من زمانی که می خواستم adsl بخرم دوستان اینجوری راهنمایی کردن من هم اینجوری راهنماییت می کنم : با خودت یک خودکار و پول نقد ببر . تمام :27:نقل قول:
Printable View
من زمانی که می خواستم adsl بخرم دوستان اینجوری راهنمایی کردن من هم اینجوری راهنماییت می کنم : با خودت یک خودکار و پول نقد ببر . تمام :27:نقل قول:
اگه اشتباه نکنم مرکز مخابراتیت ولیعصره.ماکس نت نگیر که وضعش خرابه.سرعت متوسطش از شرکت های دیگه بالاتره ولی خیلی نوسان داره.از صفر میپره رو 30 بعد 4 بعد 14...نقل قول:
پورت تورنت هم بستس.آی پی که به شما میدن اشتراکی هست و خدا میدونه بین چند هزار تا کاربر یک آی پی رو تقسیم کردن:27:.رپید شیر و سایت های به اشتراک گذاری فایل هم کلا تعطیل البته بدون اکانت(به دلیل قبلی)
قبلا هم همارا داشتم ولی این اواخر قطعیش خیلی زیاد شده بود.اما هیچ کدوم از مشکلات ماکس نت رو نداشت.سرعت رو 16 ثابت بود آی پی اختصاصی میداد.تورنت هم باز بود.
اگه سرعت بالا میخایی ماکس نت اگه کارای جانبی مثل دانلود از تورنت میخایی بکنی همارا بگیری بهتره.
باز سوالی بود در خدمتیم.:11:
مرسی دوستان
حقیقتش من متوجه نشدم که مکس نت بگیرم یا همارا ؟؟؟ مگه سرعت همارا پایینه ؟؟؟ ( ببخشین من با اعداد آشناییتی ندارم :41:
اکثر کارهای ما وب گردی البته نه زیاد ( چون نصف روز دانشگاهیم ) و دانلود های جزوات ، مقالات ، نرم افزار و کتب و موزیک
هست ( اگه چیزی از قلم اوفتاد حتما اطلاع بدین ) :46: خوب سروسی باشه که قطعی نداشته باشه ، سرعت لود شدن
صفحات بالا باشه و سرعت دانلودش هم پایین نباشه که کار ما رو را می اندازه .
محبت کنین بفرمایین چه مودمی بگیرم به صرفه هست ؟؟؟ محدود بگیرم یا نامحدود ؟؟؟ کدوم بهتره ؟؟؟ از چه نوع سرعتی ( فرضا 128 / 256 ) و... ؟؟؟؟؟؟
ماشاءالله سوالا زیاده ؟ ببخشین دیگه :11: در صورت خرید حجم محدود ، با وب گردی هم مصرف میشه یا صرفآ تنها برای دانلوده ؟؟؟ اگه احیانآ زودتر از موعد حجم تمام شد و ما نیازمند چه باید بکنیم ؟؟؟ در کل اگه شما جای بنده بودین با این تفاوت که باتجربه ترین چه انتخابی میکردین ؟؟؟
بینهایت ممنون .
قابل توجه یوزرهای صبانت:
دوستانی که مشکل کمبود حجمدارن ، من واسشون حجم ردیف میکنم :31:
دوستانی که تمایل به مصرف حجم مفتی دارن نامه بدن،لطفا تو نامه ها اسم شهری که از سرویس صبانت استفاده می کنین رو بگین.
یه چند روز صبر کن ببین این مبین نت چچورهنقل قول:
شما که دانشجویی بهتره مبین نت بگیری البته مودم داخلیش رو که بتونی اگر برمیگردی باخودت راحت بیاری ببری.
من بررسی کردم شما تقریبا وسط پوشش سمت راستی هستید:
110 تومن مودمشه که چون دونفری باید Wi Fi بگیری.کد:http://www.mobinnet.ir/maps/images/tabriz_in.jpg
شما که الهی پرست خونه گرفتی دیگه می تونی 512 نامحدود رو ماهی 60 تومن بدی ولی اگر نیازی نداری میتونی 256 بگیری با 5 گیگ حجم دانلود که البته تو شب از 2 تا 8 رایگانه همچنین کل جمعه ها هم رایگانه ماهی 20 تومن.
ولی چون دو نفرید به همون 512 نامحدود فکر کن که فردا سر حجم تموم شدن مشکل پیدا نکنید.
باز این هم تعرفه های دیگه:
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
محتوای مخفی: نصیحت
سرعت همارا پایین نیست ولی فیکس رو 16 هست.(یعنی همون 128kbps).ولی ماکس نت همین سرویس رو میده ولی سرعتش از 16 بیشتره.وبگردی که ترافیک بالایی میخاد اونم برای دو نفر.(البته برای چک میل و چت روزی 20 مگ هم کافیه)نقل قول:
مودم هم فرقی نمیکنه چی بگیری.اگه هر دوتون لپتاپ دارین بهتره یه وایرلس بگیری.
در مورد سرویس هم اگه میتونین شبا دانلود کنین(یا برنامه ریزی کنین شبا دانلود بشه)بهتره محدود بگیرین چون از ساعت 2 تا 8 از حجم سرویستون کم نمیشه.برای هر دیتایی که شما میفرستین یا میگیرین از حجمتون کم میشه.(از جمله وبگردی).اگه زودتر از موعد تموم شد میتونی یا حجم اضافی بخری یا دوباره تمدید کنی که 3 ماه از وقتی حساب میشه که تمدید کردی.
اگه نفری روزی بیشتر از 30 مگ کار دارین بهتره نامحدود بگیرین.
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
این که اصلا نمیصرفه.ماهی 40 تومن برای 128 نامحدود.:18:نقل قول:
همارا همینو برای 3 ماه میده 46 تومن.:27:
من 512 رو گفتم که نامحدوده همارا میده 133 تومن مبین نت میده 60 تومن:27:نقل قول:
چون دونفر هستن اگر دنبال دانلود میگردن بهترینه واسشون
این هم تعرفه های همارا:
کد:http://www.hamarasystem.net/?ADSL_Rates
اینا جایی نمیشینن که زیرشون آب بره.:27:نقل قول:
نوشته سرعت تا 512.یعنی شاید همیشه کمتر از اون باشه.:31:
به نظرم مبین نت بگیر . Isp های تبریز یکیشون سرعتشون کمه یکیشون ip رو شیر می کنه . در ضمن ab فقط برا تو نوسان داره . من در هر حالت دارم سرعت 116 رو تجربه می کنم و اصلا تا حالا نوسان تجربه نکردم .
به نظرم اگه می خوای مبین نت بگیری اون طرح ویژه رو بگیر . همون 128 سالی 100 گیگ 240 تومن . البته ip اون ولد استاتیک است .
داری طرفداری میکنی:27:نقل قول:
سرعت تا یعنی en yüksek دیگه شما دیدی واسه ماشین بگن انقدر میره میگن حداکثر سرعت.
این هم همینه.
سرعت ماشینو با سرعت اینترنت مقایسه میکنی:31:نقل قول:
اونوقت پس چرا زمانی که سرعت دانلود شبانه همارا رسیده بود به 15-20 همه داشتن گلایه میکردن.خودش که نوشته سرعت تا 512.:27:
چیکار کنیم دیگه البته سرعت ماشین تو ایران بیشتره مثلا شما 8 گیگ رو بریزی تو فلش از تبریز ببری تا تهران زودتر میرسی تا بشینی آپلود کنی:31:نقل قول:
حالا شما چه گیری دادید به اون تا من زنگ میزنم فردا پاکش کنند:27:.
این بنده خدا غریبه اونجا اذیتش نکنید. مشکل اینجاست هنوز تعیین نکرده می خواد چقدر هزینه کنه شما گیر دادی به تا اگر بخواد تا 3 ماهی 50 تومن هزینه کنه سرویس توربو بهتره شبی 1800 مگ رو میگیره. ولی چون دو نفر هستند سرویس حجمی واسشون خوب نیست یک دفعه اشتباهی یک حجم رو تموم کنه دعواشون:32: میشه همون نامحدود بهتره:10:
خب این (تا) خیلی مشکل درست میکنه.فرض کنین سرعت شما شد 150.وقتی زنگ بزنین به شرکت میگه نوشتیم تا 512.شما هم هیچی نمیتونی بگی.نقل قول:
بهتره دوستمون هم بودجشو بگه که بهتر راهنمایی بکنیم.
دوستان بی نهایت سپاسگزارم
مال دنیا رو بی خیال :46::31: خوب طبیعتآ هرکس به دنبال اینکه با حداقل هزینه ، مرغوبترین جنس بگیره اما چون در ایران زیاد صدق نمی کنه در کل در اولویت برطرف شدن نیازهامون هست تا هزینه . این رفیق ما زیادی ژیگوله و سرش فقط تو کتابه تا اینترنت :46: حالا اینکه چجوری ما کنارهم اومدیم خودش داستانیه ... سوا از شوخی بعضی از دوستان پیشنهادشون سرویس وایرلس اگه اشتباه نکنم مبین نت بود بعضی هم همارا ، حالا با این فرض بازهم به درایت شما اساتید نیاز هست ؟؟؟
راستی مودم هم اگه امکانش هست معرفی کنین ؟؟؟
باز هم تشکر :11:
سلام.
بچه ها من با لود صفحات مشکل دارم
کسی هم این مشکل رو داره؟
شما اول بگو سقف بودجه ماهیانت واسه اینترنت چقدره؟ دوم اینکه چقدر واسه مودم می خوای پول بدی؟نقل قول:
تا ببینیم یک سرویس بیتا :27: می توانیم واست پیدا کنیم یا نه.
با دامنه .com بیا ir lثل اینکه مشکل داره.نقل قول:
خوب ماهی حداقل 20 حداکثر 40 تومن عزیز ( بازهم بسته به رفع نیازمونه ) البته من از قیمت مودم ها خبری ندارم و عملکردشون که بدونم چه قدر باید هزینه کنم .
اگه لطف کنین از حداقل تا حداکثر نمونهای رو ذکر کنین که ممنون میشم .
راستی IP ولد استاتیک یعنی چی ؟؟؟
فکر میکنید زیاد مقاله دانلود می کنید تو روز یا مثلا چند ساعت وبگردی میکنید؟نقل قول:
اگر بتوانی 5 گیگ رو تو 3 ماه تقسیم کنی سرویس محدود همارا خوبه وگرنه همون نامحدود همارا رو باید بگیری.
128 رو 3 ماهه همونطور که AB 'گفت 46 تومنه. غیر اینصورت میتونی سرویس توربو بگیری حجم 5 گیگ در 3 ماه و شبانه 2 تا 8 رایگان و جمعه ها 2 تا 10 رایگان 50 تومن . یا می تونی سرویس کلاسیک بگیری با همین شرایط 30 تومن
توربو بین 512 تا 1024 هست سرعتش منتها الکیه همیشه همون 1024 هست یکم پایین تر که شما بهونه نکنی.
کلاسیک هم 128 تا 512 اون هم واسه اینکه موردی پیش اومد سر صدا نکنی وگرنه با همون سرعت 512 تو شب دانلود داری.
مودم هم از 20 تومن هستش تا 160 تومن. وایرلس هست معقول باشه 68 تومن Linksys Wag120n و معمولی هم 20 تومن که یک پورت usb داره یک Lan . در حد کار راه بندازی.البته قیمت تهرانه اونجا حتما گرونتره.
قابل توجه تمام دوستانی که مشتاق شنیدن خبرهای خیلی جالب هستند که نمونه اش در قرن 21 فقط در ایران می تونه اتفاق بیافته!!!
یک مسئله جدید که من و کارمندان شرکت همارا تازه بعد 2.5 ماه متوجه اون شدیم اینه که در مودم من downstream روی 1021 بود ولی دیشب که برای چندمین بار برای شکایت از کیفیت سرویس با شرکت تماس گرفتم گفتم که این باره آخریه که از این شرکت اشتراک گرفتم که اپراتور زود شروع کرد به پیگیری مسئله و تازه بعد 10 دقیقه پشت تلفن منتظر موندن بهم گفته که سرعت شما 1024 هست (یعنی فقط اسمش) ولی پهنای باندم روی سرویس قبلی ام (512) مونده و افزایش نیافته!!!
منم که کلی عصبانی شدم که 2.5 ماهه الکی پول 1024 رو میدم ولی 512 استفاده کردم !!
الان شما قضاوت کنید شما جای من باشید چکار می کنید؟؟
آیا کسی یا جایی هست که به این معضل بی کفایتی برخی مسئولان رسیدگی کند؟؟ افسوس که وجود ندارد!
---------- Post added at 02:53 AM ---------- Previous post was at 02:50 AM ----------
تابناک: درعصر ارتباطات و درحالی که کابینه برخی دولت ها به دلیل عقب ماندن از پیشرفت روزافزون تکنولوژی ارتباطی استیضاح می شوند، ما ایرانیان که ادعای برتری علمی وفن آوری درحداقل خاورمیانه را داریم در بین تمام کشورهای جهان رتبه 186 را درسرعت دسترسی به اینترنت کسب نموده ایم.براساس آزمایش و گزارش وب سایت جهانی Speedtest.net ایران در سرعت دسترسی کاربران به اینترنت در رده های پس از کشورهای همچون افغانستان وعراق قرار دارد.
