مطمئن باش.کپی کپیهنقل قول:
حالا اگه تونستم با موبایل عکس میگیرم میزارم تا مطمئن بشی.
مطمئن باش.کپی کپیهنقل قول:
حالا اگه تونستم با موبایل عکس میگیرم میزارم تا مطمئن بشی.
اگه دعوا سر حجمه، باید بگم گاج خوشبختانه حجمش کمه . ( پایش که اینطوره ) . پیش هم فقط تست زیاد داره، و گرنه از هر نوع توضیح زیادی پرهیز کرده. خشک هست ولی خوبه. یک دونه هم تست تالیفی نداره. ( یا کنکوره، یا آزاد یا سنجش یا گزینه دو ). برای همین اگه فیزیکت خوبه، کتاب پر حجم لازم نیست، اگه فیزیکت خیلی خوب نیست، هم خیلی سبز و هم فار خوبن. آموزش هم به نظرم رمزینه خوبه. کلا یه چیزی رو بگم این سه تا کتاب فیزیک تکمیلن و چیزی کم نذاشتن. پس تو فیزیک وسواس نداشته باشین. شیمی هم که معلومه. هندسه تحلیلی چون پیچ و خم زیادی نداره، گاج و مبتکران رو ببینین . گسسته برای همه سوال هست. مهم اینه آموزشی باشه یا سطح بالا.نقل قول:
كتاب خيلي سبز سوم قطعا تفصيل مناسبي داره . خيلي خوب توضيح داده . من به جرات ميگم از فرين كمانگر(مبتكران) بيشتر به درد بچه ها ميخوره . كتاب فار پيش رو والا نظرم همنه كه بالا گفتم . حجمش شايد به اين دليل كمي افزايش يافته و تفصيل بيشتري هم شايد داره . ولي سطح علميش رو شك نكن كه از خيلي سبز بالاتر نيست . يعني كسي سبز بگيره قطعا فايده كرده و ضرر نه
متاسفانه اينجا شده جاي بحث درباره اينكه مثلا آشيخ وحيد ميگه گاج و بنده خيلي سبز و .... .
بسه . ولي بنظرم نبايد وحيد بياد سطح بندي كنه . ايني كه ضعيفها برن سبز و فار بگيرن صحبت درستي نيس .
ضمنا متن زير رو فقط بعضيها ميفهمند (مطالعه به همه توصيه نميشود) . فقط وحيد بخونه تا بيشتر اين بحثو ادامه نده :
به نظر من بهترین فیریک به قول شریفزاده کتابهای کوچک ریاضی هستن.
این تستای فیزیک 89 چیه همشو تو هم چپوندن.
کاری نکنین بهتون بگم بیشعور. شما بحساب حالا ديگه شهر شديد
کاری کردن که طراح تستا رو از کهتویه بیارن.
پیرمرد . منفی هم داریما.
حالا خفه شو خاب چرت و پرت نگو.خودم میدونم چی بگم.
در آخر سامر را تعریف کرده مثال بزنید.
بچها من کی به شما گفتم بچها؟؟؟؟؟؟؟
چه شه لی بکنم؟؟؟؟؟؟
مسخره کردن از دبیران کاری است بس ناپسند.:31::31:نقل قول:
سلام.
کپی کتاب فیزیک 1و 2 اندیشه سازان در جزوه ی گزینه 2 !!!!!!!!!!!
اینم به خاطر این که yekleh مطمئن شه.
البته کیفیت عکسا پایینه.آخه با موبایل گرفتم.خودتون ببخشین دیگه.از هیچی که بهتره.
نامردا حتی از مثالای اندیشه سازان هم نگذشتن!!!!!!!!!!!
تو عکسا هر دوتا کتابو پیش هم گزاشتم:
فصل 4 فیزیک 1-فصل 5 فیزیک 1-فصل 5 فیزیک 2-فصل 6 فیزیک2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها رستم دستانو دستگير كردند!!!!!! باور نميكنيد؟ اينم عكسش :
من كتاب زبان فارسي مبتكرانو از قبل داشتم اصلا خبر نداشتم مولفش هامون سبطيه ولي كتابش خيلي تپله
نقل قول:
من كتاب زبان فارسي مبتكرانو از قبل داشتم اصلا خبر نداشتم مولفش هامون سبطيه ولي كتابش خيلي تپله
فكر كنم آشيخ هامون سبطي به همراه دو سه نفر ديگه يا يكي دو نفر ديگه مولفش باشند .
چون منم يه كتاب ادبيات مبتكران دارم مولفش همين هامون سبطيه . يعني هامون آقا جز گروه مولفانشه كه سه نفر هستن
---------- Post added at 05:09 AM ---------- Previous post was at 05:08 AM ----------
نقل قول:
تو هنوز بلد نيستي يه عكس بزاري؟ خدا به همه رحم كنه ايشالله:21::21::27::27:
خاطرات رو mp3 یادآوری کردی. دستت درد نکنه. ولی کاش اسما رو نمی نوشتی.نقل قول:
به نظر من بهترین فیریک به قول شریفزاده کتابهای کوچک ریاضی هستن.
این تستای فیزیک 89 چیه همشو تو هم چپوندن.
کاری نکنین بهتون بگم بیشعور. شما بحساب حالا ديگه شهر شديد
کاری کردن که طراح تستا رو از کهتویه بیارن.
پیرمرد . منفی هم داریما.
حالا خفه شو خاب چرت و پرت نگو.خودم میدونم چی بگم.
در آخر سامر را تعریف کرده مثال بزنید.
بچها من کی به شما گفتم بچها؟؟؟؟؟؟؟
چه شه لی بکنم؟؟؟؟؟؟
اخریش رو بس.
من تسلیم. هر کی می خواد کتابی رو بخره، بره همه رو نگاه کنه، هر کدوم پسندید برداره.نقل قول:
بسه . ولي بنظرم نبايد وحيد بياد سطح بندي كنه . ايني كه ضعيفها برن سبز و فار بگيرن صحبت درستي نيس .
دوستان واسه فیزیک تجربی پیش خیلی سبز یا فار؟
تاریخ ادبیات مصور شاهین شاهین زاده دومو سومو پیشو تفکیک کرده؟
بله. با اینکه کتاب خوبیه ولی کامل نیست. مجبوری خودت کاملش کنی.نقل قول:
تاریخ ادبیات مصور شاهین شاهین زاده دومو سومو پیشو تفکیک کرده؟
منم میگم خیلی سبز!!!نقل قول:
دینامیک و سینماتیکم تو این جلدش هست؟نقل قول:
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
خب پس چی بهتر و کامل تر از اینه؟ کلک معلمم تفکیک کرده؟نقل قول:
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
میشه توضیح بدی؟نقل قول:
اول مهر نزدیکه و هنوز کتاباتونو نخریدید.........
کتاب فیزیک فار جلد دوم از حرکت دایره ای به بعده
دوست گلم حتما ايشون فكر اونايي رو كه اينترنت زغالي دارند رو كرده ( مثل من ) كه به جاي عكس , لينكشو 'گذاشته و اين حس مردم دوستيشو نشون ميدهنقل قول:
تو هنوز بلد نيستي يه عكس بزاري؟ خدا به همه رحم كنه ايشالله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kahkeshan6 همانا تو از محبان اينترت زغالياني :31:
اخر سر نفهمیدیم فیزیک پیش فار بگیریم یا خیلی سبز یا گاج ؟
کدومشون ساده و مفهومی درس دادن ؟ کدومشون کتابی مثل شیمی بازرگان هستش ؟
همونطور که قبلا گفتم من به خیلی سبز ارادت خاصی دارم!!!نقل قول:
چون کتاب بد نمیزنه برون و تو همه ی کتاباش هم زبان صمیمی داره و هم رویکرد مفهومی!!!
من خلاصه ی کتاب فیزیکشو دیدم خیلی عالیه کاریکاتوراش باعث میشه هم درسو خوب یاد بگیری و هم از خوندن فیزیک خسته نشی!!! تستهای (یک گام فراتر) داره برای دانش آموزان ممتاز و پاسخ تشریحی هاش واقعا کامله و تلگرافی نیست!!! بعدشم فکر نکنم انتشارات دیگه ریاضی و تجربی رو تفکیک کرده باشن من گاجو دیدم تفکیک نشده بود ولی بقیه رو ندیدم اگه اطلاعاتم کامل نیست ببخشید!!! ولی خیلی سبز تفکیک کرده!!!
اینم خلاصه کتاب فیزیک3 و پیش2 : ( میتونی ببینی مقایسه کنی)
صفحه ی اول سایت این دو تا کتاب رو گذاشته براحتی میتونی خلاصه شونو ببینی!کد:http://kheiliii.com/
اینم جلد و قیمت:
فیزیک 3 :
فيزيك 3
ويژه رشته رياضي
در 504 صفحه با قيمت 90000 ريال
منتشر شد(تجربی 7500 )
پیش 2 :
فيزيك پيش دانشگاهي (2 (رياضي تجربي ))
منتشر شد
فيزيك پيش دانشگاهي(2) (رياضي ) 240 صفحه 50.000 ريال
فيزيك پيش دانشگاهي(2) ( تجربي )216 صفحه 45.000 ريال
کدومشون ساده و مفهومی درس دادن ؟ کدومشون کتابی مثل شیمی بازرگان هستش ؟
خوب از اول می گفتی. پس برخلاف طرفداری من از فیزیک گاج سفید، شما اصلا سراغ گاج نرید. چون توضیح زیادی نداده.( تقریبا مثل آبی قلمچی ولی از نوع خوباش ). هر وقت خوب مسلط شدی برای اینکه تست های کنکور بیشتری داشته باشی برو سروقت گاج. ولی کلا خیلی سبز و فار تست به اندازه کافی دارن.
[ یه چیزی رو از پست قبلی اصلاح کنم که فیزیک گاج تعداد محدودی تست تالیفی در دو فصل آخر پیش دانشگاهی دارد. ولی خیلی کمن ]
ببینید فار خیلی توضیح داده. فار پیش دانشگاهی داره، پایه رو نمی دونم. ولی خیلی سبز خوبه. برای شما به نظرم خیلی سبز می تونه مناسب باشه . برای پیش چه فار بگیری چه خیلی سبز خوبه و نگران نباش که ممکنه یه قسمتی رو یاد نگیری . خیلی سبز حال و هوای با صفا تری داره. دوم اینکه فار توضیح بیشتری داده ( به نظر من ) . کلا فیزیک پیش فار سه جلده ( یکیش چاپ نشده هنوز ) و خیلی سبز دو جلد. برای همین اگه رو خیلی سبز مسلط بشی هم خوبه.
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
ببینید کاملتر شاید بشه گفت گاج و کلک معلم. ولی هیچ کدوم مثل تاریخ ادبیات مصور نمی شه. کتابی که واقعا رو حافظه تمرکز کرده و راحت یاد می گیری، ولی مشکلش اینه که کامل نیست. مجبوری خودت کاملش کنی. حالا تصمیم با خودته.نقل قول:
خب پس چی بهتر و کامل تر از اینه؟ کلک معلمم تفکیک کرده؟
بازم تکرار میکنم : اینقد به کتاب گرفتن گیر ندین . :20:
فکر نمیکنم فیزیک اونقدر هم مفاهیمش سخت باشه که نیاز به کتاب فوق العاده ای داشته باشه . به نظر من تست زدن متنوع مهمتره ! :46:
پیشنهاد یه کتاب
کتاب " تناسب مفهومی و قرابت معنایی " نوشته هامون سبطی . یه کتابیه که آموزش خوندن شعر و اصطلاحان رایج شعرها داده و برای مفهوم های رایج کنکور هم شعر های خوبی داده . من که از خوندنش خیلی لذت بردم به خاطر همین توصیه میکنمش .
البته شاید یه کم قطور بنظر برسه ولی خوندنش حتی از بهمن هم میتونه خوب باشه . اگه الان بگیرین که چه بهتر. :20:
قیمتش پارسال 5500 بود
تو این صفحه اطلاعاتش هستکد:http://www.daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=82&Itemid=54
سلام دوستان.
در پی درخواست تعداد زیادی از فیزیک دوستان محترم یا محترمه در پیغام خصوصی (3 نفر بیشتر درخواست ندادن!!!!!) اینجانب در طی اقدامی به بررسی فیزیک 1و2 اندیشه سازان پرداختم و با خود گفتم این مظلب را در این تایپک نیز بزارم تا دوستان دیگر نیز بهره ببرند.
در ابتدا اسامی مولفان:احمد مصلایی-محمد محتشم-سید مرتضی حیدری نِاد-حسن حمدالله پور
خوب این کتاب 4 فصل داره:
1- نور-بازتاب نور
2-شکست نور
3-ویِژگی های ماده
4-گرما و قانون گازها
بعضی فصلای فیزیک 2 رو با فصلایی که با فیزیک پیش مشترکن رو یه جا تو کتاب فیزیک پیش آوردن:
1-حرکتشناسی
2- دینامیک
بعضی فصلای فیزیک 2 رو هم کلان انتقال دادن به کتاب فیزیک پیش:
1-اندازه گیری و بردار
2-کار و انرژی
عکس جلد کتاب:
خوب اول هر فصل یه فهرست داره و روش کار کتاب از رو این فهرست مشخص میشه
که چه جوریه که من عکس اول فصل یکی از فصلا و میزارم و از رو عکس میفهمین که چجوری باید با کتاب جلو برین.
همینطور که تو عکس میبینین هر فصل چند تا بخش داره:
1-چشم انداز:تو یک یا دو صفحه یه معرفی کلی از فصله و میگه تو این فصل در مورد چی بحث میشه.که خوندنش هم واجب نیست.
2-درس:تو قسمت درس هم آموزش فصل هست که بین آموزش فصل هم مثال آورده.که بعضی هاشون تست کنکورن.بعضی هاشونم تستای تالیفی.
و نکات مهم رو گفته.
یه چند تا عکس از درس:
3-تستای آموزشی:خوب رسیدیم به تستای آموزشی.شما باید این تستا رو هراه خوندن قسمت درس بزنین.یعنی خود مولفا تعیین کردن کی این تستا رو کی بزنین.
مثلا یه بخش از یه فصل که آموزش دادن.مینویسن حالا تستای آموزشی شماره ی مثلا 36 تا 42 رو بزنین.
مثل عکس زیر:(پایین عکسو ببینین)
بعد این تستا رو که زدین میرین ادامه درس رو میخونین.حالا اگه دوست داشتین میتونین اول درس رو بخونین بعد تستای آموزش رو بزنین.ولی به دستورالعمل عمل کنین بهتره.
چند تا عکس از تستای آموزشی:
4-پاسخ های تشریحی تست های آموزشی:این بخشم دیگه معلومه دیگه.
هم پاسخنامه ی کلیدی داره:
هم پاسخ تشریحی:
5-تست های بیشتر تمرین کنید:این قسمت تستایی که برای تسلط بیشتر اگه بخواین میتونین بزنین.و تستاش مثل تستای آموزشی به ترتیب نیست.
مثلا تست اولش مال یه بخش از فصله و تست بعدی مال یه بخش دیگه.و اینجوری بهتر میتونی خودتونو محک بزنین.
6-پاسخ های تشریحی تستای بیشتر تمرین کنید:اینم دیگه واضخه.
7-تستای آزمون فصل:تو این بخش یه بیست سی تایی تست از فصله که میتونین از خودتون آزمون بگیرین.
8-پاسخ های تشریحی آزمون فصل:این دیگه توضیح نمیخواد
:31:
خوب تستای 83 رو هم آخر فصل آورده.
تعداد تستها در هر فصل:
فصل اول(نور-بازتاب نور):
آموزشی:106 بیشتر تمرین کنید:64 آزمون:20
فصل دوم(شکست نور):
آموزشی:94 بیشتر تمرین کنید:69 آزمون:22
فصل سوم(ویژگی های ماده):
آموزشی: 97 بیشتر تمرین کنید: 70 آزمون:25
فصل چهارم(گرما و قانون گازها):
آموزشی: 140 بیشتر تمرین کنید: 73 آزمون:30
فکر کنم با این مطلب دیگه سوالی در مورد کتاب فیزیک 1و2 اندیشه سازان نداشته باشین.
محمد وارد میشود....
میگم کسی از جلد دو رمزینه(تستش نه آموزش)خبر نداره؟؟؟؟
بی زحمت اگه کسی خبر داره کی چاپ میشه جواب بده.
محمد خارج میشود...
نقل قول:
من واسه پایه فیزیک ، گاج رو میخونم همونطور که شما گفتین در حد متوسط هست ولی تست های زیادی دار ه و فیزیک هم باید زیاد تمرین کرد ، با توضیحاتی که شما گفتین به نظرم فیزیک پیش ، خیلی سبز بگیرم خوبه .
فقط یه سئوال ، فصل های 2و3 فیزیک 2 تو کتاب پیش خیلی سبز توضیح داده شده؟
خوب حالا واسه هندسه تحلیی و گسسته چی بگیریم ؟
خوب تستای 83 رو هم آخر فصل آورده.
تعداد تستها در هر فصل:
فصل اول(نور-بازتاب نور):
آموزشی:106 بیشتر تمرین کنید:64 آزمون:20
فصل دوم(شکست نور):
آموزشی:94 بیشتر تمرین کنید:69 آزمون:22
فصل سوم(ویژگی های ماده):
آموزشی: 97 بیشتر تمرین کنید: 70 آزمون:25
فصل چهارم(گرما و قانون گازها):
آموزشی: 140 بیشتر تمرین کنید: 73 آزمون:30
فکر کنم با این مطلب دیگه سوالی در مورد کتاب فیزیک 1و2 اندیشه سازان نداشته باشین.[/QUOTE]
ميگم آقا kahkeshan6 زحمت داديم ....فراتر از انتظار عمل كردي عكس گذاشتييييييي....نبوديم زودتر تشكر كنيم ... كلا يعني دمت جييزز
---------- Post added at 04:52 AM ---------- Previous post was at 04:49 AM ----------
حالاااا يه سوال .... يعني بعد اين همه مدت هنوز يه كتاب فيزيك درست و حساب در اين انديشه بازان نيومده (همون سازان)
چه وضعشه آخه بايد فراتر ازين صحبتا بياد كه...
محمد را وارد ميكنم ......
كهكشان 6 به زحمت انداخته خودش رو . متشكرم ازش . خدا برا همه مون نگهش داره:10:
حالا با جرثقيل خودم و محمد را خارج ميكنيم :31:
نویسنده هاش پراکنده شدن. رفتن فارنقل قول:
حالاااا يه سوال .... يعني بعد اين همه مدت هنوز يه كتاب فيزيك درست و حساب در اين انديشه بازان نيومده (همون سازان)
چه وضعشه آخه بايد فراتر ازين صحبتا بياد كه...
این انتشارات اندیشه سازان شاید بشه گفت بهترین انتشارات تو این زمینست، و اکثر کتب معروف رو همین انتشارات زده و نویسنده هاش هم معروفن. ولی متاسفانه از وقتی که به مبتکران پیوسته، خیلی نویسنده ها از این انتشارات خداحافظی کردن و انتشارات دیگه ای برای خودشون زدن یا کتابهاشون رو تو انتشارات دیگه ای چاپ می کنن.
سلام
کسی کتاب فیزیک انتشارات ساد رو دیده؟ چجوریه؟
این پست را حتما تا آخر بخوانید.ضرری نخواهید کرد.تجربه بزرگیست.به درد همه شما خواهد خورد.
اول از خودم میگم.من یه پسر 19 ساله هستم که در یکی از روستاهای کشور زندگی میکنم.روستایی که دچار کمبود امکانات از هر لحاظی که فکر کنید هست خانواده ضعیفی از نظر مالی دارم و مجبورم علاوه بر درس کارگری کنم در شبانه روز بیشتر از 4 ساعت نمیتوانم بخوابم کار من طوری است که هر روزی باید 40 کیلومتر را طی کنم تا به شهر برسم(همین شهری که در کافی نت اینجا مشغول به تایپ این پست هستم)
امسال کنکور دادم و هدفم پزشکی و داروسازی بود.اما به دلیل چند درصد پایین زدن در درس ریاضی امکان قبولی من بسیار پایین میباشد.
اصل مطلب از اینجا شروع میشود:
سال گذشته که به دلیل عدم نبود مشاور کاربلد در دفتر خدماتی که مشغول به کار بودم توسط فردی با این سایت آشنا شدم و تصمیم گرفتم برای رسیدن به هدفم با جان و دل تلاش کنم.توانایی پرداخت هزینه های هنگفت کلاس کنکور را نداشتم.100 هزار تومانی پس انداز داشتم که میتوانستم با آن کتابهایی بخرم.وارد بخش کتاب ها که شدم پست های فردی را دیدم که خود را فردی کار بلد در زمینه ریاضیات معرفی میکرد و یک سری کتاب هایی جهت ریاضیات معرفی میکرد.از فرودین هم در این سایت عضو شدم تا بهتر بتوانم وارد بحث ها شوم.
من جوان روستایی ساده لوحی بیش نبودم و وقتی دیدم چنین فردی به این خوی کتابهایی معرفی میکنید اول فکر کردم که احتمالا مشاور قدری باید باشند سپس از پست های بعدی این فرد متوجه شدم این فرد داوطلب کنکور میباشد و چند نفری هم از پست هایشان حمایت میکردند من این 100 هزار تومان را که به سختی پس انداز کرده بودم را به شهر که رفتم دقیقا لیست کتابی که ایشان گذاشته بودن را رفتم از دست دوم فروشی ها کتاب ها را خریدم.بعد از مدتی متوجه شدم این کتاب ها واقعا افتضاح بودند اما به خود تلقین میکردم که کتاب ها خوب هست و اشکال از خود من و فهم من است.بالاخره هر جور که شد تا کنکور خواندیم و امکان تعویض کتاب ها هم نبود(هزینه زیادی باید میپرداختم که نداشتم)کنکور هم که رسید وقتی با سوالات ریاضی مواجه شدم همان سر جلسه فهمیدم که چه کلاه گشادی بر سرم رفته و هدف این کاربر برای معرفی این کتاب چه بوده
.............
کاربران عزیز به نظر شما هدف من از ایجاد این پست چی بود؟خودتان میدانید که چه قدر برای یک پسر جوان سخت است که از شرایط خانواده و وضعیت مالی خود جایی سخن بگوید اما من اینجا گفتم.دلیلش چه بود؟این بود که به این راحتی گول یه سری افراد را که اینجا عضو میشوند نخورید این ها همان کسانی هستند که با برنامه ریزی قبلی اینجا عضو میشوند و خود را ریاضی بلدی معرفی میکنند که راه اشتباه به خوردتان دهند واز مسیر و هدف اصلی شما را دور کنند.باور کنید کمتر داوطلبی پیش می آید که بخواهد رقیب خود را کمک کند.فقط کسانی میتوانند به شما کمک کنند که کنکور را پشت سر گذاشته باشند ودر این ماراتون عظیم با شما نخواهند رقابت کنند.مطمئن باشید هیچ کدام از رقیبانت نمیتواند به شما کمک کند
دلیل این که من این پست را دادم این بود که باز دیدم این فرد در تاپیک کنکوری ها قصد کمک به سایر افراد را دارند
حال من چند سوال از این آقا دارم
دوست عزیز واقعا این قدر نامردی که میخوای با کنار زدن هرچند کم از داوطلبان مسیر خود را برای رسدن به هدفت هموار کنی؟
یعنی واقعا هدفت این قدر ارزش دارد که بخواهی برای رسیدنش بقیه را از رسیدن به هدفشان باز داری؟
شما که این قدر از خود تعریف میکردی پس کو کارنامه کنکور 89 شما؟این قدر که از ریاضیات دم میزدی.ریاضی را چند درصد زدی؟من که فکر نمیکنم حتی بیشتر از 30 درصد زده باشی.شما که این قدر تعریف وتمجید از خود میکردید پس چرا پشت کنکوری شدید.
من یک جوان ساده لوحی بودم که برای رسیدن به رشته پزشکی یا داروسازی به حرف های شما اعتماد کردم و از هدفم باز ماندم.با قبولی در یی از این دو رشته دیگر نیازی به کارگری برای مردم نبود و وضع مالی خانواده من میچرخید و باز باید این یک سال را هم کارگری کنم وهم درس بخوانم
من منتظر روز قیامت وروز جزا شما هستم که تقاص یک سال بدبختیم را از شما بگیرم.
تنبل هم نبودم که بخواهید بگویید تنبلی کردید معدلم نهایی من 18.5 بود
................................
به نظر شما کسی که قبل از کنکور در پست هایش این چنین از خود تعریف میکند وخود را خدای ریاضیات نشان میدهد باید پشت کنکور بماند؟و باز هم همان حرف های تکراری سال گذشته را بزند؟کاربران گرامی گول افراد کلاشی مثل این فرد را نخورید
تکرار میکنم بهترین فرد برای گرفتن مشاوره از آن کنکوری های سال های گذشته و دانشجواین این سال ها هستند نه کسی که هم زمان با شما کنکور دارد.
وباز تکرار میکنم این حرف ها برای من جز خواری وکوچک شدن خودم(منظور نشان دادن وضع مالی خانواده و کارگری)چیزی نصیبم نمیشد اما گفتم که بدانید که گول افراد نامردی مثل این فرد را نخورید
میدانم که مشاوره های زیادی در اینجا به کارم آمد و اگر صحبت های یک سری افراد اینجا نبود همین رتبه هم نیاورده بودم.پس منظور من به همه نیست و منظورم بیدار کردن شما از سمت یک فرد است که قطعا در طول سال افرادی به این شکل به عضویت این سایت در خواهند آمد و قصد گمراهی خیلی از شما را خواهند داشت
تکرار میکنم منظورم به همه افراد این سایت نبود.بلکه عده ای معدود که مشخص هستند
سبز باشید
سعید سمیری(یک کارگر ساده پشت کنکور)
حالا این فرد کیه که ما هم بشناسیمش.:31:نقل قول:
ولی شاید به نظر خودش کتاب خوبی یوده.مثلا به نظر من کتاب حسابان محمودنصیری به درد نمیخوره ولی به نظر یکی دیگه به درد میخوره.
و این حرفتون رو هم قبول ندارم که رقیباتون بهتون کمک نمیکنن.من خودم پشت کنکوریم یعنی کتابایی که معرفی میکنم به دردنخور هستش.وای چه آدم بدیم من.:31:
آقا یه قانون از الان هر پشت کنکوری که میخواد کتاب معرفی کنه اولش باید یه قسم نامه بنویسه.
جمله آخر من را یک بار دیگر بخوانیدنقل قول:
بیشتر حرف سمت این فرد و افرادی که به این شکل وهدف به عضویت سایت درمی آیند
این که این فرد چه کسی هست کافیست توجه کنید کدام کاربر تعریف های بیجا از خود میکند
سبز باشید
سعید سمیری
سلامنقل قول:
من نمی خوام وارد بحث بشم ولی .....
همونقدر که شما ادعا می کنی بنده هم می تونم بگم شما یه فردی هستید که با ایشون مشکل دارید چون حرفاتون بشدت آشنا میزنه.....یه اسم کاربری دیگه ساختن که کاری نداره
نقل قول:
سلام
چه جالب بر عکس شما من از خیلی سبز متنفر که نه ولی بدم میاد. چون همش تبلیغ میکنه! الکی الکی هی تعریف میکنن هی تعریف میکنن.
البته من چند تا از کتاباشو خوندم که مفید بودن ولی چندتای دیگه هم دیدم که اشغال بودن!
مثلا زبانش توپ عربیش مزخرف
فیزیک 3 توپ فیزک پیش 1 مزخرف فیزیک پیش 2 هم لوس با اون عکساش!!
شیمی هم که کپ مبتکران بود و پر از تبلیغ من مبتکران رو ترجیح دادم
من فقط زبانشو خریدم و بقیه رو از دوستام میگرفتم
بعضیا رو سریع فهمیدم آشغالن بعضیا هم مثل عربی بعد از صرف یه عالمه وقت!
راستی ادبیات که دیگه هیچ من که پیشش رو خریدم و حدود 100 تا تست ازش زدم و انداختم دور!
البته بعضیا هم خیلی با اینا حال میکردن
مثلا سال 88 یکی از دوستام با کمک همین عربی رو کلا زد 89!
نمیگم کتاباشون بده و ... شاید به خون من نمیخورده!!!
داشتم رد میشدم خوردم به این سطر اول شما دیدم نظر ها بسیار متفاوته!
من که خودم چون 2 سال کنکور دادم کتاب ریاضی معرفی نمی کنم بیشترم عمومیه.
خوب حداقل بگید چه کتابایی معرفی کرده که بقیه این اشتباه رو نکنن؟!
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
بله خیلی علاقه داره بگه ما اندیشه سازان دوم هستیم.مخصوصا شیمیش.نقل قول:
من تا قبل از اینکه با عربی فوت و فن آشنا بشم فکر نمی کردم کتاب به این بدی بین کتابا باشه ولی واقعا عربیش اشغال بود.چند تا دیگم از دوستامم همین نظر و داشتن.
کلا از کسایی که تقلید اندیشه سازان رو می کنن بدم میاد.
سلامنقل قول:
به نظر من مشکل از خود شماست به حرف یه نفر که نمیشه کتاب خرید!
خود من روزی که عضو شدم 100 صفحه از تاپیک گذشته بود هر صد صفحه رو خوندم تازه وقتی هم سوال می پرسدم از همه میخواستم تو بحث شرکت کنن تا بهترینو انتخاب کنم الانم به نظر خودم بهترینا رو دارم از روزی که با اینجا آشنا شدم درسم از این رو به اون رو شد قبل از این که بیام اینجا به 1000 یا 2000 فک میکردم ولی حالا حتی به یه رقمی دلیلشم اینه که بعضی کتابایی که من دارم حتی معلممم اسمشو نشنیده:31: چون تو شهر ما به دلیل کمبود معلم فول باید با کتابا به یه جایی رسید یعنی هر کی تو شهر ما به زیر 100 رسیده با کتاب رسیده نه معلم! به هر حال من حرف شما رو قبول ندارم! مشکل از شماست که عجله کردی!
یعنی نمی دونی کیو میگه ؟؟نقل قول:
به قولی همه ی راه ها به برلین ختم می شود!!!!
میشه بگی چرا آشغاله؟واسه یکی که خیلی این انتشاراتو دوست داره هم آشغاله؟ میشه توضیح بدی؟نقل قول:
آخه تا اونجایی که من حدس میزنم و دقت کردمو 99% فکر کنم درست باشه.نقل قول:
کتابایی که معرفی کردن در اون حد مزخرف نبود ایشون می گن رفتم سر جلسه سوالا رو دیدم دیگه وا دادم و ...(در همین حدا)
این حدی کتاب افتضاح باشه مثل اینه که به شما کتاب انگلیسی معرفی کنن برید سر جلسه ببینید سوالا اسپانیاییه.
یعنی واقعا کتاب درسی خودتون در اختیارتون نبود که بخونید؟
من خودم یکی از طرفدارای شیمیشم:31:جدی می گم واقعا شمیش تکه.نقل قول:
من پیرامون عربیش می گم واقعا وقتی شما مقدمیه عربیشو می خونید می گید ایول دیگه رفتم که 100% بزنم.
بعد میرید در هنگام خوندن می گید وای این چیه یعنی من آنقدر عربیم ضعیفه چرا هیچی نمی فهمم و ...
در کل من به کسی یا انتشاراتی توهین نمی کنم.ولی بازم می گم نظر خوبی پیرامون عربیش ندارم تویه پستم به طور کامل پیرامونش قبلا حرف زدم.
منم از این انتشارات خیلی خوشم میاد!!!فیزیک پیش و 3 رو دارم و واقعا کتاب های خوبی از نظر من هستند(البته فیزیک 3 وحشتناک بهتر از پیششه)نقل قول:
من خودم یکی از طرفدارای شیمیشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدی می گم واقعا شمیش تکه.
من پیرامون عربیش می گم واقعا وقتی شما مقدمیه عربیشو می خونید می گید ایول دیگه رفتم که 100% بزنم.
بعد میرید در هنگام خوندن می گید وای این چیه یعنی من آنقدر عربیم ضعیفه چرا هیچی نمی فهمم و ...
در کل من به کسی یا انتشاراتی توهین نمی کنم.ولی بازم می گم نظر خوبی پیرامون عربیش ندارم تویه پستم به طور کامل پیرامونش قبلا حرف زدم.
ادبیاتش رو دارم عالی حجمش زیاد هست ولی اگر با هاش کنار بیای کلی ادبیات یاد میگیری
فوت و فن هم دارم ولی توصیه برای خوندن این کتاب اینه اگر واقعا احساس میک نید عربیتون ضعیفه و به این درس احساس خوبی ندارید اصلا این کتاب رو نخونید چون بیشتر اذیتتون میکنه تا کمک!!!
گسستش رو هم دارم اونم خیلی کتاب خوبی با هاش گسستتون راه میافته!!
دوستان شخصی که آقای سعید سمیری میگن بنده هستم . قبلش بهم پیغام خصوصی داد
یک سوال دارم ازتون آقا سعید :
شما چقدر روی کتابهایی که من معرفی کردم وقت گذاشتید و خوندید ؟ از چه زمانی با کتابهای من آشنا شدید و شروع کردید به خوندن؟ چه موقع بود که بعد از گرفتن کتابهایی که من معرفی کردم پشیمون شدید و نظرتون نسبت به کتابها عوض شد ؟
لطفا به این سوال من جواب بدید تا من جواب پست طولانی شما رو تمام و کمال بدم + جواب پست شماره 5116 رو هم میدم .
بالاخره باید هر کی ازخودش دفاع کنه دیگه ... نه ؟
از مدیران خواهش میکنم بزارید این پستها بمونه تا بنده هم بتونم حرفهام رو بزنم و دیگه بعدش قضاوت با خودتون .
بازم میگم خواهش میکنم پستها رو پاک نکنید ...