دو تا سوال 1.اگه مثلا یه طرحی 20 اسفند فعال بشه.و قبض 30 ام اسفند بیاد .هزینه مصرف کی میاد؟30ام؟ به این دقت کردید؟
2. شبانه رایگان هم 8 به یکه؟سرعتش خوبه؟
Printable View
دو تا سوال 1.اگه مثلا یه طرحی 20 اسفند فعال بشه.و قبض 30 ام اسفند بیاد .هزینه مصرف کی میاد؟30ام؟ به این دقت کردید؟
2. شبانه رایگان هم 8 به یکه؟سرعتش خوبه؟
هیجکدومنقل قول:
خودمون دشمن خودمون هستیم
چند بار فرستادم ........
ببخشید مجبورم ویرایش کنم
2. شبانه رایگان هم 1 به 8؟
دو تا سوال 1.اگه مثلا یه طرحی 20 اسفند فعال بشه.و قبض 30 ام اسفند بیاد .هزینه مصرف کی میاد؟30ام؟ به این دقت کردید؟نقل قول:
اینترنت من گاهی اوقات ملی میشه. یعنی فقط میشه سایت هایی رو باز کرد که سرورشون ایرانه. مال شما هم اینجوری میشه؟؟؟
در راستای تحقق بخشیدن به آرمانهای انقلاب و استقلال بخشیدن به کشور اینترنت جهانی رو قطع میکنن، چون ما هیچ نیازی به اطلاعات بیرون نداریم و بقیه محتاج ما هستند اینطوری آمریکا رو تحریم میکنیمنقل قول:
دوستان الان تو مخابرات شبانه رایگان کامل داریم یا نه درصدی محاسبه میشه قیمتش شبا
:n19::n19::n19:نقل قول:
همه رقم مدلی داره. برو تو سایتش همه مدلاشو ببیننقل قول:
1.اگه مثلا یه طرحی 20 اسفند فعال بشه.و قبض 30 ام اسفند بیاد .هزینه مصرف کی میاد؟30ام؟ به این دقت کردید؟
همه مدلی داره اما اخرش حساب کنید مثل هم در میاد خرجش :n02:نقل قول:
با یه اشنا امروز صحبت میکردم میگفت من از اینترنت فقط هرچند روز یبار واسه چک کردن فیسبوکم استفاده میکردم اما حالا از هیچ روشی نمیتونم به فیسبوک وصل بشم، بیچاره خیلی اذیت شده بود اخه خیلی هم سرش نمیشد من دلم مخصوصا واسه کسایی که زیاد از کامپوتر سردرنمیارن میسوزه، بعد گفتش من ماه دیگه تمدید نمیکنم اینترنتم رو تا موقعی که اگه درست بشه
ببخشید دوستان ما اگه بخوایم سرویس قبلی مخابرات رو غیر فعال کنیم و یکی از این طرح های نوروزی رو روی همین خط ثبت نام کنیم ، چکار باید بکنیم ؟
حواسم نبود تویه 2 تا طرح ثبت نام کردم اما هنوز فعال نشده حالا باید هزینه هر دو را بدم؟
دوستان این شرکت باما نت رو میشناسید کسی ازش سروبس گرفته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
کسی طعرفه جدید مخابرات برای نوروز رو گرفته؟
میخوام نا محدودش رو بگیرم. به نظرتون چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامحدود مخابرات سرعت دانلودش تقسیم بر 8 میشه و بهت تحویل داده میشه. یعنی حتی اگه تو 2 مگ هم بگیری سرعت دانلودت از 32 تا تجاوز نمیکنه :n21:نقل قول:
یه چیز جدید بگم حال کنید
دیدید حجم اضافی رو چطوری براش قیمت نوشته شما برداشتتون چی هست؟
من مثلا فکر میکردم اگه 11 گیگ بخری 22 تومن میشه ولی اینجوری نیست شما 11 گیگ بخری 5 گیگش 4 تومنی حساب میشه و بعد 5 گیگش 3 تومنی و در اخر 1 گیگش 2 تومنی
عجب کلاه براداری هستن اینا
یکی از دوستان میگفت اولش که طرح رو گرفته بودم اینجوری نبود و مثلا اگه 11 گیگ میخریدی 22 تومن بود (البته تست نکرده بود ولی منوهاش اینجوری بود ولی میگفت الان کلا منوش رو عوض کردن و اینجوری کردن
کلا هر جوری با اینا معامله کنی سرت کلاه میره
فقط میخوام بدونم شهرهای دیگه هم گیگ اضافی این طرح رو اینجوری حساب میکنن یا نه
یه مورد دیگه ای هم که وجود داره این هست که گیگ اضافی که خریداری میشه باید تا پایان ماه مصرف بشه یا نه تا پایان دوره (6 یا 12 ماهه) فرصت هست ؟کسی میدونه چطوری هست؟
کلا شرکت های خصوصی کلا گیگ رو تا پایان دوره حساب میکنن ضمن اینکه هیچ وقت گیگ اضافی خریداری شده رو نمیسوزونن حتی اگه دورت تموم شده باشه
کسی بامنت رو میدونه چطوری هست؟ تعرفه هاش بدک نبودن
این مخابراتم دیگه شورشو دراورده. از هر طریق ممکنی که شده در این طرح جشنواره میخاد سر ملتو یه گلاه گشاد بکشه.
اقا یه کلام اگه اینترنت مخابراتو میخایید بهتره برید همون سه طرح زرین . برنا و مهارت رو بردارید. هدف مخابرات از ایجاد طرح جشنواره فقط یه دلیل داره. اونم کشیدن یه کلاه گشاد سرتونه.
کسی امار داره مخابرات بقیه استان این گیگ اضافی رو چطوری حساب میکنن؟(مربوط به همین طرح نوروزی)
کشف جدید
اگه شما وسط ماه یا مثلا دو روز مونده به اتمام ماه سرویس رو فعال کنی تا اخر همون ماه یه دوره برات حساب میکنن
در واقع ماه جاری یه دوره هست چه روز اول ثبت نام کرده باشی چه روز اخر حواستون باشه کلاه سرتون نره
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:نقل قول:
دوست عزیز اگر تقسیم به 8 بشه که میشه 256!نقل قول:
اما از خیرش گذشتم. همون آسیاتک میمونم.
من منظورم این بود که سرعت دانلود اصلیش تقسیم بر 8 میشه. یعنی منظورم این بود که 256 تقسیم بر 8 میشه.نقل قول:
په نه په میخاستی سرعت دانلودت 2 مگ بر ثانیه باشه!!!:n19:
هر چی سوال میپرسم کسی جواب نمیده.خواهشا اگه اطلاع دارید جواب بدید.
اگه وضعیت حساب فعال باشه اما وضعیت سرویس غیر فعال بازهم پول میاد؟
2. تو جشنواره اشتباها اول 2 مگ ثبت نام کردم بعد 1 مگ .بعد رفتم مخابرات 1 مگا فعال کردم حالا هزینه 2 مگ هم میاد؟
3.جمع مبلغ این جدول تو قبض میاد؟
4.تمدید اعتبار خودکار(شبانه) دیگه چیه؟
خداوکیلی 4 روزه فعال کردم ....:n28:
شناسه نام حساب تاریخ مبلغ (ریال) نوع زمان(روز) حجم (MB) تمدید پرداخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3039686 حساب عليرضا سليميان [88] 1392/01/01 1528 79,500 تمدید اعتبار خودکار(شبانه) 0 0 جزئیات 3039684 حساب عليرضا سليميان [89] 1392/01/01 1528 127,200 تمدید اعتبار خودکار(شبانه) 0 0 جزئیات 3024867 حساب عليرضا سليميان [88] 1391/12/30 0127 42,000 تمدید اعتبار(قبض) 0 1024 جزئیات 3013252 حساب عليرضا سليميان [88] 1391/12/28 1747 78,750 ثبت نام(قبض) 186 0 جزئیات 3013220 حساب عليرضا سليميان [89] 1391/12/28 17:09:01 126,000 ثبت نام(قبض) 186 0 جزئیات 2961500 حساب عليرضا سليميان 1391/12/21 08:51:43 26,250 ثبت نام(قبض) 186 1024
کاش زودتر گفته بودی. من چند روز پیش سوال کردم اما کسی جواب ندادنقل قول:
خواهشا جواب بدیدنقل قول:
اره متاسفانه
وقتی بره تو لیست پرداختها و شارژها دیگه میاد رو قبض
کاش قبل از اینکه اون دومی رو ثبت میکردی میرفتی میگفتی اولی رو اشتباهی زدی و برات غیر فعال کنن
این طرح جوری هست که باید تا اخر دوره(شش ماهه یا یکساله) داشته باشی و اگه بخوای قطع کنی نصف هزینش رو باید بدی
حالا با توجه به شرایط شما شاید قبول کنن اون طرح اولی رو برا حذف کنن ولی بعید میدونم اون هزنه که دیگه الان به اون قسمت پرداختها و شارژها اضافه شده رو کسر کنن
