نقل قول:
هیچ سرویس 1مگی هم سرعتش اینقدر نیست اینی که الان دارین 1/5 مگ هستش،(جدای اینکه شما 128دارین) ا درواقع استثناء هستش
Printable View
نقل قول:
هیچ سرویس 1مگی هم سرعتش اینقدر نیست اینی که الان دارین 1/5 مگ هستش،(جدای اینکه شما 128دارین) ا درواقع استثناء هستش
چی بگم گله... . مثل اینکه خیلی خوش شانسمنقل قول:
امروز زنگ زدم بخش فروش پرسیدم برای 128 یکماهه چقدر باید پرداخت کنم گفت 20800 تومان
گفتم روش دیگه ای غیر از واریز به حساب نیست چمیدونم کارت به کارتی پرداخت اینترنتی
جواب: نه فعلا فقط همین روش فعال هست!
حالا این 20800 تومان ناقابل چه نزدیکی به 15000 تومان داره، نمی دانم.
6 ماه راحت بودم، چه زود گذشت!:41:
دوستان شما هم همین مقدار واریز کردید؟
اگر کسی سه ماهه ی 512 یا ماهیانه 128 و یا 512 رو جدیدا شارژ کرده قیمتش رو بگه بی زحمت.
من ده روز پیش برای 512 یکماهه 20 تومن پرداخت کردم.نقل قول:
منظور من از LAN با سیم یا بدون سیم بودن شبکه نبود! من منظورم این بود که این سرور Tehran که شما از روی اون تست رو انجام میدی یه سروری هست مثلا توی شبکه خود مبین نت یا شبکه اینترانت ایران.نقل قول:
ولی جدا برای مودمت یه اسپند دود کن یه وقت چشم نخوره. خداییش این سرعت شما از اون استثناهایی هست که خیلی شانس میخواد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به مودمهای قبلی که از شرکت GreenPacket بوده، به نظر میرسه مودم جدیدشون این باشه:
بنا به ادعای سازنده، شارژش 4 ساعت و زمان آماده به کارش 18 ساعت هست و حداکثر 5 وسیله wifi همزمان میتونن بهش وصل بشن.کد:http://www.greenpacket.com/gpsolutions/PocketModem/index.html#/home
در ضمن قابلیت استفاده به صورت USB رو هم داره و شارژش هم همزمان از طریق USB انجام میشه.
به نظر شما همین هست یا مدل دیگه ایه؟
قیمتهایی که مبین میده، خدایی خیلی داره چرت و پرت میشه! :41:
باز تعرفه ها رو عوض کردن و همه چیزو گرونش کردن!
برای جایی 512 گرفتیم، اول تو فاکتور زد 3 ماهه، 15 گیگ، 60 تومن، بعد زنگ زد گفت طرح عوض شده و حجمش شده 12 گیگ و قیمتش هم 55 تومن!!
گرونه خب! :41::41::41:
سایر طرح هایی هم که میدن، اصلا با هیچ عقل و منطقی جور در نمیاد! مثلا همین مودم جدیده که دادن! همونطوری که دوستمون گفت، آخه همینطوری بخوای صفحه هم فقط باز کنی، ماهی دو گیگ میشه! بعد قیمت اینقدر مسخره آخه؟؟؟؟؟؟:2:
سلام
آقا این مبین نت به مناسبت عید قربان هیچی نمی خواد بده ترافیک ارزون تر یه کوفتی بده
کاشکی از ایرانسل یاد می گرفتن دختر عمه حسن آقا بچش به دنیا میاد ایرانسل به مناسبتش طرح ویژه میزاره اون موقع این مبین نت برای عید قربان هم یه تکونی نمیده به خودش
سلام خدمت تمامی دوستان
از دوسنان مبین نتی هرکس سرویسش نوسان داره میتونه با اتصال به س*ا*ک*س پ*روک*سی که ارایه میدیم نوسان سرعتشو تا حد قبولی بیاره پایین و سرعت باز کردن صفحات وب رو بالا ببره...
من اینو تضمین میکنم
حتی جمعه این هفته که مم تست زدم سرعتم از 30 به 130 رسید(1مگم)
هرکس خواست اکانت تست بهش میدم ببینه چطوره
اشتباه گفتن.نقل قول:
این قیمت سرویس 512 با 4% مالیاته.
با توجه به سایتشون برای 128 باید 15600 واریز کنی.
برای من که کلاً سرعت اکثر پورت ها به غیر از بعضی پورت های معروف مثل 80 و 21 کم شده و تا 24 بیشتر نمیاد. چه تورنت و چه س اکس. البته اگر با چند کانکش دانلود کنم خوب میشه. شما با س اکس و با idm یک کانکشن سرعتت چقدره؟نقل قول:
سرعتم با کمترین نوسان ۱۳۵ هستنقل قول:
عالی شده
Youtube و facebook رو در جا باز میکنه
من یک مشکل دارم که بعد از یک ماه نتونستم درستش کنم هیچ ای پی به من پینگ نمیده وهچی وی -چی ن هم کانکن نمیشه حتی so--k سرعت خوبه همیشه 130 135 دوستان روشی دارید یا تنظیمی تو مودم به هم خورده باشه
جالبه این مودم تنظیمات دست رسی برای کاربران هم داره و تنظیم کردن وی - چی ن روی خود مودم !!!
دیشب وضعیتم افتضاح بود فکر کنم عیدیشون بود ... 600 مگ به زور دانلود کردم ...
سلام دوستان کسی از این
اینترنت شخصی با مودم جیبی اطلاعاتی داره میشه تعویض کرد با مودم فعلی یا اصلا جداگانه بفروش میرسه قیمتش چند است
indoor هست یا outdoor
فکر کنم به خود شرکت زنگ بزنی بهترمیدونن: 09679
خودت داری میگی جیبی :دینقل قول:
خوب ایندور هست دیگه
ممنون. اگه همه دوستانی که اشتراک مبین نت دارن نتیجه تستشون رو اینجا بزارن بقیه هم بهتر میتونن به نتیجه گیری برسن. از قرار معلوم شما رو از دستشون در رفته یا جائی قرار دارید که هنوز مشترک جذب نکردن و یه پهنای باند محدود رو تا گلو به اشتراک نذاشتن. در ضمن حتماً دقت کنید که سرور رو که بر اساس پیش فرض تهران انتخاب میشه به یه سرور دیگه خارج از ایران مثلا اروپا یا آمریکا تغییر بدین. کافیه مربع سبز رنگ رو قبل از شروع تست روی اون مناطق قرار بدین و یکی از نقاط رو انتخاب کنید.نقل قول:
این هم نتیجه تست سرعت من. به پینگ افتضاح و سرعت دانلود از اون افتضاح تر توجه کنید
نتبجه افتضاح تست سرعت وایمکس مبین نت روز شنبه ساعت 12 که کمترین ترافیک رو در هفته داره. اشتراک 512
لطفاً اگه غیر از ایشون کسی از این سرویس استفاده کرده و سرعتش بهتر شده اینجا نتیجه تست سرعتش رو بزاره. من یه درخواست اکانت تست به ایشون دادم به محض اینکه دریافت کنم و تست کنم نتیجه تست سرعتم رو میزارم. نتیجه تست افتضاح فعلی هم که در پست قبل هستشنقل قول:
اون نمایندگی که من ازش گرفتم اصلاً صحبتی از تست خود اینترنت نکرد فقط گفت آنتن دهی رو تست میکنیم. دقیقاً یادمه ازش پرسیدم شما غیر از تست آنتن دهی امکان تست خود اینترنت رو هم دارید گفت نه فقط بخاطر آشنائی کاری که باهام داشت گفت یه شب آخر وقت بیا مودم خودم رو بگیر باهاش کار کن فردا صبحش بیار که عملاً چون تا دیر وقت کار میکنم اصلاً فرصت نکردم. پس صحبتی از تست سرویس اصلاً نبود. روی خود وب سایت هم چنین چیزی رو ندیدم. اگه شما جائی سراغ دارید که شرکت همچین چیزی گفته آدرس بدید لطفاًنقل قول:
حالا که این همه زحمت تایپ پست رو کشیدید نتیجه تست سرعت speedtest.net رو هم بزارید لطفاً. باز هم از همه دوستانی که از مبین نت استفاده میکنن حالا چه راضی چه ناراضی خواهش میکنم به همراه هر پست نتیجه تست سرعتشون رو بزارن. بزارید این تبدیل به یه رسم بشه اینجا. اینجوری همه چیز واضح میشه
این تست من با استفاده از برنامه س.ا.ک.س - پ.ر.و.ک.س.ی ...( البته اکانتم رو از جای دیگه گرفتم )نقل قول:
128 speed :
اینم بدون برنامه :
یه اختلاف عددی بین پینگ هام هست .. اما من توی کار کردن با نت احساس افت نمیکنم...
خب یه فایلی چیزی دانلود کنید ببینید سرعتش چه جوریه.نقل قول:
البته برای مبین نت،باز شدن سایت msn مهم هستش چون در قراردد هم ذکر شده.یعنی این سایت رو برای تست درنر گرفتند.
این تست 512 من:
البته دانلودم همیشه رو 60-65 نشون میدد.الآن idm 69 دانلود میکنه.آپلودم هم اکثرا همین بوده.ضمنا نمیشه که با هر پست یه تست گذاشت.هر سرویسی هم کارران راضی داره و هم ناراضی.کلا مبین نت سرعت سرویسهاش رو 1 به 8 می بنده و در تمام شبانه روز هم تقریبا ثابته.مثل سرویس خودم که 512 هست و دانلودم 65-70
دوستان شبانه هاش واقعا افتضاح شده تازگیا . با اکانت 512 الان شبا به زور 500 مگ هم دانلود نمیکنم . بابا مبین نت دیگه شورشو درآورده به خدا
برای شما هم اینطوری شده ؟؟!!!!!
سلام میخواستم بدونم مبین نت سرویس نامحدود نداره؟! و اینکه حداکثر سرعتش 1mbps هست!؟ آیا ارزش خریدن یکساله رو واسه سرعت 1 مگش داره ؟ سرویسش افت سرعت داره تو ساعات مختلف یا نه ؟سرویسهاش بین چند نفر شیر میشه؟!
حداقل سرعت دانلود 1 mbps چند میده ؟ این بهتره یا ایرانسل ؟! مودم باید داخلی باشه یا خارجی؟ یعنی سیگنالهاش قوی هستن یا اونم مکافات داره کلا هر چی که میدئنین بگین
با کارت نظام مهندسی سرعت بالا میده یا نه؟!
بنظر شما ای دی اس ال بهتره یا وایمکس؟
دم همتون گرم؟!:10:
بنده این ماه یک طرح یک مگابیت گرفتم که متوجه شدم سرعت آپلود به یک سوم (حدود 340 کیلوبیت) کاهش پیدا کرده.
البته این کاهش به صورت کندی سرعت نیست و کاملاً محدود شده است.
لازم به ذکر است که این شرکت قبلاً سرعت آپلود را به نصف سرعت دانلود کاهش داده بود اما در حال حاضر مبین نت با افزایش این محدودیت، سرعت آپلود را به یک سوم تقلیل داده است.
1- خیر.نقل قول:
2- بله.
3- من طرح یک مگ یکساله ندیدم اما اگر منظورتان پرداخت 9 ماه به صورت یکجا است که بستگی به خودتان دارد.
4- بله.
5- به گفته ی خودشون یک به هشت است.
6- حداقل 0 (قطعی سرویس) و حداکثر 128 کیلوبایت.
7- ایرانسل.
8- بستگی به سیگنال مودم داخلی در منطقه ی شما داره.
9- نه اگر از همون اول خوب بود مشکلی نداره.
10- بهتره از خودشون بپرسید.
11- ADSL
12- نمیدونم.
512 یا 1MB به یوزر خانگی میدن یا نه ؟!
سلام دوستان ، می خواستم بدونم تنظیمات مودمهای مبین به چه صورته؟ به صورت auto connect هست؟! من میخوام ویندوز لپتاپ دوستم رو ریکاور کنم ، می خواستم ببینم آیا بعد از تعویض ویندوز تنظیمات خاصی نیاز هست ( برای اتصال به اینترنت) یا خیر/؟! متاسفانه خودش زیاد وارد نیست و هر چی سوال می پرسم درست پاسخ نمیده.
سوال دیگه ، اینکه من خودم توی خونه adsl دارم ، اگه مودمش رو بیاره اینجا ، می تونم راحت کانکت بشم ، غیر از مودم قطعه خاصی لازم نیست بیاره ؟ مثل تقویت کننده و...
ممنون.
بله با یک کارت دانشجویی , یه نامه ای از یه شرکت میدن . خیلی براشون مهم نیستنقل قول:
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
با تعویض ویندوز یا جا بجا کردن مودم و اتصالش به یه کامپوتر دیگه نیازی به تنظیم خاصی نیست . فقط باید توی محل جدید هم سیگنال باشهنقل قول:
سلام دوستان
عموی بنده جدیدا یه تلویزیون سامسونگ خریده که روش یه اکانت وایمکس مبین نت هم بهش دادن (2 ساله، فقط 12 گیگابایت!!). چون خودش کامپیوتر نداره دادش به من. منم امروز راش انداختم دارم استفاده میکنم. با اینکه خارج از محدوده سرویس دهیشون هستم (طبق عکس موجود تو سایت مبین نت) با مودم داخلی سه خط سیگنال ثابت دارم.
میخواستم ببینم که وقتی این 12 گیگ ترافیک تموم بشه تکلیف چیه؟ آیا میشه مثل سرویس های محدود ADSL ترافیک خرید یا باید هزینه اشتراک ماهیانه بپردازم باز؟!
اتفاقا دوره ADSL شاتلم همین امروز تموم شد. میخوام ببینم اگه برای سرویس وایمکس هم میشه ترافیک خرید دیگه ADSLمو تمدید نکنم فعلا؛ چون شاتل هم افتضاح شده تازگیا.
ممنون:20:
خدا شانس بده یکی از 4 تا سیگنال رنج ها بود باهاش 3 تا چراغ آنتن کامل داشتم حالا یه هفتس دیگه با اون سیگناله کانکت نمیشه به زور یه چراغ با یکی از اون 3 تای دیگه گرفتم که ماشالا پینگ و تایم اوت روی دیال آپو سفید کرده ... پشتیبانی هم زنگ می زنم کسی نمی فهمه مشکل چیه ! می گه ببین سایت باز می کنه ؟ پس خوبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم چند روزه افت سیگنال دارم ...نقل قول:
سوتی مبین نت :دی
در
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=4&ContentID=44
سلام دوستان من مدت 1 ماهه که سرویس 512 بین نت رو فعال کردم
تا چند روز پیش سرعت روز و شب کلا یکی بود تا 70 دانلود داشتم ئلی از شنبه به بعد سرعت شبها زیاد زور بزنه 9 میشه!!!!!!!!!!
کسی نمیدونه این چه برنامه ای سرمون درآوردن؟؟؟؟؟؟؟ کلا اینترنت ایران محدود شده یا فقط مبین نت؟؟؟؟
آقا منم سرعت شبام افتضاح شده. 512 دارم، قبلا 60 بود الان نصف شده شبا! چی شده؟؟!
دوستان یه سوا
تو این محدوده سرویس مبین نت خوب عمل میکنه؟
مبین نت شبها سرعتش پایین میاد؟
تهران-ازادی-خیابان اذربایجان
کسی نی دونه اینمحدودیت تا کی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که یه اکانت از تورنت باز گرفتم دیگه میتونم تورنتهام رو با دانلود منیجر دانلود کنم!!
ولی یکم خرج ور داشت!:46:
به نظر شما اگر تعداد دانلودها بیشتر از یکی باشه میشه از کل سرعت استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داره دیوونه میکنه آدم رو دیگه این مبین نت . امروز جمعه سرعت دانلودم به زور تا ۱۲ kb/s میاد بالا . واقعا دیگه شورشو درآوردن .