چطوری میشه آیتمهها رو آورد توی دسکتاپ اوبونتو مای کامپیوترش کجاس؟
Printable View
دوست عزیز لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیاری از سوالات توسط دوستان مطرح شده اند که می توانید با رجوع به فهرست هر تاپیک به آنها دست پیدا کنید و یا اگر هنوز در فهرست نیامده اند با جستجو در انجمن به جواب مورد نظر خود برسید. توجه داشته باشید که بیشتر موضوعاتی که در تاپیکهای اختصاصی مطرح شده اند قابل اجرا در همه توزیعها می باشند(بعضی با کمی تغییر ) اگر سوال شما مربوط به توزیع خاصی ( مانند اوبونتو و یا پارسیکس و یا جنتو است) در تاپیک آن توزیع بپرسید، اگر سوالتان مربوط به مسایل ابتدایی (مانند کدام توزیع برای من مناسب است و غیره) در تاپیک شروع کار با لینوکس مطرج کنید و اگر به هر شکلی سوال شما در این قالب ها نمی گنجد سوال را به صورت تاپیک جداگانه ای مطرح کنید.
sudo apt-get -d install firefoxنقل قول:
فایلها در /var/cache/apt/archives
ذخیره میشه
اگه دستور
sudo apt-get install firefox
رو اجرا کنید فایرفاکس بدون نیاز به اینرنت نصب میشه
..........من الان از ویندوز استفاده میکنم و سیستمی هم که میخوام فایرفاکس نصب کنم اینترنت نداره .........در ضمن فایرفاکس مثال هست ........ چند نرم افزار دیگه هم هست..... راه کاری میخوام که برای هر نرم افزاری جواب گو باشد .............نقل قول:
این دستورات رو پشت سر هم در ترمینال اجرا کن تا لینک نرم افزارهای موردنیازت در فایل links.txt ذخیره بشه بعد توی ویندوز اون لیست رو دانلود کن :نقل قول:
بجای فایرفاکس اسم نرم افزار مورد نظر رو بنویسکد:apt-get install -qq --print-uris firefox | cut -d' ' -f1 | sed "s/'//g" > links.txt
بعد از دانلود پکیجها در ویندوز همه فایلها را در یک پوشه بریز و به سیستم لینوکس انتقال بده و دستور زیر رو برای نصب اجرا کن :
کد:apt-get -o dir::cache::archives="/directory" install firefox
نقل قول:
چقد ریز نوشتی :دی
پینگ گرفتی ببینی نت داری یا نه؟
تایم اوت داد یعنی اصلا نت نداری اگه داد هم ی مرورگر دیگه بنصب ببین کار میکنهکد:ping google.com
کد:sudo apt-get install opera
سلام....
من باز اومدم!!!
اقا تصمیم کلا بر این گرفتم که دل رو به دریا بزنم و توزیعی از اوبونتو رو نصب کنم...(شاید ایروسه چیه که بروبچ وطنی کار کردن!! خوبه اصلا؟!)...
اما باز یه سوال یادم اومد.... اینکه درسته ایندهی درسیم ممکنه نیاز باشه php کد بزنم(که مشخصا خونش لینوکسها هستن!!)...ولی برا برنامه نویسی برای شغلم!! که دات نت هستش باید چیکار بکنم؟!
ایا میتونم رو جناب VBOX ویندوز ۸ و ویژوال اوستودیو و اینا رو نصب و استفاده کنم؟!!مشکلی پیش نمیاد؟؟(با توجه به اینکه رم لپتاپ و سیستم خونگی هردو ۲ گیگی هستش؟!)
-------------------
دوست عزیز، اوبونتو یک تم زیبا برای ویندوز نیست!!!!یک سیستم عامله.... مثل این میمونه که از پیکان گوجهای سوار موشک بشی و دنبال ترمز دستیش بگردی!!!نقل قول:
الیایحال، تا نسخهی ۹.۴ که من دارم!! باید بری تو بخش Places و در اونجا لیست درایو هات رو برات میده... روش کلیک میکنی، خودکار اضافه میشه به دکستاپ!! و میتونی باش کار کنی!...(معمولا تو دسکتاپ ایکن نمیریزن )
در خصوص اتصال به اینترنت، طبق فرمایش دوستمون پینگ کنین اگر نه که همون ایکن اتصال رو چک کنین که ایا وصل شدین یا نه!! چون وقتی وصل بشین دیگه مشکلی نداره که استفاده نکنه!!