نمیخوام ناامیدت کنم ولی این ادم هایی که من دیدم بعید میدونم طرح اولی رو برات حذف هم بکنن ولی باز برو حضوری سعیت رو بکنن مثلا بگو سیستم خودتون باگ داشت هر چی زدم نشد بعد اون یکی رو زدم درست شد وقتی رفتم تو پنل جفتش بود
من 12/29 فعال کردم چرا 1/1 دوباره تمدید کرده؟ نوشته: تمدید اعتبار خودکار(شبانه) 7600 توماننقل قول:
مخابرات اینجا (زرین شهر) میگه دست ما نیست ما نمیتونیم حذف کنیم .بدبختی اینجاس که 2030 زنگ میزنم میگه تغیر کرده.2020 میزنم میگه در شبکه موجود نیست
این 1مگ دو مگ فیلمه .. 128 بگیر 2مگ میده بهت کافیه ...
-
بچه ها کسی از شبانه رایگان خبر داره ؟؟؟
دیشب 100مگ داشتم گذاشتم دانلود ببینم رایگانه یا نه نتم تموم شد ... !!!!
-
کسی میدونه چه جوریه ؟
به مشترياني که قرارداد 6 ماهه و يا يکساله منعقد نمايند، از ساعت يک الي 7 صبح ترافيک رايگان شبانه تعلق مي گيرد ( اینو نوشته )
شما سی ام هم فعال کنی یکم تمدید میکنه و اون یه روز رو برات یکماه حساب میکنه
2030 رو که بگیری میگه 2020 رو بگیر که برا من کار میکنه اینکه چرا برا شما 2020 کار نمیکنه عجیبه
به نظر من پس فردا حضوری برو مخابرات و گرنه تا اخر دوره برا تمدید خواهد شد
2020شهرستان جواب نمیده.در مورد مشکلم تماس گرفتم گفت ما کاری نمیتونیم بکنیم با مرکزه (باهاش بحثم شد .بعداز اینکه تلفنا قطع کردم دیدم پسورد ورود به پنلا عوض کرده .هرچی هم زنگ زدم دیگه جواب نداد).متاسفانه 2 تا مشکل دارم .یکی این که سرویس 2 مگ راهم (علاوه بر 1 مگ) اشتباهی ثبت نام کردم و هزینه این هم داره میاد(با اینکه هنوز فعالش نکردم).یکی هم همین که خدمتتون عرض کردم که بعد 1 روز دوباره تمدید شد...:n28:نقل قول:
والا نمیدونم چی بگم در مورد تمدید که کاریش نمیشه کرد کاری هم به فعال کردن نداره شما انقدر که سرویست تو پنلت اضافه بشه همون شروعش هست
تنها چیزی که به ذهن من میرسه این هست که پس فردا حضوری بری مخابرات برو سر و صدا کن بالاخره اونا میتونن زنگ بزنن پیگیری کنن
در ضمن منم کاشان هستم هم 2030 کاری میکرد(قبلا)( و الان هم 2020 کار میکنه نمیدونم چرا شما میگید کار نمیکنه هر چند کار هم میکرد فکر نکنم اونا بتونن برات کاری بکنن شما باید حضوری برید بلکه بتونید کاری رو صورت بدید
میگه در شبکه موجود نیست.اول میگفت باید قرداد امضا میکردی نمیدونم چرا فعال شده.اگه انصراف بدم جدای از این 2 تا 12000 که دادم باید نصف دیگه هم بدم؟نقل قول:
دادا حالا جدای از این حرفا یه سوال دارمنقل قول:
الان باسه تو شبانه رایگانه دیگه؟؟؟؟سرعت دانلودت شبا رو چنده؟؟؟؟ روزا رو چنده؟؟؟؟
سلام، دوست عزیز از توضیحات مفید و کمکاتون بسیار ممنون.نقل قول:
