گند زدن رفته دیگه این چه وضعشعه..............:21:
Printable View
گند زدن رفته دیگه این چه وضعشعه..............:21:
شاهین جان مشکوک میزنی یه مدت. نکنه باگی چیزی توی شبانه پیدا کردی ناقلا !!!! :31:
خاک بر سرشون با این سرویس آشغال
از من 1 هفتس پینگم زیر 1000 نمیاد
عوضی ها... فکر نمیکردم اینقدر افتضاح باشه صبا...
اون شاتل آشغال شرف داشت به این bastard ها
حکیم نظامی(دقیقی)نقل قول:
128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره با اینترنتشون دیگه شبانه و پینگ و همه چیش خراب شده :21:نقل قول:
سلام
من مودم tp- link 8811 دارم و می خواهم برای اولین بار با صبانت به اینترنت وصل شوم لطفاً مراحل کار را بگوئید
تنظیمات مودم ؟
تنظیمات کانکشن؟
فعلا مخابرات از نظر پينگ بهتره داشته باش
نقل قول:
پینگ با داخل کشور که ملاک نیست (البته واسه کارای جهانی)...!! :mellow:
بیا اینم صبانت:
با خارج از کشور و به سمت اروپا ملاکه:
1 مگ نامحدود داره ؟ کسی گرفته ؟ چنده ؟ سرعتش چه جوریه ؟
سلامنقل قول:
1-داخل مرورگر آی پی 192.168.1.1 رو وارد کنید و یوزر و پسورد رو Admin بزنید
2-وارد قسمت Qucik Setup بشید و VPI رو 0 و VCI رو 35 قرار بدین ، روی Next کلیک کنید
3- Connection Type رو PPP over Ethernet PPPoE قرار بدین و قسمت Encapsulation Mode رو دقیق یادم نیست ولی شبیه به این گزینه هست PPP over Ethernet LLCSNAP (RFC2516) i (اگر مشکلی تو این قسمت داشتید گزینه های این قسمت رو بگید یا یه عکس از گزینه های قسمت Encapsulation Mode قرار بدین ، روی Next کلیک کنید
4-تو صفحه ی بعدی یوزر نیم و پسورد adsl صبانت رو وارد کنید قسمت Authentication Method روی Auto باشه ، روی Next کلیک کنید
5-در صفحه ی بعد روی Save/Reboot کلیک کنید
موفق باشید
دیشب احتمالا اینترنت شبانه مشکل داشته.مخصوصا آخراش.چون آی دی ام زمان تمام شدن دانلود فایل رو 500 ساعت زده.:31::31: کم هم دانلود کرد.:2:
برا منم زودتر قطع کرد :21:نقل قول:
دوستان اون کسانی که تهران هستند و سرعت بالای 128 گرفتن لطفا بگن سرعت دانلودشون چقدره و چه سرویسی دارن ؟؟
باز دوباره شبانه ................... :21:
دوستان فکر کنم یه باگ توپ پیدا کردم توی شبانه . . . . هنوز نفهمیدم چی شد که اینجوری شد ولی دارم روش کار می کنم . . . چه حالی میده :31:
این باگ چیکار میکنه؟ ساعت شبانه رو بالا میبره؟نقل قول:
نقل قول:
دوست گرامی بنده اینترنت مخابرات دارم و باید بگویم مخابرات بهترین پینگ را دارد با یاهو پینگ بگیرید همیشه بین 200 تا 250 هست من صبانت داشتم از یاهو پینگ می گرفتم بین 500 تا 700 بود .
دانلود شبنه رفت به گاف.....
یعنی حیف ÷ول برق
امروز میرم دفتر اصلی
از شر شاتل خلاص شدم و صبا گرفتم ... اینم اینترنت به اصطلاح 128 صبانت ... :
دقیقا !!!!!!!!!!!!!!!!1نقل قول:
یکی کمک کنه : برای دانلود شبانه طوری که من تنظیم کنم کامپیوتر خودش روشن شه چه راهی رو پیشنهاد میدید ؟ چون مثل اینکه باید یوزر و پس مخصوص شبانه رو وارد کرد .. چکار کنم که خودش ساعت 3 صبح بره روی یوزر و پس شبانه .... مرسی
امروز صبح ساعت 6 تو دانلود شبانه ..برای اولین بار تو طول استفاده از سرویس صبانت شاهد دانلود با سرعت فیکس 120 بودم ..تازه بضی وقتا روز 130-150 هم میرفت ولی کمتر از 115 نمیشد ..واقعا عجیب بود اونم واسه من که از وقتی از صبا استفاده میکنم نددیده بودم سرعتش بالا تر از 50-60 بیاد..باید تو گینس ثبت شه!
هیچ فکری به حال این شبانه نمی کنند :21:
وقتی میخوای بخوابی مودمت رو کانفیگ کن به یوزر و پسورد شبانه . اگرم میخوای چیزی دانلود کنی با برنامه IDM روی Scheduler تنظیماتش رو انجام بده خودش ساعت 3 اتوماتیک شروع به دانلود میکنه .نقل قول:
عزیز خودم میدونم باید این کارو کنم . ولی مثل اینکه برای شبانه باید توی همون لحظه که ساعت 3 صبح هستش یوزر و پس رو وارد کنیم یا مثلا روی حالت بریدج دوتا کانکشن برای شبانه و روزانه درست کنیم که در هرصورت باید بیدار شم و اون کارو کنم .. اگه میشه راهی پیشنهاد بدید که ساعت 3 خودش مودم بره روی کانشکن شبانه میشه ؟ :41: یواش یواش داره از صبانت هم بدم میاد ...نقل قول:
یه مشکل دیگه هم دارم ... روی حالت بریدج که میزارم و کانکشنیش که میکنم دیگه با لپ تاپ وایرلس نمیتونم وصل شم ... ولی روی حالت pppoe مشکلی نداره ...
سلامنقل قول:
دوست عزیز خوب بگو ما هم یاد بگیریم
با تشکر
سلام دوستان . دیشب برای اولین بار اصلا نتونستم از اکانت شبانه استفاده کنم . من برای استفاده از روزانه فقط مودم رو روشن می کنم و خودش کانکت می شه و استفاده می کنم اما برای شبانه یه کانکشن ساختم که اگر شبا بیدار باشم و بخوام استفاده کنم از اون کانکشن استفاده می کنم . ( من زیاد تو کار دانلود شبانه نیستم) . دیشب بعد یه ماه که راحت بعد ساعت سه کانکت می شدم اصلا نتونستم کانکت بشم و همش ارور 691 می داد . شما دوستان همچین مشکلی تا حالا نداشتید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
بله گویا دیشب مشکل داشت ، 3 تا 5 وصل بود ولی بعدش ارور 691 میداد البته با اکانت روزانه هم تست کردم همین مشکل رو داشت
معلوم نیست قراره تا کی اینترنت اینطوری باشه
زدن یک جا رو داغون کردن حالا ما باید سرعت پایین اینترنت رو تحمل کنیم
بابا قول میدیم حرفی نزنیم فقط سرعت این اینترنت رو درست کنید
صبانت که بعضی از سرویساش ip satic میده چه فرقی با سرویسای دیگش میکنه ؟
خودت دارید می گید ای پی استاتیک. تنها فرقش همین به درد شرکتها و دوربینهای مدار بسته میخورهنقل قول:
اگه تنظیم کنی و سر ساعت بزاری خودش شروع می کنه به دانلودنقل قول:
ساعت 4 قطع بود ولی با اکانت خودم کار می کردنقل قول:
گندشون بزنه با این شبانه :21:
سرعت شبانه چرا اینجوری شده خیلی پایین اومده
راستی چی شد نمیخوان ساعت شروع شبانه رو تغییر بدن؟؟؟؟؟؟؟ ما که زنگ زدیم گفتیم حالا دوستان رو نمی دونم همکای کردن یا نه
من شخصا رفتم دفتر اصلی اما هیچی فایده ای نداشت
هر چی هم با آقای خاکپور (نماینده اصلی اصفهان)حرف زدم گوشش بده کار نبود که نبود
برو بچ تهران کسی شخصی بلند شده بره ؟
سلام دوستان من می خوام صبانت محدود سه ماهه بگیرم. فرق سرعت دانلود 128 با 256 در idm چقدره؟
سرعت دانلود سرویس 256 نامحدود مال همه اینطوره ؟
اگه این اینطوره 128 فکر کنم در حد Dial UP باشه.
سلام
دوستان یه سوال داشتم ، چطوری می تونم حجم اضافه بگیرم ، تو سایتش نوشته از قسمت "شارژ الکترونیکی" می تونید حجم اضافه بخرید ولی تو این قسمت این مورد وجود نداره
ممنون
سرویست چیه دوست عزیز ؟ 128 یا 256 ؟نقل قول:
کسی 512 یا 1 مگ نامحدود نداره