9082
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید، 5.5 اینج به بالا زیر 900 تومن غیر از htc 816 , 820 , samsung e7 و انواع هواوی دیگر چه گزینه هایی داریم؟
سلام
راستش من چند گزینه اضافه کردم
بین p8 & asus zenfone 2 & oneplus one & s5 & XIaomi mi4 گیر کردم
مسئله اصلا قیمت نیست
فقط از بین اینها میتونم انتخاب کنم
در درجه اول دوربین به خصوص دوربین جلو مهمه برام
و همجنین روون کار کردن
مبنوتید کمکم کنید؟