بنابر این گزارش، درکشور ما بیشترین سرمایه گذاری در این بخش توسط بخش خصوصی انجام شده و در حدود 250 میلیارد تومان توسط شرکتهای Pap وIsp و Isdp و به تازگی شرکتهای wimax و همچنین درحدود 6000 نفر از جوانان متخصص ما در این شرکتها مشغول کار هستند که به زودی به خیل عظیم بیکاران خواهند پیوست و تصمیمات مدیریتی غلط، ایشان را بیکار و سرمایه گذاری بخش خصوصی را بر باد خواهد داد.
این تعداد نیروی انسانی و این حجم سرمایه گذاری بخش خصوصی در خاورمیانه و بیشتر کشورها بی نظیر است ولی با این حال اکثر قریب به اتفاق مشترکان اینترنت از وضعیت اینترنت خود ناراضی بوده و دائما در حال جابجایی از این شرکت به شرکت دیگر می باشند تا بتوانند این آب باریکه خود را افزایش دهند و این امر در شهرستانهای کشور نیز بسیار مشهود است.
ادامه خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش تيترآنلاين به نقل از شبكه خبر، كاربران كشور كره جنوبی همچنان خوش اقبال ترین كاربران اینترنت در جهان به شمار می آیند و از سرعتی برابر 34.31 مگابیت بر ثانیه استفاده می كنند. كشور لتونی با سرعتی برابر 24.46 مگا بیت بر ثانیه، جمهوری مولداوی با 21.76 مگابیت بر ثانیه، ژاپن با 20.38 مگابیت بر ثانیه، سوئد با 20.10 مگابیت بر ثانیه، جزایر آلند با سرعت 19.84 مگابیت بر ثانیه، رومانی با سرعت 18.64 مگابیت بر ثانیه، بلغارستان با سرعت 17.66 مگابیت بر ثانیه، هلند با سرعت 17.15 مگابیت بر ثانیه و لیتوانی با سرعت 16.79 مگابیت بر ثانیه به ترتیب رتبه های دوم تا دهم را به خود اختصاص داده اند.
كشورهای توسعه یافته ای از قبیل سوئیس، آلمان، دانمارك و بلژیك رتبه های 15 تا 18 را اشغال كرده اند و فرانسه، آمریكا و روسیه به ترتیب در رتبه های 20 و 28 و 29 قرار گرفته اند. كانادا و انگلستان نیز در جایگاه 32 و 33 قرار دارند.
از میان 152 كشور بررسی شده ایران پس از كشورهایی مانند ونزوئلا، نیجریه، بولیوی، عراق و پاراگوئه با سرعتی برابر 0.61 مگابیت بر ثانیه در رتبه 144 قرار گرفته است. پس از ایران تا انتهای لیست كشورهای لبنان، هائیتی، السالوادور، افغانستان، مالی، گواتمالا، زیمبابوه و یمن باقی مانده اند.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز
هدف از به نمایش در آوردن این اخبار که از سوی خود ایران و مسئولان منتشر گشته فقط این بود که دیگه الکی در پی کاهش سرعت اینترنت و دانلود و پیدا کردن راه حلی برای این مشکلات نباشیم. چون این مشکلات در این دیار نه با این بحث ها بلکه به دست خود بیل گیتس هم حل نمی شود.
به امید روزی که ما هم طعم خوش تکنولوژی کاملا آزاد و فراگیر و همگام با علم روز دنیا رو بچشیم.
بچه ها من دیشب دستم از همه جا قطع شد . رای اولین بار در این 3 ماه adsl قطع شد . دیال آپ تمام isp های اینجا قطع شد ، موبایلم که ایرانسله در تمام جا ها شده بود فقط تماس های اضطراری که اونم حتی با 110 هم تماس نمی گرفت . خلاصه تو بد مخمصه ای افتاده بودم .
سلام به بچه های تبریز.
امروز نتیجه کارشناسی ارشد اومد و تبریز قبول شدم.
میخوام اونجا خونه بگیرم و از الان فکر ADSL هستم.
از همین جهت از دوستان میخوام که راهنمایی کنن که از کجا بگیرم.
با توجه به اینکه "همارا سیستم" بیشترین رای رو داره میخوام بدونم که سرعت دانلودش چه جوری هست؟ محدودیت دانلود داره یا خیر و همچنین خدماتش خوب هست یا نه.
ممنون میشم راهنمایی کنید
اقا امیر اگه دانشگاه تبریز قبول شده باشی adsl نیاز نداری:27:نقل قول:
اکثر جاها وایرلس داره و ضمنا خوابگاه اینترنت 2Mb نامحدود برای هر نفر داره! دانشگاه ما هر چیش بد باشه اینترنتش حرف نداره قبلنا که سرعت ها رو محدود نکرده بودن روزی 12GB دانلود می کردیم:8:
با سلام
دوستان در هنگام خرید وایمکس لطفا این موارد را در نظر داشته باشید
ا- سطح پوشش را در دفتر یا در سایت مبین نت بررسی کنید که بدانید در حالت indoor هستید یا Outdoor
2- مودم indoor قابل حرکت بوده و می توانید باخود به جاهای مختلف برید
3-کل شهر تبریز زیر پوشش سرویس می باشد شما در حالی که سایت مبین نت نمی بینید
برای خرید وایمکس با کنسرسیوم A&D تماس بگیرید 5549121
ایول بابا . اولین پستت رو تو تاپیک ما زدی .نقل قول:
اونم از سال 2005 تا حالا!!!:27:نقل قول:
سلام.نقل قول:
ممنون از جوابت امین جان.
ولی همین طور که گفتم میخوام خونه بگیرم و برای خونه نیاز به ADSL دارم.
البته این جوری که داری از اینترنت خوابگاه تعریف میکنی آدم وسوسه میشه که همون خوابگاه بمونه...
در هر صورت اگه در مورد شرکت های ADSL اونجا و سرعت دانلود و محدودیت دانلود ها توضیحی بدید ممنون میشم.
---------- Post added at 06:56 AM ---------- Previous post was at 06:55 AM ----------
باعث افتخاره منه...نقل قول:
شما حدود قیمت و کاربرد تون رو بگین تا دوستان راهنمایی کنننقل قول:
در ضمن بستگی به مرکز مخابراتی تون هم داره
اینم سایت 2 تا از بهترین isp ها:
کد:www.hamrasystem.net
کد:www.maxnet.ir
امیر جان من پارس افلاین دارم سرعت روزانش خوبه ولی شبانش اصلا تعریف نداره تبریز همارا و ماکس هم بد نیستن ولی خیلی متغیرن اگه مثل من برای وب گردی بخوای همین پارس خوبه :8: من دانلود امو دانشگاه می کنم:31:نقل قول:
نقل قول:
ایول بابا . اولین پستت رو تو تاپیک ما زدی .
واقعا ایول داره اولین پست رو اینجا بزنینقل قول:
اونم از سال 2005 تا حالا!!!
من اولین پستم در انجمن نرم افزار بود و در مورد درخواست قیلتر ش ک ن بود:31::31:
زرشک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با کنسرو چی تماس بگیریم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این کنسرو چیه ؟:27:
دوستان یک توصیه کاملا دوستانه . دوروبر این کنسرسیوم A&D نرید اگر ازشون بپرسید معنی کنسرسیوم چیه خودشون هم نمی دونند.نقل قول:
یک کلاهبردارهایی هستند که بیا و بپرس .
گفتی کنسرو چی ؟نقل قول:
ممنون از راهنمایی خوبتون.
برای مثال سرعت دانلود سرویس 128 خانگی همارا سیستم چقدر هست؟ سرعت دانلود 64 چقدره؟
یا سرعت دانلود سرویس 128 ماکس نت چقدر هست؟
اگه 128 نامحدود مکس نت مورد نظرته اینم از تست امروزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود هم بین 22 تا 26 میچرخه
این اعداد رو تقسیم بر 8 کن سرعت دانلود به دست میاد.برای مثال 64 حداکثر با 8 دانلود میکنه.(ارتباطی به شرکت هم نداره.)نقل قول:
اگه بخایی مقدار دانلود تو یه ساعت رو به دست بیاری ضربدر 3600 کن.مثلا با سرعت 64 هر ساعت میتونی 28 مگ دانلود کنی.(یکی دو مگ اینور اونور)
128 هم حداکثر تا 16 دانلود میکنه ولی ماکس نت یه مقداری بیشتر باز گذاشته و تا 160-170 میره.ولی نوسانش برای من خیلی خیلی زیاده.درست مثل ضربان قلبه.یه ثانیه صفر میشه یه ثانیه میره رو 25.:27:
نقل قول:
واسه همین به مکس نت میگن قلب تپنده اینترنت و نواوری در ایران:31: