این ارور رو وقتی میده که همه چمپ ها 100 درصد load میشن و باید nexus و مپ رو ببینی و بازی رو شروع کنی ... :n14:نقل قول:
هر چند بار هم که میبندم دوباره run میکنم بازی رو باز همین میشه ... :n16:
Printable View
این ارور رو وقتی میده که همه چمپ ها 100 درصد load میشن و باید nexus و مپ رو ببینی و بازی رو شروع کنی ... :n14:نقل قول:
هر چند بار هم که میبندم دوباره run میکنم بازی رو باز همین میشه ... :n16:
داداش اگه گیر کنه میری مال من همیشه گیر میکنه تو آپدیت ! خودش درست میشه فقط بزار بره گیرم کرد درست میشه !
اون چرخ دنده بالای صفحه رو میبینی؟ Settingنقل قول:
روش کلیک کن، بعد گزینه peer to peer رو فعال کن و دکمه Repair رو بزن،
شاید درست بشه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بستگی داره بهroll شما ، اگر می خواید top بازی کنید یا ADC باید برید AD ، اگر ساپورت یا AP mid بزای می کنید هم باید برید AP ، اما AD آخر بازی خیلی خر میشه ، راحت turret میندازه و در میره ، یعنی یک لحظه حواست نیست توی rank ، میبینی یکی دو تا turret ات افتاده! میای بزنیش در میره ، انقدر DPS داره ، با Alistar میرفتم پیشش من رو زود می ترکوند.
آیتم هاش چی بود ؟ اگه میشه بگو !
آقا به نظرتون بهترین adc کدومه ؟
نه عزیزم اون تیک رو نزننقل قول:
اون برا پرسرعت هاس که ایرادی نداره به اشتراک بذارن فولدر بازی رو
اما برا ما نه :n02:
در ضمن در مورد 33 درصد (63 درصدت کو:n02:) ولش کن مهم نیست من 900 مگ دانلود کردم همش رو 33 درصد بود
ریپیر هم نمی خواد بزنی
فقط کافیه از سمت چپ اون مگ باقی مانده کم بشه
ولی به هر حال بعد از دانلود بازی که نمیشه کرد:n28:
آقا ببخشید ولی به هیج وجه این تیک رو نزنید، اگر با یک ایرانی برید بازی لگ پیدا می کنه شدید. بخاطر اینکه از MultiCast استفاده می کنه. مثل torrent...نقل قول:
ببخشید حال ندارم بیشتر از این توضیح بدم :n16:
به نظر من Dravenنقل قول:
ی چنتا آموزش گرفتم تو همش گفته تیک رو باید برداری منم همین کار رو کردم فعلا با سرعت زیاد شروع به کار کرده به به چه سرعتی لاکپشتی رو میگه زکی
مشکل از سرعت نت خودته تک لینکت پایینهنقل قول:
وگرنه من با بالای 70 ازش میگرفتم
البته تو یه ساعاتی پایین میومد اما دیگه در حد 10 کیلوبایت نه:n29:
و یکی از سختریناشون هم هست.نقل قول:
مثلا همین Draven رو با Ashe مقایسه کن :n08:
نمیدونم چی شد step 1 رو 300 کیلوبایت دانلود داشتم ولی step 2 خراب کرده ما رو هیچ راهی نداره درست بشه تک لینک ؟؟؟؟نقل قول:
راستی تیک رو برداشتم راه افتاد از 33 درصد گذشت حالا تیک رو بزارم یا نمیخواد
الان دیگه کاستوم هم بعد دقیقه 4م به شدت لگ میشه. نمیدونم مشکل از چیه
تیک نذار کلا اگر هم رفت رو 33 عیب ندارهنقل قول:
به نظر من هم AP هم AD ببند همراه اتک اسپیدنقل قول:
اقا من 1 راهنمایی بکنم به اونایی که می خوان بازی رو دانلود کنن,اول به سایت خود lol یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین,بعد download game رو بزنین,بعد در قسمتlanguages and operating systems سرور و win یا mac بودن رو انتخاب کنین,بعد download game رو بزنین,اینجا setup بازی دانلود میشه اونو باز کنین و بزارین بازی در 1 مرحله دانلود بشه(یعنی pause نزنین و صبر کنین تا اخد دانلور شه) بعد بازی اجرا میکنین دقت کنین که سرور رو درست انتخاب کرده باشین ,تو این مرحله دیگه نیازی به آپدیت نداره مگر اینکه پچ اومده باشه و پچ ها هم حداکثر حد اکثر 300 تا 400 mg بیشتر نیستن(معمولا در حد 30 یا 40 mg اند بیشتر) دقت کنین lol رو فقط به همین روش دانلود کنین و از لینک های دیگه استفاده نکنین,حالا برای ساختن account دوباره وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشید در بالای صفحه سرور رو انتخاب میکنین بعد register رو میزنین و account میسازین ,سعی کنین از client lol رجیستر نکنین
داداش مایی که 3 ساله داریم چی کار کنیم ؟ دوباره که نمیشه دانلود کنم !
آقا میگین Draven با این شرایط مگه میشه Draven بازی کرد تا بیایی هیرو رو تکون بدی 2 ثانیه طول میکشه خوب اون لولش هم نمیتونی بگیری هی از بین میره وگرنه به نظر من اول Draven بعد Vayne بعد Ezreal
اون میگه کسایی که می خوان دانلود کنن... تو که نمی خوای دانلود کنی که :n02:نقل قول:
من که نگفتم دوباره دانلود کن,گفتم اونایی که تازه می خوان دانلود کنن,اول متنو قشنگ بخوننقل قول:
اصن یه وضی :|
با این پینگ
loooooooooooooooooooooooooooooooool قیافه این یارو رو نیگاه جون مادرت خخخخخخخخ:n08:نقل قول:
:n08::n08:
:n08::n08:
این لول6 trynچثیکار میکنه من نفهمیدم:n03:
کسی با چیز پی ان امتحان کرده ببینه درست میشه یا نه این لگا؟
6 ثانیه هیچ فنی کار نمیکنه :n19:نقل قول:
ببین اینجوری بگم براتنقل قول:
passive :
شما به ازای هر اتک، هر کریتیکال، هر مینیون کیل یه در صدی fury میگیری که هر چه قدر بره بالا هم برای heal کردن Q خیلی مفیده هم برای Critical Chance یعنی fury 100% داشته باشی 33% Critical Chance داری.
Q :
passive : به شما دمیج اصافه می کنه دقیق یادم نمی آید ولی فکر کنم لول 5 به شما 25 تا دمیج می ده. تازه شکا به ازای هر 1% helth که از دست بدی به شما 0.35 تا دمیج میده. یعنی اگه helth شما 1 بشه تقریبا 35 دمیج شما بیشتر میشه (تازه + اون 25 تای اول)
Active : بر اساس Fury (همون خط قرمز زیر helth) شما رو heal می کنه یعنی fury بیشتر = heal بیشتر
پیشنهاد : سعی کن همیشه بعد دعوا heal کنی چون Critical chance هیروت خالی میشه.
W :
وقتی پشت یک نفر باشی استفاده کنی Slow میشه که level اخرش 60% :n04:
البته damage طرف رو هم کم می کنه لول آخرش فکر کنم 80 تا 4 ثانیه
E:
می پره damage میده تو مسیر، خوراک دنبال کردن و در رفتن. از روی دیوار ها هم رد میشه.
R: اصل زندگی اینجاست:n09:
وقتی استفاده کنی تا 5 ثانیه اگر کتک بخوری helth شما به 1 میرسه ولی نمیمیری (البته اگر helth ات پر باشه 1 نمیشه ها :n10:)
تازه fury شما رو هم پر میکنه 50//75/100
خیلی مهمه 6 رو به موقع بزنی یعنی لحظه های آخر و بعد از شمردن 4 ثانیه از اونجا فرار کنی و خودتو heal کنی.
وای مردم چقدر حرف زدم :n26:
من موقعی که log in نمیشه با چیز پی ان میرم پینگمم خوبه ولی اگه لگ باشه کاریش نمیشه کرد:n06:نقل قول:
دیگه هیچ وقت فکر نکنم درست بشه یا نصفه شب و صبح زود استفاده کن یاد سرویست رو فسخ کن و دایال اپ استفاده کننقل قول:
سرویس شدم سرعت دانلود 8 کیلوبایت با چیز پی ان هم رفتم فایده نداشت :n30:
یه لینک (برا تست اینترنتت)امتحان کن (تک کانکشن) شاید سرویس خودت مشکل دارهنقل قول:
امتحان کردم درسته سرعت خوبه فقط این بازیه کلید کرده بد بختی اینه که از جایی هم نمیشه دانلود کردنقل قول:
مال من یه مدتی سرعت دانلودم پایین بود برای اپدیت(12حداکثر میرفت 20) یکی میگفت تیک همون پیر تو پیر رو بردار بعد برنامه ی پاندورا یه همچین چیزی بود تو کنترل پنل انینستال اپلیکیشن رو انینستال کن.(من خودم انجام ندادم چون یه روز خودش خود به خود درست شده بود)
خدا کنه بعد انتخابات فیکس بشه ! :n03: وگرنه ...!
