[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش همیشه اوضاع به همین خوبی بود .
شبانه اگه تک لینک بزاری با سرویس 2 مگ ماکسیمم 2.5 گیگ میتونم دانلود کنم .
Printable View
کاش همیشه اوضاع به همین خوبی بود .
شبانه اگه تک لینک بزاری با سرویس 2 مگ ماکسیمم 2.5 گیگ میتونم دانلود کنم .
سرعت چیز.پی.ان تو اکثر سرویس دهنده ها اومده پایین مشکل از جای دیگه س متاسفانه :21: نه سرویس دهنده
دوستان سرعت دانلودتون تو ساعات رایگان چطوره ؟ زیاد دانلود کنید محدودتون نمیکنند ؟ کلا سرعت چطوره چون تو سایت خود آسیاتک زده برا سرویس 128 مثلا 13 هست ... ! همینقدره یا بالاتر میبندن سرعت رو ؟
سرعتش مثل شاتل است.نقل قول:
زیاد دانلود کنی محدود نمیکنن . البته اگر بتونی زیاد دانلود کنی:31:
شاتل قبلا سرعت شبانه برا سرویس ۱۲۸ کیلوبیت رو ۶۰ کیلوبایت بود ! چند شب دانلود میکردیم هم میزدن محدود میکردن رو ۴ یا ۵ فیکس ! الان کلا ۱ تا ۳ شب نت رو تعطیل کردن سرعت دانلود شده ۰ تا ۳ کیلوبایت ٬ دانلود هم کنیم محدود میکنند اگر سرعتتون مثل اوایل ما هست و محدود نمیکن بیام پیش شما :دی نمایندشم تازه اومده کنار خونمون ... من اولم میخواستم بیام آسیا حالا نمیدونم شانس آوردم نیومدم یا میومدم بهتر بود !!؟ بیام نیام !؟نقل قول:
زیاد دانلود کنی محدود نمیکنن . البته اگر بتونی زیاد دانلود کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسياتك در كل تازگیها برای بازی آنلاين و پرسه زنی اينترنتی خوب شده ، سرعت روزانش خوبه پينگشم خوبه و شبها هم حتی پينگش خوبه. فقط برای دانلودرها خوب نيست چون مثلا 128 بگيری در بهترين شرايط شبی 300 مگ میگيری ربطی هم به منطقه و اينا نداره چون راس ساعت دو كانكشنت قطع ميشه و ميره رو حالت شبانه كه سرعتش مياد فيكس روی سرعت واقعيت يعنی همون 14 - 15 كيلوبايت.نقل قول:
واسه منم خوب شده 1 مگ دارم شبی 2 و نیم گیگ دان میکنم کاشکی دوباره گند نزنن:42:
بازم خوبه ! حداقل نمیشه ازشون خورده گرفت میگن ساعات رایگانه سرعتتونم که حقیقی ... شاتل میاد میزاره رو ۳ کیلوبایت بعد تو چشم آدم نگاه میکنه میگه !؟ کیه ؟ چیه ؟ محدود !؟ نه !! ما محدود نمیکنیم ٬ حتما دانلود زیاد کردید ... میگی بابا جان ۵۰ نفریم ٫ شهر های مختلف ٬ همه سر ساعت ۱ سرعتمون میشه ۳ کیلوبایت ! نزدیکه یکماه ... میگه نه ٬ ما محدود نمیکنیم ...نقل قول:
آسياتك در كل تازگیها برای بازی آنلاين و پرسه زنی اينترنتی خوب شده ، سرعت روزانش خوبه پينگشم خوبه و شبها هم حتی پينگش خوبه. فقط برای دانلودرها خوب نيست چون مثلا 128 بگيری در بهترين شرايط شبی 300 مگ میگيری ربطی هم به منطقه و اينا نداره چون راس ساعت دو كانكشنت قطع ميشه و ميره رو حالت شبانه كه سرعتش مياد فيكس روی سرعت واقعيت يعنی همون 14 - 15 كيلوبايت.
