فعلا که انگار خرابه سایت :13:
Printable View
فعلا که انگار خرابه سایت :13:
دوستان لطفا" وقتی درست شد ، اطــــــلاع رسانی کنید .
متشکریم .
از طرف دانشجوی دانشگاه خراب شده !
یه سئوال برام پیش اومده
چرا بچه های پیام نور این همه از دانشگاه گله دارند؟
مخصوصا بچه های مهندسی.مهندسی برق و نرم افزار و سخت افزار و.....
برای اینکه از دادن کنکور کارشناسی ارشد خلاص بشیم و یه ضرب و بدون کنکور بریم کارشناسی ارشد ، معدل کارشناسی ـمون باید چقدر باشه ؟
نظر من اينه كه چون امكانات كمه و انتظارات زياده از دانشجو خب مسلمه نارضايتي ماها رو درپي داره!نقل قول:
یه سئوال برام پیش اومده
شما ساعت كلاسها-امكانات براي درسهاي عملي-اساتيد-امتحانات-روش نمره دهي و خيلي چيزاي ديگه رو با دانشگاه هاي ديگه مقايسه كن ميبيني ما داريم چه سختي هايي رو تحمل ميكنيم درصورتي كه براي رشته هاي ديگه اينطور نيست...معدلا بالا همه 7 يا 8 ترمه تموم ميكنن ولي ماها چي............
درسا سخت + كتابا قطور + استاد نصفه و نيمه + امتحاناي سخت + امكانات كم + ...نقل قول:
یه سئوال برام پیش اومده
كلا بدبختيم :41:
+
تاكيد ميكنم دوباره سگ بزنه به اين سايت گلستان كه تايم اعتراض تموم شد و من موندم :((
ای گفتی درس رو تا نصف میگن و میان ترم هم از 3 یا 4 بالاتر نمیدن . هیچی حذفیات هم نداریم.نقل قول:
راستی دوستان کیا این ترم اقتصاد مهندسی داشتن؟ واسه شما هم جدول فاکتور ها رو نداده بودن؟
یکی جواب من رو بده ...
" برای اینکه از دادن کنکور کارشناسی ارشد خلاص بشیم و یه ضرب و بدون کنکور بریم کارشناسی ارشد ، معدل کارشناسی ـمون باید چقدر باشه ؟ "
استادا که درس نمیدن ..... با این هدف که میگن پیام نور فقط رفع اشکاله یه چی سر هم میکنن و میگن ..... فقط حرف میزننا ...... روش کارهاشون رو هم آخر ترم میگن که حال آدم رو بگیرن ........نقل قول:
امکانات هم به قول دوستان که واقعا کمه ....... ما الان آزمایشگاه عمومی کامپیوترمون درست و حسابی نبود و حالا موندم چه جوری میخوان آزمایشگاه مدارهای منطقی و الکترونیکی فراهم کنن
از همه بدتر که ما سال بالایی نداریم ....... اولین سالی هست که کامپیوتر اومده دانشگاهمون
من موندم ...... اون همه کتاب به اون زیادی رو چه جوری میخوان تو 10 - 15 جلسه بگن ؟؟؟؟؟؟؟؟ که میگن
این هم که از سیستمشون ...... از عمد خبر میدان که سیستم خراب شده که ما نریم اعتراض نکنیم
سلام. منظورم اصول 2 بود. به نظر من که آسون بود.نقل قول:
البته حق با شماست. اکثر امتحانای تستی اشکال داره که در نوع خودش شاهکاره! ظاهرا بعد طراحی سوالات حتی یک نفر هم اونو مرور نمیکنه که ببینه چه شاهکاری کردن!
کتابها: تو اکثر دانشگاهها مثلا برای فیزیک کتاب هالیدی یا برای شیمی کتاب چارلز مورتیمر تدریس میشه که معتبرندنقل قول:
اما اینا تمام کتابها رو (بجز دینی ها که مجبورن از نشر معارف بگیرن) برداشتن خودشون نوشتن و از انتشارات خودشون چاپ میکنن (برای سود مالی!)
در حالی که کیفیت پایین تر داره و بعضا غلط هم درشون دیده میشه
تدریس: اینو که دوستان هم اشاره کردند.. حجم خوندنی ها زیاد. در مقابل تعداد جلسات و کیفیت استاد کم
ایرادات اداری و جوابگویی ضعیف رو هم بی افزایید
حالا اینا رو گفتم چون پرسیدی. ولی چه میشه کرد ؟
اگه قراره تو این سیستم بخونید باید برید جلو و درگیر حواشی نشید
سايت براي من بالا مياد...هرچند هنوز زمان براي اعتراض مشخص نكردن!!!
امتحان كنيد ببينيد براتون درست شده؟
هنوز نمره هام كامل نيومده!!!
برا من به زور باز میشهنقل قول:
سايت براي من بالا مياد...هرچند هنوز زمان براي اعتراض مشخص نكردن!!!
امتحان كنيد ببينيد براتون درست شده؟
هنوز نمره هام كامل نيومده!!!
ولی گفت رمزتو باید عوض کن (دوباره)
عوض کردم منو از سایت انداخت بیرون :دی
برا من سایت رو خوب باز کرد ولی موندم چرا نمره فیزیکم هنوز نیومده :18:
خدا رو شکر من برا ریاضی اعتراض زدم و روز بعدش رسیدگی شد. 2 نمره هم اضافه شد :31:
این چه مسخره بازی دراوردن 4 روزه سایت رو بستن و الان با هزار بد بختی باز میشه هنوز نمره ها رو اعلام نکردن
+
یعنی هیچکس اقتصاد نداشت ؟نقل قول:
کیا این ترم اقتصاد مهندسی داشتن؟ واسه شما هم جدول فاکتور ها رو نداده بودن
بچه ها باز نمیشه واسه من ........
یکی جواب من رو بده ...
" برای اینکه از دادن کنکور کارشناسی ارشد خلاص بشیم و یه ضرب و بدون کنکور بریم کارشناسی ارشد ، معدل کارشناسی ـمون باید چقدر باشه ؟ "
شما باید دانشجوی ممتاز دوره کارشناسی پیوسته باشین که حداکثر تا هشت نیمسال این مقطع رو تموم کردین و به لحاظ میانگین کل جزء ده درصد برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خودتون باشید.نقل قول:
دوستان
واسه من سیستم باز میشه ولی وقتی میزنم نگاه نمراتم کنم یا نگاه کارنامه ام کنم
همینجوووور هی لود میشه و باز نمیشه .
چیکار کنم ؟ :((
مشکل از خود سایته.نقل قول:
دوستان
واسه من سیستم باز میشه ولی وقتی میزنم نگاه نمراتم کنم یا نگاه کارنامه ام کنم
همینجوووور هی لود میشه و باز نمیشه .
چیکار کنم ؟ :((
یه مشکل دیگه که هست اینه که وقتی با پی سی خودم میرم تو سایت گلستان
صفحه اول این باز میشه :
( عجله داشتم نمیشد حجمشو کم کنم و کات کنم و اینا )
بعد که از ورود به سیستم میرم ، وقتی یوزر و پسوردم رو وارد میکنم همینجوووور هی لود میشه و سایتم باز نمیشه .
اینو چیکار کنم ؟
بچه ها من معدلم رو حساب کردم ( مجموع حاصل ضرب نمره ی هر درس در تعداد واحد و تقسیم حاصل بر کل واحد ها :31: ) .... ممکنه تغییری کنه ؟ ...... آخه همیشه ی خدا این کامپیوتر یه ذره این ور و اون ور میکنه ...... حالا نمیدونم زیاد میشه یا کم میشه ..... خدا نکنه که کم بشه
دوستان معدل چطوری حساب میشه
مثلا اگه یه درس 3 واحدی رو 12 بگیریم و یه درس 1 واحدی هم 12 بگیریم جمعش میشه 24 و باید بر 2 تقسیم کنیم یا 4؟
اگه به 4 تقسیم کنیم که معدلمون داغون میشه؟
اينجوري كه شما حساب كرديد نيست.بايد نمره رو در تعداد واحد ضرب كرد بعد مجموع نمرات رو بر مجموع واحدا تقسيم كرد.نقل قول:
دوستان معدل چطوری حساب میشه
مثلا اگه یه درس 3 واحدی رو 12 بگیریم و یه درس 1 واحدی هم 12 بگیریم جمعش میشه 24 و باید بر 2 تقسیم کنیم یا 4؟
اگه به 4 تقسیم کنیم که معدلمون داغون میشه؟
(12*3)+(12*1)/4=12
یعنی کسی نمیتونه مشکل من رو حل کنه ؟ :دی
عكست كامل برام باز نشد.حجمشو كم ميكني؟نقل قول:
یعنی کسی نمیتونه مشکل من رو حل کنه ؟
منم الان رفتم همين جوري بود نشون ميداد كه مثلا داره پنجره جديد بار ميكنه اون نوار پايينم كامل شد done رو هم نوشت ولي صفحه سفيد بود.امكان داره بخاطر شلوغي اينطوري شده باشه وگرنه ظهر خوب بود.
سایت درست شده مث اینکه فقط باید خیلی صبر کنید تا صفحه ها نمایش داده بشن. من رفتم با کلی بدبختی. بالاخره نمره فیزیکمم اومد. (خوب صحیح شده) (خدا کنه عوض نشه)
تشریحی بود ... ؟! تستی رو اعتراض کُنم نمره نمیدن ؟نقل قول:
وای این چه وضعشه آخه
هنوز نمره 4 تا از درسام نیومده
بابا مردم از استرس:37::sad:
در ازمون فراگیر کارشناسی هر استانی تقریبا چند تا پذیرش داره و قبول می شن.
چطوری می شه فهمید که امیدی به قبولیت هست یا نه؟
نوبت دیگه ازمون فراگیر کارشناسی کی هست؟ معلوم شده؟
نقل قول:
نحوه محاسبه نمرات مردودی: تا پایان تحصیل کلیه نمرات مردودی در معدل دانشجو محاسبه می شود . در زمان فراغت از تحصیل فقط دروس قبولی دانشجویان تا ورودی پایان 86 در معدل کل محاسبه می گردد وبرای دانشجویان ورودی 87 به بعد در زمان فراغت از تحصیل اولین نمره مردودی و آخرین نمره قبولی هر درس در معدل کل محاسبه می شود
پس دانشگاه من که گفت برای معدل کل، درس های مردودی حساب نمشن !
من ورودی 89 هستم !
پس با این حساب / بدبختیم:13:
سلام دوستان این ترم تا کی وقت داریم شهریه را واریز کنیم؟
آره. اصن تشریحی رو میشه اعتراض زد. تستی نمیشه.نقل قول:
بچه ها سایت باز نمیشه ........... کسی هم مشکل من رو داره ........ اون کد 4 - 5 حرفی رو که میزنم دیگه یه صفحه دیگه میاد
سلام...شما هنوز شهريه رو واريز نكرديد؟چطور نمره هاتون رو ديديد؟نقل قول:
سلام دوستان این ترم تا کی وقت داریم شهریه را واریز کنیم؟
قبل از شروع انتخاب واحد ترم بعد بايد واريز كنيد.
بله درسته...نبايد انتظار معدل بالا داشت .نقل قول:
پس با این حساب / بدبختیم
من وارد يوزرم ميشم.ولي هيچكدوم از منوها رو ندارم و روي صفحه مينويسه : در حال دريافت پيام !!نقل قول:
بچه ها سایت باز نمیشه ........... کسی هم مشکل من رو داره ........ اون کد 4 - 5 حرفی رو که میزنم دیگه یه صفحه دیگه میاد
هنوز مشكل سايت كاملا برطرف نشده!!
اگر اعتراض بدیم استاد میتونه میان ترم رو تغییر بده ؟
عجب گیری کردیم ها سیستم گلستان کلا قاطی کرده اصلا هیچی باز نمیشه . اطلاعات جامع دانشجو رو میزنم اصلا لود نمیشه :41: ما رو مسخره کردن ها
منم همین مشکل رو داشتم .نقل قول:
من وارد يوزرم ميشم.ولي هيچكدوم از منوها رو ندارم و روي صفحه مينويسه : در حال دريافت پيام !!
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
منم همین مشکل رو داشتم .نقل قول:
من وارد يوزرم ميشم.ولي هيچكدوم از منوها رو ندارم و روي صفحه مينويسه : در حال دريافت پيام !!
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
اگه مهلت تغییر میانترم تموم نشده باشه بله .نقل قول:
اگر اعتراض بدیم استاد میتونه میان ترم رو تغییر بده ؟
نقل قول:
بله درسته...نبايد انتظار معدل بالا داشت .
پس دانشگاه من میگفت ، معدل کل که خواستیم بهت بدیم ، مردودی ها را محاسبه نمیکنیم !
جریان چیه ؟
sansi عزیز منظورم شهریه ترم بعد هست( ترم بهار). این ترم را که واریز کردمنقل قول:
سلام...شما هنوز شهريه رو واريز نكرديد؟چطور نمره هاتون رو ديديد؟
قبل از شروع انتخاب واحد ترم بعد بايد واريز كنيد.