آزمون 27 دی پارسال دقیقا 51968 نفر جامعه آماریش بودنقل قول:
رفیقت خالی بسته احتمالا
البته یه سری امتحان جداگونه ای از بچه های غیر کانونی گرفته شده بود که اون اصلا قضیش فرق داشت....
Printable View
آزمون 27 دی پارسال دقیقا 51968 نفر جامعه آماریش بودنقل قول:
رفیقت خالی بسته احتمالا
البته یه سری امتحان جداگونه ای از بچه های غیر کانونی گرفته شده بود که اون اصلا قضیش فرق داشت....
اونوقت تعداد سوالا چجوریه؟
به جای سوالای پایه به پیش اضافه میشه؟
مثلا دیف میشه 30 تا ؟
یا وقت آزمون کم میشه یا ...؟
زبان و دیف و فیزیک و شیمی هر کدوم 30 تانقل قول:
ادبیات و دینی و هندسه ترمی- واحدی 20 تا
هندسه و گسسته سالی واحدی هر کدوم 10 تا
زمانشم تقریبا همونه یه ذره از عمومی کم میشه داده میشه به اختصاصی
البته اینا وسه پارسال بوده... ولی احتمال زیاد بازم همینه:46:
سلام به همگی
بچه ها چند تا سوال فیزیک وشیمی داشتم. چون میدونم اینجا بازدید کننده بیشتره لینکشو میذارم اینجا . اگه سختتون نیست یه نگاهی بهشون بندازین:
1)
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4524870&postcount=279[/HTML]
2)
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4524889&postcount=280[/HTML]
3)
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4524908&postcount=281[/HTML]
راجع به سوال آخر ما توی ربع سوم و چهارم دو بار سینوس = منهای یک سوم بدست میاد برا همین دوتا ریشه داره و اون دو تا عامل دیگه هم نمیتونن صفر شن چون سینوس فقط میتونه منفی بشه توی 180 تا 360
پ.ن سوال فیزیک هم راه حلش رو الان عکسش رو آپ میکنم :دی :دی
اینم عکسش :دی :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا از لطفت ممنون . خلاصه و کامل توضیح دادی. راستی اگه سختت نیست این یکیم یه نگاه بنداز. مثلثاته:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4525632&postcount=286[/HTML]
نقل قول:
علامت # همون عدد پی هست . و علامت / همون تقسیم هست . میدونی که cotx=tan(#/2--x)
tan3x=cotx -----> tan3x=tan(#/2--x) -----> 3x= k# +
( #/2 -- x ) ----> 4x=k# + #/2----> x= k#/4 +#/8
ادامه با خودت
من که از امروز به امید خدا بعد از دو روز الافی میخوام دوباره با یه برنامه ریزی مجدد تا آزمون بعدی گاج خودمو بسازم.:27:
سازمان سنجش اعلام کرد، تقاضانامه ثبت نامی داوطلبان آزمون سراسری سال 1389 از فردا - سه شنبه - تا 12 دی برای مشاهده و اصلاح اشتباهات احتمالی درپایگاه این سازمان قرارمی گیرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر داوطلبان لازم است با مراجعه به پایگاه سازمان سنجش به نشانیاطلاعات ثبتنامی به ویژه گروه آزمایشی ، دین ، زبان امتحانی و شهرستان محل اقامت را برای تعیین حوزه امتحانی به دقت کنترل کنند.کد:www.sanjesh.org
کسی از ثبت نام ازاد خبر نداره؟! زمانش....؟!
نقل قول:
واقعا از لطفت ممنون . خلاصه و کامل توضیح دادی. راستی اگه سختت نیست این یکیم یه نگاه بنداز. مثلثاته:
سعی کردم مختصر مفید بنویسم جوابشو :دی :دی
هیچ خبری نیست! احتمالا مثل پارسال زمان ثبت نام بهمن ماه هست!نقل قول:
کسی از ثبت نام ازاد خبر نداره؟! زمانش....؟!
با سلام خدمت بكس عزيز... و شرمنده از اين كه كارنامه ام دير شد...
اين دفعه پيشرفت خوبي داشتم...البته تقريبا ميشه گفت كه پايه ها رو كامل خوندم و درساي پيش رو مقداري خوندم و بقيه شو گذاشتم براي ازمون25 دي كه اونجا تكميلشون كنم...
اين هم كارنامه من با 600 تا افزايش تراز....:10::46:
سلام بچه ها !
من امروز امتحان ترم اول هندسه تحليلي داشتم و معلممون سوال آورده در حـــــد المپـــــيك :41: و تو خوشبينانه ترين حالت 7 ميگيرم :18: و با توجه به اينكه ميان ترم رو هم خراب كردم و 2 از 5 گرفتم :19: يعني افتادم و بايد به فكر جبراني اسفند باشم .:41: بچه ها حداقل يه خورده روحيه بهم بديد :2:
( كلا اين معلممون آدم ...... هست و اينكه ميبينيد 2 از 5 گرفتم ميان ترم فقط 1 بار امتحان گرفت و اونم اومده بود سوالات كنكور :5: رو آورده بود )
من شنیدم که امتحان پنج شنبه ملغاست و می افته بعد آخرین امتحان. کسی اخبار تکمیلی داره؟
اره تعطیل شده اینا برای اینکه راهپیماییشون پرجمعیت جلوه بدن مدرسه ها رو تعطیل کردن پنج شنبه :لولنقل قول:
آقاجان من يه مرضي دارم اونم اينه كه نميتونم يه سره پاي درس بشينم يعني زود خسته ميشم هر نيم ساعت نيم ساعت يه جوري فرار ميكنم !:19:(شايد هم دليلش كند خوني باشه:13: كه اينجوري متنفر شدم از درس !!! :2:يا شايد هم خودم تنبلي مي كنم خلاصه يه راهي جلو ما بذارين!!!)
آخ جون بالاخره ريدينگ كتاب سبز اومد دمشون گرم خيلي حال دادن (لعنت به همه ي كتاباي ريدينگ ديگه ! درود بر كتاب سبز !!!:31:)
باورت میشه اولش که خوندم داشتم فکر میکردم کند خونی چیه؟ شاید یه چیزی مثل کم خونی باشه؟:46: شوخی کردم ایشالا تنت همیشه سلامت باشه. والا باید علاقتو بدرس زیاد کنی ضمن اینکه اگه تازگی اینطوری شدی معنیش اینه که وارد همون مرحله ای شدی که همه کنکوریا دیر یا زود میشن و اونم اینه که 1یا 2 هفته یا شایدم بیشتر میلی به درس خوندن ندارن و حوصلشون به درس نمیکشه .نقل قول:
5 شنبه تعطیله ؟ جایی اعلام کرده ؟ لینکی دارید ؟
این مدارستونم که فرت و فرت تعطیل میشه :31: خوش باشید :31: البته تهرونیا :31:نقل قول:
به دلیل شرکت دانشآموزان در راهپیمایی اعتراضآمیز نسبت به حرمتشکنی درعاشورا؛لغو امتحانات مدارس تهران در روز پنجشنبه
آفتاب: مدیر روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استان تهران از لغو کلیه امتحانات داخلی مدارس شهرستانهای استان تهران در روز پنجشنبه خبر داد.
علی سلیمانی در گفتوگو با ایسنا، در توضیح این خبر، گفت: «با توجه به شرکت دانشآموزان و فرهنگیان همراه با سایر مردم استان تهران در راهپیمایی و تجمع بزرگ عاشوراییان در روز چهارشنبه در محکومیت حرمتشکنی عاشورای حسینی، کلیه امتحانات داخلی مدارس تهران (شهرستانهای استان تهران) لغو شده است».
:11:کد:http://www.aftabnews.ir/vdci3pa3.t1apw2bcct.html
بله كاملا طبيعيه!
اگه دانش اموزان بي خبر از همه جا رو نبرن پس كي رو ببرن ؟!؟
مورد تمسخر كل دنيا قرار گرفتيم با كارهامون...
مملكت شده راهپيمايي هر 2 روز يه بار!!
این انتشارات خیلی شبز جدیده؟
یه چند تاییش رو تو ویترین مغازه ها دیدم جالب بود تصویر روشون/..
یه جورایی انگار با طنز درس داده...درسته؟
از ما که گذشت
از کتابای به این سبک خوشم میومد
بهمن بازرگانی طرح اموزش کارتونی هاش رو هنوز یادمه
:31::31::31:نقل قول:
اوايل خيلي خوب بود اما از وقتي كه عقب افتادم خيلي نااميد شدم !
درسته. ما هم تعطیل شدیم و امتحان پنج شنبه میوفته 26ام احتمالا هنوزنگفتن.نقل قول:
5 شنبه تعطیله ؟ جایی اعلام کرده ؟ لینکی دارید ؟
البته برنامه هر منطقه فرق میکنه منطقه2 پنج شنبه دینی داشت منطقه 9 شیمی داشت.
راستی بچه ها این آزمون 25دی قلمچی جریانش چیه؟ چون مدرسه ما + چند تا مدرسه دیگه که تا حالا قلمچی ندادیم همه میخوان شرکت کنن !!:14:
بابا فداي سرت، فكر نميكنم همين جوري الكي معلمتون بندازتت. اگرم بندازه احتمالا تو تنها نيستي. نه؟ اميدت به خدا باشه و به كنكور فكر كن. اگرم با 9 بيفتي كه انشاالله نمي افتي، تك ماده هستش ديگه.نقل قول:
بی پدرا...:grrr:نقل قول:
دارن همه چیزو سیاسی می کنن.ما تحلیلی داشتیم.سه شنبه از ساعت 1 تا 5 و نیم برامون کلاس رفع اشکال گذاشته بود:19:.صبح گفتن امتحان لغو شده.هرچی من گفتم بابا حالا که امتحان میوفته 26 ام مگه مشکل روانی داریم امروز بمونیم واسه رفع اشکال ؟کجای دنیا دو هفته قبل امتحان رفع اشکال می کنن؟
هیچکس گوش نکرد.ساعت دو شد بیگی(معلممون) نیومد.ناظممون از همه عوضی تره.به هرکی یه چیز میگفت به یکی می گفت تو ترافیک گیر کرده.به یکی می گفت جواب نمیده.آخر سر که 7-8 تایی رفتیم پیشش میگه جواب نمیداد منم بهش SMS فرستادم:18:.هنوز جواب نداده. گفتم بابا SMS ها که قطعه.شانسش زد همون موقع یکی پای تلفن کاش داشت اینم در رفت.تا دو و نیم الافمون کردن آخرم گفتن برید خونه.:41:
من الان اصلن اعصاب ندارم.از یکشنبه تا امروز انقدر فحش دادم که حد نداره.:19:
دیروز بابام داشت شبکه خبر رو میدید.مجری برنامه چند تا شماره اعلام کرد واسه تلفن و SMS زدن.بعد گفت ممنون بابت تماس ها و پیامک هاتون.بعد گفت الان چند تا پیامک رسیده دستمون می خوام بخونم.:18:
بالاخره یه بار اینا فایده داشتن برای من که خوب شد فردا شیمی داشتیم چیزی بلد نبودم :دی
امروز کلی بچه های پیش دبستانی و مهدکودک میبرن راهپیمایی :31:
ممنون . آره از دو سه تاي ديگه از بچه ها پرسيدم اونا هم گفتن همين حول و هوش ميگيريم ولي فرقش اينه اونا ميانترمشون از من بهتره :41: و زياد نگران نبودن . بعدشم من اين معلممون رو ميشناسم يك نقطه چيني هست كه نگو !!! :46: واسه تك ماده حتما بايد بري اسفند رو امتحان بدي اون وقت بالاي 7 ميتوني بزني . بازم اميد به خدا و ممنون .نقل قول:
ببین به نظر من اگه سوال زیاد حل کنی نسبت به سوال ها یه جوری درک شهودی پیدا میکنی و این جور سوالات رو آسون در عرض چند ثانیه حل میکنه.نقل قول:
توی گراف های r منتظم میدونیم که رابطه زیر برقراره:
q=rp/2
حالا بجای r بزار 2 در نتیجه q=p و توی اون معادله سوال قرار میدی و راحت حل میشه.
موفق باشی.
چه هامیانگین ترازم 5000 تا 5200 هست
به نظر شماکجاقبول میشم؟؟
چه رتبه ای میارم(منطقه2)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال گفته گراف 2-منتظم هست، بعد r را خواسته!! سوال را درست نوشتی؟!نقل قول:
سایت سازمان سنجش امکان مشاهده ی اطلاعات ثبت نامی رو فعال کرده یا نه ؟ شما ها میتونید اطلاعاتتون رو ببینید ؟
من که نمیبینم ، باید از دیروز شروع میشد.....
بچه های سنجشی سنجش رو چطور دادین ؟ کارنامه بزارییین :دی :دی :دی
شما هم بزار ، من هر دفعه میزاشتم هیچ کسی نمیذاشت ...نقل قول:
گندم زدم البته .......
جالبه منم کتابخونه بودم گفتن ساعت 2 تعطیله پاشید برید راهپیمایی!!
من از هر آزمون كانون تا آزمون بعدي مطالعم رو به 13 روز تقسيم ميكنم . بعد از اين 13 روز 10 روزش رو اختصاص ميدم به دروس اختصاصي . و براي هر درس اختصاصي 2 روز وقت ميذارم (البته براي زيست و رياضي 3 روز ).يعني هيچ وقت دو درس رو تو يه روز نميخونم. به نظر شما يك روز كامل رو براي يه درس اختصاص دادن كار اشتباهيه ؟؟
-----
راستش وقتي ميخوام دو يا چند درس رو تو يه روز مطالعه كنم به برنامه ام نميتونم پاي بند باشم يعني مثلا نميتونم دقيقا دو ساعت شيمي بخونم دو ساعت رياضي و ... و اگه دقيقا دو ساعت هم بخونم بعضي وقت ها نميتونم تو اون دو ساعت به ميزان مشخصي كه قبلا تنظيم كردم درس بخونم.
نقل قول:
شما هم بزار ، من هر دفعه میزاشتم هیچ کسی نمیذاشت ...
گندم زدم البته .......
والا من از 4 به بعد شرکت میکنم ( اونطوری که بارها شنیدم از 4ام بچه ها علامه حلی هم میان :دی :دی )
نه منم این کتاب گاج رو دارم. خیلی عالیه. همین رو بخون. انقدر اسیر این کتابای جدید انتشارات نشو.:31:نقل قول:
اگرچه انتشارات خیلی سبز خوبه، ولی وقتی یه کتاب خوب داری دیگه برای چیته؟