درودنقل قول:
چند تا رم دارین ؟
چندگیگ ؟ باسشون چنده ؟
البته احتمال این که مشکل از DVD هم باشه هست !ویندوز رو دانلود کردین ؟
Printable View
درودنقل قول:
چند تا رم دارین ؟
چندگیگ ؟ باسشون چنده ؟
البته احتمال این که مشکل از DVD هم باشه هست !ویندوز رو دانلود کردین ؟
1رم 2گیگ دارم.
فکر نکنم از دی وی دی باشه چون این دومین دی وی دیه که این اخطار میاد.
(اینم بگم که یکی از dvdهایی که الان نصب نمیشه میده قبلا بدون مشکل نصب کرده بودم ولی الان اخطار میده.)
سلام
من ویندوز 7 رو نصب دارم روی سیستمم. منتها برای اتصال به اینتر نت (منظورم adsl هست) برخلاف ویندوز xp معمولی که کانکشن ها توی start up هست، باید برم از یه گزینۀ کوچک پایین و سمت راست منو بار انتخاب کنم نوع کانکشن رو و بعد ارتباط رو برقرار کنم.
راهی توی این ویندوز وجود نداره که از همون start up بتونیم یه راست وارد کانکشن مربوطه بشیم؟
سلام :18:
من الان این جوریم ظهر کامپیوتر رو روشن کردم رفتم کلاس زبان الان برگشتم میبینم جز درایو cوd بقیه ی درایو ها غیب شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چجوری ممکنه تو این چند سال همه جورشو دیده بودیم جز این یکی کسی راهی داره؟؟؟؟؟
به لپ تابت فلش یا چیزی وصل نکردی ؟؟ یا برنامه ای نصب نکردی ؟؟نقل قول:
شاید مشکل از سخت افرات باشه که هاردت ضربه خورده باشه .:41:
When you install Windows 7 (or Vista) you may get the following message:
Error 0x80070017 Windows cannot copy files required for installation. These files may be corrupt or missing. Make sure all files required for installtion are available, and restart the installation Error code: 0x80070017This can be displayed with error code 0x80070017 or error code 0x80070570 in Windows 7 or VistaCause
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]The cause is very simple and you can probably guess from the error code in the screenshot above. The cause is that Windows cannot verify the files.Simple Solution
- Burn or get a new copy of the disk (Burn at a slow Speed 2x and use a quality media like
- Or if you have a current Windows installation you can install from the hard drive or from a usb drive
Check out my article on installing Windows 7 using a USB Key instal windows 7 from usb drive
اینو تو یکی از فروم های خارجی دیدم.یکی از دوستان اگه بگه جریانش چیه ممنون میشم.
گفته هر موقع كه شما ويندوز 7 خواستيد نصب كنيد و اين پيغام رو ديديد دليلش اين هست كه نميتونه فايلهاي ويندوز رو مورد بازبيني قرار بده!نقل قول:
حالا دو تا راه حل داده:
يكي اينكه يه ديسك ديگه رايت كن با سرعت 2ايكس و با يه رسانه ي با كيفيت يا اينكه ديسك رو بلكل عوض كن (اين تيكه آخرش و از خودم گفتم البته :31: )
دوم اينكه اگه الان ويندوز داري، از روي هارد يا درايو يو اس بي به نصبش بپرداز!
موفق باشيد.
سلام دوستان
قیمت نسخه ی ultimate ویندوز سون چنده؟
به نظرتون ارزش داره که اورجینالش رو تهیه کنم؟
مشکل پول ندارم!فرقی داره با اینی که الان رو سیستمم نصبه؟کرک شده...
نقل قول:
به دو علت این اتفاق میافته:
- رم سیستم مشکل داره
-- دیتای خوانده شده از روی دی وی دی به شکل ناقص به سیستم منتقل میشه.:11:
سلام منم یه سوال کوچیک دارم...
تو ویندوز xp برای اینکه آیکونهای مشابه رو عوض کنیم می رفتیم تو folder option
و اونجا با انتخاب فرمت مورد نظر اینکارو انجام می دادیم
اما folder option در ویندوز 7 قسمت file type نداره
من میدونم که آیکون پوشه های رو چطوری باید تغییر بدم اما در مورد فایلهای مثل pdf ها این مشکل رو دارم
لطفا دوستانی که اطلع دارند راهنمائی کنند.... با تسکر
درودنقل قول:
Start > Control Panel > Programs
روی Make a file type always open in a specific program کلیک کنین.
extension مورد نظر رو انتخاب کنین و Change Program رو بزنین .
برنامه رو انتخاب کنین و OK .
این برنامه برای خود 7 هست ومشکلی پیش نمی اید
من دیروز یه فایل از اینترنت گرفتم که بعد از اجرا تمام فایلهای Exe رو بی دلیل با برنامه ی media player باز کرد. امروز ویندوزم رو عوض کردم.
به مشکلی بر خوردم که تا حالا بر نخورده بودم.
گرافیک من Gforce8600 512 هست و مونیتورم LCD Samsung20 و حذاکثر رزولوشینی که بهت میده 1600 در 900 هست ولی بعد از نصب درایور ها دیفالت و پیشورزش رزولوشن رو 1920 در 1080 میشناسه. و LCD هم هی پیغام میده که این روزولوشن مورد تایید نیست ولی وقتی به رزولوشن مورد نظر تنظیم میکنم desktop میشه یه ضفحه ی کوچولو!
فیت نیمشه با مونیتور! کسی این مشکل رو داشته!!!؟:13:
ربطتش به ویندوز 7 اینه که خودش گرافیک و درایورها رو شناخت و Diffalt رو خیلی بالا نشون میده و میداد. بخاطر گرافیکی بودنش!
سلام
من در حال خرید لپ تاپ دل 1564 هستم نمایندگی زیگورات میگوید در پک جعبه یک ویندوز 7 نزدیک به اصل به همراه درایورهای آن را میگذارد ولی اگر بخواهد خودش نصب کند 7 یا 8 هزار تومان میگیرد حال من که خودم با نصب xp آشنا هستم و انجام داده ام خود می توانم نصب کنم؟
سلام
به راحتی می توانی نصب کنی چون خیلی راحتر از اکسپی نصب میشه شباهت زیادی به نصب ویستا داره.
اما نکته مهم اینه که درایوها رو آپدیت کنی تا ورژن مربوط به سون باشه تا بهترین کارکرد رو داشته باشی.
اگر از کسی که رو این مدل لبتاپ نصب کرده درمورد سرعت رندر واجرا برنامه ها حتما سوال کن؟
آره داش می تونی . همیشه همینه . می خوان پول مفت بگیرن . اگه گفتن پارتیشن بندیشم بکنیم و پول بگیریم بگو نمی خواد . همه کاراشو خودت انجام بده . اگه درایوراش هم همراش نبود از حلقشون بکش بیرون . در ضمن مواظب باش که 7 تقلبی بهت نندازن . این 7 که به صورت همراه روش هست اصله اصله نه نزدیک به اصل . اگه اصلی نبود بزن بیارشون پایین . ولی فکر نکنم نسخهultimate باشه.نقل قول:
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
دوستان عزیز سلام
من بعد از اینکه 7 رو نصب کردم یه ویندوز XP هم همراهش نصبیدم ( تو یه درایو دیگه ) . ولی الان دیگه 7 رو تو صفحه بوت نمی بینم .فقط اکس پی بالا میاد . راهنمایی بفرمایید
سلام من یه مشکلی داشتم
فیلم دانلود کردم زیر نویسش رو هم دانلود کردم
با برنامه ی KMplayer که اجراش می کنم زیر نویسش رو هم که میارم بد به نمایش در میاد
یعنی اصلا شبیه فارسی نیست یه خرچنگ قورباغه ای هستش
ویندوزم هم 7 64 بیت هستش
می خواستم بدونم مشکل چیه ؟؟؟
ممنون می شم
مشکل من اینه که یه فیلم رو وقتی دانلود می کنم زیر نویسش رو هم وقتی دانلود می کنم
زیر نویسش بد به نمایش در میاد
ازش عکس گرفتم که می ذارم براتون
ویندوزم 7 64 بیت هستش
نیاز به کمک دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا که از ویندوز xp استفاده می کردم هیچ مشکلی نداشتم و حتی با ویندوز 7rc1 هم مشکلی نداشتم ولی از وقتی که نسخه نهایی را نصب کردم مشکل گیر کردن ناگهانی موس شاید روزی یکبار دارم این گیر کردن بعضی مواقع بعد از چند ثانیه کند شدن به شرایط عادی بر می گردد ولی اکثر مواقع به این صورت نیست و جالب است که تاکنون در داخل بازی به هیچ وجه گیر نکرده مثل بازی modern warfare2 و موقعی که گیر می کند task manager هم نمی توان باز کرد . آیا مشکل نرم افزاری است یا سخت افزاری
با تشکر از اساتید این بخش لطفا راهنمایی دقیق کنید
مشخصات سیستم :
cpu:celeronD 351 3.2
ram:2G ddr533
vga:asus 4650 1G
main:asus p5vdc-x
hard:80 hitachi
drive:pioneer dvd rw
power:ersce 500w
شما با استفاده از اين نرم افزار ميتونيد اين مشكل رو حل كنيدنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/129346245/55de98aa/EasyBCD_172.html
در بخش Add/Remove Enteries میتونی تنظیمش کنی.
موفق باشيد.
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
البته سيستمي كه بوت بشه و تا اون مرحله بره، فكر نميكنم مشكل از رم باشه :11:نقل قول:
موفق باشيد.
دوست گرامی ضمن تشکر از شمانقل قول:
باید بگم چیزی که شما توضیح دادید رو خیلی راحت تر از این هم می توان انجام داد
می خواستم بدونم چطوری می تونم فقط آیکون فایلهای هم گروه رو تغییر بدم؟
نه اینکه برنامه اجرا کننده فایلها رو تغییر بدم
می بخشید اگه دفعه قبل خوب توضیح ندادم
سلام!
چجوری میتونم مشکلمو با کارت گرافیک توی Seven رفع کنم؟
من کارت گرافیکمو گرفتم حتی درایورهای سون هم داره ATI
اما تو سون گرافیک کم میاره!
برای اجرای بازی ها تیک میزنه! در صورتی که همون بازی تو XP خیلی روون اجرا میشه
خواهش میکنمنقل قول:
از لینک زیر برنامه IconViewer رو دانلود کنید :
بعد از نصب به مسیر زیر برین :کد:http://www.botproductions.com/iconview/download.html
C:\Windows\System32\imageres.dll
روی imageres.dll کلیک راست کنین و Properties رو بزنین و به تب Icons برین .
و Icon رو تغییر بدین .
وقتی میخوای xp و 7 رو با هم داشته باشی باید xp رو بریزی بعدش 7 رو از توی xp بریزی. دقت کن، از توی xp، یعنی 7 رو به صورت بوت نصب نکنی. اگه به صورت بوت نصب کنی دقیقا عکس مشکلت پیش میاد، یعنی xp میپره و فقط 7 میاد. حالا، شما احتمالا 7 رو ریختی و بعدش xp رو به صورت بوت ریختی که 7 پریده (چون از توی 7 که نمیتونی xp بریزی، چون پیغام میده میگه از یه ویندوز جدیدتر نمیتونی یه ویندوز قدیمی رو بریزی.)نقل قول:
من خودم هم همیشه اول xp رو میریزم و بعدش 7 رو از توی xp میریزم. الان هم دو ویندوزه هستم.
آقا سلام
من با كيبورد و چيدمانش تو ويندوز 7 64 بيتي مشكل دارم و مي خواهم مثل كيبورد ويندوز ايكس پي باشه فارسيش اما نيست و با اين نرم افزار ها هم هر چي تغيير مي ديم وقتي دوباره ريستارت مي كنيم بر ميگرده به حالت اول
يا زهرا(س)
من قبلا که از ویندوز xp استفاده می کردم هیچ مشکلی نداشتم و حتی با ویندوز 7rc1 هم مشکلی نداشتم ولی از وقتی که نسخه نهایی را نصب کردم مشکل گیر کردن ناگهانی موس شاید روزی یکبار دارم این گیر کردن بعضی مواقع بعد از چند ثانیه کند شدن به شرایط عادی بر می گردد ولی اکثر مواقع به این صورت نیست و جالب است که تاکنون در داخل بازی به هیچ وجه گیر نکرده مثل بازی modern warfare2 و موقعی که گیر می کند task manager هم نمی توان باز کرد . آیا مشکل نرم افزاری است یا سخت افزاری
با تشکر از اساتید این بخش لطفا راهنمایی دقیق کنید
مشخصات سیستم :
cpu:celeronD 351 3.2
ram:2G ddr533
vga:asus 4650 1G
main:asus p5vdc-x
hard:80 hitachi
drive:pioneer dvd rw
power:ersce 500w
مشکلم با نرم افزار پست بالا که دوستان معرفی کردند حل شد . در ضمن من موقعی که xp داشتم 7 رو به صورت بوت ریختم و مشکلی پیش نیومد ولی برعکسش نشد .نقل قول:
هیستوری فایر فوکس رو کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟
سلام دوستان
یکی از دوستام از این ترفند ترفندستان استفاده کرد، حالا راست کلیکش غیر فعال شد!
اگه کسی راه حلش رو میدونه، ممنون میشم کمکم کنه!
قرار دادن فایل ویدئویی به عنوان پسزمینه دسکتاپ ویندوز 7
کد:http://www.tarfandestan.com/1389/01/11/set-a-video-as-your-desktop-background.html
نقل قول:
پس منظور شما اینه که این امکان مانند xp در خود ویندوز 7 تعبیه نشده؟؟
درسته؟؟
چند تا پیشنهاد براشما دارم که با انجام اون میتونی یکم گرافیک رون تره شهنقل قول:
اولاکه شما نوع گرافیکت و رم و cpu رو ذکر نکردی؟ که بهتر بود میگفتی
در مورد کارت گرافیک ati هم باید بگم که چیپست کارت های متوسط به بالا رو خودش میزنه و
و تواین چند وقته اخیر با توجه به قیمت بسیار بهتر و قوی تر از nvidia داره جواب میده.
اولا شما به درایور موجود در cd اکتفا نکن و به سایت اصلی مراجعه کن وبا توجه به مدل گرافیکت
اخرین درایورشو دانلود ونصب کن.
دوم بازی رو توی درایویبه غیر از c نصب بکن و
درایور ویندوزت بایدحدود 40% خالی باشه تا رون کار کنه و مهمتر از او درایوی که بازی توش نصب میشه.
سوم از نرم افزار های شتاب دهنده گرافیکی استفاده کن . منظورم اورکلاک نیست ، منظورم مثل همین نرم افزاری که دوستمون توی ان تاپیک معرفی کردنالبته اور کلاک خک گزینه بعدی میتون هباشهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=404667
چهارم میتونی بااختصاص یه قسمت از هارد دیسکت به عنوان کش به رم سیستمت کمک کنی که بسار هم موثر هست.
my computer / properties / system protection / advanced / perfrmance setting /advanced /change
حال تیک automatically manage رو اگه هست بر میداری
و درایو c رو انخاب میکنی و تیک custom size رو میزنی و به دو کادر خالی 4096 میدی و set رو میزنی
همین طور درایوری که بازی توش نصب شده ، همین مراحل رو برایش تکرار میکنی
در پایان ok تا انتها
که سیستم تقاضای restart میکنه که انجامش میدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلوی help یکم جلوتر روی همون نوار خالی کلیک راست کننقل قول:
گزینه اخر custmize پنجره باز شده
توش شکل یه ساعت هست زیرش نوشته history با موس بگیرش بکش بنداز توی بوک مارک فارفاکس
سلام. من جدیدا ویندوز 7 ریختم. ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی ویندوز بالا میاد سرعت برای 10 دقیقه خیلی کند هست. فقط هم استارت آپ آنتی ویروس فعال هست و هارد هم تقریبا خالیه و هیچ ویروسی هم تو ویندوز نیست. علت چیست؟
cpu: intel core i5 750 2.66GHz
main: asus p7p55d pro
ram:4GB 1600
VGA: ATI 5870 1GB
HDD: maxtor 1TB 32 MB buffer
کامپیوتر هم ضعیف نیست
مشخصات سیستم شما که بالاستنقل قول:
دوست عزیز
شما دو پست قبل 4952 مرحله چهارم رو در مورد درایو c انجام بده
روی درایو c پروپرتیس بگیر به قسمت tools برو وdefragmentation رو انجام بده
در ضمن یه سری نرم افزار ها برای ازاد سازی و بهینه کردن رم
مثل super ram و Memory Improve Master و .. هم میتونی استفاده کنی
و اخری هم فرمان msconfig رو توی رات تایپ کن وبرو به سر برگ startup
و بجز ویروس کش و چند مورد که مربوط به ویندوزه تیک بقه روبردار و اوکی کن
تو این قسمت دقت کن
چرا هست ،ولی نیز به یک Viewer هست ،این اطلاعات رو سایت مایکروسافت گذاشته بود .نقل قول:
درودنقل قول:
از Start در قسمت Run عبارت زیر رو بنویسین :
gpedit.msc
در پنجره جدید به مسیر زیر برین :
Administrative Templates > Windows Components > Windows Explorer
در سمت راست عبارت Remove Windows Explorer’s default context menu رو فعال کنین .
خیلی ببخشید گه سوالم تکراریه
من windows movie maker برای ویندوز7 رو میخوام
خیلی ممنون، امیدوارم مشکلش حل بشه!:11:نقل قول:
شما احتمالا موقع اپدیت Windows Live Essentials رو هیدن کردیننقل قول:
windows movie maker به همراه ویندوز 7 نیست اما موقع اپدیت ها میاد
بعد اپدیت حجم 1.1 مگابایت یه صفحه میاد که یه سری چیزها از جمله windows movie maker
و windows massenger و .... رو به شما میده که با انتخاب هر کدوم انلاین بر روی سیستم شما نصب میشه
اگر هم Windows Live Essentials رو پیدا نکردی این لینک دانلود واجرا کن به همین صفحه میرسی
[PHP]http://wl.dlservice.microsoft.com/download/F/2/B/F2BDDA8A-F285-440B-98CE-BABEE6CA0B0E/en/wlsetup-web.exe[/PHP]
سلام
من امروز 1564 خریدم و ویندوز 7 32 بیتی را نصب کردم وقتی با مشخصات کامپیوتر را میبینم مینویسد رم 3 از 4 یعنی 3 گیگ رم را شناخته چه کارش کنم؟