فقط بگم همینجا رو دو دستی بچسبید . ( البته اگر شب زنده دار خوبی هستید میتونید شبی هفت صد تا یک گیگ دانلود کنید از شاتل اما بعد ۲ شب محدود میشید ( تا اطلاع ثانوی ) ... :41:
خداییش باهات موافقمنقل قول:
من حدودا 10 12 ماهه که اسیاتک(تو اهواز میگن دنیانت) شاید خیلی وقتا سرعت شبانه رو تو یه لینک محدود کنن ولی گه چند لینک میزاشتی سرعت بالا میرفت و بین لینکات تقسیم میشد و تو دانلود شبانه هیچ محدودیت حجمی وجود نداشت ولی چند وقت بود از اسیاتک تخلیه کرده بودم رفتم یه شرکت دیگه (اسمشو نمیبرم)همون شرکته "اسمشو نبر" سرعت شبانش میشد 12 اگه چند لینکو میزاشتی هم 12 بین لینکات تقسیم میشد با این وضعیت دوباره برگشتم اسیاتک و الان هم راضیم :10:
شاتل ساعت 1 تا 3 شب رو واسه اکثر کاربراش محدود میکنه .نقل قول:
یک دفعه ساعت 3شب سرعت مجددا درست میشه.
این مورد رو توی اسیاتک ندیدم.
دقیقا ! منتهی همون ساعاتی که سرعت طبیعی هم میشه اگر یکم دانلود کنید توی اون هم محدود میشید عموما فیکس میرید رو ۵ کیلوبایت :دینقل قول:
شاتل ساعت 1 تا 3 شب رو واسه اکثر کاربراش محدود میکنه .
یک دفعه ساعت 3شب سرعت مجددا درست میشه.
این مورد رو توی اسیاتک ندیدم.
اینا یه 40 گیگی همینجوری به حجم من اضافه کردن ! نمیدونم اشتباه شده یا چیز دیگه ایه ! (الان 2 هفته ای میشه)
سرعت دانلود روزانه ام هم روی 140 150 اینا شده . (به جای 50) (512 حجمی دارم)
فکر کنم عذاب وجدان گرفتن دارن جبران میکنن !
:18:اسیاتک چیزیش شده؟؟؟ با 256 دارم با 200 دانلود میکنم:18:
یه چیز جالب برید speedtest ببینید تو ایران هم سرور زدن تو کرج:18:
بچه ها صداش رو در نیارید.
اسیاتک الان به خودش اومده.
ولی 100% این شرایط همینجوری نمیمونه:41:
واقعا سرعت بالای اینترنت نعمتی است ها.
تست من از سرور کرج : سرور کـــــــــــــــرج دوستان تو ایران هم سرور زدن ََ؟
ما که تو فارس چیزی ندیدیم. 24 ساعت همش اینترنت قطعه:2:
دوستان سرعت سرویس های آسیاتک چطوره ؟ ( تهران )
بالای 256 رو هم راحت میدن ؟! ...
شبانه چقدر میشه دانلود کرد ؟ ...
ممنون
آقا زنگ زدم گفتم 512 حجمی شبانه سرعت چقدر میدید گفت 30 تا 40 تا و 1024 70 تا حدودا آیا درسته ؟توی روز چقد میدن؟
ولی هر چی باشه از شاتل بهتره که بیشتر مشترک های خودشو محدود کرده
ببخشید دوستان من احتمالاً از شاتل بیام سمت آسیاتک
تو کرج هم هستم
میخواستم بدونم این سرویس های نقره ای 128 ویژه که تو سایت نمایندگیشون تو کرج مینویسن یعنی چی؟
این واژه ی ویژه به چه معناست؟
نوشته نقره ای ویژه 128 ماهی 8 گیگ ترافیک 23000 تومن (شبانه رایگان)
این سرویس ها سرعتشون چطوره؟ شبانه سرعتش چقدر میشه؟
یه مدل دیگه سرویس هم هست به اسم "شتاب اختصاصی" که 768 کیلوبیت هست با 3 گیگ در ماه و شبانه رایگان 23000 تومن
یه مدل دیگه هم هست به اسم سرویس طلایی که 512 کیلوبیت هست با 10 گیگ ترافیک ماهیانه و شبانه و جمعه رایگان، 33500 تومن
کدوم یکی از این سرویس ها بهتره و کدومش سرعت دانلود شبانه یا جمعه هاش بهتره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
یه خبری اعلام میکنم شلوغ بازی در نیارین لو بره اسیاتک واسه من حجم کم نمیکنه الان 4 روزه 36گیگ هم بهم اضاف شده همه اینطورین یا فقط من:18:
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
بخدا راست میگم از خوش حالی دارم منفجر میشم:26::26:
واسه منم همینه ولی حجم رو کم میکنهنقل قول:
آسیاتک سرعتش زیاد شده ؟
ماشاا... به این سرعت.:46:نقل قول:
چیزی که اینجا ارم میبینم خیلی بالاست . اسپید تست هم یکم سرعت رو پایین تر نشون میده. یعنی سرعت دانلودتون از اینی که اینجا است بالاتره یکم.
واو ... خیلی خوبه
مال منم همین طور شده.نقل قول:
من میگم دانلود نکن بعدا از دماقمون میکشنش بیرون و میبینی همه ترافیکو بات حساب میکنن.
من میترسم دانلود کنممممممممممممممممممممممم مم.
.................................................. ...........................................
.................................................. ...........................................
مال من داره کنتر میندازه. وضعیت رایگان تمام:41:
امروز از دنیانت بهم زنگ زدن گفتن شما پنلتون خراب شده باید بیاین اونجا :13:
خدا رحم کنه ساعت 5 بعد ظهر برم ببینم چه اشی واسم پختن:17:
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
دنیانت همون اسیاتکه:27:
خبرش رو بهمون بده ببینیم چی بهت میگن:10:نقل قول:
یعنی از بچه های آسیاتک تو کرج هیچکی نبود جواب منو بده؟!!
-------------------------------
ببخشید دوستان من احتمالاً از شاتل بیام سمت آسیاتک
تو کرج هم هستم
میخواستم بدونم این سرویس های نقره ای 128 ویژه که تو سایت نمایندگیشون تو کرج مینویسن یعنی چی؟
این واژه ی ویژه به چه معناست؟
نوشته نقره ای ویژه 128 ماهی 8 گیگ ترافیک 23000 تومن (شبانه رایگان)
این سرویس ها سرعتشون چطوره؟ شبانه سرعتش چقدر میشه؟
یه مدل دیگه سرویس هم هست به اسم "شتاب اختصاصی" که 768 کیلوبیت هست با 3 گیگ در ماه و شبانه رایگان 23000 تومن
یه مدل دیگه هم هست به اسم سرویس طلایی که 512 کیلوبیت هست با 10 گیگ ترافیک ماهیانه و شبانه و جمعه رایگان، 33500 تومن
کدوم یکی از این سرویس ها بهتره و کدومش سرعت دانلود شبانه یا جمعه هاش بهتره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
1مگ
هنوز نرفتم:31: 5 میرم
دوستان چند روزه مدام اینترنت من قطع و وصل میشه یعنی اصلآ چراغ اینترنت خاموش میشه زنگ میزنم الکی میگن همه این چند روزه این مشکلو دارن ماله همه ی یوزراس..آیا شما هم چنین مشکلی دارین؟
به نظر من تغییر سرویس بده بیا آسیاتک . چون من تو آسیاتک با 1 مگ سرعت 3 مگابایت و خورده ای میگیرم اما شما 1.34نقل قول:
آسیاتک 1 مگابایتش با حجم 5 گیگ و شبانه 2 تا 8 صبح نزدیک 26 هزار تومنه تو ماه . شما ماهی چقدر میدی ؟
این دوستمون هم آسیاتکی هستن.نقل قول:
شما کدوم شهری منطقه ای که 1 مگ آسیاتک واست 3 مگ و خورده ایه؟:13:
منم چند روزه سرویسم هی قطع و وصل میشه بعضی روزا تقریباً ساعتی یکبار ولی قبلاً اصلاً سابقهء همچین مسئله یی رو نداشتم نویز خط رو هم چک کردم اندازهش مثل همیشه است پشتیبانی زنگ نزدم چون میدونم جوابی نمیدن.نقل قول:
برای منم از دیروز هی قطع و وصل میشه هر یکی دو ساعت یه بار سرعت هم اومده پایین
کلا این اسیاتک خیلی باحاله هر روز گندتر از دیروز دینگ دینگ
چی شده؟!!!!!!!!!!!!!!!
