ممنون برادرنقل قول:
ولی دقت کنید که من توی اون تاپیک به هیچ وجه از روی تعصب نمیگم فلان برنامه خوبه فلان برنامه بده
همه چیز رو نظیر این پست:
دارم وقت میزارم تست میکنم به شما اطلاعات رو میگم که کدوم برنامه چه خوبی هایی داره چه بدی هایی دارهنقل قول:
الان من مشکلم با تبدیل به Mp4 ها هست
total video converter رو هم گرفتم ولی یه نمه اذیت میکنه
پروفایل و تنظیمات رو خودم انجام میدم تو برنامه ها
1. یکیش این که اسم ها رو موقعه تبدیل عوض میکنه!×! که بد رو مخه
2. دومیش اینه که بعضی اوقات برای خودش یه ارورهایی میده در جا مفقود میشه!×! یعتنی بسته میشه
3. امکانات خوبی دارهخ من جمله فیــــلتر هاش ولی من هر چی گشتم چیزی که تنظیمات رو پیش فرض کنه و برای هر دونه کلیپ هی لازم نباشه دونه دونه این تنظیمات رو وارد کرد پیدا نکردم! آپشن اینا هم که نداره! مثلا من گزینه ی Watermark میخوام همیشه فعال باشه ولی نمیشه
دیشب گزاشتم با jetaudio تبدیل کردم ببینم اون چه طوره کارش
همه چیش خوبه و با همون اسم و فرمولیک ه بهش میدی کانورت میکنه منتها ساپورتش یه مقدار ضیفه و با mpeg-2 ها که با دی وی بی کپچر کردم مشکل داره
مشکل بعدیش هم اینه که رزولوشنش مثله باقیه برنامه ها دستی نیست یه منوی کشویی داره برای طول و عرض
640 داره ولی 360 نداره! نزدیکترینش 320 هست که یه 40 پیکسلی کم داره برای همین افت کیفیت داره موقعه پخش تو گوشی
دلیل تاکیدم روی Jetaudio اینه که هم سادس پیدا کردنش هم اینکه بیشتر دوستان باهاش آشنایی دارن
وگرنه قسمت تبدیل فایل های تصویری چند ورژن بیشتر نیست که به این برنامه اضافه شده
من هر برنامه ای رو که دوستان پیشنهاد بدن میرم تست میکنم
الان هم این برنامه رو دارم تست میکنم که هفتمین برنامه هست که در این زمینه دارم تست میکنم:
WinX Video Converter Platinum
در هر صورت هر کدوم از این برنامه ها یه کمبودی داره من دارم میگردم دنبال چیزی که کارهایی که میخوام رو با هم انجام بده که تا به حال متاسفانه پیدا نکردم
در هر صورت جواب های نظرسنجی تاپیک و تعداد تشکر های زیر پست ها حاکی از الکی بودن یا نبودن پست ها هست:46: