سلامنقل قول:
شما میتونین از برنامه PidginIM استفاده کنی
سرویس دهنده هایی که pidgin از آنها پشتیبانی میکند
AIM
Bonjour
Gadu-Gadu
Google Talk
Groupwise
MSN
MySpaceIM
SILC
SIMPLE
Sametime
XMPP
Yahoo!
Zephyr
Printable View
سلامنقل قول:
شما میتونین از برنامه PidginIM استفاده کنی
سرویس دهنده هایی که pidgin از آنها پشتیبانی میکند
AIM
Bonjour
Gadu-Gadu
Google Talk
Groupwise
MSN
MySpaceIM
SILC
SIMPLE
Sametime
XMPP
Yahoo!
Zephyr
داخل call history هیچ رویدادی نیست ؟نقل قول:
این کار رو هم امتحان کنید شاید کمک کرد. از اینکه yahoo موقع شروع ویندوز بالا بیاد جلوگیری کنید.
از طریق start ویندوز قسمت سرچ (7) یا(run (xp بنویسید msconfig اینتر کنید و به تب startup برین تیک یاهو مسنجر رو بردارید و ok کنید. بعدش هم exit without restart رو بزنید بعدا که ویندوز رو روشن کردید امتحان کنید ببینید مشکل حل شده یا نه ؟
من یادمه یه زمانی می تونستم از طریق مسنجر برم توی پروفایلم تو یاهو بعد اونجا این قابلیت وجود داشت که استاتوس بذارم !
بعد اون استاتوس حتی زمانی هم که آفلاین بودم به رنگ آبی کم رنگ توی مسنجر نمایش داده می شد .
الان می رم توی پروفایلم نمی تونم استاتوس بذارم !
ممنون می شم راهنمایی کنید . :)
تمام رویداد ها رو از call history پاک کردم.نقل قول:
امتحان کردم.متاسفانه نشد:41:
سلام
من دیگه نمیتونم وارد یاهو مسنجر بشم. ارور پایین رو میده
از دوباره نصب کردم فایده نداشت. پرتابل رو امتحان کردم باز نشد.
وارد ایمیل میشم ولی مسنجر باز نمیشه
با پروچسی هم امتحان کردم نشد
چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان ميشه وقتي يه آيدي آن شد آدم متوجه بشه ؟
راهي هست ؟
دوستان اعضای لیست مسنجر من مدام پاک می شن بعد من دوباره اضافه می کنم اما باز پاک می شن به طور کامل.
ولی 4 نفر همیشه ثابت می مونن !!!
مشکلش چیه ؟؟
سلام
با اينكه توي ياهو مسنجر براي خودم عكس تعيين كردم ولي دوستام نه موقع چت و نه توي مسنجرشون ، عكس رو نمي بينند.مشكل از كجاست؟
سلام
من خیلی دنبال راهی می گردم که وقتی طرف آن شد چه از طریق مسنجر چه ایمیل
بشه فهمید (راه واقعی :))
نرم افزار و سایت و هر راه دیگه ای
سلام
آیکون های buzz و send a file to this contact (فایل پیوست ارسالی). غیر فعال شدن.یعنی رنگشون تیره شده و کار نمیکنن
کسی میدونه کدوم قسمت باید برم که دوباره بشه فعالشون کرد؟.ممنون
امکان داره پورت مربوط به یاهو مسنجر توسط ISP بسته شده باشه. آیدی دیگه ای رو امتحان کنید.نقل قول:
شما موقعی که تک تک هم اضافه می کنید این مشکل پیش میاد. مسنجر جدید محدودیتی برای اضافه کردن گذاشته دقیقا نمی دونم تعدادش رو.نقل قول:
شما رزولوشن عکست رو بیار پایین دوباره قرار بده.نقل قول:
برای همه یا شخص خاصی ؟نقل قول:
فقط برای یک نفر از دوستام.نقل قول:
بابقیه مشکلی ندارم
خب مشکل از اون دوستتونه. یا ورژن مسنجرش پایینه. یا از طریق موبایل و وب مسنجر و .. کانکت شده.نقل قول:
دوستان تو ویندوز سون چطوری میشه بدون میکروفون با مدیاپلیر اهنگ پخش کرد؟
مسنجر من موقع باز کردن وب کم های بقیه ارور زیر رومیده.راه حل چیه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
روی آیکون صدا داخل تسک بار کلیک راست کنید :نقل قول:
دوباره راست کلیک و :
بعد روی stereo mix کلیک راست و گزینه enable رو بزنید.
بعد از تایید هم مشکل پیش میاد؟ شما ورژن آخر رو نصب کنید.نقل قول:
پس از تایید پنجره وبکم بسته میشهنقل قول:
آخرین ورژن رو هم نصب کردم
ممنون ولی استریو میکس ندارم من .نقل قول:
از طریق video call هم این مشکل رو دارین ؟ اگه ممکنه IE رو یک بار دیگه نصب کنید. شاید مشکل حل شهنقل قول:
نمیشه نداشته باشید. دقت کنید مثل عکس باید عمل کنید. stereo mix تو تب recording هست شاید شما تو قسمت playback دنبالش می گردید.نقل قول:
نداره ..ببیننقل قول:
سلام
چند وقته نمیتونم از گزینه Send File از کسی فایل دریافت کنم
یعنی کسی که برام فابل میفرسته من اینور Accept نمیبینم که روش کلیک کنم . اصلا هیچی نمیبینم . با همه هم اینجوریه چه موبایل چه کامپیوتر هم فرقی نداره
اما من میتونم براشون بفرستم
تو نسخه قبلیم اینجوری بود گفتم شاید مشکل داره / نسخه جدیدو نصب کردم اما همچنان مشکل هست
این مشکل در مورد Share Photo یا پیغام Video Call یا وبکم یا Voice Call نیست و برای همه اینا پیغام Accept میاد و مشکلی نیست
فقط با Send File مشکل دارم
چیکار کنم ؟
من نمیتونم از قسمت voice calle استفاده کنم
:41:
کلا برام accept نمیاد
بعد مگه تو این قسمتش نمیشه هم صدا هم تصویر رو با هم داشته باشیم؟؟؟
من فقط تصویر دارم چرا؟
ممنون از پاسخگوییتون با آیدی دیگه هم امتحان کردم ولی وارد نشد از اینترنت ایرانسل هم وارد نمیشهنقل قول:
الان باید چکار کنم؟
با سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم من میخوام یه ایدی روند بسازم یعنی بدون _ و... اما یاهو نمیزاره میخوا م ایدیم با این ادرس باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اجازه نمیده راهی برای درست کردن اینجور ای دی هایی بلدین بهم بگید منون میشم
عجیبه. الان چند تا علت دیگه هم هست که یکیش اینه که درایور شما stereo mix رو به همراه نداره. از درایورهای با ورژن پایینتر امتحان کنید یا اینکه مدل کارت صداتون رو + stereo mix تو گوگل سرچ کنید شاید به جوابهای بهتری برسید.نقل قول:
توصیه می کنم یک بار حذف و نصب کنید اگر نشد ورژن یاهو رو عوض کنید اگه آخرین ورژنه پاینترشو نصب کنید.نقل قول:
شما از پسوند rocketmail می تونی استفاده کنی. راهی نیست که بشه همینو ایجاد کرد.نقل قول:
voice call تصویر نداره و فقط صداست. برنامتون رو آپدیت کنید و مطمئن بشین که شخصی که می خواید باهاش voice call داشته باشید هم ورژنجدید رو داره.نقل قول:
سلام.....
من الان اخرین یاهو رو نصب کردم اما عکسی که کنار هر شخص هست رو دیگه نشون نمیده .....
میشه کمکم کنید ....برای رفع این مشکل چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من از plug - ins یاهو مسنجر از قسمت Foxytunes نمیتونم استفاده کنم و این پیغام و میده
FoxyTunes encountered an issue and needs you to restart Messenger
این کاری که گفت و انجام دادم ولی بازم نشد . کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه
ممنون
من چیکار کنم ؟نقل قول:
سلام ميشه كاري كرد وقتي يه نفر آن ميشه ادم متوجه بشه ؟
و اين كه كلا تو يه ايدي چند نفر رو ميشه ادد كرد ؟
روزي چند تا ؟
سلام
این اسمی که بالای پنجره چت برای کسی که داریم باهاش چت میکنیم نشون داده میشه رو چطور میشه عوض کرد؟
یعنی به جای اسم ID خودمون چیز دیگه ای نمایش داده بشه...
باید Aliases رو تغییر بدیم؟(مشکلی که با Aliases هست اینه که اینجا فقط میشه از حروف و عدد و آندرلاین استفاده کرد ولی من دیدم که بعضی ها از شکلک و ... هم استفاده میکنن!)
دوستان وقتی می خوام پیغامی رو برای تمام اعضای توی لیستم send to all کنم ، pm فقط واسه اونایی می ره که online هستن .
کسانی که offline و یا invisible هستن pm من به دستشون نمی رسه.
