xrecovery هم شد.
توی فولدر superuser که قبل از xrecovery خالی بود فالی به نام unknown ایجاد شد.
دیگه حله ؟
حالا چی شد ؟ به چه دردی خورد این روت ؟
Printable View
xrecovery هم شد.
توی فولدر superuser که قبل از xrecovery خالی بود فالی به نام unknown ایجاد شد.
دیگه حله ؟
حالا چی شد ؟ به چه دردی خورد این روت ؟
همین دیگه.حله.تموم شد:دی
X load ,Bravia engine رو هم چندین صفحه قبل گذاشته شده.میتونید اونم بریزید
پیداشون کردم اما : نصب از منو ریکاوری - install custom zipنقل قول:
نمیدونم یعنی چی ؟
فایل رو میریزی روی مموری کارت.بعد میری منو ریکاوری.توی منو ریکاوری گزینه ای هست به نام install custom zip.انتخاب میکنی فایل زیپ رو بعدشم روش میزنی که نصب شه.
منو ریکاوری کجا هست ؟
وقتی گوشی رو روشن میکنی آرم سونی اریکسون میاد چند بار دکمه ی بک رو بزن تا بری تو منوی ریکاوری :8:نقل قول:
حواست باشه که با دکمه های ولوم بالا پایین میره و با اون دکمه وسطیه انتخاب میکنه
کسایی که این گوشی رو دارین آیا ازش راضی هستین؟همه میگن تو این رنج قیمت galaxy sl گوشی بهتریه.اینطوریه واقعا؟
گوشی که خوبه اما تو این رنج Xperia Neo بهتر و کاملتره :10:نقل قول:
هر کی گفته گلکسی اس ال میخواسته گولت بزنه :31:
یک 10-15 نفری گفتن:
از نظر امکانات هم بهتره.ولی مشهد گیر نمیاد!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505134
نئو هم 100 تومن گرونتره!!
نئو 455 بدون گارانتی
با گارانتی کامتل هم دیجی کالا میده 490 + جی پی اس اقلیم :5:
اینایی که میگن گلکسی اس ال سامسونگیه تیرن غیر از سامسونگ جایی رو نمیبینن تعصبه بی جا دارن اگه گلکسی اس بود 100 % بهتر بود اما گلکسی اس ال چیز خاصی نداره این کمک من بود حالا خودت میدونی دیگه:31:
ببینخلاصه میگم بهتنقل قول:
برو از نیزدیک ببین و لمسش کن
اگه با قیافه اس ال تونستی کنار بیایی بخرش
از نظرات ممنون.
اس ال که کلا مشهد نیست که بخوام بخرم.تفاوتش هم با اس فقط تو صفحه و رمه دیگه.
ولی کلا بحث من سر خود ایکس 10ه.شما که این گوشی رو دارین از خرابی های ممکنش و نمیدونم کیفیت صفحه و سخت افزارش بگین؟هنگ میکنه؟همه برنامه ها رو راحت اجرا میکنه؟تو نور صفحه اش چطوره؟و...
من خودم از قدیم فقط سونی اریکسون میخریدم.اما الان به نظر میاد یکم کیفیت کارش اومده پایین که انقدر همه افتادن دنبال سامسونگ!
ببین دادا یه چیزیو بهت میگم فکرنکن از روی تعصب میگما سامسونگ گوشی 4 هسته ای هم بزنه بازم سامسونگهنقل قول:
ببین دلت چی میگه از گوشیای سامسونگ خوشت میاد؟
سونی اریکسون به من پول نمیده که این حرفا رو بزنم من خودم بابام گلکسی اس داره خیلی هم از لحاظ سخت افزاری قویتره اما من گوشی خودمو (ایکس 10 ) دوست دارم چون سونی اریکسونه
بعدم یه چیز سونی ضعیفترین گوشی رو هم که بده من خریدارم چرا؟ چون که بهترین قیمتها رو نسبت به کارکرد داره گوشیاش از لحاظ طراحی هم که یه سر و گردن از همه برندها بالاتره :40:
حالا ایرادای گوشی رو بهت بگم نگی همش تعریف میکنه :31:
صداش تو مکالمه ضعیفه (تو جای شولوغ خیلی سخت میشه صدای طرف مقابلو شنید)
صدای اسپیکرش ضعیفه که یه برنامه اومده جدیدا به اسم Xloud اونو بریزی بهتر میشه
صفحش 16 میلیون رنگ نیست اما کیفیت خوبی داره اکثر کسایی که X10 دارن راضین
صفحش دوال تاچه مولتی تاچ نیست که اینم فکر نکنم مشکل خاصی باشه
برای انجام بازیای جدید یه خورده قدیمی شده
این ایرادایی که گفتم تو نئو و آرک برطرف شده یرا همین بهت گفتم تو این رنج نئو بگیر :10:
دلم میگه دیگه خر اسم سونی نشو و بیخودی پای هر گوشی ای پول نده.نمی خوام اشتباهی که سر جی 900 کردم رو تکرار کنم و ایندفعه حسابی تحقیق میکنم!:31:
صدا که اصلا برام مهم نیست.ولی صفحه اش ضعیفه اینطور که میگی.
یعنی کشش نداره دیگه؟این خیلی ایراد بزرگیه!فکر کنم واسه رمش باید باشه.نقل قول:
برای انجام بازیای جدید یه خورده قدیمی شده
قیمتی که من از این دو گوشی دارم بالای 500 هست در صورتی که ایکس 10 با گارانتی 400ه.بخوام 500 تومن خرج کنم اس میگیرم که خودتم قبول داری که گوشی خوبیه.نقل قول:
این ایرادایی که گفتم تو نئو و آرک برطرف شده یرا همین بهت گفتم تو این رنج نئو بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداش مبارکه با گارانتی گرفتی یا بی گارانتی چند گرفتی بین این و HTC Disire HD موندم بالاخره اینو می خرم ..نقل قول:
سلام عزیزم اچ تی سی دیزایر اچ دی خواستم بگیرم نه کیفیت صدا داره نه کیفیت صفحه نمایش که قیمتش هم 180 هزار گران تر است x10 هست حالا به نظرتون x10 بگیرم شما از گوشی راضی هستی ؟
اگه جای من بودی چه می گرفتی با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی با گارانتی 480 هست بی گارانتی 400 هست .
دوستان با آپدیت جدید چه امکاناتی اضاف شده و چه امکاناتی کم شده .
به نظر من هم توی این رنج قیمت ، neo بهترین انتخابه . از نظر کارایی و مشخصات هیچ تفاوتی با arc نداره فقط arc صفحش 4.2 اینچه ولی neo صفحش 3.7 اینچه. قیمتش هم بدون گارانتی 460 تومنه. در مورد سامسونگ هم باید بهت بگم من چند تا گوشی سامسونگ داشتم از حدود 7 سال پیش تا همین 1 سال پیش. از وقتی سونی اریکسون گرفتم دستم حتی حاضر نیستم واسه ی خونوادم سامسونگ بخرم چه برسه واسه خودم. دیزاینش که اصلا قابل قیاس نیست. کیفیت بدنه و صفحه نمایشش هم همینطور. الان x10 با صفحه 65k کیفیتش از htc با 16 میلیون رنگ بهتره. اصلا کسی که ندونه متوجه نمیشه صفحش 16 میلیون نیست.
اشکالاتش رو هم که دوستان گفتن. ولی حتما برو نئو بخر که از همه گوشی های توی این رنج قیمتی بهتره.
راستی یک گوشی جدید سونی اریکسون معرفی کرده به نام neo v تو سایت زده اگه با هاش فیلم برداری کنی و به تلویزیون 3d وصل کنی تصویر فیلم رو سه بعدی پخش می کنه ؟
behbeh جان این 2. رو چطور ؟ باچه برنامه ای و یا ... روت کردی میشه لطف کنی بگی ممنون میشم .:20:
اوستاد من این گوشی لعنتی رو روت کردم xre نصب کردم و .....
اما نتونستم رام بریزم :41:
یعنی اینکه :
من از 2.3 با بدبختی به 2.1 دانگرید کردم .
بعد گوشی رو روت کردم سپس ( مواد لازم) : :)
یک عدد ایکس ریکاوری که حل شد و نصب:21:
دوم یک عدد رام به نام Wolf_GB_2.3_TW_V4.zip که نصب شد از طریق ایکس ریکاوری:27:
سوم یک عدد کرنل به نام X10i_3.0.1.G.0.75_only_kernel_baseband.7z که این هم نصب شد از طریق فلش... :11:
و در انتها باطری به مدت یک دقیقه از گوشی بیرون بوده و بعد در جای خود قرار دادیم
امممممممممممماااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا :18:
بابا بازم که وقتی روشن شد روی ارم سونی اریکسون گیر میکنه اخه اوستتتتتااااااااااااااد من چچچچچچکار کنم دیگه دارم قات میزنم .:37::42:
فکر کنم که مواد لازم هم که کامل بود برای تهیه غذا .نبود؟:45:
به هر حال الان من 2.3 زدم به بدن و اینکه میشه همین 2.3 رو روت کرد یا اینکه باید 2.1 باشه ؟:2:
در ضمن با این همه بلایی که نه چندان مهم سر این گوشی بدبخت :31:دارم میارم ایا قرار نیست که شاید گاهی نه چندان دور همین نزدیکیها بترگه ایا ؟
ممنون میشم که به این اراجیف خیلی مهم جواب بدین اوستاد:5:
اووووووووووووووووووستتتتت تتتتاااااااااددددددددد میفرمودیه :46:
دادا من گوشی خودم X10 خیلی هم راضیم اما تو که انقدر داری پول میدی 40 50 تومن دیگه بذار روش نئو بگیر که ایرادای جزئیه X10 رو نداره :46:نقل قول:
پولاتو بابت گارانتی دور نریز منم اشتباه کردم با گارانتی گرفتم این گوشیا مثل پلنگ برات کار میکنه اگه درست باهاش رفتار کنی هیچیش نمیشه این گارانتی ها هم همش کلاه برداریه همه مواردی که ممکنه گوشی آسیب ببینه رو ذکر کرده بعد نوشته در صورتی که این موارد اتفاق بیفته به گارانتی مربوط نمیشه بعدم وقتی میبری نمایندگی درست کنی ازت پول میگیرن :31:
دیزایر اچ دی هم گوشی خوبیه ولی قیمتش مناسب نیست سایزش هم خیلی ناجوره :10:
سلام داداش ممنون من 410 گرفتم یکی از بچه هم desire داشت اونم دیدم ولی x10 رو انتخاب کردمنقل قول:
این متن اصلی آموزش رام ولف هست.ببین کجای کار رو اشتباه رفتی:
How to install this ROM?! [Fresh Install]
Reboot into xRecovery and make a back-up of your current ROM. (You'll need a working xRecovery or else it will say Device/SD Card busy).
Wipe the following in xRecovery:
Factory Reset (Full wipe)
Wipe Cache Partition
Wipe Dalvik Cache
Go to install Custom Zip and choose Wolf_GB_2.3_TW_V4.zip
The following steps are only required if you don't have the new 2.3 kernel and .71 baseband, if you do have them you can reboot your phone and enjoy this ROM.
Turn off the phone by taking out your battery when ROM installation is finished
Open Flashtool and flash the FTF Bundle I made available for download. Press on Flash and follow the steps given to put your x10 into flashmode and flash the baseband and kernel.
When Flashtool is finished you can plug out the USB, turn your phone on and enjoy this ROM!
بفرما داداشنقل قول:
عین لبو روت شد. فکر نمیکردم به این راحتی باشهکد:http://---------.ir/Forum/thread13480-13.html#post207415
رام اصلی من 2.3 بود.
حامد جان اگه آپدیت جدید اومد میتونم با این وضعیت آپدیت کنم ؟
اگه بخوام unroot کنم چه باید کرد ؟ با مستر ریست حله ؟
منظورت 2.3 اصلی هست؟آره.میشه.خیلی راحت.
اگر رام ولف رو میگی، آپدیت بشه یعنی ورژن 4 بشه 5،در این حالت باید از اول رام بریزیم.
اگه در اصطلاح هات فیکس و آپدیتهای کوچیک براش بیاد که فقط همون اپدیت کوچیک رو فلش میکنی و تمام.نه چیزی پاک میشه نه دردسر داره.
اگه دوباره آپدیت کنی یا رام روت نشده بریزی از روتی میافته:دی
آنروت کنی واسه چی؟
دوستان دیتای این گربهه رو کسی داره بذاره اینجا
از اینجا دانلود کن :نقل قول:
دوستان دیتای این گربهه رو کسی داره بذاره اینجا
کد:http://download.pandaapp.com/android-app/talkingtom2_1.0-id4175.html
دوست گرامی شما هنوز اسرار چگونگی حل مشکل انتن رو اینجا مطرح نکردید وبابت گفتن اون طلب مایه می کنید !:41: حالا انتظار راهنمایی و کمک هم دارید!!:13:نقل قول:
واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییی اوستاد دیگه شاکی شد.
اوستاد چرا حالا زدی رو شبکه ENG بابا ما که روی ترجمه شما مشکل نداریم :5:
باشه حالا که اسرار میکنی دوباره از اول شروع میکنیم .
شاید نمکش یه کممممممممممممممممی کم و زیاد شده باشه .نه؟:38:
راستی استاد یه موقع با این بلاهایی که سر این بدبخت دارم میارم و هی فلش میکنم خود گوشی اوستاد نشه:27: گه اونوقت من بیچاره میشم .:37:
حس میکنم گوشی سرحال نیس :18:نقل قول:
تاچش کم جون شده . یه کم خنگ شده گاهی اوقات هنگ میکنه .
ولی در عوض سرعت بالا اومدنش بهتر شده و یه سری از برنامه هایی که عقده پاک کردنشون
رو داشتم نابود شدن :31:
اها قبلا با این برنامه مسخره pc suit panda برنامه میریختم الان نمیشه ....انگار یه چیزی تو گوشی
مانع این کار میشه ؟
برنامه edt tweaks رو هم هیچکجا نمیبینمش که پاکش کنم فقط شرتکاتش هشت و اجرا میشه :18:
نه بابا اگه ترشی نخورم .... :5:
اوستاد می فرمودیه؟
اوه نه اشتباه شد ، خوب حالا دیگه میتونم شاگرد بگیرم نه اوستاد:21:
ok اقا حامد ممنون ، حالا اول از همه این که چه فرقی با 2.3 اصلی داره این و بعد هم اینکه این اخرین ورژنه یا اینکه بعد از اینم اومده ؟
راستی این بید بیدگا چی هستن ؟
حتما میگی کدوما؟
ok اینارو میگم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رنگا موضوعشون چی هست ؟
راستی اگه یه رام خفن با سرعت توپ سراغ دارین معرفی کنید مهم هم نیست که فارسی داشته باشه ، چون من زیاد برنامه میریزم و ...
من که چیزی نگفتم.عجبا:دینقل قول:
واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییی اوستاد دیگه شاکی شد.
اوستاد چرا حالا زدی رو شبکه ENG بابا ما که روی ترجمه شما مشکل نداریم
باشه حالا که اسرار میکنی دوباره از اول شروع میکنیم .
شاید نمکش یه کممممممممممممممممی کم و زیاد شده باشه .نه؟
راستی استاد یه موقع با این بلاهایی که سر این بدبخت دارم میارم و هی فلش میکنم خود گوشی اوستاد نشه گه اونوقت من بیچاره میشم
اگ منظورت رام غیر اصلی مثل ولف هست که من به شخصه میگم بهتره و سرعتی تره.نقل قول:
ok اقا حامد ممنون ، حالا اول از همه این که چه فرقی با 2.3 اصلی داره این و بعد هم اینکه این اخرین ورژنه یا اینکه بعد از اینم اومده ؟
راستی این بید بیدگا چی هستن ؟
حتما میگی کدوما؟
ok اینارو میگم :
اینا هم عکسش رو گذاشتی یه برنامه رو روی گوشی نصب میکنید و وقتی اجراش میکنید یکسری بررسی انجام میده و عملکردهای گوشی توی زمینه های مختلف بررسی میکنن و به این شکل نشون میده.اون عدد کلی هرچه بیشتر باشه گوشی سرعتی تر هست.
رام خواستی بریزی یا ولف بریز یا miui.
ریستارت کردی گوشی رو؟نقل قول:
حس میکنم گوشی سرحال نیس
تاچش کم جون شده . یه کم خنگ شده گاهی اوقات هنگ میکنه .
ولی در عوض سرعت بالا اومدنش بهتر شده و یه سری از برنامه هایی که عقده پاک کردنشون
رو داشتم نابود شدن
اها قبلا با این برنامه مسخره pc suit panda برنامه میریختم الان نمیشه ....انگار یه چیزی تو گوشی
مانع این کار میشه ؟
برنامه edt tweaks رو هم هیچکجا نمیبینمش که پاکش کنم فقط شرتکاتش هشت و اجرا میشه
آخه ارتباطی نداره به روت این مشکلات.قرار شد هر برنامه ای رو پاک نکنی ها.مثلا برنامه های گوگل خیلی هاشو اگه پاک کنی دیگه گوشی بالا نمیاد.
برنامه توویک رو نمیدونم :دی
آبی امتیاز CPU هست..نقل قول:
قرمز امتیاز RAM هست..
سبز فکر کنم امتیاز فایل های سیستم عامل هستند.. یعنی ربطی به سخت افزار نداشته باشه ( البته اصلا مطمئن نیستم )
قهوه ای کمرنگ مال قدرت GPU در گرافیک 2 بعدی هست
زرد مال قدرت GPU در گرافیک 3 بعدی است..
@behbeh:
آقا این برنامه رو نصب کن.از روت شدن گوشیت استفاده کن :دی برنامه باحالی هست.2 تا فایل رو نصب کن.
کد:http://www.mediafire.com/?haj9jx6nxjiwh0x
اقا حامد این رام ولف فارسی نداره ؟
فکر کنم که فارسی برام مهم شده:31:
در ضمن بعد از این ورژن هم جدیدترش اومده یا نه ؟
بعد هم من این همه زحمت کشیدم روت کردم ، رام عوض کردم که چی ؟
حد اقل دو سه تا برنامه بدید که فقط رو گوشی روت نصب بشه تا حالشو ببریم :20:
جریان این Xload چیه اونم یه رامه ؟
اصلا از این رام ولف بهتر هم هست یا نه
در زمن اقا حامد من با این برنامه چی بود اسمش؟ اها فکر کنم پیچ مارک ، میچمارک بود تو همین مایه ها نصب که کردم از 1400 تا 1500 داد این چطور بوده؟ البته این رامه ولف که ریختم به کمونم سرعتش بالا تر از رام اصلی اما بهتر تز این چی هست ؟
و در اخر هم اینکه این ایکون سوپر یوزر برای چی هست و اصلا به چه دردی میخوره ؟ میشه بهاهش کاری گرد یا اینکه فقط برای قشنگی و .....:31:
رام ولف همون رام اصلی هست با دستکاری که سرعتش بیشتر شده.پس فارسی هم داره:)نقل قول:
اقا حامد این رام ولف فارسی نداره ؟
فکر کنم که فارسی برام مهم شده
در ضمن بعد از این ورژن هم جدیدترش اومده یا نه ؟
بعد هم من این همه زحمت کشیدم روت کردم ، رام عوض کردم که چی ؟
حد اقل دو سه تا برنامه بدید که فقط رو گوشی روت نصب بشه تا حالشو ببریم
و در اخر هم اینکه این ایکون سوپر یوزر برای چی هست و اصلا به چه دردی میخوره ؟ میشه بهاهش کاری گرد یا اینکه فقط برای قشنگی و ....
من آخرین ورژن رو گذشاتم 28 آگوست اومده.2 روزه.
بالاخره کدوم رام رو ریختی؟
یه برنامه بالا تر گذاشتم.
سوپر یوزر بعد از روت گوشی اضافه میشه.برنامه ای هست که اجازه دسترسی به برنامه های روت لازم رو میده:دی
کاریش نداشته باش:دی
ok خوب یه چند تا برنمه بده تا حالشو ببریم دیگه:31:
یه پلیر مافوق خفن:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FEATURES:
* 32-bit audio decoding/processing for high quality HD audio.
* Audio formats: MP1, MP2, MP3, OGG (Vorbis), FLAC, WMA, AC3, AAC, M4A, M4B, M4R, MP4, 3GP, 3G2, MOV, ALAC, APE (Monkey’s Audio), WV (WavPack), MPC (MusePack), WAV, AU, AIFF, MPG/MPEG (audio only), AVI (audio only), iTunes/Windows Media inclusive except DRM-protected.
* Modular audio formats: MOD, IM, XM, S3M.
* Voice audio format: SPEEX.
* Surround sound DSP (using Ambiophonic R.A.C.E. technology).
* Crossfeed DSP (for better stereo music listening experience with headphones).
* Rumble Filter DSP (to protect speakers from overloading with frequencies below 20 Hz).
* True gapless playback (audio sample accurate).
* HQ Resampling with 3 modes: fast, quality, audiophile.
* Dithering (to improve audio quality by eliminating quantization in signal).
* Crossfading (including manual track switching in playlist).
* Shuffle playback.
* Looped playback (playlist songs, or individual track).
* Replay Gain.
* CUE Sheet support.
* HQ 4-band parametric equalizer.
* Real-time 47-band spectrum analyzer.
* Real-time RMS bar.
* Master and Preamp digital volume adjustment.
* Landscape and Portrait UI modes.
* Minimalistic widget: Neutron Mini.
* Task bar notifications of current status.
* Movable to external SD Card.
* Playlist: sorting (source, album, artist, genre), shuffling (including looped shuffling), looping, multiple instances.
* Unicode tags.
* Night UI mode with colorful audio visualization.
* Album art (supported image formats: PNG, JPG).
* Album art visual effect based on currently playing music.
* Clock mode.
* Sleep timer: 15,30,45,60,90 minutes.
* Wake timer.
* Automatic key-lock with colorful audio visualization.
* Fully customizable.
* Smart CPU/Battery consumption.
کد:http://www.apktop.com/neutron-music-player-1-31-3.html
کد:http://www.apktop.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=Neutron_Music_Player_v1.31.3.apk