بچه ها من تازه این بازی دانلود کردم چه سروری بازی کنم تو Shaiya ممنون میشم بگید
Printable View
بچه ها من تازه این بازی دانلود کردم چه سروری بازی کنم تو Shaiya ممنون میشم بگید
سلام بچه ها ! میخواستم بدونم ایرانیا بیشتر کدوم سرور و کدوم نژادن؟
اکثر ایرانی ها fury بازی می کردن به جز 3 نفر.
الان فقط از بچه های این فروم من موندم که منم یواش یواش باید تعطیل کنم واسه پروژه دانشگاه.
شایا من سر زدم یه چیزایی عوض شده . قیمتا ارزون تر شده ولی حسش نیست دیگه
این Metal Assault ررو بازی کردین ؟ پی وی پیش خیلی حال می ده ... یه تاپیک هم در موردش زده بشه خوبه . گروهی بازی کنیم
چه سوت و کور شده
ای بابا کنکور هم نمیشه که مابدیمش و برگردیم سرکار.ملت دیگه ما رو NK.khodabiyamorzDragon باید صدا کنن.
بچه ها بازی این بازی تو پچ چدید چه تغیری کرده اگه میشه از پچ جدید اون چندتا عکس بزارید تا ببینم ارزش update داره یا نه.:5::5:
سلام بچه ها.
مثل اینکه دانجن جدید زدن و آرمور و سلاح جدید هم به بازی اضافه کردن.کسی نرفته هنوز؟اگه رفتید چند تا اسکرین شات بذارید ما هم حال کنیم.:31:
چند مگ هست metal assault ????نقل قول:
دیگه کسی این رو بازی نمی کنه!!
............................................. پایان .................................................. ....
چی چیو پایان!؟؟؟:31:
من تازه دارم دانلود می کنمش خیلی گرافیکش زمین تا اسمون با قبلش فرق کرده.
کسی میدونه چه کلاسی برای مبتدی خوبه؟می خوام از نزدیک بجنگه مثل warrior
کلا یه راهنمایی سطحی کنید.
ممنون
اگه کسی لول 70 داره و دیگه بازی رو ول کرده من اکانت یا آیتم هاش رو به تومان ! و قیمت خوب می خرم . پی ام بده ( الان حس این وانتی ها رو دارم که با بلندگو میان خنزر پنزر ملت رو می خرن)
op هم داشته باشید می خرم .
بچها یک بازی خوب آنلاین pvp سراغ دارم که برای بازی کنندهاش خیلی محبوبه که هر کس واردش بشه عاشقش میشه
12sky2 بازی آنلاین رایگان که خودم به شخصه خیلی دوسش دارم:5:
برای دانلود بازی به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
ابتدا user خود را بسازید سپس از میل فعال کنید و وارد بازی شوید
12sky2 Rise of Sky clan
در حال حاضر 5 ایرانی این بازی رو ادامه میدن که همه دوستام هستن
اگر وارد بازی شدید جزو گروه snake شوید چون تمام ایرانیها snake هستن
برای سوالات متداول به id پی ام دهید (کوچک و بزرگ بودن حروف مهم است )
blackskys Sleepless Scorpion88
سلام :
من دارم دوباره دان میکنم ببینم چه خبره تو بازی ....
سلامنقل قول:
شایا که خبر خاصی نیست.
فقط در کمال تعجب قیمت ها(AP) همون هست که ما بازی رو ول کردیم . این چند ماهی ثابت مونده.
فقط gear ها ارزون شده . چون Gear 65-70 زیاد شده تو بازی.
مثلا من بازی می کردم Helm 61 بود 15 تا 25 op ولی الان هست 250 میل lol
12sky2 رو هم من همون موقع بیرون اومد بازی کردم . شایا خیلی از این بازی سر هست .
شایا فقط بخاطر بی تدبیری و پول پرستی بیش از حد صاحبانش مرد . وگرنه به عنوان کسی که 2 سال بازی کرده می گم بازی پتانسیل بالایی داشت.
نقل قول:
آره دیگه کسی نیست .... تعطیل شده
تعطیل نشده.نقل قول:
کپی 6 ماه قبل هست ! بازی همون 6 ماه پیش مرد. یک عده فیکس هستن و بازی رو نمیه جون هنوز نگه داشتن.
اگه بازی خیلی خیلی خلوت بشه شک نکن بازی به صورت فری میشه .
این اتفاق برای خیلی از بازی های آنلایت قدیمی افتاده.
چه گرافیک داغونی داره
سلام کودوم سرور بیام؟ امروز 15/11/2011 24/8/1390 چی بسازم ؟ کدوم گیلد بیام؟
من قبلا این بازی رو دیده بودم اما اصلا خوشم نیومد واسه اینکه اصلا استاندارد نبود و خیلی مشکل داشت و یجورایی تقلید بود از بازی های دیگه.
من توصیه می کنم که این بازی رو قبلش یه فیلمی چیزی ازش ببینید بعد دان کنید چون خیلی طول می کشه exp جمع کنید کلا بازیه کندیه و همشم پولیه
این تاپیکو از صفحه 200 اوردی بالا همینو بگی؟؟؟ اینو که همه میدونستن دادا!!!!:31:
حالا که تاپیک بالا اومد یه مطلب جدید میگم.
من اتفاقی تو یک سرور Private آشنا شدم و شروع به بازی کردم.
خیلی عالی بازی رو بالانس کردن و تمام تمرکزشون رو روی pvp و fun گذاشتن .
لول 1 تا 70 یعنی آخرین لول یک ساعت طول نمی کشه. AP item های ضروری free هست و اونایی که به پیشرفت کمک میکنن تو بازی فارم میشن !!!
یعنی کلا فری !
حدود 300 تا400 نفر که 99 درصد لول هفتاد هستن همیشه on هستن و میزنن تو سرو کله هم ! بیکار باشی روزی تا 2K میشه Kill گرفت ! چون movement , summon , res rune , بی نهایت داری هی سریع برمیگردی وسط pvp بعد از مردن و علاف دویدن نیستی !
اسم سرور :
Wicked Shaiya
آدرس :
اگه می خواین نصب کنین بازی رو دوباره باید از این سایت دانلود کنین چون با بازی اصلی یه سری فرق کوچولو داره.کد:www.wickedshaiya.com
پ . ن : مشکل سرور این هست که معمولا هفته ای یک روز down هست ! مثل همین امروز lol
یک سرور خصوصی دیگه که به نظر من فوق العادست !
بهتر از این نمیشد shaiya رو به شکل فری در آورد !
همون اول به شما انتخاب میده لول 15 یا 30 یا 70 um بگیرید.
بعد هر لاپیس و gear که بخواین و هر چز دیگه که فکرش رو بکنین item mall گذاشته !
2 ساع میشینی gear میسازی میری pvp !
pvp امروز بودم 100 به 100 بودیم تقریبا !!!! خیلی pvp خوب بالانس شده بود. دیگه یک نفر نمی تونست یک رید رو بکشه !
حجم اولیه 1 گیگ
Shiaya Rebirth
کد:http://rebirthevolution.com/site/general/rebirth-is-coming-back-2/
Shiaya Rebirth
باید دوباره دانلود کنیم بازی رو ؟ 2.5 گیگ خیلی زیاده ((
مشکل سرورهای پرایوت شایا این بود که هیچکس توش نبود ولی اگه جمعیت زیاد باشه چه فازی می ده :دی
------------------------
ادیت : این Shiaya Rebirth رو دانلود کردم نزدیک 1 گیگ هست . خوبه جمعیت زیاده ولی پینگ من برای pvp 70 خوب نیست . خیلی وقت پیش من یادمه 30 و 15 اینشکلی فعال بود pvp قطع نمی شه ... دوساعت حال کردم
شنبه یک شنبه دیوانه کننده میشه غروب به بعد. 3 تا union هر طرف داره تقریبا. حالت عادی union اول فقط بازیکن های خوب رو راه میدن.نقل قول:
متاسفانه وقتی خیلی شلوغ میشه internet ما جواب میکنه. باید با حداقل option ها بازی کرد تا یکذره لگ کمتر شه. زیادی شلوغ شدن هم خوب نیست :31:
مخصوصا وقتی خود GM میاد ! کلی lapis و آیتم خودشون ساختن.
سلام :
Shiaya Rebirth خوبه ؟ با حاله ؟
خوبه احسان بیا . کاراکتر می سازی لول um 70 ... بعد gear لول 70 هم بهت می ده با پکیج همه ی لپیس ها و op و انچنت تا [20] :دینقل قول:
فقط مشکل اصلی ما همچنان پا برجاست یعنی پینگ گُه !
لینک torrent نداره ؟؟
پینگ تو این سایت چنده [HTML]www.speedtest.net[/HTML]
باید دانلود کنی بیای تو سرور ببینی وضعت چطوره.نقل قول:
با این تست ها نمیشه فهمید.
آمریکایی ها هم نمی تونن راحت تو این سرور بازی کنن. بالای 100 نفر میریزن تو DD1 دیگه لگ امان نمیده.
شنبه شب ها و یک شنبه شب ها وقت داشتین بازی کنین.
یکشنبه هفته قبل بالای 300 نفر تو jungle تو همدیگه میلولیدیم !! چون Event بود و event تنها جایی هست که میشه drop با ارزش تو این بازی گرفت همه میان.
کلا بین 2 تا پرتال پر شده بود !! چون 4 تا union هر طرف داشت نمیشد هماهنگ جنگید و هر گوشه رو نگاه میکردی چند نفر تو سر و کله هم میزدن ! عین جنگ های صدر اسلام !
دانلود کردم شما کجا هستید ؟؟
تو بازی هم نمیره ...
بازی اجرا شد ... یه def ساختم ببینم pvp چطوره ...
من 3 ساعت طول کشید تا Gear ها رو تکمیل کنم !نقل قول:
مگه میشد یک rec درست حسابی کرد.
من Lex هستم Fury 70
من الان تو dd1 هستم pvp
enchant و rec runeنقل قول:
خیلی ضده حاله . همش باید {20} درست کنی . سردرد می گیره آدم
درسته اینم پولیه و کسایی که پول می دن قوی ترن ولی هر یه نفر اینجا خیلی اثرگذاره . توی شایا یه نفر می ومد invade ترتیب همه رو می داد و لوگ می کرد می رفت ><
از همه بدتر rec خیلی بده بیشتر از 1000 زده تازه شده این ....نقل قول:
شما کجا هستید ؟؟؟
بازیش حال میده دان کنیم؟!^^
من بعد از ظهر ها بیشتر 3 به بعد میام (اگه بیام)نقل قول:
فقط 70 pvp .
70 هم که 90 درصد DD1 هست .
1-15 این سروز خوب نیست چون اختلاف بین پولی ها وحشتناک هست با عادی ها. فکر کن Goddess Cape دارن.
اما تو 70 اختلاف کم هست.
اسماتون رو بگین.
من که گفتم Lex 70 fury
نقل قول:
بازی دیدمت ... نفهمیدی ...
اسم من VS2 هست ..
بازیش که باحاله ولی یکم سخته از این سرور که فقط برای pvp هست بخوای شروع بکنی مگه اینکه بشینی قبلش کلی فروم سایت اصلی شایا رو بخونی .نقل قول:
-------------------------
Lex رو دیدم :دی ولی احسان تو رو ندیدم .
من 7 تا کاراکتر درست کردم هنوز نمی دونم کدوم رو بازی کنم ! یه mage خیلی مردنیه . یه آرچر که خداست . یه bdef که پینگم اصلا براش جواب نمی ده .یه sin هم ساختم ولی بلدم نیستم باهاش بازی کنم :دی و ...
-------------------------
یه سوال بهترین کلاس و روش برای کشتن پریست ها با rec بالا چیه ؟