60 مگ تو 2 دقیقه دانلود شد!!!!!!!
تایید میشهنقل قول:
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
به شدت تایید میشه. خیلی قطعی رفته بالا خیلییییییییینقل قول:
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------
خدا وکیلی این سرعت رو تو ایران داری میگیری ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18:
میدونی این سرعت ثانیه ای نیم مگابایت یعنی چی واسه من.
یکم توضیح نمیدید چجوریاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
عزیزان میخواستم سرویس آسیاتک رو بگیرم سوالاتی داشتم ؛
- سرویس های محدود این شرکت سرعتشان طبق پلنی که خریداری میشود است یا مثل برخی شرکت ها ( صبانت ،... ) سرعت یکسانی دارند ؟
- سرویس های نامحدود ضریبشان 1به4 است ؟ کیفیتشان چطورست ؟ ( از cra صحبت نمیکنم )
- در ساعات رایگان سرعت معمولا چقدراست و آیا قطعی دارد ؟ اکانت Shared هست مثل صبانت یا اکانت شخصی و آیا انتخاب پلن روزانه تاثیری روی سرعت شبانه میگذارد ؟
ممنون.
نقل قول:
خودمم در تعجبم!!! احتمالا سیستمشون قاطی کرده!
- سرعتها نیمه واقعیه! هر سرعنی خریداری کنید دو برابرش رو بهتون میدننقل قول:
- کیفیت از چه لحاظ؟ پینگ متوسط، سرعت باز شدن صفحات نسبتا خوب، سرعت دانلود روزانه خوب. ولی چند روز هست که قطعیهای مقطعی زیاد داره. خودشون میگن 1 به 4
- سر ساعت 2 کانکشن شما دیسکانتک میشه و به سرعت واقعیش برمیگرده. بعد از اون قطعی نداره تا 8 صبح که دوباره دیسکانکت میشه و سرعت دو برابر (چند روزه که 4 برابر میشه). منظورتون از اکانت شر چیه؟ همه سرویسها شر هست. سرویس اختصاصی خیلی گرون هست و فکر نمیکنم اصلا آسیا تک اختصاصی بده.
- مهمترین سوال (از نظر من) رو نپرسیدید و اون هم کیفیت پشتیبانی هست. یک کلمه هم فقط میشه به پشتیبانی آسیاتک نسبت داد: تعطیل!
سلام
از امروز من هم اومدم آسیاتک و از شانس خوب ما یه دو روزی هست که قطعی پیدا کرده(دوستان میگن و من دقیقه پنجم استفاده ام این رو تجربه کردم) و این هم تست سرویس 1 مگ با سرور ((تهران)) ساعت 12 ظهر
حالا اونی که میگه 3 مگ برام بستن بیاد نظر بده
سلام دیروز رفتم اسیاتک بهم گفتن پنلتون خراب شده تا 3 ماه همین جوریه واسه همین حجم واستون نمیندازه بخاطره همین به جای سرعت 1 مگ بهتون 256 میدیم تا بعد 3 ماه درست که شد 1مگ بگیرید منم گفتم چشم (صورتی معصوم)
اومدم خونه سریع رفتم 1مگ 1گیگ انلاین خریدم 12000 تومن (یعنی همون نامحدود) بدون هیچ ضربه اشتراکی و سرعت 100 به بالا :21:
یا خداا امروز اشتراکم تموم شد(512) آپ کردم به 2 مگ
داره با سرعت 700 دانلود می کنه
خدا کنه شبم همینطوری باشه:18:
الان از idm نمی شه عکس گزاشت 6 ثانیه رژیوم کردم 5 مگ پرید :31: