:20: .............. :31:نقل قول:
:20: .............. :31:نقل قول:
نقل قول:
باسلام آقا احسان خوش اومدی از برند ایسوس و اچ پی هست کدوم رو میخوای ؟
باسلام ،دوستان نظر تان در باره Sony f13dgx و EB33 چيه ؟ آِ يا اي مدل ها را بخر م يا مثلا" ASUS A53ig و N82JQ
دوستان تا یک میلیون پیشنهادتون چی هست.
می خوام CPU i5 باشه گرافیکش هم در حدی باشه که بازی های جدید را به راحتی اجرا کنه مثل COD Black ops
صفحه نمایش LED باشه و حداقل بین 15 تا 16 اینچ باشه. کیفیت ساختش هم برام مهمه.
سونی ـه فکر کنم نت بوک باشه.نقل قول:
نت بوک میخوای یا لپ تاپ؟
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
به نظرم این بهترهنقل قول:
F13HFX/B
پردازنده: .Corei7-740M,1.73GHz
رم: .4GB
هارد: .320GB
گرافیک: Nvidia GeForce GT 425M
2.9 کیلوگرم
1/330/000 تومان
core i7 هست که از i5 قویتره... هاردش 320 که خودت میتونی یه هارد بزرگتر روش بزاری16.4 اینچه سایزش مشکلی نیست؟
اون دل هم دست کمی از ایسر ندارهنقل قول:
hp 3150
acer 5742g
asus A42JP-VX077D
پردازنده:.Core i7-740M,1.73GHz
رم:.4GB
هارد:.640GB
گرافیک: ATI Radeon HD 6570M ,3GB
کانفیگ خوبی داره اما مانیتورش یه کم کوچیکه 14 اینچه. از قیمتی که گفتی بیشتره 1/260/000
:13::13::13:نقل قول:
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
499 هزار تومان. فروشگاه چاره.نقل قول:
520 تومن سایت سازگار
چرا داره. 730 تومننقل قول:
CORE i5 2.53 GHZ M460
رم 3 گیگ - هارد 640 گیگ
سلام . ..نقل قول:
سلام دوستان
تا قیمت 700 تومن نهایت یه لپتاپ میخوام ، برندش مهم نیست البته میدونم تو این قیمت از یکی دو تا برند بیشتر گیرم نمیاد ..
گرافیکش مهم نیست از این Intel هها هم باشه مسئله ای نیست ...
رمش 2 بیشتر باشه ..
هاردش ترجیحا اگر 7200 باشه بهتره (البته نمیدونم تو این قیمت اصلا موجود هست یا نه)
موجود باشه و لطفا اگر کسی از بازار خبر داره بگه ..
من خودم یه جستجویی کردم توی بازار و اینا رو پید کردم ..
Dell 4030 2.4 Ci3 - 3 MB - 4GB - 320 GB - ATI 5430 - 680 toman
HP Probook 4520 S 2.4 Ci3 3 MB - 3 GB - 500 320 GB - ATI 5430 - 670 toman
ACER 5742 G - 2.26 Ci3 - 3 MB - 4 GB - 320 GB - ATI 5430 - 660 toman
HP G62 B31 - Ci3 2.13 - 3 GB - 320 GB - Intel 4500 HD - 630 toman
توی اینا مسلما ایسر قیمت خوبی نسبت به کانفیگش داره اما خب مثل خیلیا من هم نسبت به این کم بودن قیمت شک دارم ..
آیا تفاوتی توی کیفیت و این چیزا اصلا میکنه یا نه ؟
ممنون
زوایای دید LCD کمی ضعیفتر و همچینین شفافیت کمی ضعیفتره در ایسر. . .
مطابق با نیاز شما HP-g62 هست که کافیگا و قیمتهای مختلفی ازش موجوده . .
