در مورد نصب ویندوز 8 مطلع هستم مشکلی نخواهم داشت...
ولی این که در مورد درایور ها چطور؟
به مشکل بر میخورم؟
Printable View
در مورد نصب ویندوز 8 مطلع هستم مشکلی نخواهم داشت...
ولی این که در مورد درایور ها چطور؟
به مشکل بر میخورم؟
بچه ها من موقع وبگردی هم که فقط موزیک گوش میدم و کروم بازه فن دستگاه روشن میشه !
فکنم باید کاری کنم ،یه مودی درست کنم مث بالانس و .... که موقعی که میخوام وبگردی کنم بزارم روی اون حالت،فرکانس و تعداد هسته های سی پی یو رو توی این حالت کم کنم
یادمه قبلا یه کارایی میکردم الان دیگه پیر شدم یادم نمیاد !!
ممنون میشم راهنمایی کنید
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
من hp povilion dv6داشتم...طی تجربه کار با اچ پی میگم که خیلی اذیتم کرد از گرما گرفته تا هنگ و لوگ و غیره اولا که طرفدار اچ پی بودم فک میکردم اونایی که میگن اچ پی داغ میکنه و به درد نمیخوره چرت میگن اما الان مطمئن شدم.آذر 91 2100000این لپ تاپ رو خریدم و الان پشیمونم و میخوام بفروشم.کلا اچ پی هایی که وارد کشورای جهان سوم میشن اصل نیستن.
چه مدلی خریدی ؟
من فروردین 90 یه 6080 خریدم تا همین اان دارم + یکی دیگه واسه کارهای سبک ترم ولی واقعا این اچ پی فوق العاده ست همه چیش کیفیت بدنه / اسپیکر / کانفیگ به خصوص گرافیک و ...!
دوست عزیز چطور خریدن واز کجا خریدن تو مملکتی مثل ایران خیلی مهم تر از برنده این نیست چشم بسته بری به یه فروشگاه بگی یه اچ پی بده حتما خوب باشه !
منم دارم نه داغ می کنه نه هنگ و نه ...!
خیلی خیلی هم باهاش بازی کردم و نی کنم اما مشکلی نداره !
ایشاا... خوب میشه!نقل قول:
گرماش غیره طبیعیه؟ با کول پد هم برطرف نشد؟ _ هنگ : از ویندوز و برنامه هایی که استفاده می کنی مطمئنی؟
-
آخه یه چیزی هم هست ، مثلا با 2.100 نمیتونی از یه برند دیگه، یه مدل با کانفیگ خوب و با گرافیک 2 گیگ ور داری! :n13:
بازم مثلا! الان میشه 4540s رو با 2.100 - 2.200 تهیه کرد با کانفیگ خوب و گرافیگ 2
تو برندهای دیگه ، تو این رنج قیمت نهایتاً گرافیگ 1 (جی فورس)
مخلص! کلام : یه وقتایی HP خوب میصرفه البته اگر از جای مطمئن تهیه کنی و 100 البته! شانس هم باهات باشه.. :n29:
آقا ما یک لپ تاپ اچ پی 1390 خریدیم سال 88 تا الان هم مثل خر کار مکینه اون موقع هم میگفتن داغ میکنه فلانه بهمانه!
فقط در حال حاضر باطریش به فنا رفته
یه مشکل اساسی داره ک خاموش میشه خود خود و چراغ هارد قرمز میشه(این مشکلش رو هنوز نبردم درستش کنم الان 1.5 ساله ک اینطوریه)
در حال حاضر روزای آخر عمرشه با شک دستی روشن میشه (میکوبی سرش ) :n02:
اما خداییش مثل خر ازش کار کشیدم یعنی خاموش نمیکن تا خودش خاموش بشه :)))))))) (1سال و 8-9 ماه شده بود ویندوزش رو عوض نکرده بودم) هرچی هم توش نصب کرده بودم هرچی ک فکر کنی :))
شده یه هفته خاموشش نکردم
اچ پی واقعا برند فوق العاده ای:n16:
ایسوس خود بخود خاموش میشه بعد یه ماه استفاده بعد هیشکی هم این مشکلات رو نمیبینه میگه ایسوس خوبه!!!
سلام
آرم پشت لپ تاپ HPچطور خاموش میشه؟
نقل قول:
خاموش نمیشه ! برا چی باید بشه !
arzam be hozure shoma in laptop enghad aziatam kard ke majbur shodam befrusham 1450 toman
خوش شانس بودی دوست عزیز مدل:hp dv6 7010us البته فروختمشنقل قول:
حتی تو کار با فتوشاپ و نصب ویندوز هم داغ میکرد در حد ذوب.فروختمش 1450نقل قول:
پس از سری 7000 هم بوده که کلا خیلی عالی تره نسبت به 6000 ...
مطمئن باش مدل مشکل دار خریدی الان برو تو Thread سری 7000 هیمن جا کسی مشکلی نداشته !
دوست عزیز چیزی که تو مملکت تخیلی ما زیاد جنش آشغال و مشکل داره ...
تصور نکن پس روش زده اچ پی دیگه گرانتی مادام العمر داره !
منم 6080 خریدم ولی از جای مطمئن که هنوزم واقعا مثل روز اولشه جدی میگم اصلا نمی تونم اختلافی با اون روزی که از جعبه درش آوردم بیرون ببینم !
به هرحال سعی کن دفعه های بعدی اول از فروشگاه مطمئن شی چون اگر ببنن چیزی بارت نیست زود می کنن تو آستینت ! ( جسارت نباشه کلی میگم ) .
دفعه قبل من تجربم کم بود و اون لپ تاپ رو خریدم.اما الان به اندازه کافی تجربم زیاد شده و هیچکس هیچ جوره نمیتونه سرم کلاه بذاره.همین روزا هم قصد خرید دارم.نمیدونم اچ پی داغ میکنه یا نه اما این رو مطمئنم که لپ تاپ هایی که گرافیک ati دارن همشون داغ میکنن در حد ذوب .بدون شک میگم
دوست عزیز باز که داری بدون اطلاع حرف میزنی .
الان گرافیک های AMD تو گیمینگ چه تو بحث فروش و تجاری و چه خانگی ترجیح داده میشه به nVidia ...
الان هر گیمری که یکم از سخت افزار سر دربیاره میدونم که برای بازی بهتره که گرافیکش AMD باشه ! چون هم مصرفش پایین تره و همین اینکه بهینه تره !
کنسول های نسل بعد یعنی XBOX ONE و PS4 هم از چیپ های گرافیکی AMD استفاده خواهند کرد !
یه بارم گفتم خودم یکی از لپ تاپام 6080 هست که 6770M داره و تو هربازی دماش بیشتر از 68 نمیشه و واقعا عالی عمل می کنه !
دوست عزیز تجربه شخصی یه نفر نمی تونه دلیل انکار یه برند باشه !
البته اینو باید گذاشت به حساب ایرانی بودنمون که هرچی برای ما بد شد کلا از هستی هم ساقط میشه !
اینطوری نباشید !
بی اطلاع حرف نمیزنم .من از روی تجربه و کار با این نوع لپ تاپ ها میگم . روی هیچ برندی هم تعصب ندارم.اسم هیچ برندی هم نمیخوام خراب کنم .دیگه گذشت اون زمون که به حرف و شایعه اعتقاد داشتم.
همین یعنی اینکه بی اطلاع حرف میزنید..نقل قول:
اما این رو مطمئنم که لپ تاپ هایی که گرافیک ati دارن همشون داغ میکنن در حد ذوب .بدون شک میگم
من هم 2.5 ساله که مدل جدید لپتاپی که دوستمون داره رو دارم.
6180.
گرافیک اینم 6770M از ATI هست که گرافیک های مشابه انویدیا تا 30 درصد ازش ضعیف ترن...
باری چندمین بار هم دارم تو این تاپیک میگم...انواع و اقسام بازیا رو هم باهاش اجرا کردم...
من نمیدونم دوستان توقع دارن تو یک بازی سنگین لپتاپشون خنک باشه ؟؟
مک بوک پرو ی دوستم nfs most wanted قدیمی رو نصب کرده بود از بس داغ بود نتونستم بازی کنم باهاش...همینطور هم بقیه برند ها...ایسوس ...لنو وو و بقیه...
گرمای hp واقعا خیلی هم متعادله و من تو بازی ندیدم از 73 74 بیشتر بشه ..در بقیه حالات هم بین 47 تا 55 هست...
بازم انتخاب با خودتونه...
شما چون طرفدار اچ پی هستی اینو میگی.کی گفته ati از انویدیا قوی تره؟شما برو مشخصات گرافیکی مثلا 635 جی فورس که سهله 720 جی فورس رو با 7670مقایسه کن تو سایت چک نوت بوک...
و در آخر اینکه این بحث به جایی نمیرسه .تمام
کسی نبود ؟!نقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
نقل قول:
نه پس میخوای ایسر خوب باشه؟؟
من هم ایسوس داشتم هم ایسر هم دل هم اچ پی
کلا اچ پی چیز دیگه ای هست،الان هم 4540 دارم 5 الی 6 ساعت باهاش کار میکنم آخ نمیگه ،در حالیکه با ایسر V3 حدود 2 ساعت کار کردم به حدی داغ کرد که نگو(لپ تاپ مشکلی هم نداشته)
شاید اوایل مشکل داشته اچ پی اما الان بهترینه
.............
............................
با سلام
من دیروز یه لب تاپ HP Pavilion g6 2351se گرفتم تمااااام درایورهاشو واسه ویندوز 8 از خود سایت دانلود و نصب کردم ولی کاید fn راه نیوفتاد واسه ProBook 4540 درایورش با عنوان hot keys support هست توو سایت ولی واسه این سری بدجووور کلافه شدم نمیدونم چطور راهش بندازم ممنون میشم یه راهنمایی بکنید ،، ممکنه عنوان درایورشون فرق کنه ؟؟؟؟؟؟ ولی خب من هرچی درایور بوده دانلود کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام؛
یکی به من کمک کنه، بیشتر از سه ماه میشه که منتظر آپدیت درایور گرافیک 4540 هستم تا مشکل برطرف بشه، اما دیگه کلافه شدم.
گرافیکش رو نمیشه دستی سوییچ کرد. به نظر نمیاد خودش هم سوییچ کنه، حتی وقتی روی high performance میزارم.
بازی که هیچی، حتی نمیشه درست فیلم دید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لپ تاپ مدل Hp 4530s
ویندوز عوض کردم ( ویندوز 7 - 32 بیتی ) ، اما درایور بلوتوث و گرافیک رو نمیشناسه .....
چطوری باید این دوتا رو فعال کنم ...
آیا برای فعال شدن بلوتوث باید کاری رو کیبورد انجام داد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دقیقا درایور مخصوص به خودش رو دانلود کردی / وایرلس روشنه ؟نقل قول:
برای نصب کامل و شناختن گرافیک توسط ویندوز حتما باید از سایت اچ پی پکیج مربوط رو دانلود کنی !
وایرلس روشنه و نت هم میره ... اما درایو بلوتوث به اون شکله ....نقل قول:
نه به سایت HP سر نزدم ...
حالا چه کنم ؟ :n27:
دوست عزیز درایور رو دانلود نکردی بعد انتظار داری نصب باشه ! نکنه می خوای صلوات بفرستی نصب شه !
اولا ویندوز رو دوباره عوض کن و 64 بیت بریز ! حتما !
راه اول :
درایور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن !
دقت کن درایور گرافیک اینتل رو باید قبلا نصب کرده باشی بعد بری سراغ AMD 6490M !
اگر اینتل نصب نیست ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
راه دوم :
نرم افزار Driver Genius رو دانلود کن و بزار خودش همه چی رو پیدا و نصب کنه !
نقل قول:
صلوات که نه :n02: با نرم افزار Driverpack solaution درایور ها رو نصب کردم .... جفت این دو تا رو هم نصب کردم اما بازم نصب نشد
ولی یکم ور رفتم ، تونستم جفتشو نصب کنم ... تشکر :n12:
دوستان
میشه یه راهنمایی کنید که ما به یه نتیجه ای برسیم؟
من یه لپ تاپ pavilion g4-1006tx دارم؛
میتونم بدون مشکل ویندوز 8 روش داشته باشم یا نه؟!!
آخه من ندیدم HP درایور های مخصوص ویندوز 8 براش ارائه بده؛دچار مشکل نمیشه اگه ویندوز 8 نصب کنم روش؟!
آیا به همون اندازه که در ویندوز 7 کارایی داره؛میتونه با ویندوز 8 هم مچ باشه یا نه؛کلا بیخیال ویندوز 8 بشم؟
سلامنقل قول:
اره
اتفاقا hp اولین شرکتی بود که ارائه ویندوز 8 سریع درایورهای ویندوز 8 گذاشت تو سایت
من خودم خیلی مشکل تو ویندوز 7 داشتم با درایورها به خصوص سوییچ نشدن گرافیک که تو ویندوز 8 مشکلم حل شد
خب من الان میرم تو پیج مدل لپ تاپ خودم؛هیچ درایوری واسه ویندوز 8 نمیبینم که !!!!!نقل قول:
عجیبهنقل قول:
اصلا مدل لپتاپتو سرچ میکنم تو سایت hp نمیاره مدل لپتاپ من probook 4540 هست :
ولی pavilion g4-1006tx سرچ میکنم هیچ مدلی پیدا نمیکنه
خودت از کجای سایت hp درایورای این لپتاپتو میبینی ؟
برای 6190 آخرین درایور گرافیک اینتل و amd رو از سایتهای intel , amd گرفتم نصب کردم حالا هردو نصب شده توی device manager هم هست ولی swichable graphics دیگه نیست و به amd هم سوییچ نمیکنه . بازی رو هم با اینتل اجرا میکنه. چیکارش کنم؟
واقعا کسی نیست یه جوابی بده که برای آپدیت درایور کارت های گرافیک 6190 چیکار باید کرد که swichable graphic از کار نیفته؟
بچه ها من با کار معمولی و نت و اینا فنم دیگه روشنه همیشه
احتمال میدم گرد و خاک و اینا گرفته
میگم راهی هست که مثلا چندتا از هسته های cpu رو موقع کار های معمولی خاموش کرد یا اینکه کلاک cpu رو بیاری پایین ؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
با سلا
م من میخواستم ویندوز اصلی لب تاپ 6C65 را بگردونم و ریکاوریش کنم چطور میتونم این کار کنم کجا باس برم ؟
بعد اینکه ایا میشه طوری ریکاوری کردش که هارد و پارتیشنها پاک نشن ؟؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه ویندوز 7 اورجینال خودت لب تاپ را پیشنهاد میکن یا اینکه ویندوز 8 بزنم ؟
درایور های 6c65se توی سایت hp موجوده؟نقل قول:
اره اینم لینکشنقل قول:
باس منطقه خاورمیانه انتخاب بشه بعد سرچ کرد تو سایت
حالا من چی کنم ؟؟؟