اوبونتو برا کسی که تازه از ویندوز اومده باشه یا با ایکن هاش اشنایی نداشته باشه یه خورده گیج کننده هستش.... ولی سریع بهش عادت میکنین..!!
.............................
مثلا؟.........نقل قول:
دستورایی مثل ست کردن پرو*کسی و از این قبیل...نقل قول:
sudo nano /etc/apt/apt.conf
من این دستورو برای ست کردن پرو/کسی وارد میکنم
اما نمیدونم چطوری باید پرو/کسی رو ست کنم.
سلام من اوبونتو 12.10نصب کردم قبل از اینکه نصبش کنم مشکل خش در تصویر بود ولی من تونستم نصبش کنم بعد یه گزینه اومد
که نصب تمام شده بعد سیستم ریست شد وقتی اوبونتو لاگین میشه تصویر خش پیدا میکنه بعدش وقتی میخوام پسوردمو بزن کامپیوتر گیر میکنه
cpu:core2
ram: ddr3
2 گیگ VGA :Ati 6570
مشکل از کجاست من طبق اموزش نصبش کردم
اینا رو بنویس:نقل قول:
واسه ------ های دیگه (ساکس و ...) میتونی man apt-get رو نگاه کنی، الان یادم نیست دقیقاکد:Acquire::http::proxy "http://user:pass@address:port/";
Acquire::https::proxy "http://user:pass@address:port/";
شما دقیقا بگو چی میخوای؟ ست کردن پرو/کسی چیزی نیست که واسه همه برنامهها یه جور باشه. به خیلی چیزا بستگی داره.نقل قول:
بهتره مورد به مورد، بگی دنبال چی هستی.
سلام،چطوری میتونم لینوکس رو از لپ تاپم پاک کنم طوری که ویندوز7م پاک نشه؟
مرسی
من ۲ تا سوال دارم ممنون میشم کمک کنید
یکی این که من ورژن 12.10 ریختم و کارت گرافیک (nvidia) رو نمیشناسه ! مشکل اینه که نمیتونم بذارم 75hz ! نصف صفحه نیست الان ! درایورای nvidia هم نصب میکنم بعد از این که restart میکنم هیچی نمیاد ! فقط بک گراند میاد و وقتی میرم تو تنظیمات مانیتور رو نمیشناسه ! میزنه لپ تاپ ! تو ورژن 11.10 این مشکل رو نداشتم ! چجوری باید رزولیشن مانیتور رو بذارم رو 75hz ؟
+
فرق 12.4 با 12.10 چیه ؟ میدونم 12.4 برای مدت بیشتریه و 12.10 بیشتر به روزه.. میخوام ببینم کدوم کامل تره ؟ 12.4 که واسه مدت چند سال ساخته شده کامل تره ؟ یا اونی که آپدیت میشه؟
ممنون
جواب سوال اولتو نمیدونم، ولی از طریق Additional Drivers درایور رو نصب کردی؟ اگه کردی احتمالا درستهنقل قول:
واسه سوال دوم: همه نسخهها بر پایه نسخه قبلی هستن ولی ۱۲.۰۴ نسخه با پشتیبانی طولانی مدت هست. واسه کاربر عادی فرقی نداره حدودا. اگه دوست نداری هر شش ماه بری اوبونتو رو به نسخه جدید آپدیت کنی از این استفاده کن، آپدیت واسه نسخه ۱۲.۰۴ تا سه سال (فکر کنم) میاد ولی نسخههای عادی تا ۱۸ ماه آپدیت دارن.
چون منبع دیگری برای معرفی اوبونتو به دامین ویندوز سرور پیدا نکردم مجبور شدم.
اگر کسی از دوستان می تونه آموزش جامع تری بده یا نرم افزاری برای اینکار معرفی کنه ممنون میشم
اوبونتو را نصب کردم ولی از روی آموزشهایی که در اینترنت هست نمی توانم آن را به شبکه وصل کن مو از اینترنت شرکت استفاده کنم. سرور شرکت ویندوز هست درخواستی که داشتم دوستان اگر توانایی دارند یک آموزش جامع معرفی بفرمایند که بتوانم مشکلم را حل کنم. با تشکر
سلام
من میخوام اوبونتو 12.10 64 بیت نصب کنم. الان ویندوز 7 دارم. هاردم دوتا درایور داره. درایو ویندوز حدود 9 گیگ از 41 گیگش خالیه. برای نصبش باید یه پارتیشن جدا درست کنم؟ یا کنار همون وین 7 نصب میشه کرد؟
باید پارتیشن جدا کنی. قدیما با wubi میشد بدون پارتیشن بندی هم نصب کرد ولی الان نمیدونم. یه سرچی درمورد wubi بکنی بد نیست
در هنگام نصب با رسیدن به مرحله زیر نصب در کنار ویندوز هفت گزینه اول هست اما ۹ گیگ حجم کمی هست وباید برای بروزرسانی ها جای کافی باشه . برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
دوستان من میخواستم اوبونتو رو با wubi نصب کنم. یعنی اوبونتو تحت ویندوز باشه.
ولی برای من گزینه ی دوم رو نداره!
یعنی صفحه ی من این هست:
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
کاش تاپیکها نه براساس نوع توزیع؛ بلکه برحسب نوع مشکل بود. در هرصورت:
من TAILS را روی فلش مموری نصب کردم. (با Universal USB Installer)
ولی هر کار کردم لپتاپ از روی آن بوت نمیکنه.
فایلهای isolinux را هم به syslinux تغییر نام دادم. بوت منو را هم تنظیم کردم.
کسی تا حالا ابونتو از مموری فلش بوت کرده؟
من همیشه لینوکس رو از فلش مینصبم. مشکلی هم ندارم. یه توزیع دیگه رو امتحان کن یا همین توزیع رو یه بار دیگه بریز ببین چی میشه.نقل قول:
sسلام دوستان.من ابونتو 12.10 رو نصب کردم.درایور کارت گرافیکم رو از سایت amd گرفتم.الان یه فایل با فرمت RUN به من داده.چطوری باید این فایل رو نصب کنم؟؟
سلامنقل قول:
ابونتو رو با برنامه yumi بریز رو فلش من چندین بار با همین روش ابونتو رو نصب کردم:n06:
سلام
TAILS پدرم را درآورد. مثل بقیه با MD5 تأیید نمیشه.
یه برنامه میخواد به نام gpg که اون خودش یه داستان داره جدا!
خلاصه مصیبتیه. من هم وسط کار بریدم.
گز نکرده بریدم و دوختم. ولی نشد. بیخیالش شدم.
من اوبونتو 12.10 دارم که واسش رمز عبور گذاشتم...ولی الان رمز عبورم رو قبول نمیکنه....چطور میشه رمز عبور رو برداشت؟؟؟
سلام دوستان:n16:
یه سوالی واسم پیش اومد شاید جاش نباشه اینجا بپرسما :n13: یه جا تو نت خوندم اوبونتو خیلی شبیه مک شده و یه جورایی یعنی تقلیدی از اونه (فک کنم بیشتر از لحاظ ظاهری) یه جا دیگه هم خوندم مک از اوبونتو تقلید کرده!:n02:الان کودوم درسته؟ من کودومو باور کنم؟:n02:
این مطلبی که خوندید خیلی قدیمی شده و مال یکی دو سال پیشه.
مک از اوبونتو تقلید نکرده ولی اوبونتو در بعضی موارد شبیه مکه.
پیشنهاد می کنم عکس های اوبونتو رو ببینید تا این قضیه براتون روشن بشه.
ممنون از جوابتون. عکس هاشو دیدم. خوب کمی شبیهن. اما بیشتر سوالم این بود > این شباهت در حدی نیست که بخواد از لینوکس شکایت بشه درسته؟ مثل شکایت اپل از سامسونگ. یه خورده سطحیه اما خوب سواله دیگه:n02:
نه احتمالا اپل این مورد رو پتنت نکرده مگرنه حتما این کارو می کرد، این تغیراتم خیلی وقته تو اوبونتو اعمال شده و اگه می خواست شکایت کنه تا الان کرده بود
سلام...
من کنار ویندوز 7 ابونتو 12.10 نصب کردم نصب تموم میشه و میگه ریستارت کنید وقتی میزنم ریستارت میشه یه خط میاد که بعدش دیگه خبری از ابونتو نیست و ویندوز مستقیم میاد بالا
اینم اون ارور
Please remove installation media and close the tray (if any) then press ENTER
فایل ایزو 64 بیتی را از خود سایت اصلی گرفتم روی فلش ریختم با برنامه flash boot مراحل نصب هم طبق آموزش توی یه PDF بود نصب کردم موقع انتخاب کنار ویندوز یا گزینه های دیگه گزینه something else انتخاب کردم و 70 گیگ فضای خالی داشتم که سه تا پارتیشن درست کردم خلاصه طبق روال آموزش نصب کردم
کمکم کنید.
از رو کدوم pdf نصب کردید؟ پارتیشن root یا boot رو مشخص کردید؟
یه بار دیگه با دقت بیشتر نصب کنید شاید دفعه قبل یه چیزی رو یادتون رفته
چند بار نصب کردم ولی همش همینجوری میشه روی لپ تاپ دارم نصب میکنم Lenevo Y580نقل قول:
از این وبلاگ گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه تا پارتیشن درست کردم
1-ext4 یا /
2- swap area
3- home
اینکه ویندوز مستقیم میاد بالا دو حالت داره. یا اصلا بوت لودر نصب نشده یا اگر نصب شده timeout روی صفر هست. محتویات فایل کانفیگ گراب رو اینجا بنویسید لطفا. آدرسش اینه :نقل قول:
کد:/boot/grub/grub.cfg
سلام به همه دوستان عزیز و سال نو همگی مبارک
دوستان
من در اوبونتو، 3 تا مشکل دارم:
1- وقتی میخوام برنامه با پسوند rpm رو نصب کنم، همش میگه که فایل مورد نظر پیدا نشد، با اینکه فایل روی دسکتاپ هست
2- فایلهای bz2 رو چطوری میشه نصب کرد؟
3- درایور کارت گرافیک nvidia رو چطور باید نصب کرد (فایل با پسوند run)؟ روش کلیک میکنم و open میزنم و میگم که در کنسول اجرا بشه، صفحه اولش میاد، اما میگه که "باید در حساب admin اجرا بشه"، اما نکته اینجاست که اکانت من جزو گروه ادمین هست!
من اوبونتو رو در vmware 9 نصب کردم، نسخه 12.1، شکل و ظاهر جالبی داره، اما خیلی از ویندوز سخت تره، همین که نصب کردن برنامه ها اینقدر دنگ و فنگ داره، دل آدم رو خون میکنه، با اینکه از ظاهر لینوکس و سرعتش خوشم میاد، اما این سختی ها داره من رو دل چرکین میکنه
فایل های rpm برای توزیع های بر مبنای فدورا و ردهت هستند و تو توزیع هایی که از دیبیان مشتق شدن از جمله اوبونتو کار نمی کنن. شما باید از فایل های deb استفاده کنید.نقل قول:
1- وقتی میخوام برنامه با پسوند rpm رو نصب کنم، همش میگه که فایل مورد نظر پیدا نشد، با اینکه فایل روی دسکتاپ هست
این فایل ها فشرده هستند و حاوی سورس کد برنامه، برای نحوه نصب تو گوگل نحوه نصب برنامه ها از سورس رو جستجو کنید.نقل قول:
2- فایلهای bz2 رو چطوری میشه نصب کرد؟
من تا بحال این کارو نکردم ولی تا جایی که می دونم باید تو ترمینال به پوشه ای که اون فایل توش هست برید و بعد با دستور sudo اون فایل رو اجرا کنید.نقل قول:
3- درایور کارت گرافیک nvidia رو چطور باید نصب کرد (فایل با پسوند run)؟ روش کلیک میکنم و open میزنم و میگم که در کنسول اجرا بشه، صفحه اولش میاد، اما میگه که "باید در حساب admin اجرا بشه"، اما نکته اینجاست که اکانت من جزو گروه ادمین هست!
این طور که به نظر می رسه شما قبل از نصب کردن لینوکس اطلاعات کافی در موردش نخوندین، توصیه می کنم قبل از هر چیزی اول تا جایی که می تونید آموزش های مربوط به لینوکس رو بخونید(شاید اصلا به این نتیجه رسیدید که لینوکس مناسب شما نیست) تا بیشتر باهاش آشنا بشید و بتونید راحت تر باهاش کار کنید و بقول خودتون دلتون رو چرکین نکنه
نمیدونم منظورتان این بود یا نه ولی بصورت live ابونتو را اجرا کردم وبه آدرس مربوطه رفتم اینم محتویات اون فایلنقل قول:
#
# DO NOT EDIT THIS FILE
#
# It is automatically generated by grub-mkconfig using templates
# from /etc/grub.d and settings from /etc/default/grub
#
### BEGIN /etc/grub.d/00_header ###
if [ -s $prefix/grubenv ]; then
set have_grubenv=true
load_env
fi
set default="0"
if [ x"${feature_menuentry_id}" = xy ]; then
menuentry_id_option="--id"
else
menuentry_id_option=""
fi
export menuentry_id_option
if [ "${prev_saved_entry}" ]; then
set saved_entry="${prev_saved_entry}"
save_env saved_entry
set prev_saved_entry=
save_env prev_saved_entry
set boot_once=true
fi
function savedefault {
if [ -z "${boot_once}" ]; then
saved_entry="${chosen}"
save_env saved_entry
fi
}
function recordfail {
set recordfail=1
if [ -n "${have_grubenv}" ]; then if [ -z "${boot_once}" ]; then save_env recordfail; fi; fi
}
function load_video {
if [ x$feature_all_video_module = xy ]; then
insmod all_video
else
insmod efi_gop
insmod efi_uga
insmod ieee1275_fb
insmod vbe
insmod vga
insmod video_bochs
insmod video_cirrus
fi
}
if [ x$feature_default_font_path = xy ] ; then
font=unicode
else
insmod part_msdos
insmod ext2
set root='hd0,msdos10'
if [ x$feature_platform_search_hint = xy ]; then
search --no-floppy --fs-uuid --set=root --hint-bios=hd0,msdos10 --hint-efi=hd0,msdos10 --hint-baremetal=ahci0,msdos10 553863f9-a5e4-4884-847f-99321756e6f1
else
search --no-floppy --fs-uuid --set=root 553863f9-a5e4-4884-847f-99321756e6f1
fi
font="/usr/share/grub/unicode.pf2"
fi
if loadfont $font ; then
set gfxmode=auto
load_video
insmod gfxterm
set locale_dir=$prefix/locale
set lang=en_US
insmod gettext
fi
terminal_output gfxterm
if [ "${recordfail}" = 1 ]; then
set timeout=-1
else
set timeout=10
fi
### END /etc/grub.d/00_header ###
### BEGIN /etc/grub.d/05_debian_theme ###
set menu_color_normal=white/black
set menu_color_highlight=black/light-gray
if background_color 44,0,30; then
clear
fi
### END /etc/grub.d/05_debian_theme ###
### BEGIN /etc/grub.d/10_linux ###
function gfxmode {
set gfxpayload="${1}"
if [ "${1}" = "keep" ]; then
set vt_handoff=vt.handoff=7
else
set vt_handoff=
fi
}
if [ "${recordfail}" != 1 ]; then
if [ -e ${prefix}/gfxblacklist.txt ]; then
if hwmatch ${prefix}/gfxblacklist.txt 3; then
if [ ${match} = 0 ]; then
set linux_gfx_mode=keep
else
set linux_gfx_mode=text
fi
else
set linux_gfx_mode=text
fi
else
set linux_gfx_mode=keep
fi
else
set linux_gfx_mode=text
fi
export linux_gfx_mode
if [ "${linux_gfx_mode}" != "text" ]; then load_video; fi
menuentry 'Ubuntu' --class ubuntu --class gnu-linux --class gnu --class os $menuentry_id_option 'gnulinux-simple-553863f9-a5e4-4884-847f-99321756e6f1' {
recordfail
gfxmode $linux_gfx_mode
insmod gzio
insmod part_msdos
insmod ext2
set root='hd0,msdos10'
search --no-floppy --fs-uuid --set=root --hint-bios=hd0,msdos10 --hint-efi=hd0,msdos10 --hint-baremetal=ahci0,msdos10 553863f9-a5e4-4884-847f-99321756e6f1
else
fi
linux /boot/vmlinuz-3.5.0-17-generic root=UUID=553863f9-a5e4-4884-847f-99321756e6f1 ro quiet splash $vt_handoff
initrd /boot/initrd.img-3.5.0-17-generic
}
submenu 'Advanced options for Ubuntu' $menuentry_id_option 'gnulinux-advanced-553863f9-a5e4-4884-847f-99321756e6f1' {
menuentry 'Ubuntu, with Linux 3.5.0-17-generic' --class ubuntu --class gnu-linux --class gnu --class os $menuentry_id_option 'gnulinux-3.5.0-17-generic-advanced-553863f9-a5e4-4884-847f-99321756e6f1' {
recordfail
gfxmode $linux_gfx_mode
insmod gzio
insmod part_msdos
insmod ext2
set root='hd0,msdos10'
else
fi
echo 'Loading Linux 3.5.0-17-generic ...'
linux /boot/vmlinuz-3.5.0-17-generic root=UUID=553863f9-a5e4-4884-847f-99321756e6f1 ro quiet splash $vt_handoff
echo 'Loading initial ramdisk ...'
}
menuentry 'Ubuntu, with Linux 3.5.0-17-generic (recovery mode)' --class ubuntu --class gnu-linux --class gnu --class os $menuentry_id_option 'gnulinux-3.5.0-17-generic-recovery-553863f9-a5e4-4884-847f-99321756e6f1' {
recordfail
insmod gzio
insmod part_msdos
insmod ext2
set root='hd0,msdos10'
else
fi
echo 'Loading Linux 3.5.0-17-generic ...'
linux /boot/vmlinuz-3.5.0-17-generic root=UUID=553863f9-a5e4-4884-847f-99321756e6f1 ro recovery nomodeset
echo 'Loading initial ramdisk ...'
}
}
### END /etc/grub.d/10_linux ###
### BEGIN /etc/grub.d/20_linux_xen ###
### END /etc/grub.d/20_linux_xen ###
### BEGIN /etc/grub.d/20_memtest86+ ###
### END /etc/grub.d/20_memtest86+ ###
### BEGIN /etc/grub.d/30_os-prober ###
menuentry 'Windows 7 (loader) (on /dev/sda1)' --class windows --class os $menuentry_id_option 'osprober-chain-1A08537F08535939' {
insmod part_msdos
insmod ntfs
set root='hd0,msdos1'
search --no-floppy --fs-uuid --set=root --hint-bios=hd0,msdos1 --hint-efi=hd0,msdos1 --hint-baremetal=ahci0,msdos1 1A08537F08535939
else
search --no-floppy --fs-uuid --set=root 1A08537F08535939
fi
chainloader +1
}
### END /etc/grub.d/30_os-prober ###
### BEGIN /etc/grub.d/30_uefi-firmware ###
### END /etc/grub.d/30_uefi-firmware ###
### BEGIN /etc/grub.d/40_custom ###
# This file provides an easy way to add custom menu entries. Simply type the
# menu entries you want to add after this comment. Be careful not to change
# the 'exec tail' line above.