نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز ولی من بخش setup را پیدا نکردم یا شایدم اصلا نداره-راه دیگه ای نیست؟
با تشکر
Printable View
نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز ولی من بخش setup را پیدا نکردم یا شایدم اصلا نداره-راه دیگه ای نیست؟
با تشکر
كسي نيست جواب من رو بده:46:نقل قول:
دوستان میشه اوریج پینگ 4.2.2.1 رو در وایمکس ایرانسل رو اعلام کنید جند هست ؟
کیفیتش که قطعا خوبه. ولی پینگ رو باید بی خیال شی! به قول یکی از دوستان تو ایران پینگ اصلا معنی نداره!:41:نقل قول:
اما خوب تعرف اش از مبین نت بالاتره.راستی مودم فقط مودم یو ای اس بی بگیر.:46:
ممنون. مودم يو اس بي به درد من نميخوره. چون من همزمان ميخوام با 2 تا سيستم كار كنم بايد واي فاي بگيرم و اينكه كيفيت و سخت افزار واي فاي خيلي بهتر از يو اس بي هستش.نقل قول:
مودم واي فاي كدوم بهتره كه موقع درخواست مودم رو انتخاب كنم.
متاسفانه مثله اینکه این مودم ها هم از نرم افزار کانکشن آماده استفاده می کنند ... من هم قبلا وایرلس usb داشتم همین مشکل رو داشتم . شما ویندوزت چیه ؟ اگر 7 هستش یه اکانت sstp تهیه کن احتمالا مشکلت حل خواهد شد . یا سرورهای اکانت هایی که گرفتی رو 1 بار Ping کن ببین اصلا جواب میده یا نه . ولی مطمئن باش از سمت ایرانسل بازه و میشه کانکت شد .نقل قول:
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
اوریج 230ms هستشنقل قول:
سلام دوستان
من میخوام تا قبل از شروع کلاس های دانشگاه یه وایمکس بگیرم رفتم قیمت های ایرانسل رو دیدم
خوب بود طرح تابستانه 3 ماه 512 نامحدود + مودم رایگان 180 زده بود
نوشته بود در صورت عدم رضایت کاربر باز پرداخت میشه و پس میدن پول رو
میخواستم ببینم این راسته؟؟
شما که دارین از سرعتش رازی هستین؟؟
افت سرعت نداره؟
بعد یه چیز دیگه
زنگ زدم ایرانسل گفت برای سرعت های 128 به بالا باید معرفی نامه از شرکت داشته باشیم
من الان ساکن قم هستم که تحت پوشش وایمکس ایرانسل نیست ولی میخوام تهران از وایمکس استفاده کنم حالا اگر معرفی نامه از یه شرکت که توی قم هست ببرم ایرادی نداره؟ چون قم تحت پوشش شبکه وایمکس نیست گفتم شاید گیر بدن
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
خوب مودم BM632 بهتره!:27: کسی از مودم WIXFBR تعریف نکرده.:13:
دوستان وضعیت مودم من اینجوریه
CINR : 8db
RSSI : -85
ولی نوسان سرعتم چند روزیه زیاد شده قبلا نمی دونم چند بود چون مدت زیادی نیست وایمکس گرفتم دقت نمی کردم به اینا ولی چند روز اول سرعتم خوب بود و نوسان نداشت آنتن هم همیشه خدا 2 چراغه مودم رو گذاشتم طبقه بالا چون پایین آنتن نداشت ... حالا چه کار میشه کرد که بهتر بشه؟
BM632W تموم شده و فعلا فقط FBR105 موجوده :31:نقل قول:
سیگنال ضعیف و بی کیفیتی دریافت میکنیدنقل قول:
جای مودم رو عوض کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام خدمت دوستان ایا مودم USB را میتوان جداگانه خرید من الان مودم دارم ولی میخوام USB هم ذاشته باشم
شنقل قول:
شما باید CINR بین 15 تا 25db داشته باشید و RSSI هم از -75 کمتر نشود . درحال حاضر نویز زیادی روی خط شما هست . تغییر مکان مودم هم احتیاجی به جابجایی بزرگ نیست . بعضی وقت ها نیم متر جابجایی هم سیگنال مودم رو خوب میکند .
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
من هم دنبالش بودم ولی مثله اینکه دردسر زیاد داره . چون تنها باید از طریق 707 درخواست بدی . بعد اینرنتت رو به حالت غیر فعال درمیارند و همون صفحه های اکتیو کردن مودم میاد . بعد باید بشینی تا کارشناس مودم رو برات بیاره و مک آدرس مودم رو برات در حسابت ثبت کنه و .... :2: یعنی الافی به تمام معنا .:41:نقل قول:
512 ساعت 11:30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
نقل قول:من به راحتی این کار رو کردم.نقل قول:
توی جشنواره یک حساب 128 با مودم USB ثبت نام کردم و از تمام جوایزش هم بهره بردم :5: :31:
بعدش الان که خونه نیستم user و pass حساب 512 خودم که مودم اصلی اش WiFi هست رو توی USB وارد میکنم و خیلی راحت وصل میشم.
فقط وقتی این کار رو میکنید ایرانسل هر 24 ساعت 1 بار شما را Reject میکند یعنی Disconnect میشید اما چند ثانیه بعد دوباره وصل میشید. فقط در این صورت دو تا مودم با یک حساب نمیتونن وصل بشن
پس بايد صبر كنيم تا بيارن؟؟؟ البته يكي از دوستان من گرفته طرح 6 ماهه 128 كه داشت استفاده كرد راضي بود الان مودمش رو بخواد بفروشه ازش چند بگيرم؟؟؟ همين bm632w هستش. وقتي ميبينه اين مودم بيشتر ميبرن همين رو بياره ديگه. چطور طرح گذاشته ولي مودم نداره. براي پائيز ببينم چه طرحي ميده ميدونم طرح ارزانتري ميده يا تعداد ماه رو بيشتر ميكنه.نقل قول:
دوستان نرم افزاری هست که بتونه سطح سیگنال رو بصورت زنده نشون بده که بتونیم به کمکش مودم wifi رو در بهترین مکان قرار بدیم؟
من که این جوریش رو ندیده بودم من خودم الان دوتا مودم 632w دارم که البته اشتباه کردم دو تا گرفتم میبایست یکی رو usb میگرفتم ولی مهم نیست من زنگ زدم گفت حسابتون رو 40 تومن شارژ کنید و دوباره زنگ بزنید منم دوباره زنگ زدم از حساب کم کرد و درخواست رو ثبت کرد حدود یک هفته بعد هم اومد مودم دوم رو نصب کرد و در تمام این مدت هم من اینترنت داشتمنقل قول:
تجربه خرید وایمکس ایرانسل
شنبه همین هقته صبح ثبت نام کردم دیدم هیچ کسی از ایرانسل زنگ که تایید بده جهت پوشش من خودم زنگ زدم 707 طرف وصل کرد به یک خانوم که زمان معطلی من جهت وصل شدن به 707 و اون خانومه 10 دقیقه بود خانومه گفت پوشش سبزه و پول بریزید.
نکته: اصلا منتظر تماس اون ها نشید که تماس نمی گیرن و جز الافی واسه شما هیچی نداره پس خودتون پیگیر بشین و تماس بگیرین.
بعد از اوکی اون خانوم سریعا از طریق اینترنتی پول واریز کردم یعنی تمام مراحل از شنبه صبح تا ظهر اوکی شد.
نکته: بهترین و سریعترین روش واریز وجه اینترنتی هست پس بانک نرین که جز الافی باز چیزی نداره به گفته 707.
و امروز چهارشنبه ساعت 2:30 ظهر هم نصاب مودم اورد و اوکی کرد بعد از 45 دقیقه که اون طرف رفت نت من وصل شد.
پنج چراغ مودم روشن هست و باز دارم دنبال جایی می گردم که RSSI و CINR بهتری پیدا کنم.
نکته ای که هست اصلا چراغ های روی مودم ملاک نیست چون در جاهایی از خونه که 3 چراغ داره نتایج تست پینگ و سرعت بهتر از جاهایی هست که 5 چراغ روشن داره.
حالا یه سوال
RSSI که هر چه عدد نزدیک به صفر باشه بهتره مثلا باشه -60 یا -50
در مورد CINR که حالت استاندارد 15 تا 25 هست حال اگر کمتر از 15 باشه چی بهتره ؟!
RSSI کمتر از -75 نشه بیشتر از -45 هم نشه . بین -45 تا -75نقل قول:
CINR کمتر از 15 نشه بیشتر از 30 هم نشه .
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
بهترینش رو خود setup مودمتون داره ... در قسمت status روی حالت auto بزارید و مودمتون رو جابجا کنید .نقل قول:
یعنی واقعا توی تاپیکی که مربوط به وایمکس ایرانسل هست این سوال ها جواب نداشت؟؟؟:20:نقل قول:
چی بگم والا
نقل قول:بله راسته و اگر شما ناراضی باشین پس میگیرن ولی دنگ و فنگ داره و کارشناس میفرستن و این جور مشکلها.نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام تا قبل از شروع کلاس های دانشگاه یه وایمکس بگیرم رفتم قیمت های ایرانسل رو دیدم
خوب بود طرح تابستانه 3 ماه 512 نامحدود + مودم رایگان 180 زده بود
نوشته بود در صورت عدم رضایت کاربر باز پرداخت میشه و پس میدن پول رو
میخواستم ببینم این راسته؟؟
.نقل قول:
شما که دارین از سرعتش رازی هستین؟؟
من 128 دارم البته مودمه رفیقمو برای تست گرفتم سرعتش حدوده 12 الی 13 هست و پینگشم از 380 کمتر نمیشه.100% به موقعیت شمت بستگی داره که تو چه منطقه ای با چه پوششی هستین.
چرا عزیز داره.برای دانلود که میزارم مثلا تو 10 دقیقه چند بار میرسه به 15 بعد دوباره میره روی 10 و روی 3 و 5 و اینطوری و به صورت کلی افت سرعت انچنانی نداره.نقل قول:
افت سرعت نداره؟
زبله میشه و مشکلی نداره ولی باید قید بشه برای 512.نقل قول:
نگ زدم ایرانسل گفت برای سرعت های 128 به بالا باید معرفی نامه از شرکت داشته باشیم
من الان ساکن قم هستم که تحت پوشش وایمکس ایرانسل نیست ولی میخوام تهران از وایمکس استفاده کنم حالا اگر معرفی نامه از یه شرکت که توی قم هست ببرم ایرادی نداره؟ چون قم تحت پوشش شبکه وایمکس نیست گفتم شاید
مودم رو بخواین بخرین 40 تومن ارزش دارهنقل قول:
مودم BM632W هم زده فعلا موجود نمی باشد و توی ثبت نام هم فقط FBR105 هست. احتمالا چند روز دیگه دوباره موجود میشه. البته یک مدل جدید هم میخواد اضافه کنه که WIXFMM-130 مدلشه و باید ببینیم اون چه مزخرفیه
این مودم USB زیادی داغ می کنه!:18: یه وقت نسوزه؟
سوال هات افتضاحهنقل قول:
یه کم بیشتر به خودت فشار بیار
هیچ سوالی در این زمینه نیست ...:grrr:
مثل اینکه شما باید به خودت فشار بیاری ... :31:
می گم مودم داغ می کنه . چرا؟
دوستان اگه الان بسته افزایشی 1 گیگ بخریم فقط تا پایان همین ماه اعتبار داره و صفر میشه یا در کل 1 ماه میشه استفاده کرد؟
30 روز مهلت استفاده دارهنقل قول:
ایمان جان پس تا طرح پائیزه حتما میاره چون من دیگههمون طرح پائیزه رو میگیرم نامه و همه چیش هم آماده هست.نقل قول:
الان نامه من از واحد فناوری اداره بزرگ دولتی هست برا یانجام دورکاری. کاش برای این نامه ها سرعت بهتری ارائه میدادن یعنی پهنای باند اختصاصی قائل میشدن حداقل بین 2 الی 3 نفر شیر میشد. :5:
یعنی این مودم جدیده هم به پای Bm632W نمیرسه؟؟
مودم جدیده که فقط اسمش هست و هیچ چیز ازش معلوم نیست. ولی احتمالا نسخه پیشرفته FBR105 هستنقل قول:
پهنای باند هم فرقی نداره چه شکلی ازشون سرویس بگیری و بین افراد زیادی Share میشه. فکر کنم 1 به 15 باشه. اما مثل ADSL محدودیت سرعت نداره برای همین افت سرعت نخواهید داشت
امروز خیلی افتضاح بود ... یعنی بیشتر از 20 بار اینترنت قطغ شد ! سیگنال عالی ولی اینترنت افتضاح!! اینقدر که تو این 1 ماهه اذیت شدم تو 3 سالی که از داتک استفاده میکردم نشده بودم . دقیقا معلومه خودشون کرم میریزن !! تا زمانی که دانلود نکنی هیچ مشکلی نداره تا 1 فایل بذاری برا دانلود دقیقه دوم همه چی بهم میریزه ! سیگنال نصف میشه سرعت نوسان پیدا می کنه یا اصلا کلا اینترنت رو قطع می کنند . خیر سرمون نامحدود گرفتیم .:41:
برای من اینطوریه که بعضی دکل ها انگار ظرفیتشون پر شده و وقتی بهشون وصل میشی سرعتت نوسان دارهنقل قول:
مثلا توی WiMax Status میبینم که آدرس mac یک دکل آخرش 10 داره باهاش دانلود میکنم سرعتم افتضاحه و روی 40 ه حدودا. اما وقتی Reconnect میکنم و به یکی دیگه وصل میشم سرعتم میاد روی 67 ثابت!!!!
اصن یه وضی :20:
خوب GPRS هم اولش کیفیت خوبی داشت ولی ...:41:
همون بلا دیر یا زود سر Wimax میاد...:44:
نقل قول:
سلام دوست عزیز تو رو خدا وایمکس رو با جی پی آر اس که البته اسمش edge هستش مقایسه نکن وایمکس اول راهه روزی میشه که دیگه هیچ کس adsl نگیره و از جی پی آر اس استفاده نکنه من خاطره خیلی بدی از جی پی آر ای دارم و از این سرویس متنفرم :41: ولی از وایمکسم خیلی راضیم :46:
عزیزان سوالی بود در مورد وایمکس من در خدممتون هستم بپرسین در اسرع وقت جواب میدم
خوب منم راضی هم رفیق!تازه اصلا نخواستم GPRS با Wimax مقایسه کنم! اما فعلا این کیفیت خوب رو داره! :20: و در این موضوع ایرانسل رو اصلا مقصر نمی دونم بلکه ... :41:نقل قول:
خوب دیگه خودت می دونی منظورم چیه!! (نمی خوام سایت بسته شه:31:)
پس باید تست کنیم ببینیم مک های هر دکلی که خوب کار میکنه رو یادداشت کنیم ... هی reconnect کنیم تا سیگنال خوب رو گیر بیاریم :21:نقل قول:
الان من روی مک 00001503EB10 سه چراغ دارم میگیرم از 3-4 صبح تا الان مشکلی نداشته سرعتش هم خوبه ! :27:
فقط تنها بدیش اینه که هر 48 ساعت آی پی expire میشه که دوباره خودش اتوماتیک reconnect میکنه .
از حدود 1 ساعت پیش تا الان به شدت افتضاح و آشغال شده هم پینگ رفته بالا و هم سرعت اومده پایین به حدی که تو گیم رنجر هم لاگین نمیشه هرچی هم به پشتیبانی زنگ میزنم فقط آهنگ پخش میکنه ولی غلط کرده انقدر زنگ میزنم تا ورداره و اون وقت حالشون رو میگیرم
برای من هم بعضی سایت ها رو باز نمی کنه!!!:grrr:
دوباره ping time رو بردن بالا !! ولی سرعت دانلود درسته ! خیلی با حالن !!! :31:
آقا امروز کلا به خاطر بازی داربی سرعت افتضاحه. من که مخابرات دارم الان چند روز هست بدجوری کند شده یه سایت رو راحت 5 مین طول میشکشه باز کنه ولی الان یه خورده بهتر شدش. فقط ایرانسل سریع طرح پائیزه رو اعلام کنه و این مودم وایرلس که از همه عالی تره رو بیارن درخواست بدم. ممنونم.
کدوم مودش بهتره ؟
من میخوام سرعت 128 بگیرم اعتباری
اصلا بلد نیستم تو درخواست ثبت نام اینترنتی برم کدوم گزینه رو انتخاب کنم