می خواستم بپرسم اگر اواسط ماه از طریق دفتر فروش اینترنت مخابرات برای 512k قرار داد ببندم و مثلاً 25 ماه خط رانژه بشه و 26 سرویس رو فعال کنند این 5 روز باقی یک دوره کامل حساب میشه! که بنده باید 24000 تومان هزینه اشتراک رو پرداخت کنم؟ اما برای ماه بعدیش دیگه از یکم تا 31 یک دوره کامل محاسبه خواهد شد! درسته؟
اگر یک توضیح کامل بدید ممنون میشم
قرارداد موقع ثبت نام امضا کردی اگه یادت باشه موقع درخواست سرویس یه جایی هست که باید تیک بزنی که قرارداد رو خوندی و قبول داری همونجا کنارش لینک دانلود قرارداد هست برو دانلود کن بخوننقل قول:
برا انصراف (چیزی که قرارداد نوشته) باید نصف مدت باقی مانده از قرارداد رو نقدی پرداخت کنی(یعنی مثلا اگه یکساله خریدی و تا حالا 2 ماهش رفته نصف باقی ماندش میشه 5 ماه) و بعد برات غیر فعال کنن
حال اینکه این پول رو به کجا باید بدی و اینکه بری پیش کی و چقدر وقت طول میکشه رو خدا میدونه چطوری هست
ضمنا یه چیز جالب که تو قرارداد بود این هست شما درخواست انصراف بدی اگه طول بکشه این مقصر نیستن و شما باید پول اون مدت رو هم پرداخت کنی مثلا وقتی انصراف دادی یکماه طول بکشه شما باید پول اون یکماه رو بدی
از خودم بپرس شدم موش آزمایشگاهینقل قول:
گوش شیطون کر شبانه توی سرویس های نامحدود با روزانه یکی هست و سرعت هم خوبه مثلا 2 مگ گرفتم روز و شب هر دو تا 220 هست
ولی زنگ زدم که چرا 256 نیست گفت ما در حال تست هستیم و میخواهیم امار دستمون بیاد و هیچ چیزی معلوم نیست یعنی اب پاکی رو ریخت رو دستم ممکنه هر لحظه سرعت کم بشه ولی فعلا رو عشقه
ضمنا ترافیک روژانه مثل باد تموم میشه و باید در کنارش از زرین استفاده کنی
اون ترافیک اضافه رو هم که گفتم چه کلاهی گذاشتن وگرنه 10 گیگ شارژ میزدم
اره دقیقا همینجوری هست به نظر من بزار یکم که اون پول اضافی رو ندینقل قول:
ضمنا از زمان رانژه شدن فکر نکنم حساب کنن از زمانی که میاد تو پنلت شروعش هست حالا چون من رانژه بود خطم نمیتونم هیچی بگم ولی فکر کنم به محض درخواست و اضافه شدن تو پنل شروع پرداخت پول هست
در هر صورت بزار اول ماه و خیلی هم پیگر شو برا رانژه چون دیر رانژه میکنن
دو تا نکته برا اونایی که میخوان سرویس درخواست بدن اول اینکه اون قرارداد رو بخونن هر چند راهی جزقبولش نیست ولی حتما بخونید
دوم اینکه دور سرویس های نامحدود نرید فعلا که مسخرس مگر اینکه بعدا درستش کنن
یه سوال کلی میپرسم که سوال خیلی ها هست. الان یکی به من بگه که سرعت دانلود در روز و شب سه طرح نامحدود و طرح معمولی جشنواره و طرح شبانه رایگان به چه صورت هست؟؟؟؟؟ هر کی میدونه بگه. اینو هم بگم که منظورم از شب (ساعت 1 الی 7) است:n24: