آره حتي آرم KDDI هم توي اون برچسب هست و اين نشون ميده كه براي اپراتور ژاپني KDDI ساخته شده.نقل قول:
آره حتي آرم KDDI هم توي اون برچسب هست و اين نشون ميده كه براي اپراتور ژاپني KDDI ساخته شده.نقل قول:
اين شير چيه بغلش چسبوندن؟
آقا اصلا طراحیش معلومه که برای انسانها ساخته نشده:دی
هاااا؟؟؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته احتمال داره جز طرح پروژه های کنسل شده باشه ...
ادیت...........
دیگه همه خوبین؟:دی
more pic
کد:http://www.lizhecome.com/post/Whats-thisefbc9f.aspx
گوشی خوش قیافه ایه. میخریم:دی
اين گوشي احتمالا كنسل شده باشه
سونی اریکسون خانواده Xperia را با دو عضو از نسل جدید تلفن های همراه هوشمند مبتنی بر آندروید گسترش می دهد.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) Xperia™ pro پیام رسانی سریع وحسی را با ویژگی های چند رسانه ای از سونی به هم می پیوندد و Xperia™ neo به کاربران راه نوینی برای تجربه بهترین های آندروید و عملکرد های چند رسانه ای سونی ارائه می نماید.
سونی اریکسون امروز از Xperia™ neo و Xperia™ pro ، جدیدترین اعضای نسل جدید تلفن های هوشمند Xperia™، پرده برداری کرد. ، این دو تلفن هوشمند که به فاصله کوتاهی از معرفی تلفن هوشمند Xperia™ arc در اوایل سال جاری، به بازار معرفی می شوند نیز به جدید ترین تکنولوژی سونی و تجربه بی نظیر چند رسانه ای بر روی آخرین ورژن پلت فرم آندروید- جینجربرد(نان زنجفیلی)، مجهز هستند.
علاوه بر تکنولوژی صفحه نمایش و تصویربرداری سونی،که در نوع خود بهترین است، Xperia™ pro یک صفحه کلید کشویی بهینه شده را با عملکردهای هوشمند به منظور سریع ترین تجربه پیام رسانی، ترکیب می نماید. سونی اریکسون با بکارگیری یک صفحه کلید با طراحی دقیق ارگونومیک، بر روی یکپارچه سازی سخت افزار با عملکردهای هوشمندانه پیام رسانی به منظور ایجاد تجربه کاربری بی نقص، تمرکز نموده است. Xperia™ pro عملکرد دقیق و در عین حال سریع تایپ و ارسال را بدون الزام به باز کردن برنامه کاربردی مخصوص برای هرنوع پیام و صفحه کلید هوشمندی که به محض خارج ساختن کشویی آن توسط کاربر عملیات پیام رسانی پیشبینانه را آغاز می کند، را معرفی می نماید.
علاوه بر این Xperia™ pro یک تلفن همراه ایده آل برای کاربران تجاری طرفدار آندروید است که به مجموعه ای از عملکردهای حرفه ای مانند همسان سازی پست الکترونیک شما، تقویم و دفترچه تلفن به شیوه ای ایمن و همچنین برنامه کاربردی از پیش بارگذاری شده آفیس سوئیت پرو که به مصرف کنندگان امکان مشاهده و ویرایش پرونده های آفیس را بطور مستقیم از روی تلفن می دهد، مجهز است.
استیو واکر، مدیر بازاریابی سونی اریکسون گفت:"ما می خواهیم پیشتاز آندروید باشیم و اکنون با Xperia™ neo و Xperia™ pro گزینه های آندرویدی بسیار عالی و نوآورانه در اختیار مشتریان قرار می دهیم. این دستگاه های جدید طراحی خیره کننده را با جدید ترین تکنولوژی سونی تلفیق می نمایند و تجربه نوین پیام رسانی سریعتر بر روی Xperia™ pro، تجربه ای سرگرم کننده از تلفن هوشمند بوجود می آورد."
بهترین تکنولوژی سونی بار دیگر در هر دوگوشی Xperia™ neo و Xperia™ pro بکار گرفته شده است. نمایش واقعی با موتور پردازش تصویر براویا موبایل موجب خلق تصاویری شفاف و با درخشندگی بصری بی نظیر شده است که موجب ارتقای برآیند تجربه سرگرمی می گردد. سنسور حسگر برنده جایزه Exmor R™ ویژه موبایل سونی امکان عکسبرداری با کیفیت بالا و فیلم برداری با کیفت HD را حتی در نور کم، فراهم می آورد. تمامی تصاویر و ویدیوها قابلیت به اشتراک گذاری با کیفیت HD بر روی تلویزیون اتاق نشیمن شما را از طریق اتصال HDMI داخلی خواهند داشت.
Xperia™ neo براساس زبان طراحی خیره کننده که سونی اریکسون با آن شناخته شده، با ظاهری بینظیر ساخته شده است بطوریکه نه تنها زیبا به نظر می رسد بلکه منطبق با معیارهای ارگونومیک بگونه ای طراحی شده که به هنگام استفاده و به ویژه درزمان عکس برداری بطور کامل در دستان کاربر قرار می گیرد.
هر دو تلفن هوشمند مبتنی بر آخرین ورژن پلت فرم آندروید بوده و امکان دسترسی به خدمات موبایل گوگل و برنامه های کاربردی بی شمار از طریق آندروید مارکت را فراهم می آورند. تلفن های همراه هوشمند Xperia™ بهترین سرگرمی در نوع خود را بر بلندای اصول تلفن همراه هوشمند مانند، برنامه های کاربردی، نقشه ها، پست الکترونیک و دسترسی پایدار و سریع به اینترنت پرسرعت با Adobe® Flash® Player ، به منظور خلق سرگرم کننده ترین تجربه تلفن همراه هوشمند، اضافه می کنند.
برای اطلاعات عکسها و ویدویو های بیشتر به سایتمراجعه نمایید.کد:www.sonyericsson.com/mwcnews
کد:http://www.ictna.ir/news/archives/033220.html
این هم خبر گوشی به قول شما کنسل شده ی سونی باز هم در هاله ای از ابهام:
سونی اریکسون یکی از معدود شرکتهایی است که تاکنون گوشی مبتنی بر ویندوز فون 7 ارائه نکرده در حالیکه نوکیا نیز در پی تولید چنین محصولاتی است. اخیرا تصاویری از یک گوشی ویندوز فون 7 منتشر شده که از آن به عنوان محصولی مربوط به شرکت سونی اریکسون نام برده شده است. این گوشی دارای صفحه کلید QWERTY کشویی است و از نظر شکل ظاهری شبیه گوشی های LG Quantum و HTC 7 Pro می باشد. در خبری که به همراه این عکس منتشر شده عنوان شده که گوشی مذکور زودتر از عرضه نسخه دوم به روز رسانی سیستم عامل ویندوز فون 7 موجود نخواهد شد. با این وجود سونی اریکسون تاکنون در این مورد خبری را تایید نکرده است.
الدار گفته این یه پروتوتایپ قدیمی و مال سال قبله و البته کنسل شده ...
ولی خوب خبرش تازه رسیده
داره حوصلم سر میره ها.میگم تاریخ ریلیز ارک و نئو اعلام نشد؟رفتیم وسط مارچ ها..اگه این اس ای هست که میزاره اخرین روز ماه میده بیرون!
نقل قول:
Mosi شما دیگه چرا؟هنوز SE رو نشناختی :دی
تازه 21 March تو UK میاد با بازار
The XPERIA Arc is set to ship on the 21 March
لووول سلام سامان
کشته مرده امضاتیم :دی
آرک هم فکر کنم حدود 430 یورو دیدم یا 430 پوند بود فکر کنم :دی
در کل ظاهرا قیمتش زیاد بالا نیست :دی
اصلا نمیشه سر از کارشون درآورد
از اون لحاظ که اصلا خودم بزرگش کردم:دینقل قول:
اوهووووو....خوب پس عید میاد تو بازار جهانی...بعد عید هم تو ایرانه...خوفه.....اما خوب کلی باید صبر کرد قیمتش بیاد پایین
دادا 430 پوند با 430 یورو یه نموره فرق دار ها!نقل قول:
430 دلار رو میپسندیم:20::5:
شارژ باشید...دیگران رو هم شارژ کنید!:10:
واسه خالی نبودن عریضه این کلیپ های اکسپریا پلی رو هم ببینید بد نیست:
با کلیپ مشخصات گوشی ارک اش خیلی حال میکنم.....کد:http://blog.gsmarena.com/new-sony-ericsson-xperia-play-video-ad-reaches-new-levels-of-grossness/
برید حال کنید. 1 آپریل میاد. قیمتش بالا نیست به نظرتون؟کد:http://www.gsmarena.com/the_xperia_play_will_launch_in_spain_on_1_april_cost_649_euro-news-2418.php
اره گرونه خیلی
خوب اولین نمونه از خاندان پلی محسوب میشه دیگه....اینکه قیمت بالا واسش بگذارن خیلی عیر طبیعی نیست.اما میاد پایین
بعدشم من که به این اصلا کار ندارم...این ارک جون کی میاد:دی
9 new Android phones from Sony Ericsson this year?
نقل قول:
Sony Ericsson have definitely been busy over the past few months. At MWC we saw 4 new devices announced, the XPERIA Play, XPERIA Arc, XPERIA Neo and XPERIA Pro.
According to several sources on the web and a few email tips that we've had, Sony Ericsson are planning a total of NINE new handsets for the US in 2011. It's claimed that they will all be android powered too.
کد:http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/index.php/9-new-android-phones-from-sony-ericsson
خوب دوتاشم که مینی ان با این قبلیا میشه 6 تا میمونه 3 تاش که باید ببینیم چین
بغیر از آرک و نئو و پلی 9 تا دیگه داره !
زلزله ی ژاپن و تاثیر آن بر سونی اریکسون
امروز کمپانی سونی اریکسون در کنفرانس خبری اعلام کرد زلزله ی ژاپن خسارت کمی بر این شرکت در ژاپن وارد کرده و هیچ یک از 1100 تن کارکنان آن در این حادثه آسیب ندیده اند .
از طرف دیگر کمپانی سونی اریکسون اعلام کرده است که احتمالا از نظر زنجیره ی تامین دچار مشکل خواهد شد چرا که برخی از این تامین کنندگان در ژاپن بر اثر این حادثه قادر به تولید محصولات نیستند .
منبع
کد:http://www.hand*heldusers.com/forum/t11330.html
کد:http://phandroid.com/2011/03/17/in-wake-of-tragedy-in-japan-sony-ericsson-expects-supply-chain-to-be-disrubted/
فرشاد@:
فرشاد جان هر کی دوست داری این اواتارتو عوض کن....من هر چی یادمه در انفوانه بچیگت تا حالا همین اواتارا رو داشتی
چند میگیری اواتارتو عوض کنی؟:دی
----
ما همچنان منتظر اندرویید 12 مگایی اس ای هستیم.مطمئنا یکی از همین 9 گوشی خواهد بود.نکتش اینه باید دید کی میخواد فیلمبرداری گوشی هاشو اس ای ارتقا بده
بعدی وقتها دوست دارم مثل اصحاب کهف یه چند وقتی به خواب برم!از انتظار خوشم نمی یاد
مطصفی الان فیلمبرداری همه برندا همین 720p@30fps هست. تک و توک با آپدیت و این شرو ورا 1080p میشن.
سلام دوستان و همراهان من
آثار و رد پاي الكس پيكان بعد از سال ها مشهود گرديد ! د ر آ ستا نه ا ين عيد با ستا ني !
الكس د و ستت د ا ر يم ! بيا اين انجمن رو مديريت كن بابا!
جمعي از دوستانت
بعد سال ها ؟ :27:نقل قول:
ما هم شما رو دوست داریم :5:
مدیر محترم اسپم پاک نمیکنی جوابم میدی :دی ؟؟
مخلصیم داداش ! یه حالی بده به این دخمه !
بهراد مگه این دخمه چشه؟:دی الان تنها مشکلی که داره اینه که باید اسم کلوپ Xperia X12 به Xperia Arc تغییر پیدا کنه:دی
با تشکر از میثم خان
به به میثم خان پایین برره:دی غیبت کبری تموم شده؟:دی
آقا امروز 20 امه....من آرکمو از شما میخوام. زود تند سریع یه آرک واسم بیارید:دی
به به مدیرا راه گم کردن :دی
راستی بچه ها مگه اندروید می تونه دوربین بالای 8 رو ساپورت کنه ؟
چون موتو یه گوشی داره میزنه 13 مگاپیکســــل :18:
حتما میتونه.سونی 16.4 در دست تولید داره:)
مصطفی به خاطر حرف تو نبودانقل قول:
فقط به خاطر میثم خان بود :دی
ولی من با اون آواتار خاطره داشتم :((
ميثم كه فعلا زده تو كار تشكر :31:
اورت ميزنه همينطور
ميثم بياو كار مفيد بكن منو بكن مدير سوني اريكسون :31:
پ.ن : اين بالايي كيه؟ :31:
اسما" آشناست ولي چهرتا" نه :31:
فری هست.زدنش سر سیخ:دی استعاره از زن گرفتنه:دی
رفت برای ماه بعد ارک: دی
.
.
X-Led اسم نمایشگرشه
؟: دی
سلام میثم :دی (دیدم همه دارن اسپم میدن گفتم منم بدم :دی)
سعید برو ته صف.من 1 ساله تو نوبتم :دینقل قول:
ميثم بياو كار مفيد بكن منو بكن مدير سوني اريكسون
: دی
مدیر ندیده ها: دی
یه خبر بدم مفیوض شین: دی
بخش
CURRENT RANKINGS
By rate
توی GsmArena بزودی کاملا توسط خانواده Xperia قبضه خواهد شد: دی
نفر اولم Pro میشه با متوسط 9.3 : دی
Neo متوسط 9.2
Arc متوسط 9.16
Play متوسط 9
اینم عیدی من سر فرصت تاپیک رو پاک سازی میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر موردی مشکلی چیزی در هر جای بخش موبایل دیدید هم میتونید گذارش کنید هم pm بدید.
مرسی.