همونتور که دوستمون گفت 6 tryndamere بهش fury(همون خط قرمز رنگ جای mana) میده که با این fury اتکات کریت میدن ,هم چنین برای 5 ثانیه ضد ضربه میشی و hp یت روی 1 میمونه(بعنی 6 زمانی باید بزنی که hp یت داره تموم میشه و در حاله مرگی) 6 tryndamere حتی تو حالت های stunned,silenced,suppressed هم کار میکنه,البته اینم بگم که اکتیوش 0.5 ثانیه delay داره پس باید حواست باشه و درست از 6 استفاده کنی,6 tyndamere زمانی که hp داره هیچ فایدهای نداره جز fury دادان هم چنین در برابر Nexus Obelisk فایده ای نداره و کار نمیکنه,حالا چنتا نکته: قبل ازینکه 5 ثانیه ulti تموم بشه از درگیری جیم بزن :n02: Q رو هم همیشه داشته باش و آخرای ulti ازش استفاده کننقل قول:
Draven بدون جمع کردن Axe ها : یه adc خیلی معمولی. با قابلیت اینکه هیچکی نمیتونه از دستش در بره.نقل قول:
Draven با یه دونه Axe : بهترین ADC دمیج عالی کریت های فضایی.
Draven با دو تا دونه Axe : هیولا - Monster :n09: فکر کنم بازیکنی که بتونه تو تیم فایت شلوغ دوتا Q رو نگه داره یافت می نشود حداقل با پینگ ما :دی
من تو درگیری های lane خودم فقط میتونم اونم یه ساپورت باید حواسش به بقیه چیزا باشه! تو تیم فایت همیشه به خاطر حرکت های غیر قابل پیش بینی یکی میره چپ یکی میره راست :n19:
گرفتن axe ها هم خیلی سخت نیست انقدر سریع نیستن که با پینگ ۳۰۰ نشه بازی کرد. من با پینگ ۵۰۰ یه بازی با یه دونه axe بازی میکردم تا دقیقه ۷۰ کشید چون هر دو تیم draven داشتن :n02: بازیش ۴ تا اسپکتیت فقط از رفقای خودم داشت :دی
edit :
به این بیلد هم هنوز اعتقاد دارم مگه اینکه دیگه خیلی armor ببندن که حالت معمولی و تیم بالانس پیش نمیاد و همین خوبه فوقش یه دمیج اضافه تر:دی پس از کلی آزمون خطا بهش رسیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب کامپیوتر و نت رو روشن گذاشتم تا خودش دانلود بشه ، نزدیک به 1.5 گیگ (!)از آپدیت Step 2 تموم شده بود .
صبح که پاشدم دیدم هیچی رو صفحه نیست ! خواستم برم تو بازی دیدم دوباره آپدیت Step 2 رو از اول آورده ... . :n08:
حسی که تو اون لحظه داشتم رو تصور کنین ... :n04:
کسی اینجا هست که تو دو یا چند مرحله آپدیت رو دانلود کرده باشه یا همه تون توی یه مرحله ؟
نقل قول:
من تازه دانلود کردم اونم تو 20 مرحله اما مشکل نداشتم و خیلی خوب هربار ادامه قبل رو میرفت.
اما هنوز وقت نکردم بازی کنم.
کسی راهی پیدا نکرده ؟ من بد بخت هی دیسکانکت میشم !
احتمالا میرم صاحب Pars onlineرو میکشم...:n24:
بابا پارس آنلاین که خیلی عالیه بهترین سرعت کشور مال پارس آنلاینه بهترین اپراتور از نظر سرعت هست !
من با 512 پارس آنلاین سرعت دانلودم رو 400 یا 450 بود .