بله میشه ولی به دلیل کانفیگ ضعیف نباید انتظار زیادی ازش داشته باشید . .نقل قول:
سلام دوستان
میشه توی رنج 1 میلیون لپ تاپ سونی خوب خرید؟ که قدیمی هم نباشه و cpu خوبی داشته باشه ، قابلیت های پورت ویدئو پروژکتور و .... داشته باشه
مدلی رو پیشنهاد دارین؟
Sony- EB 33
Ci3 2.4 -3MB
4GB
500
DVD RW
15.5 WXGA
4500 Intel
7-H
1.000.000
[QUOTE=biostar;5838573]HP DV6 3140 یا 3150 برای شما مناسب هست[/QUOTE
ممنون فقط مس شه بیشتر توضیح بدبد؟:11:
لطفا یکی راهنمایی کنی از کجا میشه فهمید لپ تاپ ریفر هست یا نه؟ من چندین تا تاپیک خوندم و نهایتا چیزی دستگیرم نشد جز برچسبی که کنده میشه و رنگ کارتون. چه شیوه ی مطمئن تری هست برای این؟
دوست عزیز یه نگاه به نام این تاپیک بیندازید خواهشا برای نظم و ترتیب بهتر تاپیک ها سوالات خودتون رو در تاپیک های مناسب بپسرید تا راحت تر و سریع تر به پاسخ خود برسیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=352583
دوست عزیز اینجا تاپیک راهنما خرید اون هم بین 600 تا 1 میلیون .مشکلات سخت افزاری را در تاپیک مربوط به خود سوال فرماییدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
دوست عزیز یه نگاه به نام این تاپیک بیندازید خواهشا برای نظم و ترتیب بهتر تاپیک ها سوالات خودتون رو در تاپیک های مناسب بپسرید تا راحت تر و سریع تر به پاسخ خود برسیدنقل قول:
این مدل هایی که نوشتین احتمالا بالای 1میلیون هستند پس سوالاتون رو در تاپیک زیر مطرح فرماییدنقل قول:
همه این مشخصات شما در مدل acer 5742g نهفته هستنقل قول:
2.53GHZ Intel Core i5-480M
4 gig ram
640 gig hdd 5400
nvidia 540
15.6
و.....
قیمت:830
گرافیک این مدل حتی از گرافیک ati 5730 که غولی هست در سایت نوتبوک چک بالاتر هست(البته فقط به یه پله بالاتر)
دوست عزیز این تاپیک مکان مناسبی برای این وسال شما نیست.نقل قول:
برای بهتر و سریع تر رسیدن به جواب یه تاپیک جداگانه بزنید
ممنون
سلام خدمت همه بر و بچز خوب پی سی ورلد. دوستان من دیروز رفتم پایتخت رو زیر و رو کردم dell 4010 با این کانفیگ نبود که نبود! :
CPU i3 380M 2.53 GHz 3 MB
RAM 4GB DDR III
HDD 500GB
VGA ATI 550V 1 GB
SIZE 14.1
OS DOS
PRICE 810 T
من این کانفیگ رو از تو سایت زیگورات برداشتم ولی تو بازار با رم 6 و ویندوز سون می دن 1 تومن!
حالا دل فقط یه مدل داره 14 اینچ باشه اونم 4030 هست که به قیمت من بخوره فقط زیگورات و دلیران کانفیگ کارت گرافیکش 5430 هست ولی امرتات ATI 5470 به نظر شما دل به جز دلیران و زیگورات با گارانتی دیگه ای می شه خرید؟ لطف می کنید کانفیگ اصلی این مدل رو بگید؟ به غیر از کانفیگ گرافیک 5430. ؟ ممنون می شم. :11:
با دروود
اگر ممکن است مرا برای خیرید یک لپ تاپ برای ماربر د های روزانه به ویژه اینترنت،با بهایی زیر 1 میلوون تومان،همچنین دارای صفحه کلیدی آسان (به سبب آنکه من خیلی نیاز به تایپ دارم9به من معرفی نمایید.
زیبا باشه،پردازنده ci5 یل ci3 باشه،رم DDR3،دست کم 3 یا 4 گیگ
سپاس
گارانتی امرتات هم معتبرهنقل قول:
دل 4030 مثل اینکه با گرافیک 4330 و 4530 هم پیدا میشه. از 5470 ضعیفترن
دوستان من موندم کدوم یکی از این مدل ها رو انتخاب کنم
dell cori 5 price:850t HP cor i 3 price:730t
دوستان من با فوتوشاب سر و کار دارم و نمیخوام بیشتر از 700 الی 800 تومن هزینه کنم
حالا ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.مارک لب تاب برام مهم هستش
هر دوشون تو کارای گرافیکی یکی ان....(تجربی) اما اچ پی سریع تر داغ می کنه...اگه کارت زیاد طول میکشه دل بگیر....نقل قول:
در ضمن گارانتی های دل هم بهتر عمل میکنن..:8:
با سلام
من میخام لپ تاپ HP DV6 pavilion 3140 بگیرم.
میخام برنامه نویسی ، شبیه سازی و یه کم بازی کنم باهاش.
به نظر شما چطوره این لپ تاپ
لطفاً چند نفر دیگه هم نظر بدن.نقل قول:
سلام مشخصات دسکتاپ من به این صورت هست
Processor AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+2.8GHZ
Memory (RAM) 2.00 GB
Graphics NVIDIA GeForce 9500 GT
حالا به یک لب تاپ نیاز دارم که با همین سیستم برابری کنه یا یک مقداری قوی تر باشه
در زمینه برند هم ایسوس رو میپسندم واگر برند دیگه ای مد نظر دارید گارانتی و خدمات برام مهمه و دلیل قانع کننده ای که از ایسوس بهتره
در ضمن سونی و اپل هم نمیخوام
و اندازه صفحه نمایش هم 13 و 14 اینچ
همچنین نظر دوستان در باره ایسوس u35jc رو میخواستم بدونم (البته از نظر پردازنده و حافظه از سیستم فعلی من خوب زیادی قوی تره فک میکنم چون corei5 450m هست و چهار گیگ رم قیمت هم حدود یک میلیون تا یک میلیونو چهل بدون دی وی دی درایو اکسترنال )
سلام دوستان تا قیمت 850 هزار با مشخصات زیر چی پیشنهاد میدید ؟
cpu core i 3 یا بالاتر
Ram 2 Gig & upper
VGA: Not Matter
HDD: حجمش مهم نیست ولی اگر 7200 دور باشه عالیه
LED - Wireless- webcame-زیبایی
اگر ویندوز 7 داشته باشه خوبه ولی اگر نبود هم مهم نیست
کارانتی معتبر داشته باشه و اچ پی هم نباشه :31:
سلام دوست گرامی به نظر من acer5742-g خوبه!!!!!!!!!!!نقل قول:
من hp3143 این رو دارم و ازش هم راضی هستم خیلی روان وتوپهنقل قول:
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
نقل قول:
آقا مگه شما اچ پی دارید اچ پی قدیم داغ میکرد
درباره گارانتی اطلاعی ندارم
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
نقل قول:
من 3143 رو دارم همون 3140 هست فقط تو رنگش خیلی باحاله من همش دارم بازی میکنم ولی نه داغ کرده نه گیر
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
نقل قول:
1. تاچقدر میآین؟
2. برای چه کاری میخواین
عزیز شما که از برند ایسر دل با این قیمت می تونید انتخاب خوبی داشته باشید.نقل قول:
منم دنبال همچین کانفینگی هستم البته تا 600:21:
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
عزیز هیچ جا موجود نیست این مدل یا سری z این مدل.الکی تو سایت ها زدن:13:.کسی جایی سراغ داشت خبری بده:10:نقل قول:
دقیقا تازه اگه 5742 باشه من نمیخرم چون خیلی داغ می کنه(گزارش شده)نقل قول:
d i g i k a l a . com/default.aspx?Page=Compare&Products=Notebook&Compar e=Notebook-Sony-EE31FX%2cNotebook-Acer-Aspire-4738G-A%2c%2cNotebook-Acer-Aspire-5742G-A
این مقایسه رو نگاه کنید نظرتون چیه ؟ ؟
سلام.اگه نظر شخصی می خوای dell 5010 یه کانفیگ داره که به کارت میاد
dell 5010
cori 5
cpu 2.63
ram 6gb
led 15.6
vga ati
...
من خودم دارم از این مدل می خرم که تو پایتخت 950.000 پولشه...با ضمانت زیگورات بخر خیالت راحت باشه.چند هفته است تو این فروم ها دارم می چرخم که عیبش رو پیدا کنم و فقط فهمیدم که اگه بدونه باطری با برق کارش بندازی اگه برق بره هاردت بای بای ... و اینکه نیاز به خنک کننده داره..فقط همین.راستی هاردشم 640 هست
موفق باشی
ئشد باشم ایسر رو انتخاب می کنم(نظراتم شخصی هستش)از لحاظ گرافیکی و سرعت ویندوز 7 64
با دروودنقل قول:
امما من مي پندارم كه برند HP زيبايي آنچناني ندارد!!و همچنين تخته كليد آن آسان نيست!!
مشكلتون حل شد؟ راستي من تو سايت هاي ديگر خوندم كه وفتي صدا ضبط مي كنيد با كيفيت بدي ضبط مي كنه مشكل كارت صوتي داره درسته؟ من خودم 4810 دارم وقتي صدا ضبط مي كنم صدا را نازك مي كنه.. خواستم ببينم اين مدل هم مشكل داره يا نه ؟ مي خواستم بخرم بين اين مدل و دل 4010 موندم
نقل قول:
نقل قول:نوشته شده توسط anjexe
سلام مشخصات دسکتاپ من به این صورت هست
Processor AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+2.8GHZ
Memory (RAM) 2.00 GB
Graphics NVIDIA GeForce 9500 GT
حالا به یک لب تاپ نیاز دارم که با همین سیستم برابری کنه یا یک مقداری قوی تر باشه
در زمینه برند هم ایسوس رو میپسندم واگر برند دیگه ای مد نظر دارید گارانتی و خدمات برام مهمه و دلیل قانع کننده ای که از ایسوس بهتره
در ضمن سونی و اپل هم نمیخوام
و اندازه صفحه نمایش هم 13 و 14 اینچ
همچنین نظر دوستان در باره ایسوس u35jc رو میخواستم بدونم (البته از نظر پردازنده و حافظه از سیستم فعلی من خوب زیادی قوی تره فک میکنم چون corei5 450m هست و چهار گیگ رم قیمت هم حدود یک میلیون تا یک میلیونو چهل بدون دی وی دی درایو اکسترنال )
1. تاچقدر میآین؟
2. برای چه کاری میخواین[/QUOTE]
دوست عزیز من که مشخصات دادم همچین کانفیگی یا بهتره کافیه
قیمت هم که تاپیک معلومه
اما نمیخوام پ.ول الکی بابت CPU خرج کنم
چه لپ تاپی داغ نمکنه؟نقل قول:
همه ی لپ تاپ ها تاکمی داغ میکنه
و داغ هم نباید گفت فقط کمی گرم میشه!!!!!!!!!!1
دوستان الان این مورد قیمتش با گارانتی ایران رهجو هستش یا بیشتره ؟
i g i k a l a .com/default.aspx?Products=Notebook&Product=Notebook-Sony-EE31FXکد:http://www.d
گارارنتی رو جدا پول میگیرن ؟
چقدر واسش میگیرن ؟(عرف بازار)
فکر کنم یه لپتاپ بخوای بخریم باید 80 تومن کنار بزاریم برای گارانتی - کیف - کول پد و ....
درسته ؟
مهران جان من از لپتاپ سر رشته ندارم اما این رو می دونم سی پی یو های ای ام دی گرما زیاد تولید میکنن.تو لپتاپ بهتره سراغ ای ام دی دار نری.دقت کن.
دوست عزیز من به هیچ وجه اچ پی رو پیشنهاد نمی دم چون نه گارانتی درست و حسابی داره و هم این که داغ شدنش ملسه!:31: حالا باز خودت می دونی که چی بگیری بهتره! اگه آپشنت همین دوتاست شک نکن و ایسر رو بخر چون ایسر گرافیک بهتری داره 5470 هست ولی خوب هارد اچ پی دور بالاتر هست که به نظرم رو لپ تاپ حداقل واسه من یکی هارد اصلاً ملاک نیست!:46: در ضمن سی پی یو اچ پی اف اس بی سریع تری داره ، شاید سرعت برنامه هات بیش تر بشه ولی فرقش چندان محسوس نیست در کل بهت ایسر رو پیشنهاد می دم با کانفیگ زیر :نقل قول:
***ACER ASPIRE 5742G-484664
CPU : i5 480M 2.6 (2.9) GHz 3MB
RAM : 4 GB DDRIII 1333 MHz
HDD : 640 GB
VGA : GT 540 1 GB DEDICATED
WEIGHT : 2.6 KG
SIZE : 15.6
SAZGAR GUARANTY : ==>829 T
آقا واقعا معذرت میخوام این قضیه ی داغ کردن amd مال 4-5 سال پیشه . تموم شد دیگه این حرفها . ولی در مجموع amd رو به خاطر ضعیف بودن تمام مدلهای هم رده اش نسبت به اینتل (تو اکثر برنامه های کاربردی) هیچ کس ترجیح نمیده . ولی یک مساله ی دیگه هم هست و اون قیمته . لپتاپهایی که amd دارن خیلی ارزونترن .نقل قول:
در مورد نبودن گارانتی درست و حسابی برای hp حرفتون رو تایید میکنم . acer رو هم به جز گارانتی سازگار ، نخر .نقل قول:
آقایون نظرتون در مورد نوتبوکهای گیگابایت با دوسال گارانتی آواژنگ (که شامل بطری و شارژر هم میشه) چیه ؟ من با این مدلش خیلی حال کردم : E1425A GIGABYTE
config :
core i5 cache 3MB
2gig ddr3 ram
h.d.d 320 gb
dvd-rw
14.1 LED
ATI 5470
win 7
قیمت : 940 هزار تومن
CPUIntel® Core™ i3/ i5/ i7 Processor
Intel® Pentium®Processor OSGenuine Windows® 7 Home Premium
Genuine Windows® 7 Professional Display14" 1366 x 768 LED backlight System Memory2GB/4GB DDRIII, 2 slots (Max 4GB) ChipsetMobile Intel® HM55 Express Chipset Video GraphicsATI Mobility Radeon™ HD5470 512MB Hard Disk Drive320/500GB 2.5" 9.5mm SATA HDD 5400rpm Optical Disk Drive12.7mm Super Multi DVD RW I/O PortUSB(2.0)*3, HDMI, D-sub, RJ45, RJ11(Optional), Mic-in, Earphone-out,
4-in-1 Card Reader(SD/MMC/MS/MS Pro), DC-in Jack Audio1.5 Watt Speakers*2, Internal Mic-in CommunicationsLAN: 10/100/1000Mbps Ethernet Base-T
Wireless LAN: 802.11b/g/n Wireless
Bluetooth: optional
WWAN (3.5G): N/A Webcam1.3 Mega Pixel SecurityKensington Lock BatteryLi-ion 8-cell Dimension342(W) x 235(D) x 32.4(H)mm Weight~2.4kg (w/ODD and 8-cell battery) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید پستم تمام صفحه رو گرفت :31:
دوست عزیز شما بهتره ای ام دی رو انتخاب نکنی چون واقعاً از لحاظ دما قابل اعتماد نیست.نقل قول:
خوب قطعاً تو بازار هم بدون گارانتی هست و هم با گارانتی و بهترین گارانتی سونی فقط و فقط ایران رهجو هست. معمولاً وقتی می ری نمایندگی های ایران رهجو با گارانتی قیمت هاشون رو لیست می کنن ، کیف هم خوب کم کم معمولیش 30 تومنه و کول پد هم از 5 تومن هست به بالا!
چرا گیگابایت؟ قیمت خوبی داری و گارانتی آواژنگ هم گارانتی خوبیه ولی معیارت چیه؟ چرا دل 4010 نمی گیری؟نقل قول:
CPU : i3 M380 2.53 GHz 3 MB
RAM : 6 GB DDR III
HDD : 500 GB
VGA : ATI 5470 1 GB
SIZE : 14.1
WEIGHT : 2.2 KG
ZIGORAT GUARANTY : 1 Million T
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
می شه دلیلتون رو واسه ی قدیمی شدن قضیه ی داغ شدن ای ام دی بدونم؟! :18: تازه ما اینتل رو به زور قبول داریم!!!:31: این که ضعیف تره رو هم زیاد قبول ندارم چون بعضی جاها از اینتل سر تره ولی در مجموع اینتل بهتره ولی اگه کسی بخواد دسک تاپ ای ام دی بگیره مورد خوب پیدا می شه.:5: ولی لپ تاپ من یکی اصلاً توصیه نمی کنم!نقل قول:
بله دوست عزیز این مدل dell مقرون به صرفه تره و کانفیگش هم خیلی بالاتره . گارانتیش هم معتبره ولینقل قول:
چرا گیگابایت؟ قیمت خوبی داری و گارانتی آواژنگ هم گارانتی خوبیه ولی معیارت چیه؟ چرا دل 4010 نمی گیری؟
CPU : i3 M380 2.53 GHz 3 MB
RAM : 6 GB DDR III
HDD : 500 GB
VGA : ATI 5470 1 GB
SIZE : 14.1
WEIGHT : 2.2 KG
ZIGORAT GUARANTY : 1 Million T
من شنیدم dell خیلی تقلب توش زیاده و ریفر زیاد داره . ولی آواژنگ تا حالا سابقه ی کثافت کاری :31: (منظورم
تقلبه) نداشته و در ضمن گارانتیش دو ساله که شامل باطری و شارژر هم میشه . در ضمن مدل gigabyte E1425A باطری 8cell داره . من خودم چون ویندوز 32 بیتی معمولا استفاده میکنم ، 6 گیگ رم به دردم نمیخوره .
یه چیز دیگه هم اینکه مدلهای گیگابایت رو تو سایت رسمی گیگابایت میشه با همون اسم مدل و کانفیگهای مختلف دید ولی در مورد acer و dell و lenovo و .... این طوری نیست و مدلهاشون فکر کنم منطقه ای باشن .
من این حرف رو بر اساس اطلاعتم در مورد پردازنده ای دسکتاپ زدم ، بنابراین حرفمو پس میگیرم ، شاید شما درست میگی:31: . قویتر بودن اینتل رو من گفتم در اکثر موارد!!! . بله در بعضی موارد مثل پردازش های سه بعدینقل قول:
می شه دلیلتون رو واسه ی قدیمی شدن قضیه ی داغ شدن ای ام دی بدونم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه ما اینتل رو به زور قبول داریم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این که ضعیف تره رو هم زیاد قبول ندارم چون بعضی جاها از اینتل سر تره ولی در مجموع اینتل بهتره ولی اگه کسی بخواد دسک تاپ ای ام دی بگیره مورد خوب پیدا می شه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی لپ تاپ من یکی اصلاً توصیه نمی کنم!
یا بعضی از تبدیل فرمتهای ویدئویی amd سرعت بیشتری داره .
آقا شایعه پراکنی نکنید :31: HP داغ می کنه AMD آتیش گرفته !
هر لپتاپی وقت بار پردازشیش بره بالا خب معلومه گرما تولید می کنه دیگه، من که اصلا ندیدم لپ تاپ HP داغ کنه، مگه سماوره !! :31:
اونی هم که سی پی یو لپ تاپش حالا چه اینتل چه AMD باشه به سلیقش و چیزی که از لپتاپ می خواد برمی گرده