نمی دونید مشکل از کجاست ؟؟
راه حلی هست براش ؟ از طریق این سایت هایی که مسنجر رو ساپورت می کنه نمی شه این کار رو انجام بدم و همچین مشکلی نداشته باشم ؟؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم وقتی که با کانتکتا یه کنفرانس میزاریم هیستوریش سیو میشه؟ میشه یجوری به هیستوریش دسترسی پیدا کرد؟
سلام
من موقع ورود به یا هو مسنجر پیغامsingn in problom ....................... try agin (81003004)
lمی دهد چند وقته که درام ازش استفاده میکنم ولی امروز اصلان وارد نمی شود چی کار کنم به دادم برسید
مشکل پاک نشدن همیشگی جملات در نوار Share statue
درود
من از یاهو مسنجر 11.5 استفاده می کنم و در بالای آن در داخل نوار یا منوی کرکره ای چند جمله نوشتم که می خواهم برای همیشه پاک شود در پایین منوی کرکره ای روی گزینه Clear My Statue Messages کلیک می کنم و همه پاک می شوند اما به محض تایپ یا Paste یه جمله دلخواه جدید جملات ناخواسته قبلی دوباره لیست می شوند جایی خواندم باید تا 9 مطلب یا جمله نوشته شود تا آخرین جملات قبلی اتوماتیک پاک شوند این کار را هم کردم ولی امروز که سیستم رو روشن و به اینترنت وصل شدم وقتی یاهو مسنجر رو فعال کردم و منوی کرکره ای را نگاه کردم دیدم همان 4 یا 5 جمله قدیمی برگشتن چطور می شوند از شر این مشکل خلاص شد؟ می خواهم همه جملات پاک شوند و هیچوقت برنگردند.
سپاس
دسترسی به آرشیو چت های قدیمی به صورت سریع در Yahoo Messenger
من میخواستم به متنِ چتی که حدود آذر ماه سال 90 انجام دادم دسترسی پیدا کنم، منتها برای این کار باید Conversation History رو باز کنم و احتمالاً 2روز باید فقط Show more messages رو بزنم تا برسم به آرشیوِ چند ماه پیش(چت زیاد کردیم تقریباً هر شب) ... راهی هست که بشه مثلاً با زدن تاریخ به چتِ اون تاریخ مورد نظر دسترسی پیدا کنیم ؟
مرسی.
شما با هر سیستم دیگه ای هم لاگین می کنید همین مشکل رو دارید یا فقط روی سیستم خودتون ؟نقل قول:
شما یاهوتون رو آپدیت کردید اما پلاگین رو نه ؟ اگه اینطور هست پلاگین رو هم نسخه سازگار با ورژن یاهو نصب کنید و اگه اینطور نیست دوباره پلاگین رو نصب کنید. به احتمال زیاد مشکل حل میشه.نقل قول:
نه این امکان وجود نداره یا حداقل من اطلاعی ندارم.نقل قول:
می تونید هر چقدر که می خواهید اضافه کنید. تا حالا کسی به تهش نرسیده اما گفته شده که تا 5 هزار آیدی رو میشه اد کرد. :10:
محدودیت روزانه هم نداره. اما امکان داره در هر بار اضافه کردن محدودیتی اعمال بشه.
شما از کدهای ASCII برای اینکار استفاده کنید. مثلا برای درج علامت ♀ می تونید alt+268 رو از روی کیبورد بزنید.نقل قول:
من این راه رو پیشنهاد می کنم:نقل قول:
داخل مسنجر ctrl+M رو بزنید. افرادی که می خواهید رو انتخاب کنید. ok کنید و بعد ارسال کنید اگر دوباره مشکل داشتید به آیدی های آفلاین یک بار و بار دیگه به آیدی های آنلاین IM بفرستید.
بله شما داخل مسنجر alt+shift+v رو بزنید. conversation history براتون باز میشه. از منوی کشویی سمت چپ بالا به جای view all کنفرانس رو انتخاب کنید.نقل قول:
این مشکل رو خیلی ها دارند. برای بعضی ها با upgrade کردن یاهو و برای بعضی ها با downgrade کردن حل شده.نقل قول:
البته مشکلات دیگه ای هم هست.
شما موقع share کردن توجه کنید که در منوی share to گزینه yahoo updates تیک نخورده باشه. در اینصورت status شما در پروفایل شما share میشه و هیچ وقت نمی تونید پاکش کنید. چون داخل سیستم شما نیست و روی وب هست و یاهو هم فعلا این امکان رو به کاربراش نداده تا status های پروفایل رو ویرایش یا حذف کنند.نقل قول:
بهتره برای اینکه این مشکل هیچ وقت براتون پیش نیاد امکان share در یاهو پروفایل رو ببندید. برای این کار به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید. به قسمت settings برید. روی activity sharing کلیک کنید. تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید.
شما بهتره از conversation history خود مسنجر استفاده کنید. به صورت تاریخ نمیشه اما میشه خیلی محدودتر کرد نتایج جستجو رو. اولا که می تونید فقط اون شخص رو انتخاب کنید که به تاریخچه چتش نیاز دارید دوما با جستجوی کلمه یا بهتر از اون جمله مورد نظر در اون گفتگو می تونید تعداد تاریخچه های مورد بررسی رو محدود تر کنید.نقل قول:
سلام
از وقتی پسورد آی دیم رو عوض کردم دیگه نمیتونم با یاهو مسنجر لاگین شم بلاک شده آی دیم فقط از طر یق یاهو میل میتونم واسه محض اطمینان چند روز هم با مسنجر اصلا کار نکردم تا شاید به حالت عادی برگرده ولی نشد
اینم عکس ارور